banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2012, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
баш безвезе испаде на крају. на плус три и 2 минуте прије краја полувремена ми сјебемо, и држ не дај, још неке грешке и на крају само 1 разлике.

свака част за Марку што се најзад сјетио да на неког опасног играча стави фластера, у овом случају на Копљара

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
22:21!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

таман што хтједох похвалити Микића како завуче голману кроз ноге, он сад промаши зицер :D

Вуле је добар, али ја некако готивим Микића, мален, брз, борбен, стално се креће

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ovo je sad bas lose. Odigrali smo nekoliko puta sa igracem vise kriminalno lose.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Тако је било и прошли пут против њих. Држали се до 45. минуте и то је то.

Него радимо исте грешке као и против Ловћена,а богами и читаве прошле полусезоне.
Не знамо играти са играчем више!!?? Да не причам о глупостима кад промашимо са играчем више и још примимо гол...
Безидејни смо у нападу! Контре нам добро иду, али чим је нека чвршћа одбрана ми не знамо шта ћемо са лоптом и онда се све своди на добацивање између бекова, да би на крају један од њих ошутао па шта буде... Слабо играмо на крила и пивота, мада треба нам један јак пивот ко од земље одваљен, а крила су нам солидна

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
утакмица иста као и она прва у Борику са њима...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Neozbiljno igramo odbranu i to je sva prica. Ispadamo na sve strane, najgore je sto smo dopustali da nam stvore visak kad smo imali igraca vise. Boze sacuvaj!
Potrebna su nam dvojica drvosjeca u sredini za neki pomak u Evropi.

Ali dobro, sto vise jakih protivnika pa cemo i mi vremenom na visi nivo...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Одиграли су момци колико им је Загреб дозволио.

Мсм играли су против Копљара, Хорвата, Гојуна, Марића итд...
Све су то репрезентативци Хрватске, која је једна од најбољих селекција у Европи.

Поправити реализацију играча више, мало брже трчати у контре, и биће то добро...

Могло је боље, али су се некако препали наши...

углавном, ова сезона ће за нас бити непроцјењиво искуство. Има да газимо лигу БиХ, након оваквих противника...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nema šta ovo samo Srbi mogu. Ključ utakmice +3 i napad da odemo sa 4 ili pak 3 na poluvrijeme a mi odemo sa 1. Kasnije u drugom zicer za +2 a mi odemo u novu dubiozu iz koje se ne vratimo. Očekivao sam malo veći doprinos golmana, onda sa igračem više moramo igrati brže da imamo barem 3 napada a sa igračem manje u prvom praktično smo se predavali i držali bezidejno loptu čak nismo ni šutali. Nisam zadovoljan bez obzira što smo očekivali, nekako boli ovaj i ovoliki poraz još sa desetkovanim ZG. realno bolji su za 9-12 golova da igramo LŠ a to je ogromna razlika

Šta vrijedi što na momente igramo briljantno kad smo mogli i ovo izgubiti sa 10

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:38 
Veteran
Veteran

Неискуство. За већину наших играча ово је најјачи противник у животу, а Загребу рутинска утакмица.

Зато се и губимо на моменте...

Љубишић лоше бранио, и против Ловћена и данас... То није добро, никако...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na kojoj TV ste gledali, ja na HRT i Arena, na HRT onaj stašau i Goluža praktično ništa nisu ni rekli o nama sem da smo imali više vremena za uigravanje i da smo kompletniji. I samo su dva puta spomenuli da u prvoj utakmici u prepunom Boriku bilo +5 i to je sve, ostalo rutinski prenos. Arena, momci su navijali za nas, nazvali ovo derbi kola i nahvalili velikana iz Gospodske a da je kraj pomirili su se tek u 57. min.
Šteta što se regionu nismo predstavili barem kao Metaloplastika u ZG pa držali do posljednjeg napada neizvjesnost :x

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nemoj zajebavati,govorio je cvitkovic i kako su bosanski golmani u prvom poluvremenu bili bolji od njihovih :D :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:47 
Veteran
Veteran

Ја на ХРТ гледао, нисам и знао да има пренос на Арени :(

На РТРС нисам могао гледати, Прњатовић је залутао у коментаторску професију...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
RTRS je isto prenosio.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

joj kako ne volim ove poraze, odlijepe se na pet i onda nas drže na distanci imam osjećaj da ga mogu zabiti kad hoće i igraju se s nama. Više volim da vidim našu realnu snagu ako je -15, nek je a ovako se nešto zavaravamo da smo u obje izgubili -5 a kad zagazimo u LŠ biće veselo

P.S. Šlager bockao je još pomalo, bilo je konstrukcija tipa - ne znam zašto banjalučanin Jović ne želi da dođe da malo pričamo o njegovom Gradu :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 17:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da cuo sam to da bocka jovica na kraju prvog poluvremena,ali bozo je za njega dingospo....cvitkovic je jedna prava pedercina....

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro je prolazime me mnogo brže nego što sam očekivao onaj glupi osjećaj tuge i nemoći. Dakle ništa idemo dalje taman i da smo pobedili ništa nam ne znači od F4 smo daleko miljama ostaje borba eventualno za 5 mjesto kao motiv u svim utakmicama što bi bio jako lijep uspjeh na kraju.
Bosna će vjrovatno nastaviti takmičenje u LŠ, sastavili su nekako tim od sarajevskih rukometnih drugoligaša pa će igrati a odgodili su jučerašnji meč sa Metaloplastikom ni sam ne znam zašto i ko im to dozvoljava već su u zaostatku 6-7 kola

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Nemoj te tako, nisam primjetio da komentatori omalovažavaju Borac. pa i hvalili su atmosferu u prvoj utakmici.
Dobro je Obrvan rekao, obje momčadi igrale bez ikakve odbrane.
Zg kada je trebalo malo stiskao odbranu, pomogao Pešiću da nekoliko zaredom odbrani i to je dovoljno za pobjedu.
borac definitvno nije loš tim ali ako bude prvi u BH i bude igrao LP onda će se trebati dobro pojačati ako ne misle biti kanta za nabijanje.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ја сам контао да за ЛШ морамо довести минимално 2 јака појачања, да се макар са неким тимовима можемо носити, али ако нам оде и Панић, без минимално три баш добра појачања немамо ми шта тражити у ЛШ, ако се квалификујемо, а вјерујем да хоћемо

само треба пажљиво и не дизати се превише у висине. надам се да ће бити финансија, јер ако се заврне чесма могли би ми проћи као Босна. Зато треба развијати омладинску школу и производити своје играче.

и даље ми је криво што ће Панич отићи без марке, мало је шупачки, али шта је ту је

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Gledao sam samo prvo poluvrijeme i dosta dobro je sve izgledalo.Pogotovo me odusevila jedna situacija sa igracem vise kad smo to rijesili lagano poslije 15 sec igrom na krilo - to je ono sto nam nedostaje. Za sledecu godinu nam treba jedan pivot,sto neko rece "ko od zemlje odvaljen",jedan lijevi bek i jedno desno krilo...sve ostalo imamo vise manje. Sledeca utakmica je u subotu u Boriku protiv Izvidjaca...

EDIT : Na odlazak Panica sam zaboravio,tako da nam trebaju 3 pojacanja. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]