banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 23:28 Danas je 30 Jun 2026, 23:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1023, 1024, 1025, 1026, 1027, 1028, 1029 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jun 2011, 11:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ђурица 3000 евра :-?

Па тог лика дјеца левате на баскету на школском игралишту...

Ето, и каже нема пара... Има пара, и за огромне плате и за нову дворану, али нема за најбољи колектив у РС....
Само мрвице добијамо...
Пу јебем ти све....

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Cosa Nostra je napisao:
Ovo su ogromne cifre cuj Joksimovic 14 000 e mjesecno :violent1:

Schlager pade ti sinoc na Brazilce :(

Da...jesi vidio kako je karta kurva....Igram oba daju gol a Flu sampion ne dade gol na domacem terenu,a ovi levati Bahia ga utrpase (0-1).

Nista od godisnje za VIP sektor :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 11:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
LJudi treba naci ravnotezu izmedju zelja i nasih mogucnosti, koje nazalost nisu velike .
Trener moze traziti igraca ali je pitanje moze li ga klub kupiti

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
subzero81 je napisao:
Нова Варош je napisao:
Pa trener bira igrače,a ne sportski direktor,trener je odgovoran za rezultate,to što se nema para ili ne daju to je već druga priča.

trener moze reci treba mi ovakav ili onakav profil igraca,a na upravi je da dovedu takav profil ili ne a nije cvele aleks ferguson pa da trazi igraca direktno i bez uprave

Ма знам ја шта ти хоћеш рећи,али неће ни тренер узети све играче,по том твом можеш довести било кога и ајде као Цвеле ће узети.
Наравно да се треба консултовати са Дарком,али нек он бира играче,а на управи је да плати или неплати.То је моја нека филозофија.
Нек доведе кога мисли да треба,ако не буде ишло крај августа и довиђења пријатно не буде ли резултата :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Да питам одмах и то болдованим словима :D
Хоће бити годишње карте за западну трибину,знали неко нешто?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Uprava gazduje klubom a ne trener. Opet se vraćamo na priču od neki dan. Cvetković nije menadžer Borca nego njegov trener. Znači on može reći treba mi golgeter a uprava zna koliko se može protegnuti za takvog jednog fudbalera. Ako ne dovedemo igrača po mjeri trenera nego po mjeri uprave za rezultate one loše. Trener će kriviti upravu zato što je on imao bolje rješenje. To ti je podjela i ne slaganje dvije struje u klubu a to vodi propasti. Cveletu mora biti jasno gdje je došao i koja je situacija u klubu. Ako su to tako jaki igrači a naše finansijske mogućnosti skromne neke ih dovedu na godinu dana a ne na 2. Pa znamo kakav smo problem imali sa marićem i njegovim ugovorom u Borcu!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 11:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Можда је највећи камен спотицања то што хоће на руке готово 30 000 евра ако сам добро разумио РБА, а вјерујем да плата није проблем ако јесте онда боље предати ту европу одмах.
Буџет милион евра + европа 250 000 ту би морало најмање бити 1,5 милиона КМ за плате што није баш ни толико мизерно да се морамо стиснути у год. кад играмо кв. за ЛШ. То ће се све вратити кроз лигу касније гдје би требали доминирати а не као Сељо након ЛШ гори него прије ње

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Umjesto onog sterilnog udruzenja simpatizera,mi bismo trebali osnovati politicku stranku,po uzoru na momke koji su prije par mjeseci preuzeli vlast u MZ Starcevica,i registrovati se za lokalne izbore sledece godine. Stranka bi se kolokvijalno zvala Evropski Borac a njen Predsjednik bi bio,naravno,RBA,koji je iskazao politicki talenat :D a nenormalno voli Borac. Nama ne bi bio cilj preuzimanje vlasti jer za to nema sansi,ali sto posto bismo mogli skupiti par hiljada glasova da dobijemo toliko odbornika da budemo onaj tas na vagi bez kojeg se ne moze formirati gradska vlast. Dovoljno bi bilo da glasove dobijemo od nas forumasa i pojedinih clanova nasih porodica(koje bismo uspjeli nagovoriti) kao i nekoliko stotina ili mozda i hiljadu-dve glasova Lesinara,njihovih cura,prijatelja,komsija.

Program bi nam bio samo izgradnja infrastrukture u Borcevim ekipama,omladinskih skola i stvaranje evropski respektabilnih FK Borac,RK Borac i KK Borac. Odmah bismo koalicionim partnerima stavili do znanja da se necemo petljati u organizaciju ostalih segmenata zivota u gradu,kao da necemo ni ometati sve vrste njihovi talova u izgradnjama zgrada i poslovnih prostora,tj neka rade kako su navikli i dosad (rade oni i jako puno dobrih stvari), samo vise za tri Borca nece iz budzeta biti predvidjeno 1 milion maraka,nego 10 miliona maraka! U tom slucaju nam ove plate iz Igokee ne bi bilo problem dati nasim fudbalerima,rukometasima i kosarkasima,fudbaleri bi igrali grupnu fazu Lige Uefa,rukometasi Ligu sampiona a kosarkasi NLB Ligu. Ostalim klubovima bismo davali koliko primaju i sada,a potpuno bismo ukinuli bacanje para na bokserske revije i vodene sportove,tako da bi tih 10-tak miliona godisnje bez problema obezbjedili.
Ovo je jedini nacin da prestanemo dobijati mrvice koje preostanu iz drugih klubova i sportova i izborimo se za vlastiti,nas,novac. A dok god budemo morali moliti nekoga za nas novac,dotad ce nam 2500 eura biti veliki novac,a za te pare se neki kosarkasi iz komsiluka nece skinuti ni za zagrijavanje.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Umjesto onog sterilnog udruzenja simpatizera,mi bismo trebali osnovati politicku stranku,po uzoru na momke koji su prije par mjeseci preuzeli vlast u MZ Starcevica,i registrovati se za lokalne izbore sledece godine. Stranka bi se kolokvijalno zvala Evropski Borac a njen Predsjednik bi bio,naravno,RBA,koji je iskazao politicki talenat :D a nenormalno voli Borac. Nama ne bi bio cilj preuzimanje vlasti jer za to nema sansi,ali sto posto bismo mogli skupiti par hiljada glasova da dobijemo toliko odbornika da budemo onaj tas na vagi bez kojeg se ne moze formirati gradska vlast. Dovoljno bi bilo da glasove dobijemo od nas forumasa i pojedinih clanova nasih porodica(koje bismo uspjeli nagovoriti) kao i nekoliko stotina ili mozda i hiljadu-dve glasova Lesinara,njihovih cura,prijatelja,komsija.

Program bi nam bio samo izgradnja infrastrukture u Borcevim ekipama,omladinskih skola i stvaranje evropski respektabilnih FK Borac,RK Borac i KK Borac. Odmah bismo koalicionim partnerima stavili do znanja da se necemo petljati u organizaciju ostalih segmenata zivota u gradu,kao da necemo ni ometati sve vrste njihovi talova u izgradnjama zgrada i poslovnih prostora,tj neka rade kako su navikli i dosad (rade oni i jako puno dobrih stvari), samo vise za tri Borca nece iz budzeta biti predvidjeno 1 milion maraka,nego 10 miliona maraka! U tom slucaju nam ove plate iz Igokee ne bi bilo problem dati nasim fudbalerima,rukometasima i kosarkasima,fudbaleri bi igrali grupnu fazu Lige Uefa,rukometasi Ligu sampiona a kosarkasi NLB Ligu. Ostalim klubovima bismo davali koliko primaju i sada,a potpuno bismo ukinuli bacanje para na bokserske revije i vodene sportove,tako da bi tih 10-tak miliona godisnje bez problema obezbjedili.
Ovo je jedini nacin da prestanemo dobijati mrvice koje preostanu iz drugih klubova i sportova i izborimo se za vlastiti,nas,novac. A dok god budemo morali moliti nekoga za nas novac,dotad ce nam 2500 eura biti veliki novac,a za te pare se neki kosarkasi iz komsiluka nece skinuti ni za zagrijavanje.

АМИН !

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Шлагер распитао сам се сад, лако ал на папиру. :D

Треба баш гласова можда и преко 3000, а са једним одборником тешко да можеш са било којим блоком чинити тас на ваги да управо он одлучује о скупштинској већини.

Тешко би и укућане било натјерати, а тек цуре и пријатеље ипак је МЗ нешто друго можеш и са 100, 200 људи узети мјесто

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije to neostvarivo ako bismo poceli na vrijeme sa agitovanjem i organizacijom.Pravo da ti kazem,ove Sajinove cifre koje je jutros izbacio su me pokrenule na razmisljanje da to mozda uopste nije utopija. Sjeti se kako smo bili organizovani dobro za one akcije,plakata,bombardovanja RTRS mailovima i sl.......Pa ja,da iskoristimo malo i mi blagodeti demokratije u kojoj svako moze birati i biti biran,a ne da stalno budemo pasivni posmatraci i kukamo kako su svi lopovi. Sto da ne.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sto jan_de kaze "Malo nas je al smo govna" :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da i ja prebacim koju.

za tog Karabatica mislim da je puno para i da nam nije potreban. za ta dva ili tri brazilca ne mogu nista da kazem jer ne znam ni ko su ni sta su. ali ako to ne zanju ni ljudi u klubu, ona je apsurd potpisivati s' njima ugovor, a ne provjeriti ih prije toga valjaju li cemu.

neko je, ja se izvinjavam nisam upamtio ko, fino rekao bolje da smo zadrzali Maletica. i potpuno se slazem s tim. covjek je provjeren, znamo i ko je i sta je i sto je najvaznije voli Borac.

takodje, nije mi jasno zasto svi bjeze od nasih igraca. zasto ne pokusamo dovesti Nemanju Bilbiju? ja stvarno ne znam do kad mu je ugovor ali mozda bi se moglo nesto sa preklopiti sa onim dugom. taj momak je nasa prava investicija.

umjeto Maletica na toj poziciji bih najvise volio da vidim Stavanovica (Cupu). moram priznati da je Cupu doveo maric...i bio je jedan od najboljih kod nas te sezone. bilo bi dobro kad bi se to ponovilo sa brazilcima.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

БуС je napisao:
Шлагер распитао сам се сад, лако ал на папиру. :D

Треба баш гласова можда и преко 3000, а са једним одборником тешко да можеш са било којим блоком чинити тас на ваги да управо он одлучује о скупштинској већини.

Тешко би и укућане било натјерати, а тек цуре и пријатеље ипак је МЗ нешто друго можеш и са 100, 200 људи узети мјесто

Evo sad sam provjerio. Nije 3000,nego 600 glasova je na proslim izborima bilo potrebno da postanes odbornik u Skupstini Grada.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
takodje, nije mi jasno zasto svi bjeze od nasih igraca. zasto ne pokusamo dovesti Nemanju Bilbiju?

I ja sam davno napisao da bi mi on bio najdraze pojacanje,pozajmica-pozajmica,nije bitno.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Оно око премија није лоша ствар, рецимо 100 - 8 бодова, 200 - 9 бодова, 350 - 10 и 500 евра - 12.

Тако да ако би узели све :D на премије би отишло око 35 000 што ће опет неко рећи мегаломанска цифра а ја мислим да је реална и да на толике плате играча ове бројек дођу као добар стимуланс јер циклус 4 утакмице је практично мјесечни додатак на плату.

Него Шлагер гдје су ти они подаци најпожељнијих противника, сутра жријеб

Poslednji put menjao БуС dana 19 Jun 2011, 12:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Meni je super sistem koji se nezvanicno sad sprovodi u Liverpoolu.
Male plate, relativno. Ali zato velike premije. Znaci, ko bude trcao, lomio noge, davao golove... dobice lovu.
Ko ne bude, nece.
Prosto.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 13:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Jone je napisao:
dva Brazilca su izrazita Cveletova želja. Šipovac i Darko nisu za to, a i pare su problem!

Koliko ja znam, ovo je moglo bi se reci jedna polovicna istina, recimo u prvoj polovini tacna ;)
Mislim da je sportski direktor samo protiv karabatica .

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi ja ne znam sta da vam kazem.Prvi put dolazimo u situaciju,bar ja,da ne znam sta da mislim.Jednostavno ne znam.S jedne strane vjerujem bezuslovno drugu RBA,jer ga koliko toliko poznajem,i znam da su mu informacije,a i predvidjanja perfektna.Primjera je milion,to sad nije ni bitno.Ali opet s druge strane,glupo mi je da smo vec formirali misljenje o treneru,a sto je najzalosnije,na konferenciji se vecini svidio.Bar koliko sam primjetio.Mislim taj nacin,pravila,disciplina,muva se ne cuje na treningu...Slicne stvari.

Ono sto je sigurno je,a ja znam da je tako,bar za vecinu,sto je neko spomenuo,da Vlado Jagodic kaze dovodim stopera 33 godine i dva Brazilca,mi bi bili zadovoljni.Jer imamo povjerenja u njega,jer je nas Borcevac,jednostavno Vlado je bog i otac.

Ja sam napisao,i ponavljam,cekam da vidim na sta ce nam ekipa liciti,kakva ce nam igra biti,i kako ce igraci prihvatiti novog trenera i novi rezim.To je za mene jedino mjerilo.I necu se sloziti sa tim da je lose dovesti onog Karabatica.Nisam momka vidio na djelu,ne znam kako igra,ali ne iskljucujem da je bolji od svih nasih stopera.Bez obzira na godine,koje i nisu nesto velike.Svaku mogucnost ostavljam otvorenu.Jos jedna stvar ako nam je pojacanje SASA KOVACEVIC 31GODISNJI IGRAC SREDINE TERENA KOJI JE IGRAO U RUDARU IZ PRIJEDORA,A VRHUNAC KARIJERE MU JE BIO FK RAD,e onda nam moze i pojacanje biti 33godisnji stoper Karlovca.

Oko ovih Brazilaca nemam sta posebno reci.To je kockanje,standardno.Sirokom se posrecilo,ubo je Vareu i Wagnera,mozda se i nama posreci.

Uglavnom,trener ima moju podrsku dok bude imao rezultat i igru.Ako to ne stima,pridruzujem se masi za tjeranje.To je to.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 13:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
kad će se znati jeli dolaze ti brazilci i karabatić, i njihova imena ili se sa tim još ne izlazi u javnost dok se ne vidi šta će biti?
Iskreno, ja bih volio da dodju brazilci, pa neće biti prvi put da smo pogrješili sa pojačanjima, a ako se dobro pokazu biće prava stvar ipak su brazilci atrakcija i vjerujem da bi bilo i više publike na domaćim utakmicama...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1023, 1024, 1025, 1026, 1027, 1028, 1029 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]