banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 17:48 Danas je 30 Jun 2026, 17:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
Čađo je napisao:
ja_i_samo_ja je napisao:
Igrac sa brojem godina 33 ne dolazi.. Njega gura Fiser... Ali su protiv njega Darko i Sipovac.. Tako da od toga nema nista.. inace taj igrac je Karamatic..

Karabatić, znači da je Leo planski spor a isto tako moguće je i da je Medo zbog toga otjeran jer će na njegovo mjesto doći neki od fišerovi pojačanja.

Upravu si.. Karabatic.. Uglavnom lik trazio neke vece pare.. I sipovac im rekao ko ga dovedi nek ga placa... Mi nemamo para za bacanje.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Šile je najaci ! :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
ja_i_samo_ja je napisao:
Čađo je napisao:
ja_i_samo_ja je napisao:
Igrac sa brojem godina 33 ne dolazi.. Njega gura Fiser... Ali su protiv njega Darko i Sipovac.. Tako da od toga nema nista.. inace taj igrac je Karamatic..

Karabatić, znači da je Leo planski spor a isto tako moguće je i da je Medo zbog toga otjeran jer će na njegovo mjesto doći neki od fišerovi pojačanja.

Upravu si.. Karabatic.. Uglavnom lik trazio neke vece pare.. I sipovac im rekao ko ga dovedi nek ga placa... Mi nemamo para za bacanje.

E upravo zbog tog je fišer i kivan na Šipovca i Klibera, i pokušaj povratka tatinog Petrovića maslo je muhameda

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mali Petrovic moze jedino na skolskom da igra, taj pokusaj fudbalera ne smije biti blizu kluba.
Dovoljno je sto trpimo Dzoa.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Чуј Карабатић, на тренутак сам помислио да сам на теми РК Борац.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Šta ima za dresove i sponzore? Sad gledam :
Citiraj:
Predstavnici Željezničara završili su pregovore sa talijanskim proizvođačem sportske opreme Macron, čiju će opremu Plavi sa Grbavice nositi u naredne dvije sezone, saopšteno je na službenom sajtu kluba.Željezničar bi mogao dobiti i dodatne bonuse i nagrade po ugovoru, ukoliko bude sa uspjehom igrao evropska takmičenja u ovoj, ali i narednoj sezoni.

Neki novi talijanski proivođač , Napoli i Bolonja nose njihove dresove.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Чини ми се да је неко давно причао да би од ове сезоне требала бити имена на леђима? Остаје наии ваљда?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam za dovodjenje Karabatica.Po ovom klipu bi se reklo da je jako dobar igrac.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WQbVhZ86Nzs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Slika
Ili da dođe ovakav Karabatić

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 09:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma jebem ti ja takvog Karabatica! :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 09:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Све ме ово подсјећа на период Џимија у Борцу. надам се да гријешим

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Не знам за вас али мени је такође добар Којашевић из Сарајева чини ми се да му је истекао уговор могло би се са њим попричати можда би он могао замијенити Малету..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 10:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Читам јуче Којашевић тражи паре или папире, вјероватније је да ће добити ово друго, тако да је онда слободан. Не знам каквих је квалитета. :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Колико се ја сјећам био је један од бољих у Сарајеву.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
skypostman je napisao:
Читам јуче Којашевић тражи паре или папире, вјероватније је да ће добити ово друго, тако да је онда слободан. Не знам каквих је квалитета. :-?

Без даљњег међу 5 играча лиге,добар је играч а може и у Европи послужити,само мјесто Малете не може,Којашевић је креатор,али отом потом!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 11:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Najsebicniji igrac koji je zaigrao u FKS otkad ih ja pratim. Treba jedna lopta njemu samom.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 11:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@BuS

Ostavi ljude na miru neka pisu sta hoce,nije tvoje da moderiras i odredjujes tok diskusije,a ovo nije prvi put da to radis vec ti je to skoro postala konstanta. Ko hoce da kuka neka kuka,ko hoce da velica neka velica,ali kao moderator,necu dozvoliti da tjeras ljude sa teme svojom arbitrazom o cemu se treba pisati a o cemu ne.Bez tih ljudi koje si ti prozvao,doduse ne poimenicno ali svi znamo na koje si mislio,ova tema ne bi imala nikakvog smisla i svela bi se kao da cekamo novinske clanke iz Nezavisnih ili Glasa. Zahvaljujuci njima saznajemo stvari o odnosima unutar kluba,a to je cak i mnogo vaznije nego da li cemo za neki transfer saznati par sati prije ili kasnije.Oni su ti koji donose informacije,a ne ja ili ti,i zato bi trebao imati malo vise postovanja prema njima,jer ako nastavis da prozivas i tezis da budes mjera svemu,onda kolega vlakanje sigurno nece biti jedini koji je otisao sa foruma,a svaki forumas njegovog kalibra nam je dragocjen,cak mnogo dragocjeniji nego ti koji nikad nisi dao nijednu informaciju o bilo cemu a hoces da budes neki guru ovdje,ili ja koji takodje nemam bogzna kakve informacije! Cak su i svojevrstan korektiv da se otjera Maric,ili upozorenje da se ne dovodi ovaj Karabatic da bi se na njemu rastaljivalo i sl.....Oni su ono sto ovom forumu daje draz,kvalitet i aktuelnost u par minuta nakon sto se neka stvar u klubu desi,svi je ovdje saznamo,i zato ako ti se nesto i ne svidja kad promjene misljenje,sjeti se koliko se trude da podjele informacije sa nama i progutaj po nesto,a protiv mene mozes pisati sta hoces,slobodno.Ti ili ja da odemo sa foruma,ne bi niko ni primjetio,a bez njih bi forum postao potpuno sterilan i dosadan i ne bi imao ovoliko posjeta i preko 1000 stranica napisanih,vec bi vremenom dosli u situaciju da se napise po jedan post u dva-tri dana.
Cuj promjenili misljenje,pa davno je receno da samo budala ne mijenja misljenje!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:
Najsebicniji igrac koji je zaigrao u FKS otkad ih ja pratim. Treba jedna lopta njemu samom.

Slazem se. Njega ne dovoditi ni pod razno!
Arsenijevic mi je vec interesantan, bolji bek od Stupara. Da li je srcaniji to ne bih znao. Sarajevo je u rasulu i logicno je da njihovi igraci nemaju vremena da cekaju isplatu duga, pocinju lagano pripreme u klubovima a oni lade jajca, ne znaju na cemu su....ako imamo pik na njega momenat je da uskocimo. :)

Hipoteticki, njegovim dovodjenjem mislim da bi odbrana, iako Leo odlazi, bila na nivou protekle sezone. Naravno, uz Avdukin ostanak.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Daj jebite se ljudi,dnevno 50 stranica,ode kokice napraviti za novu turu. :D

EDIT:Ma ja sam shvatio da se ne vrijedi nervirati,kao sto RBA rece,Borac se bas zbog ovakvih stvari i voli.Nista ne valja,a opet nam dobro. :) Pa meni je uzivancija citati forum,sa svim losim i dobrim vijestima,i slozicu se sa Schlagerom,hvala nasim drugarima i kolegama koji nam donose te insajderske informacije.Inace bi bili slijepi skroz.Hvala jos jednom.

Poslednji put menjao tatamata dana 18 Jun 2011, 12:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
tatamata je napisao:
Daj jebite se ljudi,dnevno 50 stranica,ode kokice napraviti za novu turu. :D

vazda zanimljiva ljetna pauza. :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]