|
@BuS
Ostavi ljude na miru neka pisu sta hoce,nije tvoje da moderiras i odredjujes tok diskusije,a ovo nije prvi put da to radis vec ti je to skoro postala konstanta. Ko hoce da kuka neka kuka,ko hoce da velica neka velica,ali kao moderator,necu dozvoliti da tjeras ljude sa teme svojom arbitrazom o cemu se treba pisati a o cemu ne.Bez tih ljudi koje si ti prozvao,doduse ne poimenicno ali svi znamo na koje si mislio,ova tema ne bi imala nikakvog smisla i svela bi se kao da cekamo novinske clanke iz Nezavisnih ili Glasa. Zahvaljujuci njima saznajemo stvari o odnosima unutar kluba,a to je cak i mnogo vaznije nego da li cemo za neki transfer saznati par sati prije ili kasnije.Oni su ti koji donose informacije,a ne ja ili ti,i zato bi trebao imati malo vise postovanja prema njima,jer ako nastavis da prozivas i tezis da budes mjera svemu,onda kolega vlakanje sigurno nece biti jedini koji je otisao sa foruma,a svaki forumas njegovog kalibra nam je dragocjen,cak mnogo dragocjeniji nego ti koji nikad nisi dao nijednu informaciju o bilo cemu a hoces da budes neki guru ovdje,ili ja koji takodje nemam bogzna kakve informacije! Cak su i svojevrstan korektiv da se otjera Maric,ili upozorenje da se ne dovodi ovaj Karabatic da bi se na njemu rastaljivalo i sl.....Oni su ono sto ovom forumu daje draz,kvalitet i aktuelnost u par minuta nakon sto se neka stvar u klubu desi,svi je ovdje saznamo,i zato ako ti se nesto i ne svidja kad promjene misljenje,sjeti se koliko se trude da podjele informacije sa nama i progutaj po nesto,a protiv mene mozes pisati sta hoces,slobodno.Ti ili ja da odemo sa foruma,ne bi niko ni primjetio,a bez njih bi forum postao potpuno sterilan i dosadan i ne bi imao ovoliko posjeta i preko 1000 stranica napisanih,vec bi vremenom dosli u situaciju da se napise po jedan post u dva-tri dana. Cuj promjenili misljenje,pa davno je receno da samo budala ne mijenja misljenje!
_________________ "Možete da budete najbolji student ili najbolji stručnjak u nekoj oblasti ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti, sve je to zabluda''
|