БуС je napisao:
Бога ти овдје се не зна ко кога јаша, чак некад мислим да ови што су "ближе" клубу некад намјерно убаце коску да изазову шизофреничне рекције остатка форумаша па се онда смију томе.
Прије мјесец дана је ишла прича Фишер - ужас, пијанац ... па се појавила инфо. да он не пије да је предложио довођење Закарића да је довео Крунића и кога већ појма немам и онда "сви" аплауз Фишеру, Фишер краљ да га нема требало би га измислити. Онда сви на Шилета кад изађоше 2-3 интервјуа у новинама и кад је мало објаснио неке ствари и оно радовање након трофеја скачили се и Шилету с главе, Шиле добар. Онда не ваља Копања, кримос, свашта нешто, кад се Копања повуче и прочиташмо и његов интервју и виђење ствари онда већина "плаче" за Копањом. Па неваља предсједник ту смо били сложни али кад је поднио оставку опет теорије завјере а зашто је поднио, шта не штима итд.
Сад и за Цвелета (од ока говорим) један те исти човјек га хвали у 13:00 у 14:00 пљује па га пред вече хвали и на крају све најгоре о њему.
Сви прижељкивали да оде Николић кад је отишао и Чађо фино појаснио разлоге опет неко гура причу Цвеле га отјерао...
Све у свему ови из управе се баш поигравају са људима овдје. Ја нисам близак клубу али ћу рећи да ће бити вјероватно 6-8 одлазака, да ће бити слично и долазака свеукупно да ћемо бити нешто мало јачи него прошле год. да иде за који мјесец пројекат стадион и да сам задовољан како се ствари развијају а и Цветковићевим наступом сад за сад само нек спроведе ово у дијело. И свака му је на мјесту била јуче. И нећу сигурно мијењати мишљење ни сваких мјесец дана а камоли сваки сат времена о тим стварима, нити мислим да у клубу ваља само један или два човјека и да њих нема пропало би све итд.
Мислим ОК и зајебанција, и кад имаш времена а досадно ти мораш нешто писати и све то ОК, и све разумијем али неки баш претјерују у тим негативностима и теоријама завјере и ствара се онда код већине форумаша нека мучна и напета и по мени потпуно беспотребна атмосфера.
Још 2 дана до жријеба
To ti sada nešto na moj račun... Moraš da odreaguješ kada saznaš neke stvari, najlakše je pametovati sa strane, a boli te za svime, kao neko je blizak klubu, pa će sada da radi ovo, pa onda ovo, pametnjaković... Cvetković je naš trener i tu se ništa neće promjeniti bar još dva mjeseca, ja bi prvi bio sretan da on bude najbolji trener do sada, da radi sledećih pet godina, da svake godine uzimamu ove levate iz federacije, ja o njegovim fudbalskim kvalitetima neću reći ni jednu riječ dok ga ne vidim na terenu, kako će ekipa da mu igra... Ali oću da dignem glas protiv toga da se pozivi šalju igračima koji ulaze u 33 godinu života iz Hrvatske, a da se prije toga jednom igraču koji igra na njegovom mjestu kaže da je spor i da bi mu bilo najbolje da ide negdje vani, ali ako ne uspije neka se onda vrati u Borac, a u međuvremenu se ponuda šalje dripcu od kojeg je samo mikac stariji... Ova info ni do koga nije došla iz kluba, nego je do nas koji se brinemo o Borcu došla iz hrvatske, iz jednog drugog kluba, preko nekih drugih ljudi, koji nemaju veze sa Borcem... Protiv toga jesam i uvijek ću biti, jer izgleda da smo svi zaboravili stvar od prije samo godinu dana kako su u klubu bili Bojići, Stanići, Vukobratovići...
Prrotiv toga nam je valjda cilj svima da se borimo, najlakše je da se ponašaš onako malo sa strane gledaš, pa kažeš vi ko neke tetke, malo ovako onako, a ti se ne trudiš da saznaš bilo šta, nego eto onako usput, ako šta pročitaš u novinama...