banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 17:48 Danas je 30 Jun 2026, 17:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jun 2011, 00:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Бога ти овдје се не зна ко кога јаша, чак некад мислим да ови што су "ближе" клубу некад намјерно убаце коску да изазову шизофреничне рекције остатка форумаша па се онда смију томе.

Прије мјесец дана је ишла прича Фишер - ужас, пијанац ... па се појавила инфо. да он не пије да је предложио довођење Закарића да је довео Крунића и кога већ појма немам и онда "сви" аплауз Фишеру, Фишер краљ да га нема требало би га измислити. Онда сви на Шилета кад изађоше 2-3 интервјуа у новинама и кад је мало објаснио неке ствари и оно радовање након трофеја скачили се и Шилету с главе, Шиле добар. Онда не ваља Копања, кримос, свашта нешто, кад се Копања повуче и прочиташмо и његов интервју и виђење ствари онда већина "плаче" за Копањом. Па неваља предсједник ту смо били сложни али кад је поднио оставку опет теорије завјере а зашто је поднио, шта не штима итд.
Сад и за Цвелета (од ока говорим) један те исти човјек га хвали у 13:00 у 14:00 пљује па га пред вече хвали и на крају све најгоре о њему.
Сви прижељкивали да оде Николић кад је отишао и Чађо фино појаснио разлоге опет неко гура причу Цвеле га отјерао...
Све у свему ови из управе се баш поигравају са људима овдје. Ја нисам близак клубу али ћу рећи да ће бити вјероватно 6-8 одлазака, да ће бити слично и долазака свеукупно да ћемо бити нешто мало јачи него прошле год. да иде за који мјесец пројекат стадион и да сам задовољан како се ствари развијају а и Цветковићевим наступом сад за сад само нек спроведе ово у дијело. И свака му је на мјесту била јуче. И нећу сигурно мијењати мишљење ни сваких мјесец дана а камоли сваки сат времена о тим стварима, нити мислим да у клубу ваља само један или два човјека и да њих нема пропало би све итд.

Мислим ОК и зајебанција, и кад имаш времена а досадно ти мораш нешто писати и све то ОК, и све разумијем али неки баш претјерују у тим негативностима и теоријама завјере и ствара се онда код већине форумаша нека мучна и напета и по мени потпуно беспотребна атмосфера.

Још 2 дана до жријеба

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 01:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Због свега овога сам данас рекао да ће форумски став изгубити кредибилитет, тј. нико важнији га неће уобзирити ни 2 %, јер ако 80% људи мијења мишљење бар 3 пута у току дана о једној те истој ствари онда ко ће тај став уопште узимати за озбиљно. Ја сам имао блиске ставове са доста ових мало искуснијих форумаша али сад искрено не знам ни са ким се више слажем, боље речено не знам који су ставови већине људи, можда татамата има најконстантнији став

Испаде да ништа не ваља човјек који је играо професионално, па се школовао за тај посао и који је годинама уз динамо и човјек свијета пропутавао и свашта видио (огромно је то спортско и људско искуство)... И не мора уопште ништа да значи што је тренирао и друголигаше, и Владо је тренирао Љубић, па није узео титулу РС с њима... И како то да сваки тренер Барсе у послједње вријеме испаде најбољи стручњак, па лако је с Барсом мислите да би са неким клубом одавде успио...

И да, мислим да српска и хрватска фудбалска тренерска школа су неупоредиве, квалитет је много на страни хрвата што се и види по резултатима њихових тренера. Као што је обрнуто у случају кошарке

Моја сугестија управи да поведу новинаре на пут гдје будемо у ЛШ гостовали и да већ сад планирају фино је увијек погледати тај прилог, ови са борац - спорта би то направили као и сосовци и то онда остаје за сва времена...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 03:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
E ovako gospodo.

Ako je sve tako crno kao sto pisete onda ocekujem od ono malo tkiva u klubu, za koje smatramo da nije trulo, da JASNO kaze ko nam stavlja omcu oko vrata!
Dakle, znamo da je Kliber prisutan prilikom predstavljanja novih igraca i da on gotovo uvijek kaze koju o novajlijama. E pa ako dodje to Zvezdanovo kljuse od 50 godina da nam igra u spicu zahtijevam od Darka da progovori ko, kako i zasto!

Lijepo Kliber neka kaze: "Fiser i Zvezdan su doveli ovog ili onog, hoce da operu pare itd." i sve je jasno. Ako presuti moze da se tjera zajedno s njima u tri materine!

Pun mi je vise ovakvih gluposti!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 07:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
БуС je napisao:
Бога ти овдје се не зна ко кога јаша, чак некад мислим да ови што су "ближе" клубу некад намјерно убаце коску да изазову шизофреничне рекције остатка форумаша па се онда смију томе.

Прије мјесец дана је ишла прича Фишер - ужас, пијанац ... па се појавила инфо. да он не пије да је предложио довођење Закарића да је довео Крунића и кога већ појма немам и онда "сви" аплауз Фишеру, Фишер краљ да га нема требало би га измислити. Онда сви на Шилета кад изађоше 2-3 интервјуа у новинама и кад је мало објаснио неке ствари и оно радовање након трофеја скачили се и Шилету с главе, Шиле добар. Онда не ваља Копања, кримос, свашта нешто, кад се Копања повуче и прочиташмо и његов интервју и виђење ствари онда већина "плаче" за Копањом. Па неваља предсједник ту смо били сложни али кад је поднио оставку опет теорије завјере а зашто је поднио, шта не штима итд.
Сад и за Цвелета (од ока говорим) један те исти човјек га хвали у 13:00 у 14:00 пљује па га пред вече хвали и на крају све најгоре о њему.
Сви прижељкивали да оде Николић кад је отишао и Чађо фино појаснио разлоге опет неко гура причу Цвеле га отјерао...
Све у свему ови из управе се баш поигравају са људима овдје. Ја нисам близак клубу али ћу рећи да ће бити вјероватно 6-8 одлазака, да ће бити слично и долазака свеукупно да ћемо бити нешто мало јачи него прошле год. да иде за који мјесец пројекат стадион и да сам задовољан како се ствари развијају а и Цветковићевим наступом сад за сад само нек спроведе ово у дијело. И свака му је на мјесту била јуче. И нећу сигурно мијењати мишљење ни сваких мјесец дана а камоли сваки сат времена о тим стварима, нити мислим да у клубу ваља само један или два човјека и да њих нема пропало би све итд.

Мислим ОК и зајебанција, и кад имаш времена а досадно ти мораш нешто писати и све то ОК, и све разумијем али неки баш претјерују у тим негативностима и теоријама завјере и ствара се онда код већине форумаша нека мучна и напета и по мени потпуно беспотребна атмосфера.

Још 2 дана до жријеба

To ti sada nešto na moj račun... Moraš da odreaguješ kada saznaš neke stvari, najlakše je pametovati sa strane, a boli te za svime, kao neko je blizak klubu, pa će sada da radi ovo, pa onda ovo, pametnjaković... Cvetković je naš trener i tu se ništa neće promjeniti bar još dva mjeseca, ja bi prvi bio sretan da on bude najbolji trener do sada, da radi sledećih pet godina, da svake godine uzimamu ove levate iz federacije, ja o njegovim fudbalskim kvalitetima neću reći ni jednu riječ dok ga ne vidim na terenu, kako će ekipa da mu igra... Ali oću da dignem glas protiv toga da se pozivi šalju igračima koji ulaze u 33 godinu života iz Hrvatske, a da se prije toga jednom igraču koji igra na njegovom mjestu kaže da je spor i da bi mu bilo najbolje da ide negdje vani, ali ako ne uspije neka se onda vrati u Borac, a u međuvremenu se ponuda šalje dripcu od kojeg je samo mikac stariji... Ova info ni do koga nije došla iz kluba, nego je do nas koji se brinemo o Borcu došla iz hrvatske, iz jednog drugog kluba, preko nekih drugih ljudi, koji nemaju veze sa Borcem... Protiv toga jesam i uvijek ću biti, jer izgleda da smo svi zaboravili stvar od prije samo godinu dana kako su u klubu bili Bojići, Stanići, Vukobratovići...
Prrotiv toga nam je valjda cilj svima da se borimo, najlakše je da se ponašaš onako malo sa strane gledaš, pa kažeš vi ko neke tetke, malo ovako onako, a ti se ne trudiš da saznaš bilo šta, nego eto onako usput, ako šta pročitaš u novinama...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 07:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
БуС je napisao:

Још 2 дана до жријеба

које су твоје информације?шта ти можеш да понудиш од нових вијести из клуба и подијелиш са остатком људи? ја стварно не знам кад је неко за фишера рекао нешто позитивно! ко год да спомене крунића,ја ћу да споменем бојића,станића и сл које је овај фудбалски зналац довео. лако је довести крунића кад други извали паре,то може и мој 6-огодишњи бураз. о каквом кредибилитету форума причаш?људи које прозиваш да на неки начин руше клуб управо и дају вриједност форума са својим информацијама. није проблем да се престане писати. нпр,ја ћу ствари које сазнам увијек пренијети својим другарима на кафи или телефоном и мирна босна.форум ми не треба за то. у ствари мислим да је то и најпаметније да се мало одмори од форума, што ће од данас да се и деси.

Citiraj:
E ovako gospodo.

Ako je sve tako crno kao sto pisete onda ocekujem od ono malo tkiva u klubu, za koje smatramo da nije trulo, da JASNO kaze ko nam stavlja omcu oko vrata!
Dakle, znamo da je Kliber prisutan prilikom predstavljanja novih igraca i da on gotovo uvijek kaze koju o novajlijama. E pa ako dodje to Zvezdanovo kljuse od 50 godina da nam igra u spicu zahtijevam od Darka da progovori ko, kako i zasto!

Lijepo Kliber neka kaze: "Fiser i Zvezdan su doveli ovog ili onog, hoce da operu pare itd." i sve je jasno. Ako presuti moze da se tjera zajedno s njima u tri materine!

Pun mi je vise ovakvih gluposti!

и ово је једна јако интересантна ствар и коректно размишљање! тешкоје сачувати чист образ,али макар вриједи покушати.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 07:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ivica ste zaboravili, taj majstor iz Samca ne smije biti "pokraden". Jedini spic na svijetu koji je iskljucivo ledjima gledao prema golu. :lol:
Jos kad se sjetim onog penala protiv Sarajeva :lol: ...majko mila, ko je sve igrao u Borcu!

Stvarno mi ta bagra u klubu nije jasna. Pa j*bem mu mater, zar su toliko prokleti za parama da se ne mogu malo strpiti? Umjesto da dignu klub na visi nivo, da za 2-3 godine uletimo u grupu Lige Evrope (pa da i drpnu koju, ne bih im zamjerio), oni hoce odmah da se ogrebu! Dabogda te pare trosili na lijekove!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 07:50 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Ivica ste zaboravili, taj majstor iz Samca ne smije biti "pokraden". Jedini spic na svijetu koji je iskljucivo ledjima gledao prema golu. :lol:
Jos kad se sjetim onog penala protiv Sarajeva :lol: ...majko mila, ko je sve igrao u Borcu!

Stvarno mi ta bagra u klubu nije jasna. Pa j*bem mu mater, zar su toliko prokleti za parama da se ne mogu malo strpiti? Umjesto da dignu klub na visi nivo, da za 2-3 godine uletimo u grupu Lige Evrope (pa da i drpnu koju, ne bih im zamjerio), oni hoce odmah da se ogrebu! Dabogda te pare trosili na lijekove!

Ma levata je uvijek bilo i biće, ne može ni svaki igrač koji dođe biti pojačanje, nekada se i promaši, ali je simptomatično u ovom konkretnom slučaju da se igraču kaže da je spor, da pokuša negdje da ide, a onda pozivaš lika koji je star 33 godine i visok 193 centimetra, za kojeg samo mogu da pretpostavim kakvu brzinu posjeduje... Protiv toga sam uvjek bio i biću...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
БуС je napisao:

Још 2 дана до жријеба

To ti sada nešto na moj račun... Moraš da odreaguješ kada saznaš neke stvari, najlakše je pametovati sa strane, a boli te za svime, kao neko je blizak klubu, pa će sada da radi ovo, pa onda ovo, pametnjaković... Cvetković je naš trener i tu se ništa neće promjeniti bar još dva mjeseca, ja bi prvi bio sretan da on bude najbolji trener do sada, da radi sledećih pet godina, da svake godine uzimamu ove levate iz federacije, ja o njegovim fudbalskim kvalitetima neću reći ni jednu riječ dok ga ne vidim na terenu, kako će ekipa da mu igra... Ali oću da dignem glas protiv toga da se pozivi šalju igračima koji ulaze u 33 godinu života iz Hrvatske, a da se prije toga jednom igraču koji igra na njegovom mjestu kaže da je spor i da bi mu bilo najbolje da ide negdje vani, ali ako ne uspije neka se onda vrati u Borac, a u međuvremenu se ponuda šalje dripcu od kojeg je samo mikac stariji... Ova info ni do koga nije došla iz kluba, nego je do nas koji se brinemo o Borcu došla iz hrvatske, iz jednog drugog kluba, preko nekih drugih ljudi, koji nemaju veze sa Borcem... Protiv toga jesam i uvijek ću biti, jer izgleda da smo svi zaboravili stvar od prije samo godinu dana kako su u klubu bili Bojići, Stanići, Vukobratovići...
Prrotiv toga nam je valjda cilj svima da se borimo, najlakše je da se ponašaš onako malo sa strane gledaš, pa kažeš vi ko neke tetke, malo ovako onako, a ti se ne trudiš da saznaš bilo šta, nego eto onako usput, ako šta pročitaš u novinama...

Znaci li to da treba da cutimo i da nam se ponovo desavaju slucajevi Vukobratovici,Bojici, Rasevici itd. ja sam rekao jedino mjerilo cvetkovicu ce biti teren i rezultati i stojim iza toga ali nemogu da cutim na nepravdu. pitanje za vas dali treba da nam se ponovi Bosnjak sa svojim pojacanjima tipa Dobrijevic itd ili Odovic sa svojim procentima od svih pojacanja ili Maric sa vukobratovicima itd o tome se ovde radi kolega bus

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 07:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma levata je uvijek bilo i biće, ne može ni svaki igrač koji dođe biti pojačanje, nekada se i promaši, ali je simptomatično u ovom konkretnom slučaju da se igraču kaže da je spor, da pokuša negdje da ide, a onda pozivaš lika koji je star 33 godine i visok 193 centimetra, za kojeg samo mogu da pretpostavim kakvu brzinu posjeduje... Protiv toga sam uvjek bio i biću...

Steta, ponadao sam se da je Kufre, ali visina ne odgovara. :lol:

Inace, da se razumijemo, ja sam za dovodjenje iskusnih igraca (25-30 god.) jer se sa takvima ova liga osvaja. Jednog od 33 bih nekako i otrpio, ali da ima jaku reputaciju.
I ove sezone smo imali prosjek 28 i maltene najiskusniju ekipu, ali sve ima svoju granicu.
Dosta nam je jedan Mikic (svaka mu cast na prikazanom), vise nam ne treba...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 07:59 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:

Steta, ponadao sam se da je Kufre, ali visina ne odgovara. :lol:

Inace, da se razumijemo, ja sam za dovodjenje iskusnih igraca (25-30 god.) jer se sa takvima ova liga osvaja. Jednog od 33 bih nekako i otrpio, ali da ima jaku reputaciju.
I ove sezone smo imali prosjek 28 i maltene najiskusniju ekipu, ali sve ima svoju granicu.
Dosta nam je i jedan Mikic (svaka mu cast na prikazanom), vise nam ne treba...

Leo ima 27 ili 28 godina i ovaj dripac je od njega stariji 5 godina, druga stvar, pa nismo mi široki ili neki drugi klub iz zapadne hercegovine, malo su se preračunali...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znaci neki domobran je u pitanju. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:04 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Znaci neki domobran je u pitanju. :D

Pa po godinama skoro da je mogao biti i redarstvenik u Oluji...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2010, 13:27
Au jeste se i napisali ova dva dana,jedva sve procita!
koliko vidim svi kukate za napadacem a mi ostajemo bez golmana ima li tu kakvih naznaka ko bi mogao zamjeniti Avdukica,ja sam nacuo da ce golman tuzlanske slobode kod nas ali samo nacuo pa me interesuje da li ima nesto u tome-i moje je misljenje da se sa pojacanjima ceka ulazak generalnog sponzora koji ce donijeti pare ili mandarica kao sto neko napisa juce je trebao na prvu rundu pregovora i je li bilo ista od toga?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
jagermeister je napisao:
Au jeste se i napisali ova dva dana,jedva sve procita!
koliko vidim svi kukate za napadacem a mi ostajemo bez golmana ima li tu kakvih naznaka ko bi mogao zamjeniti Avdukica,ja sam nacuo da ce golman tuzlanske slobode kod nas ali samo nacuo pa me interesuje da li ima nesto u tome-i moje je misljenje da se sa pojacanjima ceka ulazak generalnog sponzora koji ce donijeti pare ili mandarica kao sto neko napisa juce je trebao na prvu rundu pregovora i je li bilo ista od toga?

Avduka ostaje skoro pa sigurno

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2010, 13:27
obradova me ranom zorom :) .hvala

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kazes malo su se preracunali, da li to znaci da je neko zaustavio taj transfer ili da je rekao treneru da to tako nece moci

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
Igrac sa brojem godina 33 ne dolazi.. Njega gura Fiser... Ali su protiv njega Darko i Sipovac.. Tako da od toga nema nista.. inace taj igrac je Karamatic..

Poslednji put menjao ja_i_samo_ja dana 18 Jun 2011, 08:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:17 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
kazes malo su se preracunali, da li to znaci da je neko zaustavio taj transfer ili da je rekao treneru da to tako nece moci

Niko ga nije zaustavio, al je provaljen u startu, sasvim slučajno... mislim da će neko ovo sugeristai cveletu, da se ne upušta u avanturu zbog koje mu neće biti veselo...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2011, 08:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
ja_i_samo_ja je napisao:
Igrac sa brojem godina 33 ne dolazi.. Njega gura Fiser... Ali su protiv njega Darko i Sipovac.. Tako da od toga nema nista.. inace taj igrac je Karamatic..

Karabatić, znači da je Leo planski spor a isto tako moguće je i da je Medo zbog toga otjeran jer će na njegovo mjesto doći neki od fišerovi pojačanja.

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]