banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 16:24 Danas je 30 Jun 2026, 16:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121535 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pa dobro, vjerujem da ce se, ako zaista bude Zvezdanovih igraca, vrlo brzo saznati i koji su to.
Ako ne budu valjali j*bace im tribine sve po spisku, to je bar jasno. Cisto sumnjam da ce dovesti skart kakav je Maric "preferirao" i da ce sebi da dozvoli da mu j*bemo familiju zbog takvih stvari.

Ako vec ne bude moglo bez ugradjivanja, daj da se to bar odradi sa kvalitetnim igracima...
I bagra ima procenat i mi zadovoljni rezultatima.

Volio bih i ja da mi postanemo normalan klub, ali citajuci ovih 10 strana jasno mi je da smo jos uvijek na dnu. Jedan trci, a petorica mu uvaljuju klipove...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jeste da jedan vuče naprijed, a trojica nazad, ali dobro je kako je nekada bilo, na dobrom smo putu, svake godine pomak naprijed, jeste da je to po milimetar, al se ide, uglavnom, Vidak je u Mrkonjiću...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Vidak je u Mrkonjiću...

Bar jedna pozitivna danas.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Simpatizer je napisao:
Volio bih i ja da mi postanemo normalan klub, ali citajuci ovih 10 strana jasno mi je da smo jos uvijek na dnu. Jedan trci, a petorica mu uvaljuju klipove...

Nadam se da ovim nisi mislio na nas koji smo kritikovali određene stvari. Jbg, ako ćemo se uvijek i oko svega slagati sa upravom, onda nam glava i ne treba :D Uzdravlje.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:43 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Vidak je u Mrkonjiću...

Bar jedna pozitivna danas.

Pa Borac je to, ja sam davno rekao da nikada nebi mogao da navijam za klub u kojem se pralazni rok zna za tri godine unaprijed i da je sve pod konac, Borac je klub koji se voli baš zato što je u haosu, valjda je zbog toga juče na prvom treningu bilo ljudi kao što neki klubovi imaju na utakmicama...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:44 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
Simpatizer je napisao:

Nadam se da ovim nisi mislio na nas koji smo kritikovali određene stvari. Jbg, ako ćemo se uvijek i oko svega slagati sa upravom, onda nam glava i ne treba :D Uzdravlje.

Ma mislio je na upravu i likove koji se motaju oko kluba...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@kod kuce i na strani

Nisam. :D
Jos sam na onom zelenjak-forumu medju prvima poceo da seruckam po Upravi.
Ako cemo iskreno, Darko je posljednja brana koja me sprijecava da pocnem da lajem kao kocijas na sve u klubu. :)

Edit: RBA objasnio. :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:47 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

Ako cemo iskreno, Darko je posljednja brana koja me sprijecava da pocnem da lajem kao kocijas na sve u klubu. :)

Sve je jasno. Da je više ljudi kao što su ovi sa tvog i mog avatara, gdje bi nam kraj bio!!! :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Simpatizer je napisao:

misljenja sam da je svaka argumentovana kritika dobronamjerna, zato samo raspalite,

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:50 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

Sve je jasno. Da je više ljudi kao što su ovi sa tvog i mog avatara, gdje bi nam kraj bio!!! :D

nanananananana liga šampiona, liga šampiona...

Ali ljudi, ajmo bez sikiracije, oko kluba nikada nije bilo pozitivnije atmosfere, nego ove koja je u zadnjih godinu dana, svi su zajedno, mislim na navijače, simpatizere ili kako god, svi smo na istom putu, to je za mene pokazatelj da ćemo da koračamo ispravnim putem, jer nikada nije bilo pozitivnije...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
borcev_navijac je napisao:
ovog cvetkovica nit ynam nit ynam kakav je trener, ali mislim da nista nije pogrijesio

leo je svima nama drag, ali je cinjenica da JESTE spor, kad kazem spor mislim spor za evropske utakmice ne domacu ligu vlado ga je drzao najvise da bi dobio na visini.

medjedovica je trebalo otjerati i ja bi ga otjerao

nikolica se moralo spustiti na zemlju , ako mu se ne svidja neka ide, necemo izgubiti previse.

neke se stvari moraju uraditi zbog kolektiva, da bi kolektiv bio zdrav, taman to znacilo otjerati relativno dobrog igraca

Prvo pozdrav tebi, dugo te nije bilo!
Kažeš nije Cvetković nigdje pogriješio. Ne slažem se. Ne mislim da će nas Nikolićev odlazak oslabiti, ali onakva prozivka je morala ostati u svlačionici. Očigledno da je Zvezdan željan medijske pažnje. U pravu je on i za ishranu, kladioncu, alkohol, noćni život. Sve je to OK, ali ta priča, prožeta sa nekoliko 'oštrih' upozorenja, MORALA je ostati u svlačionici. Imao je on dosta kurčevitih istupa i kao SD Dinama.

OK, čovjek gledao DVD sa svim utakmicama iz proljetnog dijela prvenstva i zaključio je da je Leo spor. U redu, ne sporim. Na osnovu snimaka 'fiksnim telefonom' može se vidjeti Žarićeva 'brzina'. Njegovo precizno oko to nije primjetilo.
Međedović, hm. Kad smo onoliko čekali Vukelju, Muminovića i razne druge, mogli smo sačekati Međedovića da prođe ove pripreme. No to mu ne uzimam za grešku.
Nikolić, koji je do skora imao puno veća primanja nego što su mu sad ponudili, jednostavno nije pristao na nove uslove. Cvetković je to samo malo 'pogurao'.
Napisa ti da se
Citiraj:
neke se stvari moraju uraditi zbog kolektiva, da bi kolektiv bio zdrav, taman to znacilo otjerati relativno dobrog igraca
Slažem se. Međutim, pitam se kakav to zdrav kolektiv i autoritet gradi Cvetković, koji je u stanju otpisati Lea, Medu pa ući u konflikt sa Nikolićem (jbg, naš najbolji strijelac) a ne primjetiti, ni na snimcima, ni na ova dva treninga, lucidnost koju posjeduju Žarići, Damjanovići i ini...Kako je čovjek dugo godina radio kao skaut, možda je 'skautirao' određene pozicije u našem timu. Mislim da ćemo uskoro vidjeti neke njegove igrače.
Ja bih iskreno volio da sam u krivu ali...

Hmmmm, delikatnoje pitanje to da li je trabo javno ili ne, pravilo je da se stvari rjesavaju u svlacionici, ali nekad , kazem nekad je potrebna javna kritika, po mom misljenju nikolic jete zasluzio javnu kritiku.

dzo i zara pa ne mozes njih porediti sa leom, leo je igrac prvotimac, nosilac igre od njega se daleko vise ocekuje nego od damjanovica i zaer, koji rijetko i do klupe dodju, zara sticajem okolnosti jer je bnenovic bio povrijedjen, to su vise igraci za trening, neskupi, a mogu nekad da posluze, kad bas niko drugi nema.
ukratko od njih se puno i ne ocekuje pa se onda i nije toliko kriticno prema njima.

ovaj iz rudara i olimpika su dosli prije cvetkovica cini mi se, mislim da on nije ucestvovao u tome, mada mozda grijesim ne znam.

ne znam, ja sam pristalica toga da sudim po rezulatatima a ne pausalno unaprijed ni hvalim i kudim, a svidjelo se meni ili vama to ili ne, cvetkovic je sada trener borca i to je gotova stvar, dokle ce biti najvjerovatnije ce zavisiti od njegovih rezultata, i misli da je toga i sam svjestan, znao je kkav teret preuzima

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Рекао сам да нећу писати,али морам нешто прокоментарисати па макар испо луд!!!
То јест ако хоће неко из свог резона да ми одговори на питања:

Нека ми неко каже ПО КОЈЕМ ОСНОВУ СУ И ДАЉЕ ТУ ЖАРА И ДАМЈАНОВИЋ?
КО У БОРЦУ ДОВОДИ ИГРАЧЕ,ЗАР СЕ ТУ ТРЕНЕР НЕ ПИТА КОГА ДА ДОВЕДЕ,ПА НЕК ОНДА ОДГОВАРА ЗА СВОЈЕ УСПЈЕХЕ?
Одлазак Леа,попуњавају са некаквим Савићем,озбиљност клуба?; који би са пуно среће могао у ЛИГУ ШАМПИОНА!?
Не доводе нападача а Стево и Раде иду а лига шампиона за мјесец дана.Немојте ми рећи биће у августу,да са Видаковићем само играмо напад,кад ће се уиграти тај нови нападач и ако дође!?

Туго моја :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajoj. :lol:

@Nova Varos zapocinje novi krug. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Izvlacenje protivnika u ponedeljak u 12 sa direktnim prenosom na Uefinoj stranici dok ovaj skart nastupa od 13 casova :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:56 
Bič božji
Bič božji

Нова Варош je napisao:

КО У БОРЦУ ДОВОДИ ИГРАЧЕ,ЗАР СЕ ТУ ТРЕНЕР НЕ ПИТА КОГА ДА ДОВЕДЕ,ПА НЕК ОНДА ОДГОВАРА ЗА СВОЈЕ УСПЈЕХЕ?
Одлазак Леа,попуњавају са некаквим Савићем,озбиљност клуба?; који би са пуно среће могао у ЛИГУ ШАМПИОНА!?
Не доводе нападача а Стево и Раде иду а лига шампиона за мјесец дана.Немојте ми рећи биће у августу,да са Видаковићем само играмо напад,кад ће се уиграти тај нови нападач и ако дође!?

Čekaj druže, Borac je ovo, a mi i jesmo tu da onako malo laprdamo o svemu i svačemu, svi bi mi sa strane možda nešto uradili bolje, ali možda i lošije, ajkule su na sve strane...

Stevo je prije svega loš čovjek, eto, da ti kažem da nije cijenjen ni među saigračima, nadmen je i prepotentan, nemoj da ti ja objašnjavam ništa dalje o njemu, eto nekolicina ljudi zna jedan dio njegovog dijaloga sa Jagodićem u Antaliji... Ja da sam bio na jJagodinom mjestu, odmah bih ga iz hotela izbacio na ulicu, razumiješ me...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Mislim da je jedna od pozitivnih stvari i ta sto je Cvetkovic sam sebi postavio visoke ciljeve znaci titula i kup, sto mi se cini da je sam sebi stavio mac nad glavu. Ali to mi je i veliki plus za njega moga je i one klasicne price evropa ovo ono

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 19:57 
Veteran
Veteran

Нова Варош je napisao:

Ja sam kritikovao al' ti ga brate pretjera :) Nije sve tako crno i bijelo. Možda je borcev_navijac dobro objasnio za Žaru i Džoa ali treba reći da i oni koštaju. Mislim da nam je ipak pored svega sreća što imamo vrlo sposobnog i pametnog sportskog direktora. Teško da Borac može dovoditi igrače po sistemu kako to rade veliki evropski klubovi. Dovodimo igrače koje si možemo priuštiti i koji nam eventualno mogu pomoći. Pare su bile i ostale naš problem. Ali, ako se sjetimo situacije od prije tri, četiri godine,sad je to puno bolje :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ма јесам претјеро,али ме исфрустрирало,као да играмо ооштинску лигу,а не 12 јула квалификације за најелитније клубско такмичење.

Све нешто с брда с дола!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 20:02 
Bič božji
Bič božji

Нова Варош je napisao:
Ма јесам претјеро,али ме исфрустрирало,као да играмо ооштинску лигу,а не 12 јула квалификације за најелитније клубско такмичење.

Све нешто с брда с дола!

Koliko puta smo mi učestvovali u tom takmičenju...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 20:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Čovjek je rekao da ima DVD sa ove polusezone! Gdje je on mogao izvući da Leo nije za Borac? Čovjek je igrao pod bolovima pola utakmica. Za žaru i tvoj komentar o žariću neću da komentarišem. Pa dovedite nekog dedu za trening igrača. Zar nije bolje nekog mladog igrača dovesti nego tog Žarića gurati?

Sad sam gledao pres po 3 put. Čini mi se da se Šile malo usrao od ovog surovog profesionalca. Kaže njemu ovaj dodaj mi taj papir a šile dodaje pogrešan i tresu mu se ruke. HAHAHAHAHAHAH

Vrh

[ 121535 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]