borcev_navijac je napisao:
ovog cvetkovica nit ynam nit ynam kakav je trener, ali mislim da nista nije pogrijesio
leo je svima nama drag, ali je cinjenica da JESTE spor, kad kazem spor mislim spor za evropske utakmice ne domacu ligu vlado ga je drzao najvise da bi dobio na visini.
medjedovica je trebalo otjerati i ja bi ga otjerao
nikolica se moralo spustiti na zemlju , ako mu se ne svidja neka ide, necemo izgubiti previse.
neke se stvari moraju uraditi zbog kolektiva, da bi kolektiv bio zdrav, taman to znacilo otjerati relativno dobrog igraca
Prvo pozdrav tebi, dugo te nije bilo!
Kažeš nije Cvetković nigdje pogriješio. Ne slažem se. Ne mislim da će nas Nikolićev odlazak oslabiti, ali onakva prozivka je morala ostati u svlačionici. Očigledno da je Zvezdan željan medijske pažnje. U pravu je on i za ishranu, kladioncu, alkohol, noćni život. Sve je to OK, ali ta priča, prožeta sa nekoliko 'oštrih' upozorenja, MORALA je ostati u svlačionici. Imao je on dosta kurčevitih istupa i kao SD Dinama.
OK, čovjek gledao DVD sa svim utakmicama iz proljetnog dijela prvenstva i zaključio je da je Leo spor. U redu, ne sporim. Na osnovu snimaka 'fiksnim telefonom' može se vidjeti Žarićeva 'brzina'. Njegovo precizno oko to nije primjetilo.
Međedović, hm. Kad smo onoliko čekali Vukelju, Muminovića i razne druge, mogli smo sačekati Međedovića da prođe ove pripreme. No to mu ne uzimam za grešku.
Nikolić, koji je do skora imao puno veća primanja nego što su mu sad ponudili, jednostavno nije pristao na nove uslove. Cvetković je to samo malo 'pogurao'.
Napisa ti da se
Citiraj:
neke se stvari moraju uraditi zbog kolektiva, da bi kolektiv bio zdrav, taman to znacilo otjerati relativno dobrog igraca
Slažem se. Međutim, pitam se kakav to zdrav kolektiv i autoritet gradi Cvetković, koji je u stanju otpisati Lea, Medu pa ući u konflikt sa Nikolićem (jbg, naš najbolji strijelac) a ne primjetiti, ni na snimcima, ni na ova dva treninga, lucidnost koju posjeduju Žarići, Damjanovići i ini...Kako je čovjek dugo godina radio kao skaut, možda je 'skautirao' određene pozicije u našem timu. Mislim da ćemo uskoro vidjeti neke njegove igrače.
Ja bih iskreno volio da sam u krivu ali...