Jebote ulazim na forum,ono pljusti sa svih strana.

Pravo da vam kazem,ja sam miran kao bubica,ni najmanje uzbudjen zbog tih "silnih" odlazaka.Milion puta se vec dokazalo,nama koji igrac ode,dodje uvijek,ako ne bolji,onda slican kao on.Jednostavno to je tako,niko tu nesto posebno ne odskace da se kaze da je nezamjenjiv.Surova je to istina.
Medjedovic.To je momak koji je dosao iz Sutjeske,i za kojeg smo slusali hvalospjeve,cak smo ga i samo hvalili,a vrhunac je dozivio kad je proigrao Maletu na Marakani.I to je to!To je sva njegova mudrost,i znanje koje je pokazao u Borcu.U tako ocajnoj fizickoj spremi,da ga cak ni Vlado Jagodic nije uspio vratiti u formu.Dobar momak kao hljeb,ali nije kvalitet za Borac.Moje misljenje.
Sto se Nikolica tice,vec sam ranije govorio da me momak onako bas krenuo izbijati iz cipela sa svojim ponasanjem,kako na terenu,tako van terena.Bio je podrzavan stalno,i kad nije islo i kad jeste,i uvijek spominje tu neku krizu,kada nije mogao vola ubosti,kako je patio,i kako je njegova Branka bila stalno uz njega,ona mu je pomogla.I onda dodje u Borac,i odigra sezonu iz snova,golovi pljuste,doduse vecinu je dobio na tacni,al ajd.I umjesto kad zna da mu je u zivotu bilo tesko,umjesto da ostane na zemlji,da grize jos jace,da zahvali klubu,navijacima,upravi,saigracima,ma da svima ljubi stope,on se vinuo u nebesa,i para oblake.Kao da je napadac svjetske klase,jebote,kao da su mu primanja milionska,pa znas on je taj.Ma zajebi to,momak je okej,napadac je talentovan,kompletan,ima sut,ima glavu,ima gradju,ali zajebi to,jedan je u moru istih,ako ne i boljih,i za njim ja necu zaliti,a vjerujem ni moj drugar RBA.Putuj igumane Stevo.
E sad dolazimo do zadnjeg tog odlaska,Leonida Corica.Mislim sta da kazem,odlican stoper,visok,skok,glava,sve su lopte njegove,ali jebiga,ugovor mu je istekao,ako ima inostranu ponudu,neka mu je sa srecom,neka obezbjedi egzistenciju,kao i Darko.Nema ljutnje,vrata Borca su mu uvijek otvorena.Uvijek je davao maksimum,igrao pod bolovima,svasta nesto,i to je to.
Osim toga,stopera imamo na izvoz,i iako cu zaliti za njegovim odlaskom,vjerujem da necemo puno ispastati,jedino eto,na toj uigranosti,on i Stakic,medjutim tu je Petra,tu je Boka,tu je ovaj jaran iz Olimpika,skrpice se nesto.
Ja podrzavam za sada Cvetkovica,ostar je kao zilet,i ide samo u kost,sve sto ima kaze.Ako mu rezultati i igra budu super,ja cu mu stope ljubiti,jer trener takav treba biti.Ako ne,jebiga,zna se,ko nema rezultat,ili bar igru,kupi prnje i ide dalje.
I na kraju sto je najbitnije,prelazni rok je tek poceo,a na nasoj strani je gospodin Darko Ljubojevic.Nema zime.
P.S.I jos jedna stvar,da sam jos jednom vidio Stevino proslavljanje gola,odsjekao bi mu onaj prst.Jebo te papa,potrci nekad ka navijacima jebala te cura