banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 15:02 Danas je 30 Jun 2026, 15:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121533 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Schlager je napisao:

Ma navikli smo vec ovdje,od psovanja majki upravi do hvalospjeva,nema na ovoj temi sredine :D

Па посваћемо свима, осим онима који стварно раде.
Дакле, Дарку нема замјерке. Камо среће да је цијела управа таква...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Шајин je napisao:
Па шта је на крају остаје ли Џо и даље у Борцу? :angry4:

За Стеву не сумњам да ће се наћи замјена. Што се тиче штопера Петрић је солидно играо у задње вријеме, дошао је сад и овај Савић који може играти и штопера и бека, а не треба заборавити Боку који такође може играти штопера. Што се тиче те позиције мислим да смо добро покривени, још ако дође овај из Рудара онда баш никакве бриге неће бити.

Мене тренутно највише занима ко ће нам доћи на десно крило умјесто Малете

On se danas povrijedio, prednja loža :cry:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Боље да сам преспавао овај дан, па има ли данас добрих вијести?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
imal danas ista povoljnije

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nema lijepih vijesti?! Kakve su ovo budalastine, drage kolege. Pa majku mu, vi kao da navijate za Barcelonu?! Borac je to. Kako ide ona: Od tame do sjaja, od pakla do raja...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vijest da odlazi stevo je lijepa, ali eto možda ćemo morati da tražimo novog prevodioca...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Овако хладне главе кад проконтам, све ово је очекивано.
Сваки клуб из Европе, па макар и трећелигаш има више пара од нас и сад они купују...

Ми ћемо касније, шта остане... а остаће добрих играча, сигурно...
И онда ће пјевати другу пјесму, молиће они Борца :wink:
А можда и ових дана неког нађемо...

Ништа брига, ништа стрес, пијте само Краш експрес 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nigdje ne tece med i mlijeko mi smo razmazili klub i sad ocekujemo uvijek dobre vijesti polako bice :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jebote ulazim na forum,ono pljusti sa svih strana. :D Pravo da vam kazem,ja sam miran kao bubica,ni najmanje uzbudjen zbog tih "silnih" odlazaka.Milion puta se vec dokazalo,nama koji igrac ode,dodje uvijek,ako ne bolji,onda slican kao on.Jednostavno to je tako,niko tu nesto posebno ne odskace da se kaze da je nezamjenjiv.Surova je to istina.

Medjedovic.To je momak koji je dosao iz Sutjeske,i za kojeg smo slusali hvalospjeve,cak smo ga i samo hvalili,a vrhunac je dozivio kad je proigrao Maletu na Marakani.I to je to!To je sva njegova mudrost,i znanje koje je pokazao u Borcu.U tako ocajnoj fizickoj spremi,da ga cak ni Vlado Jagodic nije uspio vratiti u formu.Dobar momak kao hljeb,ali nije kvalitet za Borac.Moje misljenje.

Sto se Nikolica tice,vec sam ranije govorio da me momak onako bas krenuo izbijati iz cipela sa svojim ponasanjem,kako na terenu,tako van terena.Bio je podrzavan stalno,i kad nije islo i kad jeste,i uvijek spominje tu neku krizu,kada nije mogao vola ubosti,kako je patio,i kako je njegova Branka bila stalno uz njega,ona mu je pomogla.I onda dodje u Borac,i odigra sezonu iz snova,golovi pljuste,doduse vecinu je dobio na tacni,al ajd.I umjesto kad zna da mu je u zivotu bilo tesko,umjesto da ostane na zemlji,da grize jos jace,da zahvali klubu,navijacima,upravi,saigracima,ma da svima ljubi stope,on se vinuo u nebesa,i para oblake.Kao da je napadac svjetske klase,jebote,kao da su mu primanja milionska,pa znas on je taj.Ma zajebi to,momak je okej,napadac je talentovan,kompletan,ima sut,ima glavu,ima gradju,ali zajebi to,jedan je u moru istih,ako ne i boljih,i za njim ja necu zaliti,a vjerujem ni moj drugar RBA.Putuj igumane Stevo.

E sad dolazimo do zadnjeg tog odlaska,Leonida Corica.Mislim sta da kazem,odlican stoper,visok,skok,glava,sve su lopte njegove,ali jebiga,ugovor mu je istekao,ako ima inostranu ponudu,neka mu je sa srecom,neka obezbjedi egzistenciju,kao i Darko.Nema ljutnje,vrata Borca su mu uvijek otvorena.Uvijek je davao maksimum,igrao pod bolovima,svasta nesto,i to je to.
Osim toga,stopera imamo na izvoz,i iako cu zaliti za njegovim odlaskom,vjerujem da necemo puno ispastati,jedino eto,na toj uigranosti,on i Stakic,medjutim tu je Petra,tu je Boka,tu je ovaj jaran iz Olimpika,skrpice se nesto.

Ja podrzavam za sada Cvetkovica,ostar je kao zilet,i ide samo u kost,sve sto ima kaze.Ako mu rezultati i igra budu super,ja cu mu stope ljubiti,jer trener takav treba biti.Ako ne,jebiga,zna se,ko nema rezultat,ili bar igru,kupi prnje i ide dalje.

I na kraju sto je najbitnije,prelazni rok je tek poceo,a na nasoj strani je gospodin Darko Ljubojevic.Nema zime.

P.S.I jos jedna stvar,da sam jos jednom vidio Stevino proslavljanje gola,odsjekao bi mu onaj prst.Jebo te papa,potrci nekad ka navijacima jebala te cura

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
joj da mi je znati gdje samo nalaze ove informacije :)

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/coric-odlazi-medjedovic-otpisan/59036

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nekako me ovo podsjeca na svaki prelazni rok u zadnjih nekoliko godina, tj. u ovom periodu naseg uzdizanja. :D

Da se ne lazemo, trenutno bas i nema nekih vijesti kojima mozemo biti zadovoljni, ali tako je bilo uvijek. Samo se sjetimo najskorije kuknjave zbog Vuletovog odlaska, pa smo opet doveli, mogu slobodno reci, boljeg igraca umjesto njega. Kukao sam i ja, da se ne lazemo. :)

Poenta je da uglavnom sve pocne sa, ajmo reci, losim vijestima a zavrsi se bolje nego sto smo ocekivali.

Dakle, ostali smo bez Lea, Malete, Steve, Mede, Debelog i Srece. Ako cemo realno upitno je jedino kako cemo nadoknaditi Lea i Maletu. Ovog Savica vise bih volio na lijevom beku, od Zare ocekujem da nosi lopte na treningu, nista vise. Benovic je svako malo kljakav pa ne znam sta da ocekujem od njega.

Za poziciju koju je pokrivao Maleta moramo se malo i otvoriti. Realno, momak nas je nosio cijelo proljece i tu se mora naci kvalitena zamjena. Onaj igrac koji se pominje bi prema vidjenom mogao biti sasvim dobro rjesenje.

I za kraj, u spicu je ostao samo Vidak. Ocekujem 2 napadaca u toj liniji tima. Dodje li bar jedan od one dvojice bicu zadovoljan.

Ne znam kakav je ovaj Kovacevic iz Prijedora, nisam ga nesto pratio, ali kazu da je trkac i da ne bjezi od lopte. Dakle, nije "pickica" pa imam neki osjecaj da bi mogao biti dobar tandem sa Krunom. Iskusni igraci, a ova liga se osvaja upravo sa takvim momcima!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace iskreno pazite sta pisete cim se neka informacija ovdje pojavi krene opsta prepisivacina za to polako bice i dobrih stvari uskoro.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hahahaha,Brigate sad me podsjeti na igraca sa brojem 67. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Simpatizer je napisao:
I za kraj, u spicu je ostao samo Vidak. Ocekujem 2 napadaca u toj liniji tima. Dodje li bar jedan od one dvojice bicu zadovoljan.

Zaboravio si Stajića, e sad si izgorio :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
A Staja onakav gol dao na treningu :) iz prve efektno

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mnogo se izvinjavamo. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Staja jeste napadac,ali ne moze Mikara citavu utakmicu,oni orgijaju na lijevom krilu,naizmjenicno. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Мени се Стајић допада зато што је борбен, трчи ко луд и игра гдје год да треба. десно лијево, шпиц, ма гдје год.
за сад од нападача имамо њега, Виадака и младог Кунића којег за сад баш и не рачунам озбиљно. Нека дође још један квалитетан нападач и ми смо мирни што се те позиције тиче

Čađo je napisao:

штета, пех за њега одмах на почетку. надам се да ће се брзо опоравити

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Шајин je napisao:
Мени се Стајић допада зато што је борбен, трчи ко луд и игра гдје год да треба. десно лијево, шпиц, ма гдје год.
за сад од нападача имамо њега, Виадака и младог Кунића којег за сад баш и не рачунам озбиљно. Нека дође још један квалитетан нападач и ми смо мирни што се те позиције тиче

Čađo je napisao:

штета, пех за њега одмах на почетку. надам се да ће се брзо опоравити

Ма дај Шаја, зар ти Ново није рекао јуче да Стаја ништа није показао и да ништа не зна. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2011, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јооој ћути, мало је фалило да почнем лајати пред њим :angry4:

Vrh

[ 121533 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]