banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 11:02 Danas je 30 Jun 2026, 11:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Jun 2011, 12:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
batica, Miele, Nestro petrol, pendula, sam_protiv_svih, veteran 1987 i 30 gostiju

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 12:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
pendula je napisao:
Daj ljudi spusite malo loptu, cilj Rusa je u narednom periodu preuzeti primat u Bih zato im je potrebno ulaganje u marketing na podrucju FBiH, a svakako kljucnu ulogu je odigrao brat Riste Vidakovica Rade Vidakovic koji je nacelnik odjeljenja za marketing u Optima grupi.
Naravno da bi trebali ubaciti i neku marku u Borac(ako vec nisu) a oni su jedan od glavnih sponzora bili prosle godine u KK Igokea.

nemam nista protiv, naprotiv, pozdravljam prosirenje na trziste federacije, ali ne na ovakav nacin, jer kako rekoh ovo je prst u oko kupcima , nek finansiraju pjevace, kaskadere, torabija i sta sve zele, dok god ne ulazu u konkurenciju neceg sto vecinski kupci vole

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 13:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Naravno da treba da se marketinški bore i za ekonomski zatvoreno arapsko područje bih, jer kada si vidio da je onaj turski operater sponzor nekome iz R.S ili ćaršijsku fabriku duvana... Treba to da rade, ali prvo treba da razmišljaju i čuvaju ono što imaju...

Ma da ti kazem,a to i sam znas iz debelog iskustva, ko se jos usrecio od ruskih para,zasto nisu rekli kolika je visina ugovora, pronasli su propali klub koji ce se zadovoljiti mrvicama a oni ce dobiti logo na dresu i vjerovatno reklamu preko cijelog stadiona koji je uzgred drzavni, eto ti primjera zvezde, na sva usta se pricalo o milionima,novom stadionu, pa nisu dobili skoro nista dok Putin licno nije naredio, i tad su dobili sicu.
Mislim da nam je bolje da gledamo u svoje dvoriste, a jos malo ce i prozivka valja se promuvati....
Pozdrav svima posebno "Sarajevskoj Zbornaji" :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
MuskoBre je napisao:
vlakanje je napisao:
MuskoBre je napisao:
Ne pricam o ugovorima, i reklamama. Pricam CIJA je firma? Nasa (RS vecinski vlasnik ili drzavljanin RS vecinski vlasnik) ili nije? Kakve veze ima sponzorstvo sa tim CIJA je firma? Po tome bi BWIN bio spanska firma?

друже,ко ти дрма кавез? прича се о уговорима и спонзорству.
а кад већ постављаш питање,бивши тропик,садашњи темпо-макси,је и даље власништво човјека из БЛ,с тим да је он изнајмио објекте,тј дјелатност мишковићу на одређен временски период.

Odgovor na prvo pitane, NSK. Onako momacki.

Drugo, pricas gluposti.

Veteran, ja upravo to i pricam. To gdje je firma registrovana, gdje ubire promet, itd, nema veze sa tim cija je firma. Firma je od onoga cije su pare, i u cije dzepove ide profit. Kod Mtel-a, ni jedno ni drugo ne zavrsava u budzetu RS, ili vecinski u dzepu nekoga ko je drzavljanin RS,tako da Mtel nikako ne moze biti nasa firma. Blago vama ako smatrate Mtel nasom firmom, zato sto je registrovana ovde, i zato sto profit ubire ovde.

Vidi ovako mtl placa porez na dobit u rs ima zaposlene u rs itd samim tim puni budzete i fondove rs i vecinu profita ostvaruje od gradjana rs zato ih smatram nasom firmom i red bi bio da dio tog novca vrate gradjanima rs kroz neka sponzorstva itd,tako naprimjer radi T-Mobile u hrvatskoj jer je vlasnik hr telekoma Naravno da ONI SA SVOJIM NOVCEM MOGU DA RADE STA HOCE ALI MOZEMO I MI GRADJANI SA SVOJIM. E tu lezi poenta cijele ove price

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 13:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
veteran 1987 je napisao:
Vidi ovako mtl placa porez na dobit u rs ima zaposlene u rs itd samim tim puni budzete i fondove rs i vecinu profita ostvaruje od gradjana rs zato ih smatram nasom firmom i red bi bio da dio tog novca vrate gradjanima rs kroz neka sponzorstva itd,tako naprimjer radi T-Mobile u hrvatskoj jer je vlasnik hr telekoma Naravno da ONI SA SVOJIM NOVCEM MOGU DA RADE STA HOCE ALI MOZEMO I MI GRADJANI SA SVOJIM. E tu lezi poenta cijele ove price

Ti dakle zelis da kazes, da svaka firma koja ovde posluje, ovde je registrovana, i posluje u kakvom takvom plusu, je NASA firma, jer puni budzete i fondove RS i vecinu profita ostvaruje od gradjana RS? Aneks koji su kupili Slovenci je nasa firma? Plate porez, doprinose, isplate plate, ostatak stave sebi u dzep, ali ti i dalje smatras da je to nasa firma? Unicredit banka, koja je ovde registrovana, plati porez na dobit, doprinose, isplati plate, ostatak povuce Boga pitaj gdje, je nasa firma? Bojim se da se nikako ne mogu sloziti s tobom.

Jedino oko tvoje poente se debelo slazem. Svako ima pravo sa svojim novcem da ga trosi gdje zeli. Ili cak da sprovede neku kontrakciju. Meni bi cak bilo i drago da Vulturesi pocetkom sezone profuraju neki anti-NESTRO transparent, i to veliki, kao reakciju. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Тема је ФК БОРАЦ, држите се наслова! Ко је чија фирма, ко је коме спонзор нас не интересује на овој теми. Отворите тему на економији или неком другом пдф-у па удрите, овде само о ФК БОРАЦ!!!

Замолио бих да не одговарате на провокације.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 14:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Dajte ljudi pustite se fk sarajeva i nestro grupe, to je jednostavno pritisak pred sutrasnju njihovu skupštinu, određeni ljudi iz nestra su prepoznali lične interese i dan prije skupštine prave ugovor da bi im se mogli ubaciti u upravu, ja to tako vidim, kao i proširivanje njihovog tržišta...

Mi se trebamo okrenuti mtel-u i elektroprivredi rs sa kojima su potpisani novi sponzorski ugovori, kao i gradu i vladi rs...
Ne kazem da ne bih imao ništa protiv da su postali i naši sponzori, to je očito da su tu viši interesi i da žele ulazak u strukture kluba, upravu i skupštinu...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 14:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Zato ćemo mi njima danas uzeti Vučinu, Beoševića i Arsenijevića. Nešto se šuška!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 14:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Да ли је данас у 6 само та прозивка или ће бити и неки лакши трениг, неко растрчавање? ...

Желим да одем, па реко` да видим...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 14:55 
Bič božji
Bič božji

[quote="јан_де"]Да ли је данас у 6 само та прозивка или ће бити и неки лакши трениг, неко растрчавање? ...

Желим да одем, па реко` да видим...[/quote

Moraće biti i neki lakši trening...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 14:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Ako se ovo sa Nestrom pokaze kao tacno,moramo organizovati siroku akciju bojkota njihovih pumpi,to je cisti bezobrazluk.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Za dobrim konjem se prasina dize,pa tako i vi dolazite na nas portal.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 15:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
lider je napisao:
Ako se ovo sa Nestrom pokaze kao tacno,moramo organizovati siroku akciju bojkota njihovih pumpi,to je cisti bezobrazluk.

Domaca firma se ne smije bojkotovati ni u ludilu,pa to im je odlican marketinski potez...jer npr. mtel od nas nema neke velike koristi, jbg svi znaju za njega,pa samim tim vjerovatno i mi ne dobijama neku ozbiljnu lovu,dok bi se od neke strane firme moglo traziti mnogo vise jer je i njihova korist na nasem trzistu veca!!! Ja ne bi imao nista protiv da vidim na borcevom drecu eronet ili bh mobile,sve dok imamo vecu korist od toga!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 15:43 
Bič božji
Bič božji

opustenoBL je napisao:
lider je napisao:

Domaca firma se ne smije bojkotovati ni u ludilu,pa to im je odlican marketinski potez...jer npr. mtel od nas nema neke velike koristi, jbg svi znaju za njega,pa samim tim vjerovatno i mi ne dobijama neku ozbiljnu lovu,dok bi se od neke strane firme moglo traziti mnogo vise jer je i njihova korist na nasem trzistu veca!!! Ja ne bi imao nista protiv da vidim na borcevom drecu eronet ili bh mobile,sve dok imamo vecu korist od toga!!!
Poenta i jeste u tome da firme iz federacije ne sponzorišu sport u Republici Srpskoj, najvjerovatnije je u pitanju političko jednoumlje... Ali nećemo dalje o tome, ja znam da je nestro i naš sponzor, čak znam i iznos koji uplaćuju mjesečno, a ako su ovi prodali ime za takav iznos, jadna im majka...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ostavite se vise tih govana iz Federacije! Ko im j*be mater, zapalice ih ovi i otresti k'o slinu. Blekic ih je zajebao, zajebace ih ovi lopovi.... nista nisu naucili!

Daj da se okrenemo sebi i odradimo prelazni rok i pripreme najbolje sto mozemo!

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 15:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Доста гостију из Федерације је присутно, а доста и воејера са нула постова...
Мораћемо неко прасенце да окренемо за госте из Федерације...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Šta će jadnici! Kontaju da su nam nešto napakostili na ovaj način kad na terenu jadnici to ne mogu. Ne kontaju suštinu. Imaju oni sponzora više nego bilo koji klub ali opet su pred gašenjem (Fabrika Duvana SA, Bosnalijek,BHT itd.........) Ali DŽ propadaju, pa im ovaj bivši banjalučki Petrol sigurno neće puno pomoći. Suština po meni je što oni iz BL finansiraju nekog iz onog sranja od grada. To je problem što su oni iz BL. Što će ime ovog predivnog grada stajati na onim dresovima kako oni kažu boje fesa. To je problem. A što se tiče mentaliteta oni su iza nas svjetlosnu godinu upravo iz razloga što mi sponzorišemo i onu reprezentaciju (MTEL) i druge klubove ali oni nikad neće naše i drago mi je zbog toga. Kad kažem MI mislim banjalučani. Ipak smo mi veličina za te istočnjačke mahalaše. Pojeo bi se da na borčevom dresu piše Sarajevo.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
A jeste raskukali oko tog sponzorstva,sta nas boli kurac jbte.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 18:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
BORAC POČEO PRIPREME
Dvonedjeljni odmor je završen i fudbaleri Borca su večeras počeli pripreme za novu sezonu

Prozivku je obavio novi trener Zvezdan Cvetković, a na prvom sastanku su se pojavili svi fudbaleri, osim golmana Asmira Avdukića i Darka Maletića zbog toga što su imali obaveze u reprezentaciji.

Avdukić će se priključiti ekipi u ponedjeljak, a Maletić će najvjerovatnije u inostranstvo.
Pred šampionom naše zemlje je mnogo obaveza, a sigurno da će najveće iskušenje da budu kvalifikacija za Ligu šampiona. Svega je svjestan i trener Cvetković koji je najavio veliku disciplinu.

"Moramo da ispunimo ciljeve, a to je da se što bolje predstavimo na međunarodnoj sceni, ali i da odbranimo naslov prvaka BiH. Od igrača ću tražiti gvozdenu disciplinu i neće biti tolerancije za one koji ne budu poštovali ono što se od njih traži". rekao je kratko trener Zvezdan Cvetković.

Odmah po završetku sastanka igrači su odradili i prvi trening, a sad će da uslijede i testiranja. Borac će raditi u Banjaluci sve do 26 .juna kad će se preseliti na Zlatibor. Inače, sutra će Banjalučani otputovati u Mrkonjić Grad gdje će ostati pet dana.

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bora ... reme/58983

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Koga nema bez njega se moze i mora !
Maleta sretno i vrati nam se opet :wink:

Vrh

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]