banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 11:15 Danas je 30 Jun 2026, 11:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 15 Jun 2011, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
savke-bl je napisao:
Јест ми криво што ће Џо отићи. :D Мислим да је ветерану1987 највише криво. Ектра, Савић, мора да је добар играч , а још бољи човјек чим се тако презива. 8)

То брате, презиме му је најјаче 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Шлагеру видио сам ти малог данас нешто се врзма око економске школе припази на њега немој да добијемо још једног "Бранкиног" :lol: :lol:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
јан_де je napisao:
Гледам данас, Динамо сам финансира обнову Максимира, у вриједности од 30 000 000 куна.
И то они зову само мало шминкање за Европу.... :o

Сами финансирају обнову из свог џепа, без куне из градског буџета.
Довели и кондиционог тренера који је радио у Бајерну, Бајеру и Швајцарској репрезентацији...

Страшно, колико су финансијски јаки...

Али нису јачи од нас! Дајте Динамо, да се играмо :D

tacno sami finansiraju obnovu grad im nedaje nista osim oko 15 mil eura godisnje. inace maksimir je prava rusevina koja moze progutati ogroman novac i kao takav je idealan za cesta umivanja za evropu i razne talove u tom poslu.Davno su se slozili da ga je najisplatnije srusiti a ne sanirati

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Makabi želi Asmira Avdukića?

Prema pisanju "EuroBlica", izvjesno je da nije u pitanju Makabi iz Haife, aktuelni šampion Izraela jer je nedavno doveo čuvara mreže Bojana Šaranova.

Ostali su dakle, klubovi iz Tel Aviva, Netanje i Petah Tikve koji takođe nose isto ime.

Avdukić nije želio da potvrdi interesovanje Izraelaca, ali je naveo da ima ponuda za njegove usluge.

"Zvao me je jedan menadžer iz Beograda, a ja sam ga uputio na Borac. Imam važeći ugovor sa banjalučkim klubom i čelnici se pitaju o svemu", rekao je golman šampiona BiH.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Dvojica igraca Progresa iz Knezeva stizu na probu.Zanimljivo

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
мора да стижу преко Копање :D
он запошљава све из тог краја :D

него свиђа ми се што је Шиле прозвао ову стоку од Милета и Родољуба, мада ни Драшко Илић не заостаје за њима ни у ком погледу

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 23:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
veteran 1987 je napisao:
tacno sami finansiraju obnovu grad im nedaje nista osim oko 15 mil eura godisnje. inace maksimir je prava rusevina koja moze progutati ogroman novac i kao takav je idealan za cesta umivanja za evropu i razne talove u tom poslu.Davno su se slozili da ga je najisplatnije srusiti a ne sanirati

Циљ мог поста није првенствено био да напишем да ли им град даје или не даје много пара, него да су финансијски прејаки...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 00:28 
Veteran
Veteran

са сајта града...

Citiraj:
Када почиње доградња Градског стадиона и да ли су одобрена средства?

Из Одјељења за комуналне и стамбене послове и послове саобрћаја Вам одговарају: Скупштина града Бања Лука је на 38. сједници одржаној 20.05.2011. године, донијела одлуку о давању сагласности за провођење активности обезбјеђења кредитних средстава под најповољнијим условима, за финансирање завршетка радова на пројекту „Санација, реконструкција, изградња и вањско уређење Градског стадиона у Бањалуци", а који је од приоритетног значаја за Град, у износу од 1.330.000,00 КМ. Дио у износу од 1.200.000,00 КМ ће финансирати Влада РС. По обезбјеђењу средстава извршиће се избор извођача радова у складу са законском процедуром, након чега ће се приступити извођењу радова.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
To ce se oduziti u pm

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 00:37 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Savić pojačao Borac

Boris Savić, sad već bivši fudbaler Olimpica, pojačao je redove banjolučkog Borca. Ovo je epilog juče obavljenog razgovora predstavnika banjolučkog premijerligaša sa igračem koji je ranije nastupao za Crvenu zvezdu, u vremenu kada je trener bio Valter Zenga, i koji je s dosta uspjeha nosio dres Laktaša, a bio je i član mlade reprezentacije BiH.

- Zadovoljni smo što smo dobili mladog i kvalitetnog igrača, koji može da u odbrani igra na svim pozicijama i koji je nastupao za mladu reprezentaciju BiH. Smatram da smo napravili dobar posao i da će Boris Savić biti pojačanje za naš tim - izjavio je Darko Ljubojević, sportski direktor banjolučkog premijerligaša.

Zadovoljstvo nije krio ni Boris Savić, koji je preko Beograda i Sarajeva konačno stigao na Gradski stadion.

- Postigli smo dogovor na dvije godine, s tim da u prelaznom roku postoji opcija da u slučaju dobre inostrane ponude mogu da promijenim sredinu. U svakom slučaju, drago mi je što sam došao u Borac, i sa svoje strane učiniću sve da bih opravdao povjerenje - izjavio je Boris Savić, pojačanje šampiona BiH.

Prije ovog pouzdanog fudbalera, među "crveno-plave" je došao Saša Kovačević, sad već bivši prvotimac Rudar Prijedora. Ovom treba dodati da je ugovorne obaveze s klubom produžio iskusni Borislav Mikić i Milan Stupar.

- Još nismo okončali prelazni rok, jer imamo namjeru da se pojačamo u napadačkom redu. I dalje smo zainteresovani za Vojislava Vranjkovića, koji je član Dinama iz Bukurešta, koji je ranije nosio dres Pandurija. Radi se o kvalitetnom igraču i nadam se da ćemo ga uspjeti angažovati - dodao je Darko Ljubojević.

Odmor za fudbalere Borca ističe danas. Novi trener, Zvezdan Cvetković, zakazao je prozivku za 18 časova, a odmah poslije toga biće obavljen i prvi trening.

Dva igrača na probi

Dvojica mladih talentovanih fudbalera Progresa iz Kneževa, Obrad Stojanović i Mile Slavnić, doći će na probu, a konačnu riječ o njihovom angažovanju imaće Zvjezdan Cvetković, šef Stručnog štaba banjolučkog premijerligaša.

http://www.fokus.ba/nov/index.php?optio ... Itemid=187

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 05:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
- Postigli smo dogovor na dvije godine, s tim da u prelaznom roku postoji opcija da u slučaju dobre inostrane ponude mogu da promijenim sredinu. - izjavio je Boris Savić, pojačanje šampiona BiH.

Znaci doveli smo igraca, ali jos uvijek nije nas. :D
Ovaj ce vjerovatno svim silama traziti da ode napolje u ovom prelaznom roku i to mi se ni najmanje ne svidja.

Dakle, doveli smo igrace koji ce mozda biti pojacanja, sad je krajnje vrijeme za jednog za kojeg odmah mozemo reci da ce u prvih 11.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 06:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Citiraj:
- Postigli smo dogovor na dvije godine, s tim da u prelaznom roku postoji opcija da u slučaju dobre inostrane ponude mogu da promijenim sredinu. - izjavio je Boris Savić, pojačanje šampiona BiH.

Znaci doveli smo igraca, ali jos uvijek nije nas. :D
Ovaj ce vjerovatno svim silama traziti da ode napolje u ovom prelaznom roku i to mi se ni najmanje ne svidja.

Dakle, doveli smo igrace koji ce mozda biti pojacanja, sad je krajnje vrijeme za jednog za kojeg odmah mozemo reci da ce u prvih 11.

Slučaj se odnosi na sledeći prelazni rok...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 07:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
јан_де je napisao:
са сајта града...

Citiraj:

Из Одјељења за комуналне и стамбене послове и послове саобрћаја Вам одговарају: Скупштина града Бања Лука је на 38. сједници одржаној 20.05.2011. године, донијела одлуку о давању сагласности за провођење активности обезбјеђења кредитних средстава под најповољнијим условима, за финансирање завршетка радова на пројекту „Санација, реконструкција, изградња и вањско уређење Градског стадиона у Бањалуци", а који је од приоритетног значаја за Град, у износу од 1.330.000,00 КМ. Дио у износу од 1.200.000,00 КМ ће финансирати Влада РС. По обезбјеђењу средстава извршиће се избор извођача радова у складу са законском процедуром, након чега ће се приступити извођењу радова.

Зар ови наши не рекоше да се наставља по оном старом, тј да неће бити потребно поново бирати извођача радова и чекати све те зајебанције? :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 07:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
јан_де je napisao:
са сајта града...

Citiraj:

Зар ови наши не рекоше да се наставља по оном старом, тј да неће бити потребно поново бирати извођача радова и чекати све те зајебанције? :-?

Logično je da ne treba da se provodi nova procedura, al znaš kako je to kod nas, možda je niskogradnja ili integral odlučili da mogu da urade i te poslove, tako da sve je moguće, uglavnom djeluje mi ozbiljno, samo treba sačekati...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
U prostorijama FK Sarajeva održana je press konferencija povodom potpisivanja novog sponzorskog ugovora sa Nestro grupacijom.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Sarajevo je potpisalo sponzorski ugovor sa Nestro grupacijom do kraja godine, ali dogovorena je idugoročna saradnja. Finansijski detalji nisu objavljeni, jer je to poslovna tajna kluba, kako je rekao sportski direktor Edin Prljača.

"U Sarajevu smo prepoznali veliki interes. Sarajevo je klub sa velikom tradicijom i rezultatima. Potpisan je ugovor do kraja godine, ali dogovorena je i dugoročna saradnja. U Sarajevu su igrali veliki igrači, a nadam se da će i sada ove mlađe generacije ponoviti njihove uspjehe", rekao je Rade Vidaković, jedan od vodećih ljudi Nestro grupacije,inače rođak bivšeg fudbalera bordo tima Riste Vidakovića.

Postoji mogućnost da Nestro grupacija, čije je sjedište u Banja Luci, u budućnosti budei generalni sponzor Sarajeva.

Edin Prljača, sportski direktor bordo tima, osvrnuo se i na sutrašnju sjedinicu Skupštine koja je zakazana za 17 sati.

"Puno očekujemo od sutrašnje sjednice Skupštine. U kojem će pravcu ići zavisi od delegata. Kako treba da izgleda Sarajevo, tako će i glasati. Mi smo svi u tehničkom mandatu i ostali smo kako ne bi klub imao problema oko organizacije", rekao je Prljača.

Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam jebem kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! Jebem li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka

danas prozivka u 18h pa bi se moglo lagano prosetati do platonove :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka

zli mrkvić je napisao:
U prostorijama FK Sarajeva održana je press konferencija povodom potpisivanja novog sponzorskog ugovora sa Nestro grupacijom.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Sarajevo je potpisalo sponzorski ugovor sa Nestro grupacijom do kraja godine, ali dogovorena je idugoročna saradnja. Finansijski detalji nisu objavljeni, jer je to poslovna tajna kluba, kako je rekao sportski direktor Edin Prljača.

"U Sarajevu smo prepoznali veliki interes. Sarajevo je klub sa velikom tradicijom i rezultatima. Potpisan je ugovor do kraja godine, ali dogovorena je i dugoročna saradnja. U Sarajevu su igrali veliki igrači, a nadam se da će i sada ove mlađe generacije ponoviti njihove uspjehe", rekao je Rade Vidaković, jedan od vodećih ljudi Nestro grupacije,inače rođak bivšeg fudbalera bordo tima Riste Vidakovića.

Postoji mogućnost da Nestro grupacija, čije je sjedište u Banja Luci, u budućnosti budei generalni sponzor Sarajeva.

Edin Prljača, sportski direktor bordo tima, osvrnuo se i na sutrašnju sjedinicu Skupštine koja je zakazana za 17 sati.

"Puno očekujemo od sutrašnje sjednice Skupštine. U kojem će pravcu ići zavisi od delegata. Kako treba da izgleda Sarajevo, tako će i glasati. Mi smo svi u tehničkom mandatu i ostali smo kako ne bi klub imao problema oko organizacije", rekao je Prljača.

Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam jebem kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! Jebem li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.

pa stvarno na sta smo mi spali, da raspadnuto sarajevo pokusava ozivjeti nasa firma mada smatram da je i nasa uprava kriva zbog svoje pasivnosti, uglavnom i ja vise na nestru necu sipati gorivo nek im sipaju bordo prijatelji i Risto Vidakovic fuj

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nije to nasa firma.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 11:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Jeste naša! Registrovana u BL. Sad što s njom upravlja Rus druga je stvar. To ti je isto da kažeš de je Čelzi ruski klub a ne engleski. znaš na koju komparaciju mislim.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
Nije to nasa firma.

Kako nije nasa jesu joj rusi vlasnici ali joj je 80posto objekata tj pumpi u R.Srpskoj a i rafinerija pa i u Brodu ima fk, hajd da su njima dali pa da stvore jak klub i kroz to se reklamiraju ali u klub koji se raspada, uglavnom ja sam sa njima zavrsio

Vrh

[ 121524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]