banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 08:33 Danas je 30 Jun 2026, 08:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 990, 991, 992, 993, 994, 995, 996 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Jun 2011, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
tatamata je napisao:
subzero81 je napisao:
Hulk je dosao u porto i druge japanske lige pa je sad jedan od najskupljih napadaca na svijetu ;)

Tako ce i Kovacevic. :D

:lol: :lol:
samo sto cemo mi Kovacevica odmah prodati, a Porto je Hulka zadrzao...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 18:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Nigdje veze.Hulk je imao 22 godine kad je presao.Znaci mlad,karijera mu je bila u uzlaznoj putanji.Takvih je hiljade primjera.Nije svako poceo u barsi, u realu,mancesteru.Fora je sto je kovacevicu prvi ozbiljniji klub Borac.Ne mora ni to nista znaciti,mozda nas razuvjeri svojim igrama.Npr. mnogi pa i ja su se naostrili zbog dolska rade a on nas debelo razocarao.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ravnogorac je napisao:
Nigdje veze.Hulk je imao 22 godine kad je presao.Znaci mlad,karijera mu je bila u uzlaznoj putanji.Takvih je hiljade primjera.Nije svako poceo u barsi, u realu,mancesteru.Fora je sto je kovacevicu prvi ozbiljniji klub Borac.Ne mora ni to nista znaciti,mozda nas razuvjeri svojim igrama.Npr. mnogi pa i ja su se naostrili zbog dolska rade a on nas debelo razocarao.

Kako koga. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 18:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
tatamata je napisao:
Ravnogorac je napisao:

Kako koga. :)

Kazu mi da novog frajera imas :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Kovačević prva lasta
Vladimir Grbić - 14.06.2011 19:41
Saša Kovačević, doskorašnji vezista Rudar Prijedora, prvo je pojačanje banjalučkog Borca u ovom prelaznom roku.

Tridesetjednogodišnji fudbaler potpisao je dvogodišnji ugovor sa osvajačem Premijer lige BiH i pojačaće "crveno-plavu" vezu pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Brzo smo pronašli zajednički jezik i zadovoljni smo nakon što je Kovačević pristao na saradnju pošto se radi o veoma dobrom igraču. Dugo godina nastupao je za Rudar Prijedor i pokazao zavidan kvalitet. Siguran sam da će sa njim naš vezni red dobiti na kvalitetu", rekao je Darko Ljubojević, sportski direktor ekipe sa Gradskog stadiona.

Kovačević je ponikao u Slobodi iz Novog Grada, a osim "rudara" nosio je dres Rudara iz Ugljevika, Bežanije i Rada. U nedavno završenoj Premijer ligi odigrao je 26 mečeva i postigao pet golova.

U redovima Banjalučana najavili su razgovore sa igračima kojima su istekli ugovori i nakon Borislava Mikića, paraf na produžetak saradnje stavio je i Milan Stupar, sjajni desni bek.

"Stupar će i u narednoj sezoni nastupati za Borac i njegovim ostankom mnogo smo dobili. Nećemo se zadržati na ovome i u narednih nekoliko dana obavićemo razgovore i sa ostalim igračima. Vjerujem da ćemo sa većinom fudbalera iz prošle sezone pronaći zajednički jezik i tako napraviti repsektabilnu ekipu koja će biti u stanju da napravi sjajne rezultate", izjavio je Ljubojević i dodao:

"Nismo završili ni s pojačanjima i očekujem da se u skorije vrijeme dogovorimo s još nekoliko novih igrača. Ne bih da govorim o kome se radi."

Velika dilema još je oko ostanka Darka Maletića, jednog od najboljih fudbalera u prošloj sezoni. Zahvaljujući sjanim igrama u crveno-plavom dresu i reprezentaciji BiH privukao je pažnju inostranih klubova, a za sada je najkonkretniji rumunski Panduri. Interes je pokazalo i nekoliko poljskih klubova, ali je realnije da se Maletić, ukoliko napusti Gradski stadion, pridruži Stojanu Vranješu, bivšem igraču Borca koji nastupa za Panduri.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 20:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Moram priznati da sam i ja iznenađen prvim "pojačanjem". Nemam pojma o tom igraču i ne bih da kudim ali imajući u vidu godine, klub iz kojeg dolazi igračku karijeru, nisam zadovoljan. Što se tiče Laze jeste šteta ali Borac nikog ne moli pa pogotovo neke likove koji odigraju par dobrih tekmi do 20-te i kontaju da su neko. Naše najveće pojačanje je sačuvati tim. Pod tim podrazumjevam: ostanak Malete i Avduke, Lea, Stajića, Petrića a onda dovesti ciljana pojačanja bekove ljevog i desnog i dva špica provjerena. Imamo novog trenera i ako budemo doveli brdo novih igrača kao prošle godine imaćemo veliki problem. Em se igrači ne poznaju međusobno em trener nikog ne poznaje i to je onda raspad sistema.

Moji prijedlozi za pojačanja i za evropu su: Kao i Schlager uzeo bih bekove Sarajeva Beoševića i Arsenijevića (Uz Benu i Stupara prejaka bekovska strana), Vazu ne bih dirao imamo sjajne igrače sa Krunićem, Maletićem, Mikićem, Grahovcem, STAJIĆEM evo sad Kovačevićem eventualno Kostićem, Međedovićem itd. Napad treba dobro razmisliti i dovesti pojačanje u pravom smislu te riječi. Pravi posao po meni bi bio: Jelić i Spalević

Znači možemo mi gomilati igrača koliko hoćemo, mladih i starih ali ako su ti igrači konkurencija postojećim koji se znaju u dušu onda je to jalov posao i od te evrope nema ništa, samo bruka i sramota. Ne moramo imati 32 podjednaka igrača dajte da imamo perfektnu 11 pa i 16 dobrih igrača a sve preko je previše. Pa i Mamić je shvatio da je džaba imati 50 podjednako kvalitetnih igrača u Dinamu od kojih će 39 sjediti tokom utakmice. Štaće mu. Zato čovjek napravio sistem i svi igraju prvu ligu što u Dinamu, Lokomotivi ili Radu ili kako već. To je i naš trener potvrdio. Ovaj Kovačević ako je pojačanje a nadam se da jeste sigurno nije došao za dž. Jeste slobodan ali će naredne dvije godine primati platu od svog poslodavca FK Borac a ako ne tužiće svog poslodavca i kraj priče. Znači nema igrača za dž. Zato smanjimo broj "radnika" povećajmo plate onima koji su produktivni za Borac pa makar ih bilo samo 11.

Moj idealan Borac za sezonu 11/12

AVDUKA, BEOŠEVIĆ, ĆORIĆ, STAKIĆ, ARSENIJEVIĆ, MALETIĆ, KRUNIĆ, MIKIĆ, KOSTIĆ, STAJIĆ, SPALEVIĆ, JELIĆ, PETRIĆ, MARČETIĆ, BENOVIĆ, GRAHOVAC, MEĐEDOVIĆ, GRAHOVAC, KOVAČEVIĆ, NIKOLIĆ, VIDAKOVIĆ, BOKA. 22 igrača ni manje ni više. Svakom platu po 4000 mjesečno (nekom više nekom manje/ prosjek) uklapamo se u 90 000 što je Šuput rekao.

Toliko od mene.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

PS
Sve ostle igrače kojih imamo poslati u bajalučke klubobe. Naredne sezone mi banjalučani nćemo imati privilegiju da gledamo prvu ligu najdraže nam Republike Srpske. To je Sramota. Jednom Sakanu, Sreći itd. sigurno bi više odgovaralo da igraju za BSK možda bi i proradili nego da sjede na tribini. Imali bi koristi i oni i BSK. Znam da je euforija oko Borca ali ono što je rukovodstvo BSK-a dozvolilo u 80 godina postojanja ne smije se više ponoviti. BSK mora biti ono što je Lokomotiva Dinamu!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ваљда ће отићи о,Жара па и лубурић то нам и не треба,да се ми не лажемо!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
bsku je nudjeno da bude Borceva lokomotiva a oni su to odbili

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
bsku je nudjeno da bude Borceva lokomotiva a oni su to odbili

Ako si dobro pročitao šta sam napisao "uprava kluba ovo nije smjela dozvoliti". Njihova greška. Sad snose odgovornost. Nadam se da su sad ti otišli iz BSK-a.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 21:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
"Očekujemo sve igrače koji su nastupali u prošlom prvenstvu. Branislav Arsenijević i Vučina Šćepanović imaju u aneksu ugovora da mogu napustiti klub ukoliko im ne budu izmirena dugovanja. Vidjet ćemo šta će biti, a sve zavisi od Skupštine kluba koja je zakazana u petak”, izjavio je za Avaz Edim Hadžialagić, sportski direktor Bordo kluba."

Mogli bi mi i bez obeštećenja dovesti Arsenijevića ako klub ima dugovanja prema njemu, bez obzira na njegov ugovor sa klubom.
Mislim da bi već on bio pravo pojačanje!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sutra u 18 casova prozivka igraca :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 09:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
Boris Savić iz Olimpica novi član Borca. Dogovoreno na dvije godine!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 09:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
То ми се већ свиђа, јел штопер или бек? 8) Хоћемо још, хоћемо још... :lol:

На колико је потписао?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U dosadasnjoj karijeri nastupao za Hajduk iz Kule,Laktase,Rad i Olimpik :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
Štoper. Lik je 88. godište, već je igrao u Zvezdi i Zeti!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 09:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Да, видим. Штопери нам и нису баш пријеко потребни али добро важно је да је млађи. На колико је потписао?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Moze on i lijevog beka. Darko radi pametno. :wink:

Drago mi je da je na 2 godine.

Evo Savicev klip:
http://www.youtube.com/watch?v=kLOV8DfcV_M&feature=player_detailpage

Momak je igrao i protiv Balotelija. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 10:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Је ли то Савић који је почео тренирати у Џаји и онда у млађим категоријама прешао у ЦЗВ?

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ако овај Савић може и лијевог бека онда екстра. Уф баш ме занима какав ће бити коначни списак ко је отишао из клуба, а ко остао? До када траје прелазни рок? До краја августа?

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 990, 991, 992, 993, 994, 995, 996 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]