banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 22:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 972, 973, 974, 975, 976, 977, 978 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Jun 2011, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Slika

Schlager vide malog :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 18:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Imao je maturu prosli utorak u Domu Kulture,vjerovatno je slika otad.

Moja skola :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 19:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
E vako ljudi, da na konferencije nebi Darke, Šileta i Borčevog grba, meni je sve ličilo kao da dinamo ima konferenciju nekog svog trenera... :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Нзм за вас али мени се овај тренер некако свиђа.. Некако имам осјећај да ће наставити онај пут што је Владо у Борцу започео.. Надам се само да не гријешим.. Треба дочекати следећи четвртак па да видимо на чему смо :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 20:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
I meni se dopao nakon ove pres konferencije, a posebno to sto je rekao da cemo igrati ofanzivni stil. Medjutim ostaje da se vidi kako ce to izgledati u preksi...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sta znam...ja to gledam kao nesto sto se ocekivalo od njega da kaze. dok ne vidim rezultate, pricu okaci macku o rep...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 20:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Citiraj:
Milan Mandarić zainteresiran za preuzimanje prvaka

SRPSKI poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom.

Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH prvenstva, prenosi SC Sport. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.

Ipak, privatizacija sportskih klubova još nije na vidiku u susjednoj nam zemlji, pa je teško očekivati realizaciju ovog posla u skoroj budućnosti.

Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadađnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera.

http://www.index.hr/sport/clanak/milan-mandaric-zainteresiran-za-preuzimanje-prvaka-bih/555987.aspx

anyone?!

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 20:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
E vako ljudi, da na konferencije nebi Darke, Šileta i Borčevog grba, meni je sve ličilo kao da dinamo ima konferenciju nekog svog trenera... :-?

Vala baš. Ja sam od starta bio protiv izbora neiskusnog trenera koji ne poznaje ni 'momčad', ni ligu, niti bilo šta što se tiče domaćeg 'nogometa'. Malo se zanio Zvezdan. Moraće malo mijenjati vokabular.
Ja bih bio presrećan ukoliko bi me Cvetković demantovao.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi moji pa nismo valjda dotle dosli,da ocjenjujemo trenera na osnovu pres konferencije? :-? Mozemo li se strpiti bar do prvog treninga,ako nista...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 21:01 
Veteran
Veteran

tatamata je napisao:
Ljudi moji pa nismo valjda dotle dosli,da ocjenjujemo trenera na osnovu pres konferencije? :-? Mozemo li se strpiti bar do prvog treninga,ako nista...

Ono što meni smeta je to što smo opet ispali glupi. Nigdje na svijetu, ali nigdje ne dovodite neiskusnog trenera kada se klub i ekipa nalaze u uzlaznoj putanji. Nemojte mi, molim vas, spominjati primjere Prosinečkog (godinama u stručnom štabu reprezentacije) koji je i igračka i svaka druga veličina u klubu u koji se vratio, Guardiole koji je prošao sve moguće testove u omladinskom pogonu Barcelone a svojevremeno je bio i igrač i kapiten iste.
Morali smo naći bolje rješenje. Međutim, sve naše opcije neko je kvalitetno izbušio tokom pregovora. Nisu ovdje baš čista posla. Ali opet, kažem, bio bih najsrećniji ako bi morao da se svima izvinim već nakon dvomeča u prvoj prepreci u kvalifikacijama za LŠ.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 21:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

EVo ga RBA light :D :D

Ustvari,kakav light,ti si jos gori,jer RBA se natovario na onog poslije prve prijateljske u Krupi,a ti na ovoga jos prije danasnjeg zvanicnog imenovanja,tako da je RBA pocetnik za tebe. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 21:44 
Veteran
Veteran

:D Ma radi se o tome da ja nemam, ili bar do danas nisam imao, ništa protiv Cvetkovića 'osobno'. Ali, nakon današnje prve press konferencije na koju je Zvezdan došao potpuno nespreman i sa onako površnom pričom kao i sa ala Marić zahtjevom prema sedmoj sili, jasno je da smo dobili kurčevitog trenera pripravnika.

U 85 godina dugoj istoriji, imamo šansu po prvi put da igramo kvalifikacije za LŠ. I šta mi uradimo?! Dovedemo trenera koji je imao, kako on reče, mnogo ponuda iz hrvatske druge lige. Ko je ovdje lud?!

Usput, jedan RBA je sasvim dovoljan. Za dvojicu takvih nema mjesta u ovom gradu. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 21:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mozda si i u pravu,vidjecemo. Inace,tek sam sad stigao pogledati kompletan ovaj video sa predstavljanja (hvala momcima sa BS),i kao stari psiholog najvise sam zapazio jednu stvar :D

Pogledajte video i primjeticete da bas nijedno pitanje novinara Zvezdan nije odslusao do kraja! Svaki put bi upao novinaru u pola recenice i pocinjao odgovarati. Neko ce reci nekultura i nevaspitanje,ali mene to asocoira i na nervozu,agresivnost,energiju i to su po meni mnogo bolje osobine za trenera nego ona Mariceva usporenost u svemu,ponasanju,govoru,reakcijama.....Sjetio me na rijeci jednog,sada pokojnog,politicara koji je rekao da uvijek gleda na stubiste kad mu neko dolazi na razgovor za posao.Ako kandidat ide umrtvljeno,stepenicu po stepenicu i nogu pred nogu,nece od dogovora biti nista,a ako kandidat zuri ili,jos bolje,preskace po dvije stepenice,takvom je odmah na ulasku u kabinet pruzao ruku da je primljen na posao!

Toliko za prvi utisak,za sve ostalo tu su prvi treninzi i utakmice :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Gospodin Kopanja je aprilske plate igracima isplatio iz kase Glasa i Nezavisnih a nakon svega toga on je bio primoran da napusti klub kao i ostala dvojica dakle nisu se umorili vec tako im je receno :(

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 21:55 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Mozda si i u pravu,vidjecemo.

Zanimljiva opservacija. Ti naravno znaš da bih ja volio da nisam u pravu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 21:57 
Veteran
Veteran

Cosa Nostra je napisao:
Gospodin Kopanja je aprilske plate igracima isplatio iz kase Glasa i Nezavisnih a nakon svega toga on je bio primoran da napusti klub kao i ostala dvojica dakle nisu se umorili vec tako im je receno :(

Osim novinskih švrljotina u junu i julu, dobili smo i dokone forumaše.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Schlager je napisao:
Mozda si i u pravu,vidjecemo.

Zanimljiva opservacija. Ti naravno znaš da bih ja volio da nisam u pravu.

Ma naravno.Ja u pocetku uvijek branim trenere,i nikad nisam bio za smjenu ni jednog od zadnjih nekoliko trenera,Odovica,Jagodica,Stojnica,opet Jagodica. Cak sam i za Marica imao strpljenja do Celika,a onda sam se tek prikljucio Rba grupi :D...ustvari tada VB 87 grupi.....

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Huh, koliko sam ja branio Marica, mogao bi koji ep o tome. "Poklekao" sam tek poslije poraza od Sirokog. :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pobrkao si nesto. Poslije Sirokog si ga najvise hvalio,velicajuci njegovu genijalnu taktiku i osvojen bod,koji je,btw,ostao i jedini koga smo tog proljeca osvojili u gostima :(

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mislio sam na onih 2-3 na Gradskom. Dakle, sto bi se reklo, branio sam ga do posljednje. :D

I da, tim bodom, ali i nacinom na koji smo odigrali 2. poluvrijeme sam bio veoma zadovoljan.
Nazalost, takva poluvremena nisu bila cesta. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 972, 973, 974, 975, 976, 977, 978 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]