banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 20:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 963, 964, 965, 966, 967, 968, 969 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
ТЕМА ФК БОРАЦ

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Шлагеру, ти модератор, а скрећеш у оф топик...
Страшно! :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jes vidio što su ti Srbi ljubomoran narod, odmah kao off, ovo ono, tačno ne trpe ako uspiješ u životu... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pa i ovo je povezano sa Borcem. Zamisli da imamo "ubacenog" covjeka (RBA) u Parlamentu ili Vladi RS. Gdje bi nam kraj bio....

A to uopste nije neizvodivo,pouzdano znam da je Darko Jotanovic bio 4 godine poslanik u Narodnoj Skupstini Republike Srpske sa 220 osvojenih glasova! Neki kompenzacioni mandati,folovi,molovi....

Nas ovdje na forumu sigurno ima vise,pozovemo i prijatelje i eto u naredne 4 godine i omladinske skole,i sjevera i juga,i natkrivenog Istoka,i jake ekipe.....

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Jes vidio što su ti Srbi ljubomoran narod, odmah kao off, ovo ono, tačno ne trpe ako uspiješ u životu... :lol: :lol: :lol:

Niko nije ljubomoran vec dobro bi bilo da se rasprava nastavi u temi Politika ili Humor :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
Pa i ovo je povezano sa Borcem. Zamisli da imamo "ubacenog" covjeka (RBA) u Parlamentu ili Vladi RS. Gdje bi nam kraj bio....

A to uopste nije neizvodivo,pouzdano znam da je Darko Jotanovic bio 4 godine poslanik u Narodnoj Skupstini Republike Srpske sa 220 osvojenih glasova! Neki kompenzacioni mandati,folovi,molovi....

Nas ovdje na forumu sigurno ima vise,pozovemo i prijatelje i eto u naredne 4 godine i omladinske skole,i sjevera i juga,i natkrivenog Istoka,i jake ekipe.....

Ne vjerujem. RBA bi prvo 'zatvorio' svoje probleme a onda ako ostane sta za Borac. Znaš kakvi su političari :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:47 
Veteran
Veteran

Ја јесам љубоморан и то отворено признајем!!

Ако већ требамо посланика, хоћу да то будем ја :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Niko nije ljubomoran vec dobro bi bilo da se rasprava nastavi u temi Politika ili Humor :D

Jest kad bismo mi obicna boranija mogli pisati u Politici. To je tema samo za "odlikase"! :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:51 
Bič božji
Bič božji

јан_де je napisao:
Ја јесам љубоморан и то отворено признајем!!

Ако већ требамо посланика, хоћу да то будем ја :lol:

Polako, pa ne ide to tako, ti bi sada prvo meni trebao da ponudiš mito, pa da ja tebi omogućim da se pojaviš na temi politike... Znaš kako to ide... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
A jel' mogu ja da budem blagajnik :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Čađo je napisao:

Dok se mi gore "rvemo" za funkcije ti bi po blagajni. :lol:
Ne more!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:56 
Bič božji
Bič božji

Čađo je napisao:

Pa sad, nekako si mi nepovjerljiv, a čak si i bez političke karijere imao ugradbeni dio oko izrade majica, već tada si provaljen i samo se guraš blizu para, da si rekao da ćeš da animiraš ljude po parkovima i to pa ajd nekako ali ovako...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Čađo je napisao:

101% Srbin.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 18:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ташко je napisao:
Čađo je napisao:

101% Srbin.

Jel' to nešto na nacionalnoj osnovi? Ako jeste da te odmah prijavim Incku :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 18:07 
Bič božji
Bič božji

Ajoj ljudi al se ja ismijah, suze mi na oči, svaka vam čast... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 20:14 
Veteran
Veteran

Борац данас добија новог шефа стручног штаба

Управни одбор Фудбалског клуба Борац данас ће именовати новог шефа стручног штаба Звјездана Цветковића, који ће наслиједити Владу Јагодића.

- Некадашњи фудбалер загребачког Динама и репрезентативац СФР Југославије водиће с клупе наш тим у сљедећој сезони. Први задатак имаће у квалификацијама за Лигу шампиона већ у јулу - истакао је директор "црвено-плавих" Радмило Шиповац.
Цветковић је у суботу боравио у Бањалуци и са челницима шампиона Премијер лиге БиХ постигао начелан договор, и данас би послије званичног именовања требало да потпише уговор са бањалучким премијерлигашем.
- Сједница Управног одбора заказана је за 11 часова, а послије тога у 13 часова у трофејној сали Градског стадиона биће одржана конференција за новинаре на којој ће званично бити представљен наш нови тренер Звјездан Цветковић. Сматрам да смо нашли квалитетно рјешење за насљедника Владе Јагодића - казао је први оперативац "црвено-плавих".
Прозивка играча за нову сезону биће извршена 16. јуна, а послије тродневних тестирања у Бањалуци експедиција шампиона БиХ у фудбалу отпутоваће највјероватније у Словенију на десетодневне припреме.
- Немамо много времена јер прве утакмице у квалификацијама за Лигу шампиона чекају нас 12. или 13. јула. С нестрпљењем очекујемо 20. јун и жријеб у Ниону за друго претколо најквалитетнијег клупског такмичења. Тада ћемо сазнати име ривала. Надамо се да ће нам спортска срећа бити наклоњена - казао је Шиповац.
Иза фудбалера Борца је најуспјешнија сезона у 85 година дугој историји клуба јер су поред шампионског звања у Премијер лиги БиХ освојили и Куп Републике Српске и трофеј намијењен побједнику Купа Бањалуке.

Уговори

Већини фудбалера Борца овог љета је истекао уговор са клубом и клупско руководство ће имати пуне руке посла у врелим данима пред наступе у квалификацијама за Лигу шампиона.
Како смо сазнали, нови уговори на основу одличних игара минулог прољећа биће понуђени Дарку Малетићу, Леониду Ћорићу, Милану Ступару и Бориславу Микићу.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 20:19 
Veteran
Veteran

Бла, бла, Напријед освојио прво мјесто, улази у другу лигу, бла, бла... Међутим, ово ме заинтересовало...

Pripreme za memorijal

Naprijed Horizont od 11. do 13. juna organizuje Šesti memorijalni turnir "Duško Ožegović", posvećen čovjeku koji je ostavio pečat u ovom klubu.

Na ovogodišnjoj smotri učestvuje osam ekipa. U Grupi A je Partizan (Beograd), Rudar Prijedor, Olimpija (Ljubljana) i domaćin Naprijed, a u B grupi igraće Split, Borac (Banja Luka), Rudar (Pljevlja) i Kozara (Gradiška).

Ово се игра на Градском... Ето нам шансе да одмјеримо шансе са јаким тимовима ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 20:21 
Veteran
Veteran

Mislim da se radi o klincima :wink: Dječaci do 12 godina starosti, ako se ne varam

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 20:23 
Veteran
Veteran

Па и ја контам, али нигдје нису написали, а ја сам вјечити оптимиста...

Тако да остаје нада, мада нема ништа од тога... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 20:24 
Veteran
Veteran

јан_де je napisao:
Па и ја контам, али нигдје нису написали, а ја сам вјечити оптимиста...

Тако да остаје нада, мада нема ништа од тога... :lol:

Taj turnir je poznat od ranije. Kako pise u tekstu, sesti put se odrzava.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 963, 964, 965, 966, 967, 968, 969 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]