banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 956, 957, 958, 959, 960, 961, 962 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jun 2011, 10:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citajuci neke od ovih postova jutros,detektujem ponovo onaj stari problem,koji nije svojstven samo nama Borcevcima vec uglavnom svima na Balkanu. Svi bi da budu ono sto nisu,sastavljali bi tim,dovodili bi igrace umjesto sportskog direktora,svi bi vodili klupsku politiku,postavljali i smjenjivali trenere,neki drugi po Hr i Sr,doskora i Bosni, bi cak i odredjivali ko ce voditi savez!!. A jedino sto bismo zaista trebali biti to je NAVIJACI. Malo precjenjujemo sebe,umjesto da se opustimo i damo covjeku priliku. Kakvo bolan iskustvo?! Pa ako je iko imao iskustvo to su Karasi,Bosnjak i kompanija koji su vodili desetak srbijanskih prvoligasa i drugoligasa,plus neke arapske klubove,pa sta nam je donijelo njihovo iskustvo?
Volio bih da nekad prebacimo taj klik u glavi i pokusamo dati sve od sebe na nasoj prirodnoj ulozi NAVIJAC.
Lijepo je pisati,predlagati ideje,pa cak i kritikovati neke stvari,ali u startu odredjivati sta valja a sta ne,i to prije promocije,ne svidja mi se to. Kritikovacemo kad bude razloga,kao sto smo digli svi zajedno glas protiv Marica.i Forum,i Istok i Zapad,a dotad-samo podrska i navijanje!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јел зна неко јел одређен цјелокупни план припрема,кад је прозивка,а 12 или 13 јула нам је прва утакмица у лиги шампиона!

Сјеверна и Јужна трибина???????????????

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
varam li se ili od danas pocinje prelazni rok?do kad traje?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Traje do 31 avgusta,tako je uvijek,a kad pocinje ne znam. Znam da u Srbiji pocinje 20 juna.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
sad sam isčačkao da kreće danas i traje do 5.8.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 12:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Шлагер добро си уочио проблем, али таква појава на форуму представља "доброћудни" тумор, онај који је безопасан, док је жариште оног "злоћудног", чини ми се, у управљачким структурама клуба. Бити навијач не значи само ићи на стадион и бодрити свој клуб, бити навијач значи и активно пратити дешавања у клубу и реаговати, тј. дићи глас онда када су поједини потези противни интересима клуба. У свим озбиљним клубовима глас навијача је понекад и пресудан, док код нас он, у том смислу, и не постоји. Ми зато своје мишљење требамо стално истицати и трудити се да се то мишљење и вреднује. У потпуности се слажем да је рано за било какво пљување по Цветковићу, много тога ће се знати до Европе, а права ситуација ће се видјети након прва 2-3 кола првенства. До тада можемо само да чекамо и надамо се најбољем. С друге стране у клубу постоје проблеми чије постојање је независно од тога ко нам је тренер, био то Владо, Звјездан или неко трећи.

О проблемима треба причати, јер то је најбољи начин да се они ријеше. Нико овдје нема претенденције на неко мјесто у Управи, тако да је свака критика на форуму добронамјерна, са циљем да се ствари помјере на боље, а не да се неко у Управи минира. Већину нас не занима ко је у Управи све док се ради у максималном интересу клуба.

Главни генератор проблема, бар по мени, је то што наша Управа нема ауторитет изнад себе, којем ће бити одговорна за резултате свог рада. Колико дуго ће неко бити у Управи не зависи од тога колико добро он служи Борцу, него колико добро Борац служи њему. Док је год тако имаћемо ситуацију да поједине структуре могу да раде шта хоће, а за лоше резултате сву одговорност пребаце на тренера, мирна Босна и ајмо Јово на ново.

Прозивање Владе од стране Фишера и реченица "нећемо више никога питати" ме је нагнала на мишљење да је Владо управо зато био неподобан јер није дозволио да му свако одлучује о довођењу играча. А чини ми се да поједине структуре управо то желе, да спроводе кадровску политику онако како они желе, док би тренер требао да буде само фигура или марионета. И како било који тренер да се докаже у таквим условима. Како се у таквим условима од тренера може тражити потпуна одговорност за резултате. Таква ситуација може бити доста фрустрирајућа за тренера, осим ако је по доласку био свјестан те ситуације и пристао на њу.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odličan post,a najviše mi se svidjelo ovo.

Citiraj:
Главни генератор проблема, бар по мени, је то што наша Управа нема ауторитет изнад себе, којем ће бити одговорна за резултате свог рада. Колико дуго ће неко бити у Управи не зависи од тога колико добро он служи Борцу, него колико добро Борац служи њему.

te stvari,nažalost,neće biti riješene dok ne dođe do vlasničke transformacije kluba (ne nužno privatizacije).

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Odličan post,a najviše mi se svidjelo ovo.

Citiraj:
Главни генератор проблема, бар по мени, је то што наша Управа нема ауторитет изнад себе, којем ће бити одговорна за резултате свог рада. Колико дуго ће неко бити у Управи не зависи од тога колико добро он служи Борцу, него колико добро Борац служи њему.

te stvari,nažalost,neće biti riješene dok ne dođe do vlasničke transformacije kluba (ne nužno privatizacije).

Ljudi moji, pa vi svi zajeno kao da ste zaboravili kako smo mi bili jaki prije dvije ili tri godine, kako smo nizali uspjehe i rekorde po ligama R.S. Kako smo prolazili u Gacku, Prnjavoru, Sokocu...

Jutros sam došao do jednog zaključka, a to je da ova uprava nije sjajna ili bajna, ali je od svih prethodnih dobra samo iz razloga što ne krade ili možda krade, al minimalno, to je sigurno, jer imali smo mi i ranije pomoć lokalne zajednice, al smo ispadali iz lige, čak smo ispali i u sezoni kada smi imali veći budžet od kluba koje je te godine bio prvak... Dakle idemo na bolje, e sada zamislite kako će stvari biti dobre kada dobijemo upravu koja ne da neće da krade, nego će da još donosi u klub... Tada ćemo već da sanjamo o ligi Evrope ili nečemu takvom, jer evo je očigledno da se i sa malo para i angažmanom dvojice ili trojice ljudi čuda prave, a zamislite kada dobijemo 10 ili 12 ljudi koji će da vuku za klub, onda je samo nebo granica...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Već duže vrijeme hoću da napišem kako je najtrulija osoba u klubu Fišer i kako buši Klibera i svakog igrača koji je doveden od strane njega a igrači koje on dovede su najbolji, najljepši.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

L
Citiraj:
judi moji, pa vi svi zajeno kao da ste zaboravili kako smo mi bili jaki prije dvije ili tri godine, kako smo nizali uspjehe i rekorde po ligama R.S. Kako smo prolazili u Gacku, Prnjavoru, Sokocu...

Jutros sam došao do jednog zaključka, a to je da ova uprava nije sjajna ili bajna, ali je od svih prethodnih dobra samo iz razloga što ne krade ili možda krade, al minimalno, to je sigurno, jer imali smo mi i ranije pomoć lokalne zajednice, al smo ispadali iz lige, čak smo ispali i u sezoni kada smi imali veći budžet od kluba koje je te godine bio prvak... Dakle idemo na bolje, e sada zamislite kako će stvari biti dobre kada dobijemo upravu koja ne da neće da krade, nego će da još donosi u klub... Tada ćemo već da sanjamo o ligi Evrope ili nečemu takvom, jer evo je očigledno da se i sa malo para i angažmanom dvojice ili trojice ljudi čuda prave, a zamislite kada dobijemo 10 ili 12 ljudi koji će da vuku za klub, onda je samo nebo granica...

Tako je. Ima dosta tu dobrih stvari o kojima se i ne piše,kao što je medicinski tim na čelu sa dr Jakovljevićem,koji je dobio dve prostorije ispod Zapadne tribine i rad podigao za nekoliko svjetlosnih godina u odnosu na raniji period. Sada se igrači mnogo brže oporavljaju od napora,tačno se vodi računa o ishrani,poslije treninga se piju energetski napici od sponzora iz Zagreba,itd,itd.....
Kada bi oni malo više pričali o svojim aktivnostima i problemima sa kojima se susreću,možda bi ih i ljudi ovdje manje kritikovali. Kad se sve sabere i oduzme,mislim da oni više nego zaslužuju našu podršku,naročito 3-4 čovjeka.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dosta je bolje nego li je bilo, naravno kritikovati i treba da bi bili još bolji...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Данас инфо у Блицу да су кандидати за предсједника клуба Ранко Травар, Драшко Илић и Љубомир Ћубић!

Е ако се Ћубић и овај пут ували, а зна се шта су одрадили Борцу он и Јањетовић, онда стварно треба палију и лагано...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Čađo je napisao:
Već duže vrijeme hoću da napišem kako je najtrulija osoba u klubu Fišer i kako buši Klibera i svakog igrača koji je doveden od strane njega a igrači koje on dovede su najbolji, najljepši.

Mene je licno sramota sto u Borcu ima mjesta za jednog Fišera! Nije stvar u tome sto je on musliman, nego svi znam sta je on radio na pocetku rata, 5. kvart i dalje da ne govorim. Svako ko je dobar covjek i igrac je vise nego dobrodosao u Borac, pa makar bio Eskim ali po meni za ovakve nema mjesta.

Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 14:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Дуго сам се ломио да ли да напишем овај пост али морам
Све лажи управе Борца
1. Лаж је да је Влади нуђено да бира између Борца и репрезентације. Да су понудили Владо би остао у Борцу то је сигурно, одбио би репрезентацију. Они нису уопште понудили никад Влади да потпише уговор иако су то обећали још у другом колу кад је преузео екипу.
2. Лаж да је бивши тренер одговоран за недовођење Закарића. Ту је грешка Марића али и Фишера, да је стварно толико желио да доведе Горана он би то урадио. Људи који заступају њега и Гњатића су били три пута на Градском а он је био на службеном путу... Епилог знамо ...
3. Лаж је да селектор не може водити тим - Младе репрезентације играју у ФИФА терминима тако да Владо не би био са екипом три дана, значи итекако је могао водити екипу
4. Лаж је да су играчи против Владе - то ме највише интересовало. Питао сам готово све играче и ниједан ми није рекао да се бунио против тренера. Кажу да су појединци били некад незадовољни статусом у тим али да уопште нису били против тренера
5. Након утакмице са Лаушом, нико момцима није пожелио сретан одмор изузев Владе и Клибера и то је управа
6. Зашто уништавају домаће тренере! Два пута су Владу смијенили без ваљаног разлога, једном је платио Баја...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Iskreno,baš bih želio da igramo protiv njih jer smatram da njihovo i naše iskustvo je neuspoređujuće...
Svake godine je neki drugi prvak u Bosanskoj Premijer Ligi što dovoljno govori da nitko nije u stanju da zadrži kontinuitet pobjeđivanja i bude bar par godina trajni prvak te lige...
Više bih se bojao primjerice Širokog Brijega neg Borca iz Banja Luke..

Odgovor jednog purgera na pitanje Da li bi zeljeli Borca u kvalifikacijama :confused3:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Да, па немој то да те чуди. Ко смо ми да икоме пријетимо, мало реалности. Синоћ сам гледао резултате у посљедње 2-3 године носиоца против неносиоца, богами знало је ту и по 10 комада сјевати. Некако најјачи су се показивали клубови из бившег СССР, Израелци, Кипрани, Словаци и Чеси. Ако већ мора неко од јачих онда најбоље Розенборг
Ми кад извучемо клуб неки морамо знати да чак и онај који нам највише паше да смо ту негдје и ако не изгинемо на терену нећемо проћи и не треба пред момке стављати ту пресију да ако извуку неког од 11 па надоле да се подразумијева да морају добити. Погледајте резултате тог Екранеса, све на нож, једва су их пролазили
Молдавци избацили један Динамо који има коефицијент за 10 већи, казакстанци умало да добију Хапоел који је размонтирао оне сарајлије, све је то јако, сви много улажу... и не појачамо ли се добро биће грдних проблема

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 15:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Ја незнам што ви дижете толику фрку, испаднемо, па испаднемо, па шта, јебеш га, неможете очекивати неке резултате , а први пут упадамо у лигу шампиона, мсм дај Боже да догурам далеко, али и да испаднемо, ПА ШТА? испадали смо у другу лигу, јебали нас из сарајева од завршетка рата и настанка лиге због тробојке на ГРБУ, због тога што смо СРБИ , патриоте, а ви одмах дигли панику ајој мајко моја како ћемо , шта ћемо, где ћемо, нека испаднемо, на грешкама се учи , идемо даље, нећемо сад посустати, него од следеће сезоне да изађемо,још јачи, на Управи је да ради свој посао, а на нама је да будемо уз БОРАЦ, да нахајцамо овај град да долази на Борац, да људи једва чекају кад ће субота да оду на стадион да гледају Великана!!!

Што се тиче тренера, није човјек ни сјео у столицу свој, одмах кренуло са кукњавом, ајмо да сачекамо да видимо какав је ко тренер, није ни њему свеједно, у то сам сигуран , гурнут је у врућу столицу, гурнут је у најгорем могућем тренутку на тренерску клупу, гурнут је у тенутку када треба шампиона " те неке квази државе" да води у лиги шампиона, да спреми играче и стручни штаб за мјесец дана, за квалигикације за лигу шампиона , у којима БОРАЦ први пут наступа у својој историји, да у првеству оправда круну ту коју је Борац освојио, а то није лак посао за једног обичног смртника, тако да сачекајмо да видимо, откуд знате, можда човјек одради врхунски посао !!!

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 15:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Источно стајање, ако се реплика односи дијелом и на мој пост сврха приче је да није исто испасти 2:1 и 8:0. И друго да не постоји клуб који можемо добити а да смо ми чак и фаворити а да не кажем апсолутни фаворит. Приступити реално и озбиљно па шта буде

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 15:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da...a i preksinoć na Poljudu onaj komentator na HRT pominje na terenu neke igrače Zestafonija,a vodili su do 78 minuta protiv Hrvatske.
Evo moje konačne top liste 5 klubova koje bih najviše volio dobiti i 5 koje ne bih volio nikako.

Najpoželjniji (ne nužno i najslabiji)

1-Šamrok Rovers (mislim da su slabiji od ostalih)
2-Maribor (blizu i ne ulivaju strah i trepet)
3-Rozenborg (atraktivno ime,a mislim da se ne bi obrukali)
4-Helsinki (Mislim da i tu imamo šansi)
5-Malme (Izuzetno atraktivan protivnik,bivši finalista Lige Šampiona,a mislim da se ne bismo obrukali)

A ni u kom slučaju ne bih voli0

1-Partizan (Klub kojeg sam još u bivšoj Jugi najviše mrzio jer nas je redovno derao. Nikad nam nisu ležali,ne sjećam se nijedne pobjede nad njima,primili bismo 5 komada. Mrzim Partizan :D,da ne govorim o navijačkim sranjima kojih bi bilo u izobilju ovdje )
2-Litex (neatraktivno ime,a jebeni do daske!)
3-Maccabi (takodje)
4-Bate (takodje)
5-Plzen (Jako kvalitetna ekipa,prvak Češke,a slabo poznati)

To su neke moje želje.A ako je još nekome dosadno i hoće da se igra,neka napiše svojih top 5 DA i top 5 NE.

Evo mogućih protivnika
BATE Borisov Bls 23.216 Dacia Chisinau Mol 2.549
Maccabi Haifa Isr 21.400 Pyunik Yerevan Arm 2.516
Dinamo Zagreb Cro 20.224 FK Borac Banja Luka Bos 2.324
Rosenborg BK Nor 19.375 Mogren Budva Mon 2.275
Partizan Belgrade Srb 15.850 Skonto Riga Lat 2.233
APOEL Nicosia Cyp 13.124 FC Fehérvár Hun 2.200
Wisla Kraków Pol 10.183 Bangor City Wal 2.058
Sturm Graz Aut 8.640 HB Torshavn Far 1.783
Litex Lovech Bul 8.575 Linfield Belfast Nir 1.699
Slovan Bratislava Svk 5.899 Tobol Kustanai Kaz 1.624
Viktoria Plzen Cze 5.170 F91 Dudelange * Lux 1.524
NK Maribor Slo 4.224 Flora Tallinn Est 1.508
HJK Helsinki Fin 3.793 Breidablik Isl 1.491
Ekranas Panevezys Lit 3.541 Valletta FC * Mlt 1.483
FC Zestafoni Geo 2.891 Neftchi Baku Azb 1.233
Malmö FF Swe 2.825 Shkendija Tetovo Mac 1.041
Shamrock Rovers Irl 2.741 Skënderbeu Korçë Alb 0.774

Ne bih imao ništa protiv ni Dinama Zagreb,oni su nam ležali uvijek,jako ime a ne bi se obrukali sa njima siguran sam. Ipak,ne mogu mi ući u top 5 želja.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 15:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Hvala @Brigate BL što nam je otvorio oči i pojasnio neke stvari, iako se to sve dalo naslutiti da je tako. Šta je tu je, sada je najvažnije da smo svi zajedno, podržati novog trenera i dati mu priliku.
Svidja mi se isto jedna rečenica u Kliberovom razgovoru, to je da Borac mora svake godine biti minimum 3. i izaći u Evropu, moramo je igrati svake godine ispod se nemože. Nadam se da će uprava i održati obećanje da čemo igrački biti još jači, i da će se konačno povesti računa o rak rani kluba MARKETINGU I PRONALAŽENJU SPONZORA, da se i taj segment kluba ojača.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 956, 957, 958, 959, 960, 961, 962 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]