banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 15:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 954, 955, 956, 957, 958, 959, 960 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Jun 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Rastali se Veljovic i Borac :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 13:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
дај има ли неко неку озбиљнију информацију о нашем новом тренеру, једино што контам да би могао навући неких омладинаца из тог Сопота...

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 14:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pa valjda je u Sopotu "lane sa Korane" tj Boro Cvetkovic,ovaj Zvjezdan nema veze sa Beogradom i Sopotom,ovaj moze samo dovoditi iz Dinama i njegovih filijala Lokomotive,Intera Zapresic i sl.
Inace,jako mi se svidjela ova Kliberova recenica,budi optimizam i podgrijava mastu!
Citiraj:
Први задатак јесте подићи све на још виши ниво, а самим тим ваљда сам рекао да то значи да ћемо и играчки бити много снажнији него до сада – изричит је Љубојевић.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mi kukamo ili smo u nedoumici zbog dolaska Cvetkovica a jedan od konkurenata u narednoj sezoni, Siroki, doveo trenera koji je zbog losih rezultata dobio otkaz u hrvatskom drugoligasu.

Dakle, sad vidimo da je moglo biti i gore. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj jest fino biti navijac Borca,ma nema dana da je dosadno.Zanimljivija pauza,od sezone. 8) Jedva cekam da se krenu dovoditi pojacanja,da nam ode pola ekipe,pa dodje pola jos bolje. :D I jedva cekam 20.jun,i izvlacenje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 16:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Кад би клуб био приватизован и кад би га узела та корпорација мислим да не би више било муке око љепљења плаката и позивања навијача. Како би они радили маркетин тај стадион од 13 000 би био добро попуњен свако коло и људи би и на улазницама намакели годишње милион марака а да не причам о сувенирима. Ови наши не вјерујем да могу скупити ни 100 000 КМ од улазница.

Ако је истина да је Раде отишао то није лоше, треба видјети и шта са Стевом он се може утрапити за добре паре ако не некага, много више је показао од Раде али жељни моменат мора бити већи.

Раднички Крагујевац свако коло има уживо интернет пренос кад игра у гостима... :wink:

Poslednji put menjao БуС dana 05 Jun 2011, 16:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Cudni su putevi gospodnji.Sjecam se jednog intervjua sa kraja devedesetih kad je Zvjezdan Cvetkovic izrazito podcjenjivacki govorio o Borcu iz Cacka ,posto je njegov brat Boro tamo igrao 96 ili 97 godine,jos nesto je on tu nadrobio , valjda da bi se oprao pred rvatskim domoljubima i da bi bio 'podoban' ,a sad je zavrsio u Borcu ,ali iz Banja Luke. Na pare nije gadljiv,inace kao igrac je bio dobar ,prvak Jugoslavije sa Dinamom 1982, igrao je standardno.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 17:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Posto se sa spicevima stvarno nismo usrecili,po meni bi bilo fenomenalno ako bismo uspjeli vratiti Bilbiju i Kajkuta.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imali smo 4 napadaca,prava,Veljovica,Vidakovica,Stajica i Nikolica.Veljovic se ocekivano vratio u Rumuniju,jer je ipak bio samo na pozajmici,Vidakovicu je istekao ugovor,i da se mene pita,odmah bi mu ponudio novi i to na minimum 2 godine!Stajica bih zadrzao,ukoliko ne bi dosla neka pristojna ponuda,a Nikolic...Ne znam,tu sam u dilemi,da li ga zadrzati ili pokusati utopiti.Ne znam,nekako mi se malo vinuo u nebesa,ne trudi se kao nekad,ne igra sa istim zarom,mozda ne bi bilo lose kada bi na njemu zaradili.

Inace sad kad Schlager spomenu Kajkuta,on je bio zajedno sa Stojanom Vranjesom u Sokolskom kada je bio onaj party nakon Grbavice.Sad da li je dosao samo turisticki,da cestita bivsim saigracima,ili se tu krije nesto vise,to ne bi znao...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
Imali smo 4 napadaca,prava,Veljovica,Vidakovica,Stajica i Nikolica.Veljovic se ocekivano vratio u Rumuniju,jer je ipak bio samo na pozajmici,Vidakovicu je istekao ugovor,i da se mene pita,odmah bi mu ponudio novi i to na minimum 2 godine!Stajica bih zadrzao,ukoliko ne bi dosla neka pristojna ponuda,a Nikolic...Ne znam,tu sam u dilemi,da li ga zadrzati ili pokusati utopiti.Ne znam,nekako mi se malo vinuo u nebesa,ne trudi se kao nekad,ne igra sa istim zarom,mozda ne bi bilo lose kada bi na njemu zaradili.

Inace sad kad Schlager spomenu Kajkuta,on je bio zajedno sa Stojanom Vranjesom u Sokolskom kada je bio onaj party nakon Grbavice.Sad da li je dosao samo turisticki,da cestita bivsim saigracima,ili se tu krije nesto vise,to ne bi znao...

Kajkutu je istekao ugovor i vratio se u Banjaluku, zadnjih nekoliko dana je i trenirao sa ekipom...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Danas vidim Stojana u basti hotela Bosne sa nekim ribama :D
Upravo reaguj !

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto prvog pojacanja,ajmo dalje. :D

A sto se Stojana tice,mislim da od njega zasad nema nista,ali ko zna.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:28 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Eto prvog pojacanja,ajmo dalje. :D

A sto se Stojana tice,mislim da od njega zasad nema nista,ali ko zna.

Mnije tu još ništa urađeno, polako ljudi...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma salim se kolega,opusteno... :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Produziti sa Vidakom i pokusati vratiti Bilbiju. Uz njih dovesti jos jednog spica, nadam se da necemo Kajkuta. Pokidao mi je dosta zivaca...Stevu pokusati prodati u neku Rumuniju ili Madjarsku...

Za Evropu nama trebaju bolji a ne igraci koji imaju slican kvalitet kao ovi koje sada imamo!
Nadam se da Kliber razmislja u tom pravcu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:31 
Bič božji
Bič božji

Stevu treba utopiti pod hitno, da nam na kvari atmosferu u svlačionici...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

+1

A i nervira me.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:34 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

+1

A i nervira me.

Onda plusi ja da dodam, jer nervira i mene :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma od svih njih sam ja vise ocekivao,jedino mi je Nikolic ispunio ocekivanja,pogotovo u jesenjem dijelu dok je ginuo na terenu i bio nas ljubimac.Kolege su u pravu da je poceo srati u zadnje vrijeme i ufurao se da je igrac.
Za Veljovicev dolazak sam se dvostruko napio od srece na Jovanjdan kad je objavljeno da stize,ali spletom okolnosti nije pokazao skoro nista iako se vidi da je skolovan igrac. Da li je do njega ili do trenera ne znam,ali nije nimalo opravdao to moje pijanstvo. Ja sam mislio da ce on u ovakvoj ligi i sa ovakvim protivnicima biti kao Messi,da ce dati 10-15 golova i da ce protivnicke odbrane dovoditi do ludila.Svidio mi se ponasanjem.
Vidakovic me odusevljavao na onim trening utakmicama sa Tosk,Bsk itd,ali jednostavno nije gol igrac i iako je jako borben,slab mu je postotak realizacije.
Stajica sam isto godinama pratio,odusevljavao me pogotovo ovdje na malom fudbalu u Boriku,ali i dok je nosio dres Modrice,Radnika,Rudara. Bio je dobar,opravdao je dovodjenje,ali ja sam ipak ocekivao jos vise jer se radi o stvarno velikom majstoru koji moze jos bar 40% bolje.Posto je poznat kao ptica selica,Borac mu je 11.klub u karijeri,ne vjerujem da ce se dugo zadrzati.

Tako sam ja vidio ucinak nasih napadaca,i zato bih stvarno volio vidjeti ponovo Bilbiju i Kajkuta.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 18:42 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ma od svih njih sam ja vise ocekivao,jedino mi je Nikolic ispunio ocekivanja,pogotovo u jesenjem dijelu dok je ginuo na terenu i bio nas ljubimac.Kolege su u pravu da je poceo srati u zadnje vrijeme i ufurao se da je igrac.
Za Veljovicev dolazak sam se dvostruko napio od srece na Jovanjdan kad je objavljeno da stize,ali spletom okolnosti nije pokazao skoro nista iako se vidi da je skolovan igrac. Da li je do njega ili do trenera ne znam,ali nije nimalo opravdao to moje pijanstvo. Ja sam mislio da ce on u ovakvoj ligi i sa ovakvim protivnicima biti kao Messi,da ce dati 10-15 golova i da ce protivnicke odbrane dovoditi do ludila.Svidio mi se ponasanjem.
Vidakovic me odusevljavao na onim trening utakmicama sa Tosk,Bsk itd,ali jednostavno nije gol igrac i iako je jako borben,slab mu je postotak realizacije.
Stajica sam isto godinama pratio,odusevljavao me pogotovo ovdje na malom fudbalu u Boriku,ali i dok je nosio dres Modrice,Radnika,Rudara. Bio je dobar,opravdao je dovodjenje,ali ja sam ipak ocekivao jos vise jer se radi o stvarno velikom majstoru koji moze jos bar 40% bolje.Posto je poznat kao ptica selica,Borac mu je 11.klub u karijeri,ne vjerujem da ce se dugo zadrzati.

Tako sam ja vidio ucinak nasih napadaca,i zato bih stvarno volio vidjeti ponovo Bilbiju i Kajkuta.

Da ti kažem da si na.ebo, znači zdrao...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 954, 955, 956, 957, 958, 959, 960 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]