Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani
Tvoja bojazan je opravdana, ali se ne bih slozio sa protivljenjem u startu.
Postavljam ti pitanje sta nam drugo preostaje osim da sacekamo? Brzo ce biti jasno kojim puticem nas vodi ovakav izbor. Ako Sipovac kaze da su neko vrijeme pregovarali nadam se da nisu samo o visini plate vec i eventualnom izgledu ekipe, tj. o mogucim pojacanjima. Valjda je postavljen bar neki cilj...a taj cilj mora biti izbjegavanje blamaze u Evropi i igranje u istoj i narednog ljeta!
Druga opcija je da se okupimo ispred stadiona i da redom prebijamo sve osim Klibera i Sipovca.
I da sarnem koju o ovom sto subzero pise o mogucem dilu sa Mamicem. Realan je "strah" da bismo mogli postati neka vrsta Dinamove, tj. Mamiceve filijale.
Medjutim, neko je vec napisao da je Cvetkovic bio angazovan oko dovodjenja juznoamerikanaca u Dinamo. E kad smo kod toga, treba biti realan i priznati da bi i igraci iz J. Amerike, koji bi bili promasaji za Dinamo, u nasem klubu i prvenstvu igrali znacajnu ulogu. Ovo pisem hipoteticki, jer vec duze vrijeme prizeljkujem nekog Brazilca ili Afrikanca u ekipi, pogotovo u spicu.
Mozda postoji i bojazan da bismo eventualno razigravali Mamiceve Brazilce?! I tu ne vidim da bismo ostali gole guzice. Mi bismo pregazili ovu ligu, igrali konstantno u Evropi i tako koliko-toliko napredovali, Mamic bi uzimao najbolje i tako zaradjivao...situaciju bih opisao na sljedeci nacin:" da bi guzio, moras biti guzen".
Mi se moramo nekom uslepati dok ne bude privatizacije kluba i dok neko ne uvali svoje pare i bude ga briga sta ce biti sa njima! Ako Kliber i Sipovac nemaju veze sa ovim, ako je ovo toliko negativno kao sto @kod kuce i na strani smatra (da se razumijemo, i ja se pribojavam da bi nas mogli nategnuti kao Vosa), neka javno kazu sta je u pitanju! Ako Kopanja, kojeg Schlager nahvali, nema nista sa ovim neka se i on javno usprotivi!
Ma ne zna se vise ko koga ovdje j*be u mozak!
Odgovor na pitanje @ Simpatizer 'sta nam drugo preostaje osim da sacekamo?'. Nisam nikada ćutao pa neću ni o ovome ćutati. Ja definitvino imam tu
nesreću, da imam saznanja o mnogim stvarima koje se dešavaju u klubu. Da, nesreću jer bi u suprotnom bio mnogo mirniji i sa manje sjedih na glavi. Ne želim da povlačim paralele sa Marićem i da poredim situacije, ali kako to kaže Parni Valjak, sve još miriše na nju.
Znam da su se 'kolovođe' u našem klubu stisle k'o pi*ke kad se trebala odriješiti kesa za kvalitetno rješenje na klupi. Cvetkovićeva najjača referenca je poznanstvo sa Mamićem i za nas povoljna cijena. Kako ono kažu, mislim skuplja pita od tepsije. Svi mi znamo da se razgovaralo i sa nekoliko drugih imena: Marinović, Jović, Milinković, Nikolić...međutim neko iz kluba je konstantno 'bušio' ove pregovore. Sa Jovićem smo imali gotov dogovor kao i sa Marinovićem, ali onda, kao grom iz vedra neba, oni odustaju od pregovora.
Sad postaje mnogo jasnije za koga se 'bušilo'. Znamo li preko kakvih ljudi i na koji način je Marić doveden na klupu, biće nam lakše shvatiti kako i zašto je doveden Cvetković. Ja bih bio najsrećniji da progutam ovo svoje pisanije ali boijm se da sam ovaj put u pravu.
EDIT: Nemam ja problem da mi nekom treneru damo šansu, ali u momentu kada ćemo po prvi put igrati kvalifikacije LŠ naši 'bogatuni' se stisnu k'o pi*ići, a ne sumnjam da će se svi, kao muva na go*no, skupiti oko Uefinih para da se naplate. E sad, Simaptizer, dolazimo do one tvoje sexualne konstatacije 'da bi guzio, moras biti guzen".

na koju ću ja reći ne možeš se 'je*ati a da ti ne uđe'...