banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 952, 953, 954, 955, 956, 957, 958 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Jun 2011, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Занимљив одабир тренера...право занимљив!

Па ни у најлуђим сновима нисам замишљао да би неко из Динама дошао.Убијеђен сам да је и њему ово прави изазов,лига шампиона,не вјерујем да ће схватити Борац олако,јер сигурно и он хоће да своје дупе прогура да се прода послије!

А свиђа ми се ово што је скаутиро неке поприлично добре играче за динамо.Биће ово занимљива сезона,нешто имам добар предосјећај,ако ништа друго да се нећемо брукати.
Не треба му одма на грбачу сједити,прво да видим шта ће око играча урадити,кога ће оставити,како ће се са екипом упознати,лако га је отјерати ако не буде ваљало све,а сви се надамо да хоће.Ваљда ће и овдје неког доброг јужно-американца наћи,можда доведе неког странца из динама који се тамо није прославио,а имају их 10 странаца,а то не би било лоше!

Вјерујем да је добио јак уговор,док је с нама потписао,јер сумањам да је код Мамића иамо слабу плату.

Мислим да није хрват,Цветковић је Српско презиме.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 22:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Не знам како ће се нови тренер показати, али позитивна ствар у свему овом је што смо добили тренера на вријеме, какав је - такав је.
Бар ће имати мало времена да скаутира и уигра екипу... Сваки дан је битан...

Сад слиједи тежи дио посла - задржати кључне играче...

Poslednji put menjao јан_де dana 04 Jun 2011, 22:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 22:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
tatamata je napisao:
Te price los je,nije los,strucnjak je 0,ne.Ja to ne zelim,bar ne javno ovdje,gdje svako cita,pa cak mozda i on sam.Cekamo da svoju strucnost pokaze u vidu rezultata.To je za mene jedino mjerilo,dakle rezultati i igra.

Potpisujem!!!
Cvetkovecu ako citas dobro dosao i potrudi se!!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Nego, ne vidjeh igdje da je receno na koliko je covjek potpisao?

Nek je sa srecom u radu! I bar nam jos 4 utakmice u Evropi obezbjedio!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Подржавам новог тренера иако ми је жао што није неки тренер који познаје лигу. Међутим,драго ми је што за помоћног тренера остаје Бобо и остатак стручног штаба је исти :)
Једва чекам 20.6.да видим кога требамо побједити :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Што Дејан јутрос рече и ја ћу поновити - сад ми разбукта машту - размишљам ако задражимо највећи дио тима све вјероватно нећемо моћи и он пажљиво одабере пар играча а ту и понеког јужноамериканца, можда и неког из наше лиге од ове 3-4 нападача голгетера па какав ће то тим да буде.
Европа мање-више, то зависи од жријеба али првенство, опа бато

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ево извадио сам неке играче из јужне америке,па ако неко из управе ово чита нек покуша ступити у контакт с неким од ових 8)

http://www.transfermarkt.de/de/luccas-c ... 75179.html ...штопер,19 година. 50 000 еура !

http://www.transfermarkt.de/de/denis/pr ... 37720.html ЛИЈЕВИ БЕК оно што нам треба,21 годину,50 000 еура

http://www.transfermarkt.de/de/luiz-ric ... 60398.html задњи везни 24 године,такође 50 000 еура

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 01:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Zanimljiv izbor trenera. U svakom slučaju, dobro nam došao, Koliko sam skontao mana mu je ne baš neko iskustvo u trenerskom poslu, a veliki mu je plus što ima veze u dovodjenju nekih zanimljivih igrača posebno južnoamerikanaca, on je doveo Samira u Dinamo. Evo jedan zanimljiv članak što sam našao o njemu na jednom dr. forumu:

"Dinamo će svoja pojačanja za zimski prijelazni rok potražiti u Brazilu! Danas je u zemlju nogometa i sambe otputovao Zvjezdan Cvetković, trener u nogometnoj školi Dinama, ali čovjek od golemog povjerenja Zdravka Mamića i Vahida Halilhodžića. Nije čudo, Cvetković je za svog posjeta Brazilu svojevremeno pronašao - Sammira! Na tome mu je Mamić vječno zahvalan.

- Idem u Brazil kako bih pronašao novog Sammira!

To nam je Cvetković kazao uoči puta koji će trajati čak mjesec dana. Čovjek koji slovi kao vrhunski skaut i koji može prepoznati pravog igrača, gledat će utakmice i treninge u Sao Paulu, Belo Horizonteu, Coritibi, Florianopolisu...

- Cilj je pronaći prave, odlične nogometaše za Dinamo - bio je kratak Cvetković ne želeći ulaziti u dublje analize niti naputke koje mu je dao Vahid Halilhodžić.

Naši klupski izvori pak tvrde da će Cvetković u Brazilu pokušati pronaći dva igrača, lijevog i desnog ofenzivnog veznog. To bi trebala biti Dinamova pojačanja za proljeće, ali još više za Ligu prvaka koju Modri namjeravaju igrati sljedeće sezone. S Cvetkovićem je otputovao Božo Slišković, stručnjak za brazilsko nogometno podneblje, inače zastupnik trenutačno najboljeg Dinamovog igrača, već spomenutog Sammira" .

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 05:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kadeti odigrali 1-1 protiv Sarajeva.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 08:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Moj novi avatar tj. moj izbor za najzaslužnijeg za rezultate u protekloj sezoni.

Većina navijača i simpatizera zauzima stav u kojem pozivate da se Cvetkoviću da vremena i da se sačeka. Evo ja ću ovaj put biti PROTIV od samog početka. Ne protiv Cvetkovića kao čovjeka nego protiv ovakvog izbora pojedinaca u upravi.
Zašto? Ekipa koja igra kvalifikacije za LŠ dovodi trenera čije iskustvo nije upitno, ovaj ga uopšte nema. Isto tako pomenuti trener ne poznaje ekipu, ligu ni bilo šta u ovoj smiješnoj državi. Bojim se da su ovu odluku donijeli ljudi kojima je Borac često zadnja rupa na svirali, a Šipovcu su na kraju stavili vruć krompir u ruke.
Isto tako sam prilično siguran da Darko Ljubojević nije posebno konsultovan po ovom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma to brane ulazi u biznis sa mamicem .....

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 08:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
kod kuće i na strani je napisao:
Moj novi avatar tj. moj izbor za najzaslužnijeg za rezultate u protekloj sezoni.

Većina navijača i simpatizera zauzima stav u kojem pozivate da se Cvetkoviću da vremena i da se sačeka. Evo ja ću ovaj put biti PROTIV od samog početka. Ne protiv Cvetkovića kao čovjeka nego protiv ovakvog izbora pojedinaca u upravi.
Zašto? Ekipa koja igra kvalifikacije za LŠ dovodi trenera čije iskustvo nije upitno, ovaj ga uopšte nema. Isto tako pomenuti trener ne poznaje ekipu, ligu ni bilo šta u ovoj smiješnoj državi. Bojim se da su ovu odluku donijeli ljudi kojima je Borac često zadnja rupa na svirali, a Šipovcu su na kraju stavili vruć krompir u ruke.
Isto tako sam prilično siguran da Darko Ljubojević nije posebno konsultovan po ovom pitanju.

Потпис у потпуности.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@kod kuce i na strani

Tvoja bojazan je opravdana, ali se ne bih slozio sa protivljenjem u startu.
Postavljam ti pitanje sta nam drugo preostaje osim da sacekamo? Brzo ce biti jasno kojim puticem nas vodi ovakav izbor. Ako Sipovac kaze da su neko vrijeme pregovarali nadam se da nisu samo o visini plate vec i eventualnom izgledu ekipe, tj. o mogucim pojacanjima. Valjda je postavljen bar neki cilj...a taj cilj mora biti izbjegavanje blamaze u Evropi i igranje u istoj i narednog ljeta!

Druga opcija je da se okupimo ispred stadiona i da redom prebijamo sve osim Klibera i Sipovca.

I da sarnem koju o ovom sto subzero pise o mogucem dilu sa Mamicem. Realan je "strah" da bismo mogli postati neka vrsta Dinamove, tj. Mamiceve filijale.
Medjutim, neko je vec napisao da je Cvetkovic bio angazovan oko dovodjenja juznoamerikanaca u Dinamo. E kad smo kod toga, treba biti realan i priznati da bi i igraci iz J. Amerike, koji bi bili promasaji za Dinamo, u nasem klubu i prvenstvu igrali znacajnu ulogu. Ovo pisem hipoteticki, jer vec duze vrijeme prizeljkujem nekog Brazilca ili Afrikanca u ekipi, pogotovo u spicu. :D
Mozda postoji i bojazan da bismo eventualno razigravali Mamiceve Brazilce?! I tu ne vidim da bismo ostali gole guzice. Mi bismo pregazili ovu ligu, igrali konstantno u Evropi i tako koliko-toliko napredovali, Mamic bi uzimao najbolje i tako zaradjivao...situaciju bih opisao na sljedeci nacin:" da bi guzio, moras biti guzen". :)

Mi se moramo nekom uslepati dok ne bude privatizacije kluba i dok neko ne uvali svoje pare i bude ga briga sta ce biti sa njima! Ako Kliber i Sipovac nemaju veze sa ovim, ako je ovo toliko negativno kao sto @kod kuce i na strani smatra (da se razumijemo, i ja se pribojavam da bi nas mogli nategnuti kao Vosa), neka javno kazu sta je u pitanju! Ako Kopanja, kojeg Schlager nahvali, nema nista sa ovim neka se i on javno usprotivi!
Ma ne zna se vise ko koga ovdje j*be u mozak!

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 09:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Simpatizer je napisao:

Druga opcija je da se okupimo ispred stadiona i da redom prebijamo sve osim Klibera i Sipovca.

Нажалост на стадиону би нашли само њих двојицу. :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je bilo vise figurativno, mjesto moguceg lincovanja nije bitno. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 09:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
C.V. mu je siromašan, ali eto negdje mora početi da pravi karijeru,a zašto kod nas, e to je sada već teško pitanje... Nema ime, a ne mora da znači da nema znanja...

Nemojte odmah da se hvatamo kako je on eto pronašao Sammira... Koga je to još pronašao, a ima 51 godinu, znači ako bude radio tim tempom do kraja života će da nađe još jednog igrača... Znači nije mu to baš neka referenca, ali ja kažem sačekaću da vidim šta zna, kako radi sa ekipom i kakvi su nam rezultati...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To stoji. Meni bi bilo interesantno da saznamo koliku je on platu imao kao skaut.
Ipak je to sigurnija pozicija od ove na koju dolazi...dakle, da li mu je motiv trenerski izazov ili veca plata na ovoj poziciji?
Interesantno u svakom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 09:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

Tvoja bojazan je opravdana, ali se ne bih slozio sa protivljenjem u startu.
Postavljam ti pitanje sta nam drugo preostaje osim da sacekamo? Brzo ce biti jasno kojim puticem nas vodi ovakav izbor. Ako Sipovac kaze da su neko vrijeme pregovarali nadam se da nisu samo o visini plate vec i eventualnom izgledu ekipe, tj. o mogucim pojacanjima. Valjda je postavljen bar neki cilj...a taj cilj mora biti izbjegavanje blamaze u Evropi i igranje u istoj i narednog ljeta!

I da sarnem koju o ovom sto subzero pise o mogucem dilu sa Mamicem. Realan je "strah" da bismo mogli postati neka vrsta Dinamove, tj. Mamiceve filijale.
Medjutim, neko je vec napisao da je Cvetkovic bio angazovan oko dovodjenja juznoamerikanaca u Dinamo. E kad smo kod toga, treba biti realan i priznati da bi i igraci iz J. Amerike, koji bi bili promasaji za Dinamo, u nasem klubu i prvenstvu igrali znacajnu ulogu. Ovo pisem hipoteticki, jer vec duze vrijeme prizeljkujem nekog Brazilca ili Afrikanca u ekipi, pogotovo u spicu. :D
Mozda postoji i bojazan da bismo eventualno razigravali Mamiceve Brazilce?! I tu ne vidim da bismo ostali gole guzice. Mi bismo pregazili ovu ligu, igrali konstantno u Evropi i tako koliko-toliko napredovali, Mamic bi uzimao najbolje i tako zaradjivao...situaciju bih opisao na sljedeci nacin:" da bi guzio, moras biti guzen". :)

Mi se moramo nekom uslepati dok ne bude privatizacije kluba i dok neko ne uvali svoje pare i bude ga briga sta ce biti sa njima! Ako Kliber i Sipovac nemaju veze sa ovim, ako je ovo toliko negativno kao sto @kod kuce i na strani smatra (da se razumijemo, i ja se pribojavam da bi nas mogli nategnuti kao Vosa), neka javno kazu sta je u pitanju! Ako Kopanja, kojeg Schlager nahvali, nema nista sa ovim neka se i on javno usprotivi!
Ma ne zna se vise ko koga ovdje j*be u mozak!

Odgovor na pitanje @ Simpatizer 'sta nam drugo preostaje osim da sacekamo?'. Nisam nikada ćutao pa neću ni o ovome ćutati. Ja definitvino imam tu nesreću, da imam saznanja o mnogim stvarima koje se dešavaju u klubu. Da, nesreću jer bi u suprotnom bio mnogo mirniji i sa manje sjedih na glavi. Ne želim da povlačim paralele sa Marićem i da poredim situacije, ali kako to kaže Parni Valjak, sve još miriše na nju.
Znam da su se 'kolovođe' u našem klubu stisle k'o pi*ke kad se trebala odriješiti kesa za kvalitetno rješenje na klupi. Cvetkovićeva najjača referenca je poznanstvo sa Mamićem i za nas povoljna cijena. Kako ono kažu, mislim skuplja pita od tepsije. Svi mi znamo da se razgovaralo i sa nekoliko drugih imena: Marinović, Jović, Milinković, Nikolić...međutim neko iz kluba je konstantno 'bušio' ove pregovore. Sa Jovićem smo imali gotov dogovor kao i sa Marinovićem, ali onda, kao grom iz vedra neba, oni odustaju od pregovora.
Sad postaje mnogo jasnije za koga se 'bušilo'. Znamo li preko kakvih ljudi i na koji način je Marić doveden na klupu, biće nam lakše shvatiti kako i zašto je doveden Cvetković. Ja bih bio najsrećniji da progutam ovo svoje pisanije ali boijm se da sam ovaj put u pravu.
EDIT: Nemam ja problem da mi nekom treneru damo šansu, ali u momentu kada ćemo po prvi put igrati kvalifikacije LŠ naši 'bogatuni' se stisnu k'o pi*ići, a ne sumnjam da će se svi, kao muva na go*no, skupiti oko Uefinih para da se naplate. E sad, Simaptizer, dolazimo do one tvoje sexualne konstatacije 'da bi guzio, moras biti guzen". :) na koju ću ja reći ne možeš se 'je*ati a da ti ne uđe'... :D

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 05 Jun 2011, 09:33, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Onda je moja sreca sto sam manje upucen u desavanja unutar kluba, ali to nije sprijecilo sijede da se pojavljuju. :)

Ako je tako crno onda jebat ga, da zatvaramo radnju i gotova prica.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 09:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
O parama nećemo, ali nisu ni male, nisu ni velike naravno, ali nisu ni za baciti, dal će on da opravda tu platu ili neće, sačekaćemo, još nešto, da je čovjek koji je pregovarao sa Jovićem imao mogućnost da mu ponudi platu koju je dobio Cvetković, mislim da danas nebi ni bilo ove misterije oko svega...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 952, 953, 954, 955, 956, 957, 958 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]