banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 15:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
A sta se gostiju nakotilo. Velikan jednostavno privlaci paznju svih!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Овај тренер дефинитивно није најбоље рјешење. Борац се по први пут такмичи у квалификацијама за ЛШ и очекивао сам неко звучније име, или ако ништа друго тренера са више искуства.
Па бољи би избор био Винко који је такође млад, а још познаје добро лигу, мада он нема лиценцу за Европу...
Шта је ту је, назад не можемо. Надати се да ће све ово изаћи на добро и очекивати да управа макар доведе неколико баш правих појачања кад већ за тренера нису хтјели да одријеше кесу

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pustiti ga da radi, nema veze dal je ime ili nije, čekaćemo da vidimo na šta će to izaći...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ako nista, trener je ipak izabran u nekom pristojnom roku. Ime je zvucno, ali trenerski staz mu je tanak. Stoji ovo da postoji velika mogucnost da se ne snadje u ovoj barustini...
Sudice mu rezultati.

E sad, ako je vec Uprava rizikovala kada je u pitanju trener kod dovodjenja pojacanja ne smije biti klackalice! Dakle, prvo produziti ugovore sa nekoliko kljucnih igraca (citaj Leo i Maleta) pa dovesti 2-3 koji su kvalitetom iznad sadasnjih. Trazim li previse? :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Slazem se da je uprava jos jednom pokazala zavidno nerazumjevanje,neznanje u vodjenju velikana...no, evo nesto pozitivno oko ovog trenerskog anonimusa...on je pronasao onog samira,on je bio glavni skaut i pregovarac dinama po juznoj americi u zadnjih par godina...znaci ima nekih vezica,ali opet vec vidjeni Maric 2 :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace samo da ispravim CV . Zvjezdan nije vodio ni Sopot, to je radio Boro koji je igrao za Zvezdu
Nikad se ne zalijecem u ocjenama ali mi je ovo jako los potez. Vidjecemo kad preuzme ekipe sta ce biti i ko ce ostati

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PWbqPPweXLQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BwD6OJha6Jw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а шта рећи за момке са борац-спорт, него свака вам част :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 18:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Ни ја нисам пресретан избором тренера, али као што рече РБА треба човјеку дати прилику. Овај експеримент Управе долази у лошем тренутку, пред квалификације за ЛШ. Нама је био потребан неки искусан лисац, иза којег стоје одређени резултати или неки млад перспективан стручњак, привржен Борцу, с којим би се потписао дужи уговор и покушао градити одређени систем који би дугорочно доносио резултате. Ја сам увијек за ову другу варијанту, и мислим да сви желимо неку дугорочну стабилност него одређени инстант резултат. Већ сад је јасно без обзира на резултате да ће ово бити пролазна авантура и за њега и за нас.

Везано за играче, колико сам видио и Видаковићу је истекао уговор, момак је стварно показао срчаност али и задовољавајуће фудбалско знање, тако да би била права штета када не би продужили уговор с њим. Чак ми не би било жао када би Николић отишао, а он остао, много је више од њега показао, посебно у вољном моменту, не знам што га Владо није убацивао у пар задњих утакмица.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
"Cvetković je dobro rješenje za Borac"
Piše: E. Škorić
Subota, 04.06.11. 19:57.

Banjalučki Borac od danas ima novog trenera. Nekadašnji trener zagrebačkog Dinama, Zvjezdan Cvetković, predvodit će aktuelnog bh. prvaka u novoj sezoni.

SportSport.ba je danas objavio informaciju kako je Cvetković preuzeo klupu Borca, što nam je kasnije potvrdio i direktor Banjalučana Radmilo Šipovac.

"Razgovarali smo danas sa gospodinom Cvetkovićem, koji je došao iz Zagreba, i na obostrano zadovoljstvo dogovorili saradnju. Cvetković će u srijedu i zvanično biti predstavljen kao novi trener Borca", kazao je Šipovac za SportSport.ba, dodavši:

"Cvetković će od četvrtka boraviti u Banja Luci. Sa pripremama počinjemo 16. juna, trenirat ćemo nekoliko dana u Banja Luci, a onda slijede i visinske pripreme. Nakon toga, 20. juna, slijedi žrijeb parova u pretkolu Lige prvaka, i sigurno da smo dosta fokusirani na Evropu".

Brojna trenerska imena spominjala su se u kontekstu s Borcem nakon što je bilo poznato da Vlado Jagodić odlazi sa klupe bh. prvaka?

"Istina, bilo je zaista mnogo trenera koji su konkurirali za novog trenera Borca. No, uvjeravam vas da je pola tih imena došlo od strane novinara. Mi smo već neko vrijeme vodili pregovore sa Cvetkovićem i na kraju nam je jako drago što će jedan takav stručnjak sjediti na klupi Borca", dodao je Šipovac za kraj našeg razgovora

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 19:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Lijepo ja kazem da ne treba citati novine u junu i julu :D ...Ciro,Marinovic,Ljupko,Curguz,Milinkovic,Dragan Jovic,Nikolic,a onda grom iz vedra neba,covjek koga niko nijednom rjecju nije pomenuo!

Inace,tesko razumljiv potez na prvu,pored zivih Baje i Vlade Jagodica dovoditi neiskusnijeg trenera od njih,ali ko zna sta se iza brda valja,mozda Uprava ima viziju da Zvjezdan dovodi igrace iz Dinama ovdje kad sazriju za seniore....Otkud znam,ali bilo kako bilo "Rodilo se,treba ga ljuljati",i posto je on sad nas novi trener mogu reci samo Zvjezdane dobrodosao!!

Kolega BuS je pitao,pa da mu odgovorim da su braca Cvetkovic Srbi sa Korduna.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 19:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Пошто нисмо успјели као филијала Партизану, Звезди и Воши, ајде да пробамо бити и Динаму. Срамота! Мислим, ко је овај човјек? Јел они нас зајебавају!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Slika

Sto se tice udruzenja i stvaranja, i ja sam za. Osnivacka skupstina u nekoj kafani :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Нова анкета на борац-спорту, изволите гласати...

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... em#content

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 19:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
ко је овај човјек?

Nije bas rijec o anonimusu,nema covjeka od Triglava do Djevdjelije da je stariji od 35 godina a da ne zna o kome je rijec. Bio je sjajan odbrambeni igrac i cak reprezentativac one velike drzave. To sto nema nekog velikog trenerskog iskustva,ima ga vise nego Guardiola ili Prosinecki,jer je bio bar kratko trener Dinama.

Meni je jedino zao sto nasi domaci ljudi uvijek budu zadnja rupa na svirali,ali ne treba ni ovog covjeka u startu pljuvati. Sjetimo se Kuzea koji je isto ovako bio pocetnik iz Zagreba.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Lijepo ja kazem da ne treba citati novine u junu i julu :D ...Ciro,Marinovic,Ljupko,Curguz,Milinkovic,Dragan Jovic,Nikolic,a onda grom iz vedra neba,covjek koga niko nijednom rjecju nije pomenuo!

To se kaze lijepo je sanjati,a sad se probudimo i vratimo u stvarnost.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
не бих да малеришем.. но ево, из разговора са једним динамовцем:

Citiraj:
taj lik je igrao 82. kad je dinamo osvojio prvenstvo juge i bio je ok igrač, ali trener 0
mi smo već osigurali prvenstvo i on došao na klupu i jedva smo se vadili protiv međimurja čak je bio i suspendiran 30 dana jer je rekao da se tovari dopingiraju
ahahahaha daleko ćete dogurat s njim, još kad vam dovede igrače iz brazila koji su "vrhunske" kvalitete, a u 4 godine odigraju 2 kvalitetne tekme
ps. on je mamićev igrač postat ćete izvoz ili uvoz za dinamo

znači svi klubovi gdje su mamićevi poltroni, izvoze i uvoze dinamu igrače, jer se preko dinama može najviše zaraditi, a pare pare kupuju sve politiku i nogomet

:confused3:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 20:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ајде људи немојте одма пљувати по новом тренеру, прво да видимо шта ће бити од њега на припремама и пријатељским, па и у квалификацијама, ако не буде добар, зна се шта слиједи....

Што се тиче одбране титуле, чисто сумњам да можемо успјети у томе, првенствено што ћемо изгубити велики број добри играча, а колики ће тренер имати утицај у томе остаје да се види.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Пажљиво читам коментаре јер сам изненађен избором али став ми је ту негдје са РБА и Шлагером. Не разумијем потез, али и не критикујем и не осуђујем га на пропаст унапријед. Ово је вјероватно неки пакет аранжман берем се надам. Имали смо ми и извиканих стручњака па ћорак, ајд да видимо како ће све ово ићи, нас ионако слабо слушају остаје да им вјерујемо.

П.С.
Нећу много да се петљам али прво ваљда треба да се јаве и да видите какава је заинтересованост око тог Удружења. Морам признати да не разумијем баш поенту, зашто хоћете одмах формално и у суду регистровано а не неформално, али можда временом то израсте у нешто велико ко зна, нећу ни вас одмах осуђивати. Око тих евентуалних пара за пројекте и донације од Града и међ. организација само ћу се :lol:
Будите спремни да све што радите да из свог џепа радите, сад ако су претежно млађи момци који се школују онда мало вајде...

У сваком случају ако уђете у пројекат, срећно с тим!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2011, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Evo sada kada su se slegli polako utisci,da i ja napisem koju.

Da li sam zadovoljan?Nisam.Ali boze moj,takvi smo mi,to je nas Borac,zasto mora jednostavno,kada mora komplikovano.Ja necu nista da prejudiciram,sto se tice naseg novog trenera.Poput Schlagera,mislim da mu svi trebamo pozeljeti dobrodoslicu u nas kolektiv,bar za pocetak.

Bitno je da smo nasli trenera,i da se sada mozemo posvetiti konacno drugim stvarima.Znamo svi da je prioritet bio upravo to.Dakle,pocinjemo polako slagati mozaik,u vidu ekipe koja ce odigrati kvalifikacije za LS,najbitnije je da rjesimo dolaske i odlaske,i da se sto prije krene sa uigravanjem ekipe.

Opet ponavljam,te price los je,nije los,strucnjak je 0,ne.Ja to ne zelim,bar ne javno ovdje,gdje svako cita,pa cak mozda i on sam.Cekamo da svoju strucnost pokaze u vidu rezultata.To je za mene jedino mjerilo,dakle rezultati i igra.

Cini mi se da sam negdje procitao da je on s Dinamom igrao formaciju 3-5-2,sto je dosta napadacki orjentisano...Vidjecemo.

Jos jednom,Zv(j)ezdane Cvetkovicu,dobrodosao!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]