banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 941, 942, 943, 944, 945, 946, 947 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
U pola 7 je pocetak 2. poluvremena :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu,utakmica je u 17:30 !!!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
eno sad se mali zeleni raskukali po onom forumu zbog male kazne borcu,kakvi idioti

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dokle su stigli sa slanjem CD u UEFU, jel traže žiranta za pošatrinu... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Тражили су они и да им РТРС плати јер је ушао у процес дигитализације а они тамо у Сарајево још не знају ни шта је то... Тражили 50 000 а добили кур.ц, као што ће и за ово добити. Ма њих из СА више нико и не јбе 2 %

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Dokle su stigli sa slanjem CD u UEFU, jel traže žiranta za pošatrinu... :lol: :lol:

Poslali su al izgleda da je kliber presreo posiljku u svajcarskoj zato je i ostao tamo, sta ces cijeli svijet se urotio protiv njih

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

korisnik 1111 je napisao:
Vidak daje bar jedan,ako ne i dva gola :wink:

Sta reci za ovu procjenu ? :D

Dobra utakmica,odigrali smo koliko treba.Trenutak utakmice je bio kad se onaj njihov debeli (br. 16) zaletio u napad,ne moze covjek stati -samo sto nam Luburica nije ubio :lol:
Zavrsena sezona sa 3 trofeja ! Kako je pocela,niko ovo nije mogao ni ocekivati,ali necemo se prisjecati pocetka :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Лијеп завршетак сезоне :D

Узели смо 2:1 а Лауш ме је фасцинирао :lol: :lol: :lol:

Спој младости и искуства :lol: , 7 не вјерујем да има више од 15 година дрес само што му се не вуче по трави још узео неки хххл, 9 игра с њим по истој страни а има једно 40 година и на крају ова 16 са 120 кила :lol: :lol: :lol: како побрна једном :lol:

Пред крај ушли Лео, Стево и Жара а до тад углавном они с мањом минутажом.

А сад момци на одмор а управа да се покаже.

Ај Борац :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

БуС je napisao:

Спој младости и искуства :lol: , 7 не вјерујем да има више од 15 година дрес само што му се не вуче по трави још узео неки хххл, 9 игра с њим по истој страни а има једно 40 година и на крају ова 16 са 120 кила :lol: :lol: :lol: како побрна једном :lol:

Ismijao sam se,pa to je nevjerovatno :lol: ,al' najjace kad ona 16. krene trcati...hahaha pa to za sjesti i plakati :D
Ali trudili su se i bili su pozrtvovani xD i da...jos jedna stvar koju sam primjetio :
Momak sa dresom br. 28 kod nas - igra lijevog beka me odusevio,mislim da cemo imati vrhunskog igraca za koju goidnu na toj poziciji...to je bar moja procjena.Prvo pol. je odigrao mnogo bolje nego drugo, sta vi mislite o njemu ? :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
дефинтивно најуспјешнија сезона у историји клуба.није тајна да је било свега,опструкција једна за другом,ударају са свих страна,али ово је заслужено на крају и праведно да смо прваци.
свашта се издешавало и нека је завршено.момцима је остало мало временаа да се одморе,за 15 дана се наставља са радом.екипа нам је била одлична,без конкуренције дефинитивно.струка је одрадила свој дио доста добро и њима свака част.
а што се тиче последњег фактора у овом тројству,управе...о њима можемо надуго и нашироко.....
одмах да кажем да радмила шиповца не рачунам у ту групу људи.шиле је уз екипу можда и одлучујући фактор био у овој стварно успјешној години.неки овдје знају шта је та особа изгурала и треба му одати признање на томе.
од члнанова управе,осим копање и ранка травара ми нисмо имали никакве користи што с епојединаца тиче.кад кренеш од шупута који обећа након грбавице плате и шта ја знам шта већ,који се слика на све и једном пријему када је то било актуелно.и шта се дешава,када треба да испуни обећање,нема га ни против радника ни против лауша!!!!
не требаш људино,таквих демагога имамо милион.
ајд ти лагано што прије,и поведи са собом ринга фишера,брану и остале персоне које су залутале у владике платона6.
драже ми је да у и око клуба видим млађу портира,професора мићу,шиповца и клибера са екипом него сличне особе чије намјере нису сасвим искрене и поштене према клубу.
ал ваљда ће бити боље,имамо стварно најбољи могућ темељ да у будућности направимо још више и боље.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 22:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Aко сад не профитирамо, не вратимо публику на стадион, не направимо бренд од Борца, онда нећу бити 100% задовољан...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 22:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
korisnik 1111 je napisao:
БуС je napisao:

Ismijao sam se,pa to je nevjerovatno :lol: ,al' najjace kad ona 16. krene trcati...hahaha pa to za sjesti i plakati :D
Ali trudili su se i bili su pozrtvovani xD i da...jos jedna stvar koju sam primjetio :
Momak sa dresom br. 28 kod nas - igra lijevog beka me odusevio,mislim da cemo imati vrhunskog igraca za koju goidnu na toj poziciji...to je bar moja procjena.Prvo pol. je odigrao mnogo bolje nego drugo, sta vi mislite o njemu ? :)

ja sam primjetio jednu zamjerku na njegov racun - nekolio puta je pruzao pas uz lijevu aut liniju desnom nogom (iako je bio u mogucnosti da fino posalje lijevom) - kao da nije lijevak...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 22:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

2007/08 освајање лиге РС,

2008/09 Куп РС, почињемо играти значајнију улогу у првенству освајамо 5. мјесто

2009/10 Куп БиХ, освојили треће мјесто у првенству

2010/11 Првенство БиХ, Куп РС и Куп БЛ,

2011/12 ?

Одиграмо ли 6 утакмица у Европи а искрено се надам да хоћемо и можемо и ако добијемо сјевер и југ - ради се о најбољој сезони клуба у историји и у резултатском смислу и што се тиче инфраструктуре, бар по мени... јер до прошле године свега 6 европских смо одиграли и 2 у оном Митропа
Рачунам не баш класичну сезону мало продужену која је почела освајањем Купа, реконструкцијом стадиона, Европа, па овамо до ове Европе

Poslednji put menjao БуС dana 02 Jun 2011, 22:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 22:42 
Veteran
Veteran

Само да изборимо Европу и сл. године, и ја презадовољан...

Више бих волио да средимо стадион, средимо финансирање, добијемо квалитетну омладинску школу, шоп, много бољи маркетинг и слично умјесто рецимо титуле...

Не морамо увијек бити први, али Европу морамо играти сваке године, ако желимо постати озбиљан клуб.

А ионако нам титула не треба :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
U potpunosti se slazem!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 23:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Сутра је састанак са играчима и од сутра је распуст а можда већ сутра буде од ових наших инсајдера и неких информација типа да ли се Раде дефинитивно поздравио са остатком екипе и разгулио и сл. ...

А тренер не вјерујем да ће се знати бар до почетка сљедеће седмице када је састанак управног и подношење Владиног извјештаја

За Раду ћу поновити оно од прије пар седмици а то је да ми не би било криво ако оде и нек дође било ко бржи, агресивнији бићу задовољан а за те пара ваљда се нађе нешто бар у овој нашој лиги има Приједор, има Звијезда има и Травник чиними се доброг нападача.

Меду не разумијем никако, ајде кондиција мало лошија, али могао је бар у овим утакмицама Купа града са дјечурлијом чинити чуда и показивати већи квалитет, видим и данас има он солидан преглед и добру замисао али су му лопте нетачне као да се неки страх увукао у њега и још црногорска љеност и јбг. Још га окрену оно дијете из Лауша као левата неког

Крунић како је одмицало првенство све бољи и бољи мислим да сам га прозивао посљедњи пут дал против зрињског, да има обе љеве :lol:

Стакић најбоље појачање, највећи погодак, било је кратко вријеме од одласка Вулета али успјели су наћи рекао бих још бољег играча

Poslednji put menjao БуС dana 02 Jun 2011, 23:12, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Evo nekih slobodnih igraca za velikana...Predrag Lazic-bivsi igrac partizana,ove godine blistao u Slobodi.Strasno brz i probojan,igra levo krilo.Veseljko Trivunovic-rodjeni banjalucanin i novopeceni reprezentativac.Pravi plej i izvodjac svih prekida u ofki,malo sporiji ,al za nas fudbal tamanica.Zatim Nikola Lazetic,mozda bi trazio malo vecu paru, al bih bio kapitalno pojacanje.Misdongard-napadac metalca i najbolji strelac istog.Jak,spretan,situacije 1 na1 ne fula.Msm, nesto kao rade po fizikalijama a kao pipo po njuhu za gol :D . Za kraj Perica Ognjenovic fudbalski virtuoz,koji bi mogao jedno poluvreme zabavljati publiku ako nista drugo.Mislim, da mozemo platiti vecinu ovih igraca.Kliberu ako citas razmisli bar na tren o ovim nadretalcima :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 23:14 
Veteran
Veteran

Равногорац, ти ако ниси фудбалски менаџер, онда се ` ватај тог заната...

К`о рођен си за менаџера! :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 23:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ovo mi je jedan od drazih komplimenata i sugestija u zivotu :D Pokusavao sam nesto na tu pricu,za sad ne uspesno.Siguran sam ,da ce kliber upristojiti ekipu, za nase nadam se duge evropske putesvije.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Момак који је данас играо лијевог бека то је чупо Продановић, дошао из ОФК-а, уколико се не варам.
мислим да му лијеви бек није природна позиција, али ту игра у задње вријеме, ваљда је то дефицитарна позиција.

Него данас је најзад након дуже повреде ушао Лео 8) Човјек има такву мирноћу у отклањању опасности испред гола да је то за невјеровати. Тако лако узима лопте, а да не причам што је одличан и у скоку, а и његова нога се увијек довољно пружи да заустави противнички напад :) надам се да неће отићи. Ступар, Лео, Стака, Петра, одлична нам је одбрана, једино нас зеза тај лијеви бек, Беновић стално неке повреде има, а Жара ми није баш неки квалитет.

Такође наш млади нападач Кунић показао је да има добар скок, али могао би да поради на кондицији.

А играч 16. из екипе Лауша све нас је доброи насмијао, многи од вас га и знају хехе

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 02:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Борац-Радник, снимак цијелог тока меча

http://rtrs.tv/av/player.php?id=13353&x=1

Фајић из Травника 14 голова дао, Џафић из Рудара 16 голова, истекао им уговор 30.06., с каквом лакоћом овај Џафић даје голове невјероватно. Хоће га гол

Претпостављам да зато што нема освјетљења на истоку а ни иза сјевера и југа да онда изгледа тамнија свеукупна слика него на стадионима на којима изнад свих трибина имају неки рефлектори који освјетљавају трибину па изгледа бљештавије

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 941, 942, 943, 944, 945, 946, 947 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]