banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 19:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 938, 939, 940, 941, 942, 943, 944 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jun 2011, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Šta ću, bilo mi dosadno pa reko :D
Ima još jedan igrač za lijevu stranu, u sadašnjem sastavu Zvezde - Milan Jeremić. Njega je Zvezda prodala još kao klinca, mislim za vrijeme Džaje, u Benfiku ili Boavistu, za 2 miliona nečega. Međutim, tamo je doživio tešku povredu i nije došao do prvog tima. Onda se vratio u Zemun, pa iz Zemuna u Zvezdu sa onim Lekićem. Bio jedan od najboljih igrača Zvezde na turniru u Čikagu, koji je Zvezda uzela pobjedom protiv PSG-a na penale (tad bili najbolji on, veznjak Marko Mugoša i Boban Bajković - zanimljivo, niko od njih u sezoni maltene nije vidio prvi tim, eto kakvi su treneri bili). I onda još doživi prelom noge od nekog seljačkog mesara na utakmicama B timova i propadne mu šansa da se nametne. Vratio se punim treninzima tek na prošlim pripremama.
Probao ga je Prosinečki na predzadnjoj utakmici, izuzetno brz, odlična tehnika, ali mu fali mečeva. Nešto ne vjerujem da će za njega biti puno mjesta jer se sprema rekonstrukcija tima i tu će stići neko jako pojačanje. Od povreda mislim da je potpuno oporavljen jer leti po terenu, lagan igrač, kao vjetar. Iniesta, šta da vam kažem :D
Takođe, ovaj Mugoša, došao vrlo nespreman (Crnogorac, jebiga :D ) pa se nije naigrao, ali baš zna fudbala. Sad na pozajmici u Jagodini, gdje je valjda dobro igrao u zadnje vrijeme, ali nije siguran da li će tamo ostati. Ofanzivno orjentisan igrač, dobra tehnika, pas, sjećam se snimaka sa meča Zvezda- Reading na nekim pripremama, neki prespreman Englez se zaletio na njega kao brzi voz a ovaj ga lagano pošalje po burek :P

Eto, moram da poguram neke svoje igrače 8)
Kad bi Borac sklopio neki ugovor sa Zvezdom o saradnji, kao što je imao Leotar onomad kad uze titulu, našlo bi se tu solidnih fudbalera, naročito ovih mladih što im iz ko zna kojih razloga ne daju priliku u Zvezdi.
Sad, što se tih pozajmica tiče, uvijek treba gledati da se izvuče neka korist, recimo dobiješ procenat od budućeg transfera igrača, mislim da je to tražio Binić kad je Vranješ iz Zvezde pozajmljen u Napredak. Što je korektno, jer bi ti mogao gurati nekog svog igrača na kom ćeš zaraditi, umjesto pozajmljenog.

E, sad sam se raspisao, ne mogu stati :lol: Znam da ste pominjali lijevog beka često ove sezone, da je to problem. Prošle godine na utakmici Borčevo imenjaka iz Čačka i Zvezde, Borčev lijevi bek pokidao, i to protiv Ninkova i Lazetića, em što ih je zatvorio, em što je probijao i dobro centrirao. Pokušao sam ga naći, mo\da je u pitanju ovaj lik http://www.transfermarkt.de/de/slavko-maric/profil/spieler_49943.html. Au, mеnadžeri su mu robovlasnici, Virtus International :evil: ...

U svakom slučaju, kad mi koji samo gledamo fudbal možemo iskopati igrače, profesionalci mogu još više, a vjerujem da Ljubojević ima jake veze u Srbiji. Mada se ne smiju zanemariti ovdašnji talenti, ono sa Zakarićem je stvarno debilno ispalo. Momak tu pred nosom i ode u po Hercegovine na kraju. Ko je tad bio SD Borca?

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 17:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pade mi nesto na pamet da nijednom rjecju nismo pomenuli mozda i najzasluznijeg covjeka za ovu nasu renesansu,covjeka koji je daleko najagilniji clan Uprave i koji je najvise zalegao da se od jednog kluba koji je bio na rubu raspada sistema napravi evropski klub koji ce igrati kvalitetnije takmicenje nego jedna Crvena Zvezda,Hajduk i koji je ubjedljivo i najvise para namakao....To je Zeljko Kopanja,covjek koji i pored svog tjelesnog hendikepa ulaze maksimum energije za nas klub,i mislim da je red da se i on bar jednom pomene u ovoj nasoj inace jako kvalitetnoj temi.

Zeljko,u svoje ime ti kazem jedna veliko HVALA!

Takodje se jako trude i Darko Ljubojevic i Ramilo Sipovac,a za ostale nisam siguran da su zasluzili da ih se pojedinacno pominje.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 17:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Rivaldinho je napisao:

Eto, moram da poguram neke svoje igrače 8)
Kad bi Borac sklopio neki ugovor sa Zvezdom o saradnji, kao što je imao Leotar onomad kad uze titulu, našlo bi se tu solidnih fudbalera, naročito ovih mladih što im iz ko zna kojih razloga ne daju priliku u Zvezdi.

Никад, нисмо ми сеоски клуб као Леотар.

У тој сарадњи мањи клуб увијек испуши...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Leotar ispuši titulu na kraju.
Možeš da ispušiš samo ako ti valjaju škart, a za to si ti kriv ako uzimaš, niko te ne tjera, tj. ne treba sklapati ugovor da budeš filijala, već nešto razumno.

Schlager je napisao:
Takodje se jako trude i Darko Ljubojevic i Ramilo Sipovac,a za ostale nisam siguran da su zasluzili da ih se pojedinacno pominje.

Jako je bitno imati ovakve ljude u sportskom sektoru, koji su dokazana sportska imena i nisu sitni mešetari.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 17:48 
Veteran
Veteran

Та титула је освојена на све, само не на фудбалски начин. Тад је лига била лакрдија. И данас је, али не толико.

Ми некакв уговор о сарадњи имамо и са ЦЗВ, ПАРи ВОЈ...
Али то не значи ништа, јер се ништа не реализује.

Ако нећеш бити филијала, нема ту неке помоћи.
А и Звезда није толико моћан и добар тим (не уопште, него задих година) да би нам била интересантна...

Да је то она стара Звезда било би нешто од тога, али ова данашња Звезда је нула бамбија за такав вид сарадње...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
А и Звезда није толико моћан и добар тим (не уопште, него задих година) да би нам била интересантна...

Да је то она стара Звезда било би нешто од тога, али ова данашња Звезда је нула бамбија за такав вид сарадње...

Vidi, garantujem ti da tu ima par izuzetnih klinaca kao što je ovaj Kovačević (inače, reprezentativac u svom uzrastu i stalno najbolji na turnirima tih omladinskih selekcija), ali nisu mogli dobiti šansu zbog raznoraznih mafijaško-menadžerskih igrača u prvom timu. Pa jedan Nikola Lazetić, koji je bukvalno bio pola ekipe i koji ima veliko ime, je otjeran kako bi ga po desnoj strani naslijedio igrač Raje Božovića, Kadu. Caković, Čaušić... Samo treba prvi doći do njih.
U najgorem slučaju možeš da imaš jaku klupu sa takvim igračima.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 17:57 
Veteran
Veteran

Све се ја слажем с тобом, само питање шта би Звезда тражила за узврат, осим наравно каљења тих својих играча?

Вјероватно би хтјела најбоље Борчеве играче за мање паре...

А ту је онда питање колико профитирамо тиме...

Углавном, нисам сигуран да би наша управа могла да се носи за Звездиним искусним лисцима и да испослује неке повољне услове...

Бар ја тако мислим....

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма ништа не треба потписивати, видјели смо како је то ишло са Билбијом, ми ту можемо бити само оштећена страна. Ја бих радије гурао и истрпио момка из наше школе него да се неком другом овде играч кали.

Tommy Vercetti je napisao:
skypostman je napisao:
http://img28.imageshack.us/img28/2527/borac.jpg

8)

A gdje slika proslave titule u luci kod Rima :) Samo mutne face.

Gdje ces bolji docek s puta, u 2 dana, 2 utakmice.

Spoiler:
Slika

:lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Копањи замјерим само једно, отишли на припреме а нису послали новинара ни једног. Велики клуб а нико не прати припреме.
Ништа зато, све се да исправити, кад крену у Словенију нек исправе то. Гдје има мјеста за 40 људи има и за 41 на крају крајева не мора неко из управе ићи, нек иде новинар.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Све се ја слажем с тобом, само питање шта би Звезда тражила за узврат, осим наравно каљења тих својих играча?

Вјероватно би хтјела најбоље Борчеве играче за мање паре...

А ту је онда питање колико профитирамо тиме...

Углавном, нисам сигуран да би наша управа могла да се носи за Звездиним искусним лисцима и да испослује неке повољне услове...

Бар ја тако мислим....

Ovo boldovano je nešto novo za mene :lol: E, da nekim od tih "lisaca" vidimo leđa što prije, njima i njihovim prijateljima menadžerima...
Mislim da bi i Zvezdi bilo bolje da joj juniori učestvuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona i bore se za titulu, pa prvenstvo kakvo je - takvo je, uvijek tu imaš naboja, par derbija, nego da tavore u trećoj ligi i da im se upropaštavaju karijere. Mada, što se tiče Zvezde zadnjih par godina, postoji samo jedna logika - menadžerska i profiterska, tako da ništa ne treba da čudi. Doduše, dolazak Prosinečkog je mnogo toga promijenio nabolje, ali mora kompletan sportski sektor da se očisti.
I kod te djece u mlađim kategorijama, sigurno, ima tatinih sinova koji ne znaju ništa, ali ima i talentovanih za koje bi valjalo zagristi.
Što se tih ugovora tiče ne mogu reći da se razumijem baš u to, ali kao Borac ima jake i poštene ljude na bitnim pozicijama, kao što su, kako vidim, Kopanja i Ljubojević, onda se ne treba bojati da ćeš biti opasno zajeban.

Citiraj:
Ма ништа не треба потписивати, видјели смо како је то ишло са Билбијом, ми ту можемо бити само оштећена страна. Ја бих радије гурао и истрпио момка из наше школе него да се неком другом овде играч кали.

Nema ekipe na svijetu koja sve pozicije može pokriti iz svoje škole, a i taj što se kali, ne moraš ga platiti, sve ima svoje pluseve i minuse. Recimo, onaj Čupo Stevanović iz Vojvodine je baš dobro igrao u Borcu, zar ne? A to oko Bilbije i nema veze sa nekim ugovorom, već sa tim što ovi ne plaćaju šta su dužni, što danas u svijetu uopšte nije rijedak slučaj, da ne nabrajam sad...

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 01 Jun 2011, 18:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:14 
Veteran
Veteran

Rivaldinho je napisao:

Ovo boldovano je nešto novo za mene :lol: E, da nekim od tih "lisaca" vidimo leđa što prije, njima i njihovim prijateljima menadžerima...

За већину људи из Борчеве управе (осим Клибера) то су и преискусни и преје*ени лисци...
Е сад што је Звезда већи клуб, па има и веће апетите, то је други пар опанака...

Rivaldinho je napisao:
Što se tih ugovora tiče ne mogu reći da se razumijem baš u to, ali kao Borac ima jake i poštene ljude na bitnim pozicijama, kao što su, kako vidim, Kopanja

А ово је новост за мене :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa evo, sad ga gore nahvali čovjek k'o da je Tito :lol:
Možda mu sin :p

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 18:46 
Veteran
Veteran

Њега је Шлагер хвалио да се труди у Борцу, али ја сам више се насмијао на ово "поштен" :D

Ма углавном, луда је кућа са Борцем...

Никад не знаш шта те сутра чека, чак и кад си шампион :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
БуС je napisao:
Ма само пребаци СИМЕНС и остале будалештине овамо и ето нам још пола милиона.
Него Европа је чудо, да прстом не мрднемо добићемо 620 000 КМ, само их треба паметно искористити.

Ако се не варам ово је слика из 1995., нек буде сутра барем петина навијача ја задовољан :D

Slika

Joj, mislim da sam za ovu utakmicu pobjegao iz skole ( Bugarska pa blizu :D ) sa muzickog kad sam trebao odgovarati pa sam na kraju imao zakljuceno 2. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 21:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Meni bio, mislim zadnji dan prvog polugodista Gimnazije. Sve cetvorke i petice :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 22:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Честитке момцима што су нам приредили још једно задовољство и узели најдражи трофеј.

Распудић Борис нанананана
Лав најгори данас, највише је славио ових дана :D

Значи у том грму лежи зец

http://sportal.rs/news.php?id=52084

Не знам је ли тачна ова информација да је играо за нас 1992/93, ја видим да се званично у том периоду водио као играч Војводине.
С обзиром да ови наши инсистирају на домаћем тренеру узео бих ово као још једног у низу кандидата али с обзиром да гаји стил игре најсличнији Владином, и да је од имена која се помињу најкрупнија риба ја не бих имао пртив њега ништа. Водио је Спартак у Европи остварио с њима добар рез и са Вошом је добро гурао значи има човјек знања.

Poslednji put menjao БуС dana 01 Jun 2011, 22:17, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 22:09 
Veteran
Veteran

Јој боке краља, ово данас му је била најгора утакмица у животу :lol:

Изгледа да се мало више попило... Нема везе, лаве!!! Најјачи си!

Опет смо промашили брука прилика, али ето трофеј је наш! 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I jos jedna titula :)

Vidi se da smo tri klase iznad Radnika, mogli smo uvaljati par komada da nas je htjelo.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 22:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Солидна зајебанција, Бока се баш испромашивао. :oops:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2011, 22:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Витрине се пуне :D :D

ево једна презентација што сам радио чисто из досаде, уопштено о ФКБ... само има једна мана, када сам копирао имена играча и податке све се помијешало , не да ми се исправљати :D
http://www.sendspace.com/file/3soa57

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 938, 939, 940, 941, 942, 943, 944 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]