Šta ću, bilo mi dosadno pa reko
Ima još jedan igrač za lijevu stranu, u sadašnjem sastavu Zvezde - Milan Jeremić. Njega je Zvezda prodala još kao klinca, mislim za vrijeme Džaje, u Benfiku ili Boavistu, za 2 miliona nečega. Međutim, tamo je doživio tešku povredu i nije došao do prvog tima. Onda se vratio u Zemun, pa iz Zemuna u Zvezdu sa onim Lekićem. Bio jedan od najboljih igrača Zvezde na turniru u Čikagu, koji je Zvezda uzela pobjedom protiv PSG-a na penale (tad bili najbolji on, veznjak Marko Mugoša i Boban Bajković - zanimljivo, niko od njih u sezoni maltene nije vidio prvi tim, eto kakvi su treneri bili). I onda još doživi prelom noge od nekog seljačkog mesara na utakmicama B timova i propadne mu šansa da se nametne. Vratio se punim treninzima tek na prošlim pripremama.
Probao ga je Prosinečki na predzadnjoj utakmici, izuzetno brz, odlična tehnika, ali mu fali mečeva. Nešto ne vjerujem da će za njega biti puno mjesta jer se sprema rekonstrukcija tima i tu će stići neko jako pojačanje. Od povreda mislim da je potpuno oporavljen jer leti po terenu, lagan igrač, kao vjetar. Iniesta, šta da vam kažem
Takođe, ovaj Mugoša, došao vrlo nespreman (Crnogorac, jebiga

) pa se nije naigrao, ali baš zna fudbala. Sad na pozajmici u Jagodini, gdje je valjda dobro igrao u zadnje vrijeme, ali nije siguran da li će tamo ostati. Ofanzivno orjentisan igrač, dobra tehnika, pas, sjećam se snimaka sa meča Zvezda- Reading na nekim pripremama, neki prespreman Englez se zaletio na njega kao brzi voz a ovaj ga lagano pošalje po burek
Eto, moram da poguram neke svoje igrače

Kad bi Borac sklopio neki ugovor sa Zvezdom o saradnji, kao što je imao Leotar onomad kad uze titulu, našlo bi se tu solidnih fudbalera, naročito ovih mladih što im iz ko zna kojih razloga ne daju priliku u Zvezdi.
Sad, što se tih pozajmica tiče, uvijek treba gledati da se izvuče neka korist, recimo dobiješ procenat od budućeg transfera igrača, mislim da je to tražio Binić kad je Vranješ iz Zvezde pozajmljen u Napredak. Što je korektno, jer bi ti mogao gurati nekog svog igrača na kom ćeš zaraditi, umjesto pozajmljenog.
E, sad sam se raspisao, ne mogu stati

Znam da ste pominjali lijevog beka često ove sezone, da je to problem. Prošle godine na utakmici Borčevo imenjaka iz Čačka i Zvezde, Borčev lijevi bek pokidao, i to protiv Ninkova i Lazetića, em što ih je zatvorio, em što je probijao i dobro centrirao. Pokušao sam ga naći, mo\da je u pitanju ovaj lik
http://www.transfermarkt.de/de/slavko-maric/profil/spieler_49943.html. Au, mеnadžeri su mu robovlasnici, Virtus International

...
U svakom slučaju, kad mi koji samo gledamo fudbal možemo iskopati igrače, profesionalci mogu još više, a vjerujem da Ljubojević ima jake veze u Srbiji. Mada se ne smiju zanemariti ovdašnji talenti, ono sa Zakarićem je stvarno debilno ispalo. Momak tu pred nosom i ode u po Hercegovine na kraju. Ko je tad bio SD Borca?