banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
Pa ja i mastam da cemo dovesti dobre igrace prema naprijed :D

pa prvo rekoh previse bi morali da mijenjamo, ali definitvno, vec sam pisao o tom, prvo moramo ali MORAMO da zadrzimo maletica, dovesti brzonog lijevog veznog , zatim playa, pa onda cak i zadnjeg veznog bi morali imati brzeg, a bekove da ne govorim....jbg i kad bi smo sve to doveli to je vise od pola ekipe treba se to uigrati pa jovo nanovo . J am prije da se zadrzi kostur ekipe, i pkojacamo na pioziciji lijevog veznog i playa, plus jedan pravi napadac koji ne fula zicere :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
borcev_navijac je napisao:
Schlager je napisao:

pa prvo rekoh previse bi morali da mijenjamo, ali definitvno, vec sam pisao o tom, prvo moramo ali MORAMO da zadrzimo maletica, dovesti brzonog lijevog veznog , zatim playa, pa onda cak i zadnjeg veznog bi morali imati brzeg, a bekove da ne govorim....jbg i kad bi smo sve to doveli to je vise od pola ekipe treba se to uigrati pa jovo nanovo . J am prije da se zadrzi kostur ekipe, i pkojacamo na pioziciji lijevog veznog i playa, plus jedan pravi napadac koji ne fula zicere :)

napadaca koji nefulaju zicere je malo, i uzasno su skupi, mislim da su nasi sasvim solidni naravno da ce iduce godine biti jos jaci,jer ce biti godinu duze na okupu samo ih treba jos uigravati.Naravno i da ce nam dobro doci i svjeza krv ali treba dovoditi samo one za koje se smatra da ce biti prava pojacanja.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka

Jedan od detalja koji ce mi ostati u sjecanju sa utakmice protiv leotara, negdje na poluvremenu posto je u tzv vip zoni bila velika guzva i puno onih koji su tu prvi put nasem dijelu prilazi glisa iz dzaje i posto je vidio da imaju 2 slobodna mjesta pita moze li da sjedne :roll: . Kolega rba mu kaze za tebe nema i on se lagano okrene i na drugu stranu , brzo je shvatio da bi sledeci argument u objasnjavanju da nema mjesta bio fizicki.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nemojte se kaciti sa RBA izgleda da je neki opasan :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:07 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Људи треба ми помоћ, правим презентацију о великану али не могу уклопити позадину никакоо.. имате ли приједлог за позадину?? :D :D ако је неко вољан помоћи нека на ПП

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
veteran 1987 je napisao:
borcev_navijac je napisao:
Schlager je napisao:

napadaca koji nefulaju zicere je malo, i uzasno su skupi, mislim da su nasi sasvim solidni naravno da ce iduce godine biti jos jaci,jer ce biti godinu duze na okupu samo ih treba jos uigravati.Naravno i da ce nam dobro doci i svjeza krv ali treba dovoditi samo one za koje se smatra da ce biti prava pojacanja.

Глава - тј. концентрација, ако неко прича са публиком или је мислима бог зна гдје, како да не фули зицер

Играли смо сви ми фудбал, велике ми филозофије са 2 метра утрпати у празан гол, још је њима то животно опредјељење и годинама тренирају

Успут неко рече 1. јуна Раде оде, какве су најновије вијести

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
veteran 1987 je napisao:
Jedan od detalja koji ce mi ostati u sjecanju sa utakmice protiv leotara, negdje na poluvremenu posto je u tzv vip zoni bila velika guzva i puno onih koji su tu prvi put nasem dijelu prilazi glisa iz dzaje i posto je vidio da imaju 2 slobodna mjesta pita moze li da sjedne :roll: . Kolega rba mu kaze za tebe nema i on se lagano okrene i na drugu stranu , brzo je shvatio da bi sledeci argument u objasnjavanju da nema mjesta bio fizicki.

Ma RBA je opasan a pio je fantu...Neću ni da mislim šta bi se desilo gliši da je RBA popio pivo, dva :D :D :D
Ono što meni u ovom trenutku smeta je ta, vještački stvorena, fama oko Vlade Jagodića. Vlado je napravio ono što ni jedan trener ranije nije, i na tome mu VELIKO HVALA, ali je na kraju ipak zahvaljujući Borcu došao do uhljebljenja u FS BiH a u isto vrijeme imao je ambiciju raditi u našem klubu. Međutim, neozbiljno je s' njegove strane to što je pomislio da može predvoditi ekipu u Evropi i U21 selekciju. Mogao je ovaj svoj mandat u klubu da završi drugačije. Ovako, ispalo je da je otjeran a, koliko ja znam, sam je izrazio želju da preuzme U21 selekciju. Imao je priliku da odbije tu poziciju i nastavi da mirno radi u Borcu.

Naš najveći problem u ovom trenutku je baš ta pozicija šefa struke. Nemamo baš puno vremena. Srećom, u klubu je Darko Ljubojević, za kojeg ne sumnjam da će dati sve od sebe da nađe pravo rješenje. Nismo mi navikli da nam je sve potaman. Puno lakše funkcionišemo u određenom haosu. 8)

Što se tiče igrača kojim ističe ugovor. Biće jako teško zadržati Maletića, Ćorića i još neke igrače, ali sam siguran da će SD sve probati. Isto tako, sa nekim igračima se ne treba ni pričati jer jasno je svima da imamo igrača koji svojim kvalitetom ne zaslužuju da igraju u Borcu. Od ranije postoje imena koja se spominu kao eventualna pojačanja koja bi početkom prelaznog roka mogla da se nađu na gradskom stadionu, ali još je rano o tome pričati. Sve u svemu čeka nas vruće Evropsko ljeto.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja bih upravi preporucio za drugog spica MIlosa Reljica...
Trenutno u BSK Borci , ali zvezdin igrac, mlad napadac nije se puno naigrao jer se zna cija je borca filijala,
treba ga kupiti jer je odlican napadac ne masi puno, a nije skup.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Какве су шансе да се Авдука задржи?

И Ако Беновић уђе у добру форму добро ће нам доћи,није он лоше играч!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Brigate BL je napisao:
Ja bih upravi preporucio za drugog spica MIlosa Reljica...
Trenutno u BSK Borci , ali zvezdin igrac, mlad napadac nije se puno naigrao jer se zna cija je borca filijala,
treba ga kupiti jer je odlican napadac ne masi puno, a nije skup.

Sad nam lijepo priznaj koliki je tvoj procenat u ovoj priči :D :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Moj procenat da napokon gledam spica kojem ne treba pet sansi da da gol....
Inace je Vlado razmisljao da ga doveden zimus

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka

Нова Варош je napisao:
Какве су шансе да се Авдука задржи?

И Ако Беновић уђе у добру форму добро ће нам доћи,није он лоше играч!

Avduka ima jos godinu ugovor mislim da bi mogao ici jedino ako i on i Borac budu zadovoljni ponudjenim.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Распаде се кошаркашки пројекат из Лакташа, доле су биле силне паре, кад би могли како пребацити спонзоре, вамо, гдје гори :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 21:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Шта сад, хоће ли ИгокеЈа играти НЛБ сљедеће године?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Не брате, све попуњено словенци добили 4 мјеста, Хрвати изгубили једно и улијеће Макаби, а и они сами признају да могу играти НЛБ тек ако неко одустане. Значи мане шансе.

А о каквом се клубу ради довољно говори и чињеница да су готово сви имали једногодишње уговоре и сад цијели тим оде

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Neka,neka....drago mi je sto su izgubili,tolike pare su ulozene dole i nek' su propale :D
Red je sad da Dodo odrijesi malo kesu i ovde u BL :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
сутра борба за још један трофеј 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
d.a. je napisao:
сутра борба за још један трофеј 8)

И то срцу најмилији... :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ма само пребаци СИМЕНС и остале будалештине овамо и ето нам још пола милиона.
Него Европа је чудо, да прстом не мрднемо добићемо 620 000 КМ, само их треба паметно искористити.

Ако се не варам ово је слика из 1995., нек буде сутра барем петина навијача ја задовољан :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
s obzirom da je samo nadjefji imao oko 20000 mjesecno, jasno je koje su pare ulozene u igokeu. da su te pare borcu ja garantujem da bi igrali ligu evrope najmanje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]