veteran 1987 je napisao:
Jedan od detalja koji ce mi ostati u sjecanju sa utakmice protiv leotara, negdje na poluvremenu posto je u tzv vip zoni bila velika guzva i puno onih koji su tu prvi put nasem dijelu prilazi glisa iz dzaje i posto je vidio da imaju 2 slobodna mjesta pita moze li da sjedne

. Kolega rba mu kaze za tebe nema i on se lagano okrene i na drugu stranu , brzo je shvatio da bi sledeci argument u objasnjavanju da nema mjesta bio fizicki.
Ma RBA je opasan a pio je fantu...Neću ni da mislim šta bi se desilo gliši da je RBA popio pivo, dva
Ono što meni u ovom trenutku smeta je ta, vještački stvorena, fama oko Vlade Jagodića. Vlado je napravio ono što ni jedan trener ranije nije, i na tome mu VELIKO HVALA, ali je na kraju ipak zahvaljujući Borcu došao do uhljebljenja u FS BiH a u isto vrijeme imao je ambiciju raditi u našem klubu. Međutim, neozbiljno je s' njegove strane to što je pomislio da može predvoditi ekipu u Evropi i U21 selekciju. Mogao je ovaj svoj mandat u klubu da završi drugačije. Ovako, ispalo je da je otjeran a, koliko ja znam, sam je izrazio želju da preuzme U21 selekciju. Imao je priliku da odbije tu poziciju i nastavi da mirno radi u Borcu.
Naš najveći problem u ovom trenutku je baš ta pozicija šefa struke. Nemamo baš puno vremena. Srećom, u klubu je Darko Ljubojević, za kojeg ne sumnjam da će dati sve od sebe da nađe pravo rješenje. Nismo mi navikli da nam je sve potaman. Puno lakše funkcionišemo u određenom haosu.
Što se tiče igrača kojim ističe ugovor. Biće jako teško zadržati Maletića, Ćorića i još neke igrače, ali sam siguran da će SD sve probati. Isto tako, sa nekim igračima se ne treba ni pričati jer jasno je svima da imamo igrača koji svojim kvalitetom ne zaslužuju da igraju u Borcu. Od ranije postoje imena koja se spominu kao eventualna pojačanja koja bi početkom prelaznog roka mogla da se nađu na gradskom stadionu, ali još je rano o tome pričati. Sve u svemu čeka nas vruće Evropsko ljeto.