banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 935, 936, 937, 938, 939, 940, 941 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2011, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Борац има 9 милиона дуга????
па јеботе ко се накрао толико? знао сам да је дуг велик, али ово је стварно превише!
падне ли икоме на идеју да кривично гони одговорне за ове дугове па нек они плаћају, а не да све иде преко грбаче Борца

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 10:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
djole BFC je napisao:
A meni da mu BORAC nije jedini klub za koji navija ... bruka!!!

А пуна су му уста истока и навијања, као да је у најмању руку био вођа навијача...

И како сад дуг 9 милиона, па јбте живот, ко направи толико. Зар се он није хвалио да је Борац ријешио дугове?

Јој управо , морамо сад искористити повољан тренутак. Ми смо први, али хоћемо и можемо више. Хоћемо да прођемо то друго претколо јер онда имамо још 4 евро текме... Немојте спавати сад кад је најбитније!
Трзните се мало!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
u nabijem ih na ....

marnuse nam i ovog :D :D :D

http://sportal.rs/news.php?id=51983

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 13:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
subzero81 je napisao:
u nabijem ih na ....

marnuse nam i ovog :D :D :D

http://sportal.rs/news.php?id=51983

Ma ja bih nekako najvise volio da Vlado ostane, dzaba im Jovici, Marinovici..........

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 14:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja više ni sam ne znam šta želim i šta očekujem kad je trener u pitanju. volio bih da nas Vlado vodi u Evropi jer ovaj njegov sistem garantuje da se ne bismo obrukali koga god da dobijemo,a sa svakim novim trenerom rizikujemo blamažu jer mu treba vremena da upozna ekipu i implementira svoje ideje.Ali to što je idealno u Evropi,po meni uopšte nije potrebno u Premijer Ligi jer imamo dominantan sastav.
Iz tog razloga,za Premijer Ligu bih volio nekog ko forsira ofanzivnu igru jer ovakva igra tjera gledaoce sa tribina. Najbolje bi bilo kad bi se to moglo objediniti u jednom čovjeku i da Uprava na sastanku sa Jagodićem insistira da ne gura toliko igrače nazad u prvenstvenim utakmicama (u Evropi može :D ),tj da se igra za gol više i da je jedini cilj biti na mjestu koje vodi u Evropu, da titula nije imperativ,a ako i takvom igrom dođe to je onda idealno.

U svakom slučaju,totalni je apsurd smjenjivati trenera koji je osvojio titulu.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 14:19 
Veteran
Veteran

Уговор истиче 11-орици играча...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Шлагер слажем се тако сам и ја нешто јуче написао. Влади дати да одради припреме формира тим и изгура Европу јер је заслужио и страшно жели то а онда сјести и видјети шта даље да ли за лигу новог тренера или га мијењати.
Видио си и сам како изгледа отворенија игра, момци нису навикли у одбрани све шкрипи.

Poslednji put menjao БуС dana 31 Maj 2011, 14:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
па хвалили су се они милион пута да су дугови СЕРВИСИРАНИ!
то вам онако народски речено значи ОДГОЂЕНО ПЛАЋАЊЕ или МУКО МОЈА ПРЕЂИ НА ДРУГОГА!
то су они темељи који нису ни започети, то је она омладинска школа која је обећана још прије 2 године, и још много обећања које су сами изнијел и иозначили као приоритете!
титула није мала ствар, али мислим да се сада морамо посветити овим "приоритетима"!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 14:40 
Veteran
Veteran

d.a. je napisao:
титула није мала ствар, али мислим да се сада морамо посветити овим "приоритетима"!

То је поента ове цијеле приче!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NmTQLZk4OWM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Uopste mi se nesvidja ovakva situacija, vrijame nam tece a mi jos nemamo trenara, vremena je malo i neke stvari ce se morati raditi u hodu a to obicno neizadje na dobro.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Čovjek koji zna kako se uzimaju bodovi mnogo jačim ekipama, prof dr bunkera :D

Slika

Realno, dobio je 3-0 A selekciju Japana sa igračima iz naše lige.
Sad je pri reprezentaciji Srbije, da li bi mogao raditi oba posla? Ja ne vidim što ne bi.
Kolika mu je cijena već, to nemam pojma :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka

:D neznam ali ja sam nekako za domace trenere jer ovi iz matice uvijek dodju sa podcjenjivackim stavom o kvalitetu lige i dok oni shvate neke stvari vec je kasno,sjetimo se samo Pece Rakojevica i Karasija ali objektivan je problem sto domacih strucnjaka ima malo slobodnih :(

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Koji domaci? Milorad Bilbija bi bio bolje resenje od curguza i sl nostradamusa.Toliko godina je tu,ima znanja ne sumljivo,autoritet je.Mada, idealno resenje je ovaj vosin trener,igra disciplinovano a opet i ofanzivno.Imao dobre rezultate sa spartakom u evropi,sa vosom se takodje pokazao.Nebi se obrukali sa njim zasigurno.Takodje stepi koji je radio u nemackoj,ima iskustva,ima harizmu,zna ovu ligu.Bojim se samo curguza,sredojevica,glavasa a uprava ganja takve.Kad bi se dobro pokazali u evropi,odmah bi sebi otvorili nove vidike i stekli nove simpatizere i jos mnogo toga pozitivnog.Takodje ostanak avduke bi osokolio ekipu ,jer taj covjek ubrizgava samopuzdanje saigracima.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 18:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za one koji ne znaju Zoran Milinkovic,dojucerasnji trener Vojvodine je nas bivsi igrac.

Ne govorim to kao argument ni za ni protiv,vec cisto kao pikanteriju za mladje forumase.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
Za one koji ne znaju Zoran Milinkovic,dojucerasnji trener Vojvodine je nas bivsi igrac.

Ne govorim to kao argument ni za ni protiv,vec cisto kao pikanteriju za mladje forumase.

iako nisi ni za ni protiv :) neg tek da se pomene :)

ovo sto ti zelis od borca ne bi bas islo sa milinkovicem, on ti je bas trener koji forsira jaku defanzivu a naprijed sta bude , zato je vojvodina primila najmanje golova u jelen super ligi :) u stvari on bi bas lego na ovaj nas sistem igre :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma znam ja to,zato se i ne izjasnjavam eksplicitno ZA.

Za ove moje zelje jedino rjesenje je Robert Prosinecki,ali jebiga.... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka

curguz sredojevic a pogotovo glavas nisu ni u najludjim kombinacijam za trenera tako da nema razloga za strah. Bilbija nema iskustvo ali je dugo tu i zna koliko ko moze i ima sigurno energiju neznam dali bi bilo pametno rizikovati sa njim uglavnom Kliber radi punom snagom rezultat ocekujemo uskoro

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
Ma znam ja to,zato se i ne izjasnjavam eksplicitno ZA.

Za ove moje zelje jedino rjesenje je Robert Prosinecki,ali jebiga.... :D

iskreno, po meni nemamo igracki kadar za neku pretjeranu ofanzivu plus toga mislim da odbrana u ovoj ligi dobija prvenstvo.

previse toga bi moralida mijenjamo da bi dobili neku opako ofanzivnu ekipu, to je moglo kad si imao stojana vranjesa koji je kao zadnji vezni imao okomitost i davao brzinu cijeloj ekipi, kad smo imali pravog playa ljubojevica, pa marka maskimovica itd..

ovo sad nije ekipa za tu koncepciju igre...jbg ..ali jeste ekipa za titule :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2011, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa ja i mastam da cemo dovesti dobre igrace prema naprijed :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 935, 936, 937, 938, 939, 940, 941 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]