Ало људи да и ја кажем нешто по питању сутрашњега дана.
прва ствар видим огласили се из породица погинулих и заробљениг бораца, ја те људе не измјено поштујем , Бог ми еј свједок да недам да нико ружно ишта каже на тему ВРС, бораца ВРС и људи чији су темељи уклесани у ову нашу напаћену државу, ал исто тако сви ти индијанци који су дали саопштење за јавност, који воде то удружење, сви они добијају паре од Додика, боли њих она ствар и за погинуле и за РС, само да је њима добро, што треба да буде наша срамота, да се сад огласе кад Борац треба да слави титулу, а кад је Додик попљуво борце, они су шутили док онај плаћеник Ћургуз се није диго, па као и они се одмах дигли, и то ај наша реалност и тога смо сви свјесни. Друга ствар, што се тиче генерала Младића, ја мсм да би права ствар стра била, да на текми све љепо буде, а на тргу посље прославе играча са навијачима да се и да неки вид подршке нашем напаћеном генералу, који је бранио РС читав свој живот, клео се у њу, на крају рата плакао , јер су га најближи људи издали и отели нам 25 % теритоирије дејтоским срањем.
одна видим овде пуно песимизма, по питању тренера, просалве, кише, пизде матерне.
Људи моји јесмо ли били са Борцем кад је био друга лига, јесмо ли били по сњегу , киши, сунцу, на -40 или + 40, јел се кунемо у њега, јел га волимо што је клуб из нашег града , па сутра да сјекире падају ја ћу да будем, јер чекам ово читав живот, јер ми се сан остварио, јер су поушали да нас угасе,јер су нас гурали у другу лигу, јер су нас тукли у федерацији, јер смо Српска група, јер смо били уз њега по свакавким вукојебинама и стадионима који трибине немају, јер смо бранили част Републике Српске и бранићемо је док смо живи!!!
А што се тренера тиче, на крају се испоставил ода ми ту немамо право гласа, јхер управа сама одлучује, ми смо против одласак ЈАгоде, али ипак нас нико не слуша, тако да је нпотребно нервирање по том питању.
ја се надам да сам вам навео 1 % разлога што сутра треба да будемо уз Борац !!!
НАШ ЈЕ БОРАЦ ШАМПИОН !!!
_________________ Ана Карењина и друге жене све нека знају да си ти за мене једини !!! ФКБ 1926
У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!
|