banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 10:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 922, 923, 924, 925, 926, 927, 928 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2011, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ceka nas mnogo,mnoooogooo posla nakon slavlja te titule...
Ali nekako sam optimista da ce se na kraju sve posloziti,kao sto uvijek bude tako.
Sad mi se najrealnije rjesenje cini onaj trener Rada,Nikolic.Upravo reaguj,da nam i on ne izmakne,jer boljeg mi nemamo.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
не знам колико је реално да Николић дође.
он је у Раду имао одличне услове, плату коју никада ни један тренер није до сада имао у Борцу.

бојим се да смо након одустајања Јовића у великим проблемима, јер сада и немамо неког претјераног избора.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

него ајмо састав за сутра. прогнозе резултата.
ајмо мало да покренемо слављеничко расположење.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
JOVIĆ POSTAVIO USLOVE

Uprava Borca je prema nekim informacijama kontaktirala sadašnjeg trenera Zvijezde Dragana Jovića i to u namjeri da ovaj trener na klupi novog prvaka naslijedi Vladu Jagodića.

Kako tvrde izvori iz Borca nekadašnji strateg Zrinjskog postavio je uslove, a sad je na čelnicima tima iz Banje Luke da razmotre zahtjeve.

"Jović jeste skup trener, ali to ne znači da nije u kombinaciji da dođe u naš klub. Ima tu dosta trenera koji su nam se sami ponudili, ali nama treba trener koji će odmah povesti ekipu u dobre rezultate. Već početkom slijedeće sedmice trebalo bi da bude poznato ko će biti novi trener", rekao nam je jedan od visokih zvaničnika Borca.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
kad ce sutra biti pustene karte, jer se koliko sam upoznat ne moze bez karte na stadion?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
batica je napisao:
kad ce sutra biti pustene karte, jer se koliko sam upoznat ne moze bez karte na stadion?

Za zapad su potrebne karte a samo znam da ce kapije stadion biti otvorene od 15:00 :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 10:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
зар Јовић није отпао?
СВИ НА СТАДИОН-БОРАЦ ЈЕ ШАМПИОН!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
јовића су наши тражили и раније, али се нису могли договорит јер је тражио превише пара.
изгледа да је сад опет иста ствар у питању.

ово сам чуо од једног јовићевог рођака.. који је успут и мој рођак. :D
одмах да кажем да не миришем тог јовића као човјека али што се тиче његових тренерских квалитета он их заиста посједује.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не знам,по мени је Баја и од Јовића бољи,али боље и тај Јовић него неки ћургузи,мариновић,петровићи :D

Николић,Јовић,или Баја за тренера или да Владо остане.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 10:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
kad igrac ili trener ( pod uslovom da mu borac nije maticni klub) iz premijer lige dolazi u Borac, trazi minimalno duplo vise novaca nego za isti angazman u nekom drugom klubu sem zeljeznicara, sarajeva i sirokog.
To je na neki nacin normalno, jer igraci i treneri premijer lige smatraju dolazak u Borac uspjehom i necim sto treba i finansijski da im se isplati.

U banjaluku se ne dolazi nako na lijepe oci da se pravi kajrijera ( za domce uslove govorim ) nego svi smatraju da su svojim dosadasnjim radom u drugim klubovima to zasluzili, i zbog tog traze dosta vise novaca nego za neke druge klubove.

To sa jedne strane jeste finansijski problem, ali s druge strane o je teret cinjenice da je Borac veliki klub za nase uslove, i to treba i da imponuje.

Bez para nema modernog fudbala, i sve ima prostu racunicu, sto vise ulozis imas daleko vece sanse da ostvaris uspjeh.

Borac sad ima sansu da debelo naplati osvjanje titule, i ako se bude pametno radilo, ovo bi mogla biti finansijski jako dobra godina koju bi sasvim sigurno trebali pratiti rezultati.

Ono sto zabrinjava i sto definitvno nije normalno je da iz ekipe koja je osvojila tiutulu odlazi trner i moguce predsjednik uo, to ljudima sa strane moze da ukaze da u klubu postoje odredjeni problemi koji ih mogu odbiti od kluba i to je nesto sto nikako nije pozeljno za klub.

Ovo za trenere sa slagerom se slazem apsolutno !

Mislim da tome doprinose dvije vazne stvar :

1. Ogroman pritisak raznoraznih fudbalskih znalaca sa zapadne tribine koji ocekuju da na gradskom gledaju valjda barselonu a ne borac. Oni tad stvaraju atmosferu nezadovljstva IGROM , pa onda i kad borac pobjedjuje imaju more primjedbi, ismijavanja i "komentara na strucnost" trenera, koji kad se poinavljaju iz dana u dan iz utakmice u utakmicu, postaju dominantna istina, koja se prenosi iz kafene u kafanu, od covjeka do covjeka koji imaju veze s borcem i tako na kraju dobijemo ovakav rezultat.

To narusava i autoritet trenera kod igraca koji istu tu pricu cuju, i to osjete kao slabost trenera, i onda ta prica dobije i svojudrugu dimenziju u svlacionici.

2. stalna borba za poziciju trenera borca od ljudi koji su tu negdje stalno oko kluba i koji rovare kad god dobiju i najmanju priliku

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 11:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dugo sam se dvoumio da li da uopste napisem ovaj post,plaseci se da ne kvarim bezveze slavljenicku atmosferu,ili da ne mijesam politiku i sport,ali jebiga,ovdje je sve politika.

Mozda sam ja zatucan i glup,ali da sam ja Predsjednik Borca ja bih otkazao sutrasnje slavlje na Trgu,ne bih cak dao nikakvo objasnjenje zasto,neka ga svako shvati na svoj nacin.Na stadionu bi igraci otrcali par pocasnih krugova,tu bismo ih nagradili jednim dugotrajnim aplauzom i to je to.
Ne bih da ulazim u politiku i sudstvo,niti da presudjujem ko je kriv a ko nije,pogotovo dok se ne dokaze,ali ono sto je cinjenica je da je ogroman postotak stanovnistva Republike Srpske tuzan,zbog osjecaja da se primjenjuju razliciti arsini,a i mi smo dio te Republike Srpske. I tako i tako nismo previse omiljeni po RS,mogu tek misliti kako ce to biti nakon sutrasnje proslave titule prvaka Bosne i Hercegovine u danima kad je vecina ostatka Republike Srpske tuzna i pritiska je osjecaj nepravde.
Moj stav da treba otkazati te Maje Tatic,Balkan Express,krkanluke i ostalo jos samo pojacava to sto otprilike zamisljam profil 90% od tih koji stoje u redovima pred cisternom za pivo i besplatne cevape,kao i njihovu "zainteresovanost" za Borac.

Ovo je samo moj licni stav koji uopste ne mora nuzno biti tacan,bar ja se tako osjecam.Postujem zrtvu Srebrenice,dabogda da se nikad nije desila,ali ipak boli onako trijumfalan istup Predsjednika Srbije juce,boli i to sto 700 000 ubijenih u Jasenovcu (mahom zena i djece) niko u svijetu nikad i ne pominje,da ne kazem da niko nije odgovarao za to,a juce smo bili po citavom svijetu demonizirani i to kao breaking news. A ono sto mene najvise boli je sto se cijela globalisticka masinerija i njihovi placenici po Srbiji stalno upinju da dokazu kako je pocetak vremena na ovim prostorima 1991 godina,a sve prije toga neka se zaboravi! Malo mi je falilo da gadjam televizor juce slusajuci izjave politicara iz lijepe njihove kako je uhvacen jedan od najvecih monstruma i zlocinaca u istoriji! A na svaku zrtvu Srebrenice,NDH je ubila 100 Srba samo u Jasenovcu! I to se uzgred pomene samo na Dan holokausta i to samo kod nas!Srbi kao ubjedljivo najvece zrtve u 20.vijeku bivaju demonizirani,a Hrvate niko u svijetu ni da pomene u tim kategorijama genocida itd! I kako moze 8000 muskaraca biti proglaseno za genocid,a 700 000 ljudi,zena i djece da ne bude? E to nikome normalnom nije jasno?!

Mislim da su ovo uglavnom stvari zbog kojih je vecina naroda u Republici Srpskoj ovih dana tuzna i nisam siguran koliko je vrijeme za proslave,ali postujem svaki izbor. Ne daj Boze da neko ovo shvati kao poziv da ne ide na Trg,to bi tek bilo degutantno kad niko ne bi dosao,pa da nasi heroji stoje na bini sa peharom a da na platou nema nikoga da ih pozdravi. Zato sam na pocetku i napisao da bih ja tu proslavu na Trgu otkazao,bez nekih velikih objasnjenja.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

брате то смо ти ми.
да није било Јевреја Јасеновац никада не би био ни обиљежен, нико не би данас ни знао за то стратиште.

Сорошева машинерија ради све на убијању оно мало идентитета и поноса. глобализација је чудо, нема историје, нема традиције, само потрошачко друштво које блеји у екран и ради како му се каже!

и ја сам тужан. али и прије овога сметала ми је та циркусијада на тргу на којем ће доћи људи на иће и пиће, а не због Борца.
главна прослава и треба да је на стадиону, у нашој кући!
слажем се да би славље на тргу требало отказати.
али мислиш да они који то организују уопште заболе шта истински навијачи Борца мисле о томе?
шта просјечан становник Бањалуке и Републике Српске мисли?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 11:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
takode mislim da nije nam do takvog oblika slavlja a sad smo i svjesni da i ko bude na trgu da ce se to samo po sebi pretvoriti u nesto drugo.

srbijo majko postala si maceha od juce tu zemlju brisem iz svih svojih emotivnih karata

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 11:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Никада их није ни занимало!
Мени лично још смета што се наглашава прослава титуле првака БиХ, ово је прослава одласка у Европу, у наметнутој лиги и држави!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ljubojević: Gruzijci, Irci i Litvanci po mjeri Borca:

http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/ ... 4e2f1c0b48

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 12:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Schlager je napisao:
Dugo sam se dvoumio da li da uopste napisem ovaj post,plaseci se da ne kvarim bezveze slavljenicku atmosferu,ili da ne mijesam politiku i sport,ali jebiga,ovdje je sve politika.

Mozda sam ja zatucan i glup,ali da sam ja Predsjednik Borca ja bih otkazao sutrasnje slavlje na Trgu,ne bih cak dao nikakvo objasnjenje zasto,neka ga svako shvati na svoj nacin.Na stadionu bi igraci otrcali par pocasnih krugova,tu bismo ih nagradili jednim dugotrajnim aplauzom i to je to.
Ne bih da ulazim u politiku i sudstvo,niti da presudjujem ko je kriv a ko nije,pogotovo dok se ne dokaze,ali ono sto je cinjenica je da je ogroman postotak stanovnistva Republike Srpske tuzan,zbog osjecaja da se primjenjuju razliciti arsini,a i mi smo dio te Republike Srpske. I tako i tako nismo previse omiljeni po RS,mogu tek misliti kako ce to biti nakon sutrasnje proslave titule prvaka Bosne i Hercegovine u danima kad je vecina ostatka Republike Srpske tuzna i pritiska je osjecaj nepravde.
Moj stav da treba otkazati te Maje Tatic,Balkan Express,krkanluke i ostalo jos samo pojacava to sto otprilike zamisljam profil 90% od tih koji stoje u redovima pred cisternom za pivo i besplatne cevape,kao i njihovu "zainteresovanost" za Borac.

Ovo je samo moj licni stav koji uopste ne mora nuzno biti tacan,bar ja se tako osjecam.Postujem zrtvu Srebrenice,dabogda da se nikad nije desila,ali ipak boli onako trijumfalan istup Predsjednika Srbije juce,boli i to sto 700 000 ubijenih u Jasenovcu (mahom zena i djece) niko u svijetu nikad i ne pominje,da ne kazem da niko nije odgovarao za to,a juce smo bili po citavom svijetu demonizirani i to kao breaking news. A ono sto mene najvise boli je sto se cijela globalisticka masinerija i njihovi placenici po Srbiji stalno upinju da dokazu kako je pocetak vremena na ovim prostorima 1991 godina,a sve prije toga neka se zaboravi! Malo mi je falilo da gadjam televizor juce slusajuci izjave politicara iz lijepe njihove kako je uhvacen jedan od najvecih monstruma i zlocinaca u istoriji! A na svaku zrtvu Srebrenice,NDH je ubila 100 Srba samo u Jasenovcu! I to se uzgred pomene samo na Dan holokausta i to samo kod nas!Srbi kao ubjedljivo najvece zrtve u 20.vijeku bivaju demonizirani,a Hrvate niko u svijetu ni da pomene u tim kategorijama genocida itd! I kako moze 8000 muskaraca biti proglaseno za genocid,a 700 000 ljudi,zena i djece da ne bude? E to nikome normalnom nije jasno?!

Mislim da su ovo uglavnom stvari zbog kojih je vecina naroda u Republici Srpskoj ovih dana tuzna i nisam siguran koliko je vrijeme za proslave,ali postujem svaki izbor. Ne daj Boze da neko ovo shvati kao poziv da ne ide na Trg,to bi tek bilo degutantno kad niko ne bi dosao,pa da nasi heroji stoje na bini sa peharom a da na platou nema nikoga da ih pozdravi. Zato sam na pocetku i napisao da bih ja tu proslavu na Trgu otkazao,bez nekih velikih objasnjenja.

Svaka cast za post! +1

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 12:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
http://www.banjaluka.rs.ba/faq/send_pro ... ight_mi=50

Прочитајте то спортски викенд украшен трофејима, а каквих све балвана има.

Ја сам против Трга отпочетка. Ако би се у свему тражило било шта позитивно онда:

За викенд је велики пливачки митинг, долазе бројни пливачи 200 - 300 између осталог и цијела наша репрезентација па рецимо то око прославе донекле употпуњава дешавања у Граду, и ствара још љешу слику.

Poslednji put menjao БуС dana 27 Maj 2011, 12:33, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
najgore od svega je sto ce se sutrasnje slavlje pretvoriti u miting podrske Ratku Mladicu i bice nesto sto ne treba da bude

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Pa neka se pretvori,djeneral je zaduzio srpski narod,to je najmanje sto mozemo da ucinimo za njega.Nazalost vidim i ovde ima kukolja koji podrzavaju ovaj sraman cin.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:

ovaj put se ne bih slozio sa tobom.
Ni u ratu nas Pale i Bijeljina nije volila, pa ne znam da bih se sada trebao uzbudjivati, da li ce se ostatak RS uvrijediti ili nece.
Nismo omiljeni jer se Borac pokusava progurati kao brend RS, a ne grada Banja Luke. I meni bi smetalo da se gura Slavija ili Radnik kao brend RS a ne Sarajeva ili Bijeljine.

Objasni Schlager na doceku igraca poslije osvajanja kupa, jesu na trgu bili svi borcevci ili ja bilo opste narodno veseljo. Titulu treba na stadionu proslaviti, a sou za siroke narodne masu na trg prenjeti.

Ravnogorac aj mani se politike, zaduzio je i narod generala, pa se zaslugom generala osporava legitimitet citave RS.
Organizuj protest za generala, ostavi se Borca.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 922, 923, 924, 925, 926, 927, 928 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]