banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 921, 922, 923, 924, 925, 926, 927 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2011, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Butorović za SPORTAL.RS: Nikad Kopanju nisam ni čuo ni video!

Član UO banjalučkog Borca Željko Kopanja za Nezavisne novine je izjavio kako je predsednik Vojvodine Ratko Butorović pokušao da ga nagovori da mu Borac na neko vreme odloži vraćanje duga od 40.000 evra za transfer Nemanje Bilbije. Međutim, medalja uvek ima dve strane. A sa te druge, odnosno iz usta prvog čoveka Novosađana potpuno drugačija priča. Naime, Ratko Butorović u razgovoru za SPORTAL.RS kaže da nikada nije niti zvao, niti čuo, ni video, a ni upoznao Željka Kopanju. Butorović kaže da je cena dolaska Nemanje Bilbije u Vojvodinu iznosila 100.000 evra, a da je novosadski klub od toga isplatio 62.000, odnosno da duguje još 38.000 evra.

- Niti sam zvao, čuo, niti video tog Kopanju. Jednostavno ne znam čoveka! Nije mi jasno odakle to u javnosti i da se na taj način vode razgovori dva bratska kluba! Ono na čemu insistiram je da se usaglasi tačna cifra. I da jesam zvao dotičnog gospodina, i da sam tražio da se odloži plaćanje to nije suština. Da li dugujemo 28, 17 ili 35 hiljada evra? Mi smo tražili sravnanje, da se prethodno utvrdi da li je to 15, 20 ili 30 hiljada - kaže Butorović za SPORTAL.RS.

Inače, banjalučki Borac je tokom priprema boravio 15 dana na pripremama u Novom Sadu gde su igrači i stručni štab koristili usluge hotela, terena i svega neophodnog tokom boravka, a to im je prema rečima Butorovića omogućila Vojvodina.

- Borac je svi znate bio kod nas na pripremama. Tokom 15 dana imali su prenoćište, pun pansion i sve što im je bilo potrebno. Takođe, naš igrač koji je kod njih na pozajmici, Miroslav Stevanović im je doneo Kup i proglašen je za najboljeg igrača. Prihvatamo dug, čašćavamo ih i za to što su bili kod nas, ali ovakve tvrdnje koje Kopanja iznosi u medije da sam ga zvao i nagovarao nisu istinite! Neka dokaže da sam ga zvao u listingu poziva - poručuje Butorović.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
имам једног стручњака који одлично познаје наше играче. његов роковник је пун акција, тренинга које је пратио из снијега до кољена.
познаје и прилике у клубу, а близак је и симпатизерима и навијачима.
не знам да ли да га поменем овдје, да пета колона не покуша да и овај договор уништи.
ајде своји смо па могу да се отворим.

један једини, непоновљиви
професор Мића :D
морао сам мало да се орасположим у овом суморном тренутку!

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Voli da slika i da se slika tako da mislim dace biti u dobrim odnosima sa novinarima i fotoreporterima :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Cosa Nostra je napisao:
Butorović za SPORTAL.RS: Nikad Kopanju nisam ni čuo ni video!

Član UO banjalučkog Borca Željko Kopanja za Nezavisne novine je izjavio kako je predsednik Vojvodine Ratko Butorović pokušao da ga nagovori da mu Borac na neko vreme odloži vraćanje duga od 40.000 evra za transfer Nemanje Bilbije. Međutim, medalja uvek ima dve strane. A sa te druge, odnosno iz usta prvog čoveka Novosađana potpuno drugačija priča. Naime, Ratko Butorović u razgovoru za SPORTAL.RS kaže da nikada nije niti zvao, niti čuo, ni video, a ni upoznao Željka Kopanju. Butorović kaže da je cena dolaska Nemanje Bilbije u Vojvodinu iznosila 100.000 evra, a da je novosadski klub od toga isplatio 62.000, odnosno da duguje još 38.000 evra.

- Niti sam zvao, čuo, niti video tog Kopanju. Jednostavno ne znam čoveka! Nije mi jasno odakle to u javnosti i da se na taj način vode razgovori dva bratska kluba! Ono na čemu insistiram je da se usaglasi tačna cifra. I da jesam zvao dotičnog gospodina, i da sam tražio da se odloži plaćanje to nije suština. Da li dugujemo 28, 17 ili 35 hiljada evra? Mi smo tražili sravnanje, da se prethodno utvrdi da li je to 15, 20 ili 30 hiljada - kaže Butorović za SPORTAL.RS.

Inače, banjalučki Borac je tokom priprema boravio 15 dana na pripremama u Novom Sadu gde su igrači i stručni štab koristili usluge hotela, terena i svega neophodnog tokom boravka, a to im je prema rečima Butorovića omogućila Vojvodina.

- Borac je svi znate bio kod nas na pripremama. Tokom 15 dana imali su prenoćište, pun pansion i sve što im je bilo potrebno. Takođe, naš igrač koji je kod njih na pozajmici, Miroslav Stevanović im je doneo Kup i proglašen je za najboljeg igrača. Prihvatamo dug, čašćavamo ih i za to što su bili kod nas, ali ovakve tvrdnje koje Kopanja iznosi u medije da sam ga zvao i nagovarao nisu istinite! Neka dokaže da sam ga zvao u listingu poziva - poručuje Butorović.

бата лаже,кратко и јасно речено....поготово ово з априпреме да су биле џ,то је, провјерено,плаћено и то умањењем дуга.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
па то ти кажем. комбинација Муриња и Фергусона. ем тактичар, ем шоумен.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Јел узео неко мајицу јебемти мајицу..
Као да смо сваке године шампиони :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Mislim da Koroman nikako nije za Borac. Postar je igrač, a i kontam da ne vrijedi silnih para koje mu CZ daje. Samo bi bio prevelik udarac na ionako skroman budžet kluba. Mislim ono što su već i ostali rekli, treba neke mlade igrače dovesti koji su sposobni izgurati nekoliko dobrih sezona. Ne bih volio da se poslije ovakvog uspjeha zbog nekih zakulisnih igara i izbora lošeg trenera ne nastave sjajne partije Borca na koje smo navikli u poslednje dve godine...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
d.a. je napisao:

A ni stručni štab mu ne treba, znači od ovog momenta opcija broj jedan, a peta kolona na njega ne može da izvrši pritisak... to je nemoguće, jer će prije on njih da raskrinka i sludi... Mića za šefa... Plus je dobar sa igračima...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
d.a. je napisao:

A ni stručni štab mu ne treba, znači od ovog momenta opcija broj jedan, a peta kolona na njega ne može da izvrši pritisak... to je nemoguće, jer će prije on njih da raskrinka i sludi... Mića za šefa... Plus je dobar sa igračima...[/quote
i naravno dati mu ugovor na vise godina :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
:(

Борац је играо један систем који је тотално различит Јовићевом, можда није хтио због краткоће времена и великих очекивања а неко је поменуо и да је он поставио некакве услове можда да му се осигура останак или довођење неких играча, ко зна?

Код Мариновића сте рекли 99% и сад опет, 99% значи да је све договорено само треба да дође и стави параф.

Такође неко је изгледа дао и криву инфо. и око Купа Бањалуке на борацспорт не пише да је Вељовић дао гол него Николић... Све нешто наопако ових дана а да не причам о сјеверу и југу нико изгледа није смио ни питати Додика и Џомбића кад се креће с тим а вамо глуме нешто, кад оду код њега мањи су од маковог зрна. КЛИМОГЛАВЦИ

Драго ми је да одлази из управе манекен, обећао је свашта а ништа није урадио, Боже мили ово све код нас као да испадамо из лиге а тек кад се крену играчи осипати...

Надам се сутра позитивнијим вијестима, данас тотални мрак

Важно да је око прославе све спремно а тренер...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ni u cemu nase Uprave nisu tako transparentno demonstrirale malogradjanstinu i nedoraslost ozbiljnom poslu kao sto je vodjenje velikog kluba kao kad su treneri u pitanju. Pogledajmo kako su smijenjeni nasih zadnjih 5 trenera.
Odovic preuzme ekipu dan nakon samaranja i skidanja dresova u Prnjavoru u trenutku kad smo bili oko 10 mjesta u Prvoj Ligi RS. Poslozi ekipu,ubjedljivo nas uvede u Premijer Ligu sa vise od deset bodova prednosti na kraju prvenstva. Pocne Premijer Liga i smijene ga vec u 6.kolu bez ijednog kiksa (osim ako nekome remi kuci sa Sarajevom nije ogroman kiks).
Smijeni ga Jagodic,po sistemu toplo-hladno privede jesenji dio,ali na proljece napravi pravi masakr protivnika,osvoji daleko najvise bodova od svih klubova (pa i sampiona Zrinjskog),zabiljezi cetiri pobjede u gostima,a u Banjaluci svima utrpa po 3-4 gola,ali dzaba! Debeli Janjetovic mu uruci otkaz!
Dodje Baja,Borac gazi,meljemo protivnike,utakmicama protiv Zrinjskog,Zeljeznicara,Veleza,Sarajeva prisustvuje stalno izmedju 8000 i 13 000 gledalaca,ali vec oko 8. ili 9. kola protiv Zeljeznicara je u lozi vidjen Dzimi Maric sto je znacilo da je Baji vec tada bila odredjena sudbina,sto se na prozivci za zimske pripreme pokazalo tacnim i primorali su ga da dadne ostavku i doveli Dzimija.
Dzimi je bio katastrofa jer mi to znamo posto su nam jos u glavi "igre" Borca pod njegovim rukovodstvom i on je stvarno zasluzio smjenu,mada i on moze reci "Odmah nakon mog dolaska rasprodali su 8 igraca iz prvih 11,ali i pored toga ja sam osvojio Kup i zadrzao drugo mjesto sa polusezone,a nakon toga sam ravnopravno igrao sa Lozanom koja je kasnije izbacila Randers,Lokomotivu Moskva i igrala grupnu fazu,i smijenjen sam odmah u prvom kolu nakon poraza od Sirokog"
Vlado Jagodic preuzme demoralisanu ekipu od Dzimija i obori sve rekorde u istoriji Premijer Lige,donese nam prvu titulu u istoriji,ali ni to nije dovoljno-cao!

I sad recite mi vi,koji bi trener koji imalo drzi do svog dostojanstva olako dosao u Borac,bez neke cvrste garancije kao sto je ugovor na 2-3 godine? Zakljucak-Jedino je Dzimi zasluzio smjenu,a u novo nastaloj situaciji bi najbolje bilo da se u zadnji cas postigne dogovor da ostane Vlado Jagodic. Ne vidim bolje rjesenje,ako je Jovic zaista odbio.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Оооо, куд` плови овај брод?

Јој, прво ђенерал, па сад ово с тренером... :(

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ваљда ће неког тренера наћи да ваља,ја би опет Бају,али ако се навијачи не слажу,ништа од тог !

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kako ljudi znaju da rade posao. e moja upravo, ako ne znas sama pa prepisi ....

Citiraj:
"U praktičnom smislu to znači kako će Dinamo u sljedećih deset godina uplatiti milijun i 200 tisuća eura odnosno 120 tisuća eura godišnje Širokom. Za uzvrat Široki Brijeg će se obavezati da će Dinamu u bilo koje vrijeme ustupiti pravo prvokupa na igrače iz omladinskog pogona za koji će im Dinamo pružiti know-how jer tu imamo sjajne rezultate.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
дубоко сам разочаран. па сад и да доведу неког иоле квалитетног стручњака ништа то не вриједи ако ће наставити политику као и са претходним тренерима што је Шлагер одлично објаснио.
Боже сачувај...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 23:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Sve dok je Brane Jankovic i njemu slicni u klubu od toga nema nista!

Zalosno je ovo sve sto se dogadja trenerima u Borcu u posljednjih nekoliko sezona i zakljucak je jasan da niko nece da sjedne na klupu bez bilo kakve garancije. E tu je osnovni problem, sto je i Vlado radio bez ugovora, sto je i Vinku nudjena klupa takodje bez ugovora, pa dajte ljudi, ne igramo mi 5 ligu pa da su tu ljudi iz ljubavi, da budemo iskreni. Jasno je svima sta se desava sa trenerima i ljudi traze bilo kakvu sigurnost a ne da ih sutnu kada njih zasvrbi, pa sve vam je bilo jasno kada se poojavila Dzimijeva njuska na utamici u BL a nismo ni pomisljali o promjeni trenera...

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE........

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
d.a. je napisao:
имам једног стручњака који одлично познаје наше играче. његов роковник је пун акција, тренинга које је пратио из снијега до кољена.
познаје и прилике у клубу, а близак је и симпатизерима и навијачима.
не знам да ли да га поменем овдје, да пета колона не покуша да и овај договор уништи.
ајде своји смо па могу да се отворим.

један једини, непоновљиви
професор Мића :D
морао сам мало да се орасположим у овом суморном тренутку!

Ко је професора налемао прије неколико мјесеци? Видио сам га, не сјећам се тачно кад, имао је подоста модро лице.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 07:00 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
i dalje mi nije jasno šta je problem u tome da Jagodić ostane

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 07:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
ne znam samo kakav je Vladin stav o svemu... ne znam samo šta je cilj uprave...imaš trenera koji ubjedljivo osvoji prvenstvo,dovedeekupu u red,navijači i grad maksimalno napaljeni i motovisani ...onda sve to prospemo

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 08:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
`Ајо људи бар на тренутак да заборавимо све ружно и да се окренемо сутрашњој утакмици и прослави титуле.
Јер ипак, ми смо шампиони! 8) 8) 8)

А послије тога ћемо разбијати главу о тренеру, појачањима, стадиону.
Знате да са Борцем увијек има неких пи*дарија, али зато је и занимљиво бити симпатизер/навијач Борца :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 921, 922, 923, 924, 925, 926, 927 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]