banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2022, 19:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Borac je bio jedini tim koji je igrao iole ozbiljnijnu kosarku u RS i osvajao titule prvaka Rs pobjedama od 40-50 razlike i cim se 1998-1999 pojavio prvi konkurent u vidu Igokee Borac je poklekao i poceo gubiti trofeje, a Mile tuci navijace koji danas odusevljeno prihvataju to da je Borac drugi tim Igokee. Istorija je i ono sto je bilo od 1999 do danas, a Igokea ima desetine trofeja, ucesca u plej ofu aba lige, reprezentativce Srbije i BiH, prodala igrace direkt u top evroligase, a sta je to Borac uradio u svojoj istoriji? Prodao dupe Igokei i postao drugi tim. 2 pretposljednja mjesta u aba ligi, nekoliko ucesca u evropi i to zato sto niko drugi nije bio ni blizu ozbiljne kosarke u RS, a neko je morao igrati jer su igrali i klubovi iz fbih. I Igokea je zaigrala evropu godinu dana nakon Borca. Igokea cak ima i evropsko finale. Trecorazredni celendz kup ali je finale i to dok Dodik nije bio vlast. Igokea je kosarkaska institucija za Borac.

Igokea je imala prosjek 3000 u aba ligi prije 10 godina kad su pocinjali i kad je bilo in ici na utakmice aba lige, a Borac je imao duplo manji prosjek gledalaca u aba ligi. U one 2 sezone, a isto tako protiv Zvezde puno vecu podrsku je imala Zvezda, a tek sad bi imalii Zvezda i Partizan i bilo bi kao u Laktasima kad igraju jer Lesnari sigurno nece na kosarku, a cigani i grobari bi zauzeli bar pola dvorane.

Banja Luka je grad rukometa, fudbala, boksa, a kosarkaski je provincija.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2022, 21:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Avg 2020, 06:27
Ma ljudi, opustite se, j....š i Borac i Igokeu, nego, mene zanima nešto drugo.Šta nam je sa drugom Ivan85.
Nestade bez traga.Pitam za druga.
Koji krelac!Prijavi se sa svog maila koji sadrzi broj 87 .
Glupan za medalju.Nestade bez traga!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2022, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik

Oooo gospodine Djajicu eto i vas nakon dugo vremena, cestitam na unapredjenju, sta kazu Igor i Drasko? Hoce li biti para da isplatite zaostale plate igracima? Nemojte dugovati u ovakvoj euforiji... Nadam se da niste ulazili sami u prostorije Draskom!
Zasto Arandjel dugo ne pise? Nije valjda da je ljut sto ste vi sjedili pored Igora i Draska, a on na tribinama kao obicni smrtnik...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 00:05 
Pripravnik
Pripravnik

Ups, izgleda da sam dirnuo u ljutu ranu drugu boriku.
Elem, očigledno je da je njemu najbitnije gdje je ko sjedio, što implicira da su kompleksi druga borika veliki.
Kad smo kod sjedenja, samo glup čovjek ne vidi kakvu poruku šalju ljudi koji vode klub.
S mog aspekta ona je da su dobrodošli svi koji hoće i mogu pomoći.I to je loše?ABA 2, kup RS kup BiH , i sve u Boriku.
Prvo mjesto u ABA 2, sve selekcije čitam danas, se plasirale na finalne turnire, Juniori dobijaju u RS ligi, igraju egal sa Igokeom...Sve je to slučajno.
Razumijem da imaš ličnu netrpeljivost prema ljudima koje spominješ, ali dobro.Ovo ide kako ide, a borik i par ljudi oko njega su na svu sreću manjina.Poruka i slike iz Borika su na žalast vas par, pravo vidjenje i ocjena javnosti.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 00:15 
Pripravnik
Pripravnik

I da, još nešto.Ako dodje do famoznog duela, a nadam se da hoće, u nedelju, svaki rezultat će biti komentarisan na negativan način, kako god bude.Ali, ko je narodu napekao kolača, taj se rodio nije.
Kup BiH, organizacija?To je lako jel, nazoveš Savez i kazeš, igra se u Boriku.A oni u Savezu koji obožavaju Srbe umru od sreće i kažu, evo izvolite.Jeste malo morgen.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 01:40 
Pripravnik
Pripravnik

U gradu od 200 hiljada skupite 1500 ljudi pored sve propagande, nagradnih igara, dijeljenja karata itd i pricate kao da ste napunili gradski stadion. A atmosfera pozorisna, kako i ne bi kad je najmanje istinskih borcevaca, a sve vrvi od kvazi elite ovog grada. Pitas se da li si na utakmici Borca ili na koncertu neke raspale pjevaljke.
A sto se kupa tice to je lako, ko ponudi bolje uslove taj dobija, a tu se podrazumijeva i neka uplata savezu, manite me te price kako svi mrze nas ovako dobre . A pitanje je i da li se iko drugi ponudio za organizaciju finalnog turnira kupa osim vas tj. vjerovatno je Igokea donijela odluku i dala zeleno svjetlo da Borac bude domacin i da se oni ne prijavljuju u Laktasima. I neshvatljivo mi je da organizuju dobije ekipa koja se jos nije ni plasirala na taj turnir, to ima samo kod nas.
Pustite vi to i posvetite se malo da isplatite dugove igracima. Ako niste sposobni ovako mali budzet servisirati na vrijeme mogu misliti sta bi da se kojim slucajem plasirate u aba 1.

Nisu moji kompleksi veliki nego namjerno to pominjem jer vi ste navodno apoliticni, a lizete guzice i pozicije i opozicije. Nadam se da vam Drasko nece bukvalno shvatiti to lizanje hehehe

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 08:26 
Pripravnik
Pripravnik

Jeste, Tuzla je baš bila neraspoložena za organizaciju, i sa gadjenjem su to odbili.Sve je bilo spremno da se u Tuzli napravi spektakl i da se dvije ekipe iz RS najstrašnije urnišu.Ali ti to nikad shvatiti nećeš.
Što se tiče plata, nisam upućen, ali nisam siguran da ekipa koja je prva na tabeli ima velikih problema sa isplatama, kao što nisam ni siguran da bi Amerikanci ostali ovdje da ima većih kašnjenja.Logično zar ne?
Takodje, ne valja pozicija, ne valja opozicija ne valja ništa.
Rekao bih, drugar borikbl, da si ti težak sam sebi.Nije ti lako.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 09:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Dec 2021, 13:26
Potkozarje je tek tavorilo prije rata, svoj uspjeh su postigli privatnim projektom i politikom. Nije igokea nista narocito ako uzmemo to u obzir, ako uzmemo da ipak "cilj bira sredstvo". Borac nakon 90-tih i pocetka 2000-tih nije ostvarivao nikakav uspjeh upravo zbog guranja igokee, ne mora se zato govoriti da nema istoriju.

Slozicu se sa borikbl, u ovolikom gradu skupiti 1000-2000 ljudi stvarno ne treba biti problem, pogoovo ako ima makar malog stranackog uticaja. Sjetimo se raznih dogadjaja, za banalnije stvari se skupljao veci broj ljudi, budimo realni.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zapravo i jeste problem skupiti par hiljada ljudi. Posebno u drugoj ligi.
Ok, Borac jeste filijala Igokei, ali nemojmo od Igokee praviti nekog giganta, molim vas.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Још се није родио, ко би нашем народу угодио. Поједини људи су тврдили да овај КК Борац никада неће имати више од 200-300 гледалаца, а сад кад је било по 2000, поново ни то не ваља, испашће на крају да је довожен народ аутобусима из других градова, апсолутно ме неби изненадило да и то неко напише. Сви су једва чекали прошле сезоне да Борац "падне" па нису дочекали, па се на крају сезоне коментарисало да је то то и да ћемо ове сезоне пропасти а Борац ниже резултат за резултатом.
Што се Игокее тиче, знам да не вриједи трошити вријеме на то да Борац није њихов развојни тим како поједини тврде. Развојни тим и спортска сарадња су два свијета различита.

Само да подсјетим, финале купа РС, КК Борац : КК Леотар, сриједа, 20:00, дворана Борик, улаз слободан.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ako Moskva broji 15 miliona, znači 75 puta veća od Banjaluke, ne znam koliko bi CSKA trebao imati prosjek na utakmicama evrolige?? 70-80000?
Dobra je posjeta. Važno da se vratila košarka i da Borac vraća značaj imena i u regionalnom okviru. Ako ode jedan finansijer ko brani bilo kojem drugom da dođe i nastavi. Pa prije će doći kad je u najvišem rangu nego da ga vadi 5 godina iz nižih liga. Ja sam odmah govorio ne smije se ni po koju cijenu ispustiti šansa igranja ABA2, nekako sam predosjetio da bismo mogli uskoro i na prag keca.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik

Opservacija na mjestu 1/1, svaka čast za Borac u srcu.
Ne treba trošiti energiju na nebitne likove koji imaju problem sami sa sobom, i do podne ne vole sebe, a od podne ni sebe ni druge.Ko ima mozga, prepoznaće šta je ok.Treba da pljuju i poziciju i opoziciju jel?Ima da pomgnu i jedni i drugi, a kad izadju iz dvorane, neka se poubijaju što se mene tiče.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gazimestanac87 je napisao:
Још се није родио, ко би нашем народу угодио. Поједини људи су тврдили да овај КК Борац никада неће имати више од 200-300 гледалаца, а сад кад је било по 2000, поново ни то не ваља, испашће на крају да је довожен народ аутобусима из других градова, апсолутно ме неби изненадило да и то неко напише. Сви су једва чекали прошле сезоне да Борац "падне" па нису дочекали, па се на крају сезоне коментарисало да је то то и да ћемо ове сезоне пропасти а Борац ниже резултат за резултатом.
Што се Игокее тиче, знам да не вриједи трошити вријеме на то да Борац није њихов развојни тим како поједини тврде. Развојни тим и спортска сарадња су два свијета различита.

Само да подсјетим, финале купа РС, КК Борац : КК Леотар, сриједа, 20:00, дворана Борик, улаз слободан.

Razvojni tim i sportska saradnja su dva svijeta. Evo slozicu se prvi put kad posudjen igrac Borca bude igrao za Igokeu pa kada se afirmise, onda se vrati u Borac. Do tada, nemoj vrijedjati inteligenciju ljudi ovdje, nije ok.

Vidim i na instagramu profil banjalucka kosarka priziva lesinare na utakmicu. Znamo da je i to nemoguce jer je prije par mjeseci dobijen odgovor od momaka da lesinari ne navijaju za Igokeu.

Po mom misljenju, citava ta ekipa oko kluba treba da se koncentrise na sebe i svoj rad, da iskoristi Igokeu koliko moze, jer lako se stvari okrenu. A pravljenje ljudi budalama oko price filijala-nije filijala nije stvarno potrebno, dosta ljudi ce doci i pored te cinjenice.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Није ми био циљ да никога увриједим, свако има право на своје мишљење и ја то поштујем, друга је ствар слажем ли се са тим мишљењем или не.
С друге стране, немој ни ти да пишеш небулозе, знамо и ја и ти да тај дио што си написао за играче је, тренутно, смијешан.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 16:10 
Pripravnik
Pripravnik

Svako ima pravo na svoje mišljenje, meni je to skroz ok.
Tema neiscrpna o kojoj se da raspravljati danima.
Moje mišljenje je da su Lešinari dobrodošli, naravn, ali ako i ne dodju, bude lijepa atmosfera, a posebn raduje veliki broj djece i porodičnih grupa.
Međutim, jedna stvar mi nejasna ostaje.
Daju podršku fk u kojoj vedre i oblače poznati ljudi iz Snsd-a i to im ne smeta da navijaju za fk.
Ovdje u KK im smeta saradnja dva Srpska kuba.
Tuča na tribinama?Jeste, užas, bio sam tu, ali ima jedna druga stvar.
194.-1945 Njemci pobili veliki broj ljudi u ex yu, a več 1970 bili najpoželjniji gosti na Jadranu.
I ja bi volio da je drugačije, ali sad je tako kako je, i smatram da je ovo jedino ispravno, u ovim okolnostima.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 16:14 
Pripravnik
Pripravnik

Mada, je meni zanimljivije da i dalje prozivam Ivan85 da se javi da ne bude miš.Masakrirao sam ga i otkad je provaljen , nema ga ni u ljeljama.Glupan u životu, glupan na terenu.
Namjerno ga provociram!

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
FK i KK se ne mogu porediti, ni ti ce ikada moci

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 16:16 
Pripravnik
Pripravnik

Profil Banjalucka kosarka vodi isti lik koji vodi kk Borac profil. Sluze se takvim stvarima misle Lesinari su mamlazi, pa pisite im sa svog klupskog ako ste face. Borac je dobio kup iskljucivo jer je ponudio vise i to je kraj price, nikakva posebna sposobnost uprave, u savezu sjede daleko korektniji ljudi od politicara poput Mirze Teletovica i oni se ne sluze pokvarenim politickim trikovima. Jedini koji se sluze pokvarenim politickim trikovima u savezu su nasi Srpski predstavnici instruisani od strane Igora i njegovog tate. Samo je nasa strana pokvarena i politikom isprljana, a to se vidjelo i po skandalu sa kraja prosle sezone. Posjeta je ok, ali trebate shvatiti da je narod zeljan takvih dogadjaja i da je napravljena euforija. Pa jedna Gradiska je imala skoro toliku posjetu u prvoj ligi RS na pocetku. Borac je imao toliku posjetu prije 3 godine u prvoj ligi RS i imao je neuporedivo bolju atmosferu zato sto su tu bili pravi Borcevci, a ne ovo sad gdje je pola dvorane instagram navijaca. Da je Borac u normalnoj situaciji bez da je filiijala bilo bi 4000 ljudi i ne bi mogli svi stati u dvoranu, a ovako predstavljaju navucenih dijeljenjem karata na sve strane i euforijom 1500 kao nesto fenomenalno. Na Gradski stadion kad dodje 1500 to je neuspjeh.

Potkozarje je tavorilo prije rata, ali je i Borac. Najveci uspjeh im je bio jedna sezona u jedinstvenoj drugoj ligi SFRJ. A tavorili su u trecoj ligi. Ovdje zele predstaviti istoriju kk Borac kao da su bili redovan prvoligas u najmanju ruku.

Nesto ne pamtim da je Tuzlanska publika nekog urnisala u posljednjih 20 godina, ali ajde neka bude da su bili spremni da urnisu timove iz RS. Tuzlanska publika je najkorektnija u BiH pa makar glumili to, ali su korektni.

Ti ako si apolitican kao sto se uprava predstavlja ti onda neces sjediti pored predstavnika bilo koje stranke pozicije ili opozicije. Ali problem je sto je uprava ljigava i laze da je apoliticna. Ti sposobni biznismeni moraju moliti da im neko da 5 hiljada, a po nacinu njihove price reklo bi se da su toliko jaki da im 500 hiljada nije problem.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 16:19 
Pripravnik
Pripravnik

slobo47 je napisao:
Mada, je meni zanimljivije da i dalje prozivam Ivan85 da se javi da ne bude miš.Masakrirao sam ga i otkad je provaljen , nema ga ni u ljeljama.Glupan u životu, glupan na terenu.
Namjerno ga provociram!

Kako bi gospodine Djajicu mozete vidjeti neciji mejl ako je sakriven? To je krivicno djelo i savetujem gospodina Pavlovica da vas tuzi, ali neka ipak to ne radi jer nema sanse zato sto ste vi politicki zasticeni.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2022, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Jasno je druže borikbl, da ti imaš lični problem sa ljudima koji vode klub, i to je ok.Kazi koji klubovi iz ABA1 ne zavise od politike, osim slovenačkih i Cedevite?
Sigurno Čović daje svoje pare, Bokan svoje ili Ostoja svoje?
O čemu ti pričaš.Na žalost, politika je umješana u sve ove klubove.Pokušavam ti drugarski reći, jer znam te ljude, ne zanima ih politika.Zašto?Zato što imaju svoje privatne biznise.Zanima ih da se pomogne klubu, nebitno od opcije.
Šta je trebao predsjednik da pobjegne od gradonačelnika?
Ili Željke u srijedu?Ne treba, treba da ih sve poreda zajedno na0parter i da ih natjera da svi pomognu.
Kaži mi, koji klub iz AbA 1 osim Cedevite i Mege ne zavise od Politike?Sigurno i Vico Zeljković daje pare iz svog dzepa za Fk Borac?Ali ti udario po ljudima koji časno i pošteno rade dobar posao.I umireš od muke jer se ide naprijed.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]