banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2011, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 14:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Шиле поново доминира! Најављује титулу и сл. сезоне, а најкасније за двије године! :)

Што се тиче тренера, у Фокусу пише да је први пик Јовић, па Ћургуз, па Несторовић...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 15:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
U pet danas protiv Krupe na Gradskom.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 15:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Fighter je napisao:
U pet danas protiv Krupe na Gradskom.

Sta je sada to?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 15:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Kup grada, valjda polufinale.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 15:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
tatamata je napisao:
Danas u Blicu citam,kao odobreno 1,4 miliona KM za izgradnju sjevera i juga,i pise da ce Gradski stadion docekati kvalifikacije za LS u novom ruhu...Dakle to se planira zavrsiti do Evrope,ako nije preseravanje.

Живио ти мени још 100 год. ако је то тачно дај пиши јеси још нешто прочитао, и кога цитирају, ко је дао ту информацију

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 16:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vfdgHUEqhs8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
@јан_де
Идеја за летке није лоша, али то је посао за Управу, јер ми то тешко можемо организовати. Везано за ову идеју пало ми је на памет како би ефективно било да у току дана онај мали спортски авион кружи изнад града, вуче за собом паролу типа "БАЊАЛУКА СЛАВИ ШАМПИОНЕ! ГРАДСКИ СТАДИОН 28./29.05. 17ч." и да избацују по граду те летке.

Слажем се са онима који кажу да је организација требала бити усмјерена да се направи спектакл на самом стадиону, прије и послије утакмице. Да се људи не зову на утакмицу него на НАЈЛУЂУ ЖУРКУ У ГРАДУ!!! Да се позове неки бенд који ће одсвирати Химну и још неке пјесме посвећене Борцу, Бањалуци и Крајини, да се организује ватромет (дневни термин то мало квари), да се организује мало богатија наградна игра (богатија у смислу да се подијели по 10-15 шалова, мајица, дресова, качкета), да послије утакмице навијачи и играчи заједно славе пјеваћи Борчеве пјесме, а не уз пјесме из репертоара Маје Татић. И онда уз трубаче продефиловати, заједно са играчима, кроз Господску до Трга, играчи се попну на бину, дигну још једном пехар, то исто ураде рукометаши и рукометашице, краћа свирка трубача и да то буде то. Ја бих био задовољан са оваквим типом прославе.

По мом мишљењу ставља се превелик акценат на прославу на Тргу, нико не зове људе на стадион да се тамо прослави титула, него се стално понавља како ће прослава бити на Тргу. Ако су већ тако одлучили, наступи пјевача су ОК, али треба обогатити прославу титуле са садржајима на стадиону који ће искључиво бити посвећени Борцу.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
evo citam na FB da je skupstina FSRS usvojila novi statut ... AJ BORAC :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sto je neko rekao, bolje plate igracima da se isplate nego neke silne proslave...ja uopste necu slaviti uz Maju Tatic ili sta ti ja znam koga vec cu slaviti kad momci izadju na binu i pozdrave nas, a mi njih. samo da pare ne procure kroz dzepove pa da nam igraci opet tuzbe pocnu dizati...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
БуС je napisao:
tatamata je napisao:
Danas u Blicu citam,kao odobreno 1,4 miliona KM za izgradnju sjevera i juga,i pise da ce Gradski stadion docekati kvalifikacije za LS u novom ruhu...Dakle to se planira zavrsiti do Evrope,ako nije preseravanje.

Живио ти мени још 100 год. ако је то тачно дај пиши јеси још нешто прочитао, и кога цитирају, ко је дао ту информацију

Samo to je pisalo,a za informaciju ne znam ko je dao...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
batica je napisao:
obavezno uraditi imena igraca na dresovima za evropu! al ni od toga nece biti nista. :(

Ja sam protiv imena na dresovima generalno i drago mi je sto ih nasi igraci ne nose.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Добро сад је готово они су хтјели тако и шта су наумили биће то вјероватно добро и лијепо ће се провести они који воле такве скупове ја нисам неки поборник, некако ме на кичерај то подсјећа. Јер желимо да се пружимо колико не можемо, тих извођача нам је пун кур.ц

Ја сам поборник теорије да ако не можеш одрадити право и довести мега звијезду типа Бајаге, Чорбе... која ће скупити 30 000 на Тргу онда боље одради на стадиону како треба и прослави то људски са 8000 борчеваца и идемо даље у нове побједе.

Подржавам идеју да се наплаћује улаз 2 или 3 марке а да за узврат на улазу свако добије шампионску мајицу црвену а може и плава.

И нема потребе да ми неко говори ако ти је преча ЛШ можемо и без тебе, наравно да волим погледати ЛШ ја сам спортиста али да је избор утакмица Борца или ЛШ гледао би Борац а овако одгледаћу утакмицу и то што буде на стадиону а за Трг не знам.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

БуС je napisao:
Добро сад је готово они су хтјели тако и шта су наумили биће то вјероватно добро и лијепо ће се провести они који воле такве скупове ја нисам неки поборник, некако ме на кичерај то подсјећа. Јер желимо да се пружимо колико не можемо, тих извођача нам је пун кур.ц

Ја сам поборник теорије да ако не можеш одрадити право и довести мега звијезду типа Бајаге, Чорбе... која ће скупити 30 000 на Тргу онда боље одради на стадиону како треба и прослави то људски са 8000 борчеваца и идемо даље у нове побједе.

Подржавам идеју да се наплаћује улаз 2 или 3 марке а да за узврат на улазу свако добије шампионску мајицу црвену а може и плава.

И нема потребе да ми неко говори ако ти је преча ЛШ можемо и без тебе, наравно да волим погледати ЛШ ја сам спортиста али да је избор утакмица Борца или ЛШ гледао би Борац а овако одгледаћу утакмицу и то што буде на стадиону а за Трг не знам.

Pa brate,to je slobodan izbor,ali meni je nezamislivo da neko ko se smatra Borcevcem,u bilo kojoj mjeri,manjoj ili vecoj,propusti slavlje titule,koja je dosla u nas prelijepi grad,prvi put nakon 85 godina.To meni ne ide u glavu,ali eto,svakom svoje.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Ташко je napisao:
batica je napisao:
obavezno uraditi imena igraca na dresovima za evropu! al ni od toga nece biti nista. :(

Ja sam protiv imena na dresovima generalno i drago mi je sto ih nasi igraci ne nose.

š'o?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јооој људи да се мало обрну улоге па да најзад ја кажем да пуно филозофирате!

прослава ће бити каква ће бити, ми ју промјенити не можемо, једино је можемо побољшати не тако што ћемо написати приједлоге које ће управа уважити(јер знам да неће), него тако што ћемо ми лично учестовавати у неким стварима(највише у маркетингу). мада право да вам кажем нервира ме то да се мора најављивати на све стране да је лудница у суботу. па мајку му требало би да људи само хоће да дођу у суботу и да поздраве шампионе, и екипу и тренера који су заједно по први пут у историји Борца освојили шампионску титулу. али шта је ту је.

ја бих ето само волио да читав стадион има мајице какве су имали играчи, мада чисто сумњам да ће бити ишта од тога. прошле године након финала купа кад је био дочек, стоје Радмило и Мићо и ја им пришао и рекао да су требали још мајица наштанцати, а они само слегнуше раменима. дабогда ја појео говно и испао дебил највећи, али контам да ће исто бити и ове године.
па ето сами сте видјели Шупута нема ни у љељама 2 мјесеца, а сад одједном иде на пријеме...

и оно што сам прочитао да ће бити пиво и ћевапи, ај у реду пиво купиш двије цистерне и довољно је за све, али ћевапи нема логике, ко ће нахранити онолике људе, боље да су дали играчима паре

ма главно је да идемо да поздравимо шампионе, то је оно најбитније.

ЕДИТ: имам данашњни глас, читаве двије странице у боји о Борцу, највише слике, скенираћу то вечерас кад дођем кучи или сутра ижјутра :D па ћу ставити овдје.

Poslednji put menjao Шајин dana 24 Maj 2011, 17:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sta mislite koliko ce ljudi biti na Trgu,otprilike?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
tatamata je napisao:

100 тисућа ... :)))

Ма да нас буде 1000, ја би био сретан , и онако је 1000 људи било уз клуб сваку утакмицу, тј правих заклетих Борчеваца, тако да ... !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
tatamata je napisao:

ако буде бесплатно пиво и ћевапи, минамално ценер и по иљада :D

П.С. слажем се са источним стајањем :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]