јооој људи да се мало обрну улоге па да најзад ја кажем да пуно филозофирате!прослава ће бити каква ће бити, ми ју промјенити не можемо, једино је можемо побољшати не тако што ћемо написати приједлоге које ће управа уважити(јер знам да неће), него тако што ћемо ми лично учестовавати у неким стварима(највише у маркетингу). мада право да вам кажем нервира ме то да се мора најављивати на све стране да је лудница у суботу. па мајку му требало би да људи само хоће да дођу у суботу и да поздраве шампионе, и екипу и тренера који су заједно по први пут у историји Борца освојили шампионску титулу. али шта је ту је.
ја бих ето само волио да читав стадион има мајице какве су имали играчи, мада чисто сумњам да ће бити ишта од тога. прошле године након финала купа кад је био дочек, стоје Радмило и Мићо и ја им пришао и рекао да су требали још мајица наштанцати, а они само слегнуше раменима. дабогда ја појео говно и испао дебил највећи, али контам да ће исто бити и ове године.
па ето сами сте видјели Шупута нема ни у љељама 2 мјесеца, а сад одједном иде на пријеме...
и оно што сам прочитао да ће бити пиво и ћевапи, ај у реду пиво купиш двије цистерне и довољно је за све, али ћевапи нема логике, ко ће нахранити онолике људе, боље да су дали играчима паре
ма главно је да идемо да поздравимо шампионе, то је оно најбитније.
ЕДИТ: имам данашњни глас, читаве двије странице у боји о Борцу, највише слике, скенираћу то вечерас кад дођем кучи или сутра ижјутра

па ћу ставити овдје.