banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 13:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
менек je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=PYZ_AIUjXCI

joj Radmila :lol:
DOMINIRA AL BUKVALNO :lol:
ocekujem zavrsni sou na trgu, tu ako ne bude materijala za arhive onda ne znam :D

Ja ne znam sta je sa ljudima. Ocigledno da neki ne kontaju da smo postali sampioni, veoma zajebane lige. Siroki, Sarajevo, Zeljeznicar su ozbiljne ekipe, plus tonu domacinskih gdje bi Barca na guzove izbukla bod, sudija bi navukao penal a Mesi pogodio :lol:

Jednom smeta legea jer je koristi i reprezentacija BiH, drugi hoce Baju da pjeva koji ima veze sa Banja Lukom kao FRS sa F/NBiH :roll: ...pa valjda je svrha da citava prica ima veze sa nasim gradom.
Sponzor kao da Borac moze da bira, ko da najvise para, neka uzimaju i gotovo.

a jest dobro , ne prolazi osmijeh sa lica :D

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
shakal je napisao:
Sad su svi postali navijači. Iskreni, vatreni. My ass.

A aj ti meni objasni,sta hoces ti sad?Evo reci,sta zelis ti sad,da svi ostanu kuci gledati finale LS?!Covjece,ko hoce nek ostane,ko nece nek dodje na Trg,ko nece nijedno od to dvoje,ne mora,stvarno me zaboli jedna stvar.

A boze sacuvaj ljudi...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Samo tvrdim da je loš termin proslave. Ovako će biti 20-30% manje ljudi a mislim da je cilj da bude sto bolja fešta.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Pa jebiga,savez je odlucio da je utakmica u 17 casova,u subotu,logicno da ce proslava biti nakon utakmice,tako da nije do nas,sta bi sad,tako je kako je...A i realno,ako je nekom ovo je po meni dobro,za filtriranje pravih zaljubljenika,jer ako je nekome bitnije gledati preko malog ekrana finale LS,umjesto proslavljati prvu titulu Borca za 85 godina,onda jebaji ga,nek im bude.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
ТИТУЛА "БОРЦА" ВЕЛИКИ УСПЈЕХ ЗА СРПСКУ

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић примио је данас фудбалере и Управу ФК "Борац" поводом освајања шампионске титуле у Премијер лиги БиХ, оцијенивши да је "Борац" освајањем ове титуле направио велики успјех за Српску.

- Ово је велики успјех за ФК "Борац", Бањалуку и Републику Српску, а фудбалери "Борца" су освајањем ове титуле значајно допринијели развоју спорта у Српској - изјавио је Џомбић у Бањалуци.
Он је истакао да Влада подржава спорт у Српској, па тако и ФК "Борац", те да се то највише огледа у стварању услова за одржавање утакмица за одређени ниво такмичења и улагањима у стадион.
- Влада РС ће дати допринос да подстакне фудбалере "Борца" да и даље тренирају како би остварили још веће успјехе - истакао је Џомбић.
Министар породице омладине и спорта РС Нада Тешановић изразила је задовољство што су фудбалери "Борца" "у сред Сарајева" освојили ову титулу, истичући да је то за сваку похвалу.
Према њеним ријечима, ресорно министарство и Влада РС ће и даље бити уз ФК "Борац", са жељама за успјех и у Европи.
Предсједник Управног одбора ФК "Борац" Срђан Шупут рекао је да је данас заиста лијепо бити уз европску Бањалуку и европски "Борац".
Он је истакао да је након 85 година, од када постоји ФК "Борац", ово први пут да је тај клуб освојио шампионску титулу, наглашавајући да и даље треба да се стоји уз "Борац", јер предстоји битка за Европу.
Освајање титуле првака БиХ у фудбалу највећи је успјех ФК "Борац" у дугој историји клуба, након освајања титуле побједника Купа СФРЈ давних осамдесетих година.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Koji je sad stav navijača? Slavi se titula BiH ili ulazak u kvalifikacije? Koliko sam uspio primjetiti, nema nekog jasnog stava.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Наравно да се слави улазак у квалификације тј. слави се Европа, а не Босна...

Па свака друга пјесма говори да БиХ није наша држава, ваљда је то лако закључити...

ако смо приморани да живимо у овој држави играмо ту усрану биХ лигу, то не значи да је волимо, него је то само нужно зло...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
shakal je napisao:
Koji je sad stav navijača? Slavi se titula BiH ili ulazak u kvalifikacije? Koliko sam uspio primjetiti, nema nekog jasnog stava.

а да мало заобиђеш ову тему?
став је јасан. почев од играча који су имали мајице са натписом Бањалука РЕПУБЛИКА СРПСКА, свих осталих у клубу, до све и једног навијача!
а сада нас пусти да уживамо!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
d.a. je napisao:
shakal je napisao:

а да мало заобиђеш ову тему?
став је јасан. почев од играча који су имали мајице са натписом Бањалука РЕПУБЛИКА СРПСКА, свих осталих у клубу, до све и једног навијача!
а сада нас пусти да уживамо!

potpis i da kazem ovim sto smeta ili nevalja organizacija ili ko ce da nastupi ma ko vas ... takvi nam i netrebaju .

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
d.a. je napisao:
Stubborn je napisao:
kako bolan ba "srpsko-hrvatski okršaji", misliš bosansko-hrvatski?

не!
мисли српско-хрватски!
као што би да играју широки и хајдук био хрватско-хрватски :wink:

misliš bosansko-hercegovacki i hrvatski klub.

šalim se je malo, nemoj se primati, uživam u ovoj situaciji. kako se ovi iz fbih pojedose, kad ih malo podjebavamo...

i meni je drago što ce dva srpska kluba igrati u ligi sampiona.
srbija ima dva predstavnika :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Било би лијепо да организују да бенд Источно стајање прије почетка утакмице одсвира Химну и ову њихову пјесму http://www.youtube.com/watch?v=ysDZZ_lSqSU.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

занимљив приједлог
мада љепше би било да читав стадион, када играчи крену излазити, устане и отпјева химну, сви заједно :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako se ne nađe način da se otpjeva Borčeva himna, nemam pojma kako ili ko, onda je to loše na samom startu fešte koja će se dalje nastaviti na stadionu, ja ću sada da dam svoje lično mišljenje, za mene je centralni dio proslave osvojenog prvog mjesta na STADIONU, sve ostalo je manje važno...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
d.a. je napisao:
занимљив приједлог
мада љепше би било да читав стадион, када играчи крену излазити, устане и отпјева химну, сви заједно :wink:

Ili još bolje da se dovede Kara i otpjeva himnu 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ako se ne nađe način da se otpjeva Borčeva himna, nemam pojma kako ili ko, onda je to loše na samom startu fešte koja će se dalje nastaviti na stadionu, ja ću sada da dam svoje lično mišljenje, za mene je centralni dio proslave osvojenog prvog mjesta na STADIONU, sve ostalo je manje važno...

не би на то тако гледао.
за читаву причу око стварања Борца као бренда и повратка у спортске величине одакле је насилно изгуран је битна свака ставка у суботу, од играча на терену, навијача на трибинама до прославе на тргу.
и свако од нас треба да учествује у сваком сегменту, јер ово је славље свих нас који волимо Борац и Бањалуку.
Славимо Борац!

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
d.a. je napisao:

не би на то тако гледао.
за читаву причу око стварања Борца као бренда и повратка у спортске величине одакле је насилно изгуран је битна свака ставка у суботу, од играча на терену, навијача на трибинама до прославе на тргу.
и свако од нас треба да учествује у сваком сегменту, јер ово је славље свих нас који волимо Борац и Бањалуку.
Славимо Борац!

Znam ja da će proći još dosta vremena dok stvari ne budu onakve kakve želimo da vidimo, bojim se da smo krivi put odabrali, klubove svakako treba pozdraviti i nagraditi, za trud i ostvarene rezultate...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24

Управо а остало је само пресеравање

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Odveo Borac do šampionske titule
Vlado Jagodić – čovjek koji je donio prvu titulu u Banja Luku

http://www.source.ba/clanak/48309745534 ... ?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

није ни мени, а ни многим другима све по вољи.
многе ствари би се требале другачије правити, па и ова прослава и све око ове утакмице.
милион је приједлога било који би били ефектнији, више пристајали овом поводу.
али сада нам је тако како је. требамо се сви заједно борити за Борчево сутра.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
:D

http://www.borac-sport.com/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]