Evo,i ja sam ustao konacno.Danas nam je biti ili ne biti,samo pobjeda odgovara,sve ostalo ne samo da komplikuje,vec i otezavao,a i dovodi u pitanje osvajanje titule.Nikako ne bih volio da na Sugavici odlucujemo o prvaku.
Danas prva stvar,dati podrsku igracima kad izadju na zagrijavanje,mozda cak malo i zapjevati,jer ce nas sigurno vise cuti,i vise obratiti paznju prije utakmice.Zatim ih nagraditi aplauzom kad budu isli prema svlacionici,a posebno kad budu izasli na teren.Galamiti,vikati,davati podrsku,da svi zajedno pjevamo!Da nas ne bude sramota.Hajde da napravimo atmosferu,koja prilici jednom sampionu,jer su nasi momci to zasluzili.Jos nas samo nesto vise od 7 dana dijeli od velikog slavlja!Borac prvi put u svojoj istoriji osvaja titulu,i osvaja pravo ucesca u kvalifikacijama za Ligu Sampiona!To je ogromna stvar,ovo se pamti za citav zivot.Kao sto i svi mi Lozanu pamtimo.
Ove sezone,Nas Borac obara sve rekorde,i iako smo trn u oku vecini,to ne treba da nas sputava,vec naprotiv,da nam daje krila.
Danas da pobjedimo,da odradimo svoj dio posla,a onda na Sugavicu da ode 500 ljudi,i da zajedno vec tamo i teoretski osiguramo titulu.
Aj Borac!Danas je nas dan,danas je pocetak ostvarenja svih nasih snova!
EDIT:
Citiraj:
Trener Travnika u današnjoj utakmici neće moći računati na niz prvotimaca. Van stroja su povrijeđeni Midhet Sarajčić, Simbad Terzić, Adin Lihovac i Nermin Varupa. Nebojša Popović je na pripremama juniorske reprezentacije Hrvatske a najbolji strijelac ekipe je juce otisao na probu u Njemačku (bez znanja Selimovića).