banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 879, 880, 881, 882, 883, 884, 885 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Maj 2011, 15:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da...u većem dijelu utakmice sa Tatabanjom se više čulo onih 10 navijača iz Mađarske iza gola,nego cijela dvorana.

Ali znam ja o čemu pričam,imam ja i mnogo drastičnije primjere kad smo u četvrtfinalu Kupa protiv Vojvodine (6-1) po onom snijegu,nas 2000 napravili tri puta bolju atmosferu nego što je bila protiv Prištine u sledećem kolu kad je bilo 25 000 ljudi!

Ima utakmica,čak i mnogo više,kad je dolazak takvih i dobrodošao,ali sutra definitivno nije jedna od tih utakmica.Oni svojim potcjenjivačkim stavom sputavaju i one koji bi možda i navijali,jednostavno ljude bude sramota da se deru,kontaju ispašće budale.Više bih volio sutra 2000 pravih,istinskih Borčevaca,nego 7000 takvih. A biće utakmica i za njih....

Šteta što ne postoji neki LJUBAVPREMABORCU detektor,da ja stojim sa njim na ulazu,samo za ovakve utakmice kao sutra. :D

Da ne budem pogrešno shvaćen,trebaju Borcu i takvi,ali koji će mi sutra kurac njih dvojica i njima slični,ako ih ima? Nek dolaze protiv Rosenborga u julu.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nocas necu moci da spavam. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako je dolaskom Avduke probijen led za dolaske igraca bosnjacke nacionalnosti u Borac,moj jedini pik za ovo ljeto iz te kategorije je Nusmir Fajic. Jedini ispunjava sve moje kriterijume,mlad 23 godine,Krajisnik,najbolji strijelac Premijer Lige....Siguran sam da bi se i nadavao golova ovde a i da bismo izvanredno zaradili na njemu....Tako sam pisao i za Subasica iz Sanskog Mosta,dok je bio u Laktasima,a eno ga sad vrijedi bruku para,po TM cak 850 000 eura (Gracic tvrdi i mnogo vise),a mi smo ga mogli dobiti jako,jako jeftino.
Uostalom,vidjecemo ga sutra,prvo ga na utakmici treba prebiti,a kasnije ga pitati kakvi su mu planovi za ovo ljeto :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Искрено људи да вам кажем,ми смо дигли превелику фрку, травник ћемо да побједимо 100 % ма милион посто, ту нема неке заблуде, за грбу нмг ништа да причам , мада сам сањао синоћ да ћемо да их тучемо 3 :0 и да нам је судија свирао два пенала (дај БОЖЕ да буде дежаву :D ), а Леотар исто ћемо да тучемо на Градском, тако да , титула је наша 100 %, немогуће да ће нас сељо стићи ето видјећете ... АЈ БОРАЦ

иначе кад сам био мали звали су ме видовита џемила ... :P :P :P

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Источно Стајање je napisao:
Искрено људи да вам кажем,ми смо дигли превелику фрку, травник ћемо да побједимо 100 % ма милион посто, ту нема неке заблуде, за грбу нмг ништа да причам , мада сам сањао синоћ да ћемо да их тучемо 3 :0 и да нам је судија свирао два пенала (дај БОЖЕ да буде дежаву :D ), а Леотар исто ћемо да тучемо на Градском, тако да , титула је наша 100 %, немогуће да ће нас сељо стићи ето видјећете ... АЈ БОРАЦ

O Dzemila,pa gdje si,nismo te prepoznali :D :D :D

Jesi ti onaj sto nam je u subotu rekao da nista ne brinemo,i da cemo u Gradaccu,ne pobjediti,nego demolirati i rasturiti Zvijezdu? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Joooj kako Maminjo ovo dobro reče...Mislim da mi nikad nije ovolika frka bila pred tekmu,a dolazi šugavi Travnik.Veliki plus je povratak Stupara i Malete(ja kao da sam otkrio toplu vodu :D ),tako da sam ubjeđen u nas trijumf.AAAAJMMMMMMOOOOOOOOOOOOO

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Schlager je napisao:
Источно Стајање je napisao:

O Dzemila,pa gdje si,nismo te prepoznali :D :D :D

Jesi ti onaj sto nam je u subotu rekao da nista ne brinemo,i da cemo u Gradaccu,ne pobjediti,nego demolirati i rasturiti Zvijezdu? :D :D :D

Тај сам, јесам рекао да ћемо да развалимо звијезду, и јесмо ју развалили, ал јбг изгубили 1:0, несрећно ... :P :P :P

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

blus je napisao:
Joooj kako Maminjo ovo dobro reče...Mislim da mi nikad nije ovolika frka bila pred tekmu,a dolazi šugavi Travnik.Veliki plus je povratak Stupara i Malete(ja kao da sam otkrio toplu vodu :D ),tako da sam ubjeđen u nas trijumf.AAAAJMMMMMMOOOOOOOOOOOOO

I sto je najgore,Mamic je potpuno u pravu. Goca Juric je stvarno bio takav,zbog tog srca su ga navijaci obozavali i u Velezu i u Crvenoj Zvezdi i na kraju u Dinamu. Nesto kao nas Boka!

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Sutra na terenu moramo imati 11 Gorana Jurića,odnosno 11 Borisa Raspudića :lol: ,a onda mi s tribina AAAAAAJJJJJJJJMMOOOOOOOOOOOO... Ne gube se takve utakmice,nema šanse :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Utakmice su u subotu zbog okupljanja mlade reprezentacije u 17 casova...

Shlager ne spominji Vojvodinu odmah se sjetim pokojnog tetka koji me vodio kao klinca :(
sve hocemo necemo ici i na kraju odemo i kakvo je to ludilo bilo he he jedna od najdrazih utakmica Borca, uz Metalist i Olimpiju..

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 17:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38

Shlager ne spominji Vojvodinu odmah se sjetim pokojnog tetka koji me vodio kao klinca :(
sve hocemo necemo ici i na kraju odemo i kakvo je to ludilo bilo he he jedna od najdrazih utakmica Borca, uz Metalist i Olimpiju..

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sutra demoliranje Travnika i onda na Sugavicu da ih opalimo u sred Teherana pa da zapjevamo
http://www.youtube.com/watch?v=WBQw2QAXFNY
Samo optimizam :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 18:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Јел Леотар субота? Хвала ти Боже ако јесте :)

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јесте, субота је, ево изнад је написано и зашто

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ааааааа срање не суботааааааааааа :(((((
Зна ли ико барем приближан термин одигравања утакмице ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 18:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Gazimestanac87 je napisao:
Ааааааа срање не суботааааааааааа :(((((
Зна ли ико барем приближан термин одигравања утакмице ?

Zadnja tri kola svi igraju u istom terminu od 17:00

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 19:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:

Da navijamo za Borac jos sto godina,nece se ponoviti ta situacija da,slovom i brojem,nijedan od 2000 gledalaca na stadionu ne sjedi i ne gleda utakmicu vec da su apsolutno svi na nogama i galame,a mi na Istoku plus toga jos i nogama cijelo vrijemo tabamo iz sve snage po tribini!

Uostalom,ne treba psihoanaliticar da procjeni kakav je profil covjeka trebao biti da dodje na utakmicu tog 13.decembra,na temperaturi debelo ispod 0 i po onolikom snijegu i rezultatu 0-3 u prvoj utakmici protiv buduceg sampiona,a mi pri dnu druge lige! Eh,da mi je sutra i ubuduce 2000 takvih,ne mora niko drugi dolaziti sto se mene tice!

PS Kako mi sad nadrealno djeluje ona flasa rakije koja je kruzila izmedju nas i za koju nas niko nije ni pitao,nismo je na ulazu morali ni sakrivati!
Da je sutra pokusam unijeti,odveli bi me na psihijatriju! :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Moja zelja za sutrasnji sastavcic:

....................Avduka....................

..Stupar....Stakic....Boka.....Benovic..

....................Krunic......................

.....Maletic......................Stajic......

..................Grahovac....................

.............................Vidakovic........

..............Veljovic.........................

Sad ce neko reci da se ulizujem Schlageru,ali odmah da vam kazem,nije tako. :D Misljenja sam da je bolje forsirati mladog Grahu,nase dijete,nego Medjedovica,koji je svoje prilike imao.I nije se pokazao nimalo bolji.

Kad smo vec kod Mede,Sutjeska mu ispade koliko ja vidjeh. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 20:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sastav ti je fenomenalan,ali Benovic, je povrijedjen,kao i Zaric, tako da ocekujem Dzoa na tom beku.Vidjecemo....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2011, 20:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
Sastav ti je fenomenalan,ali Benovic, je povrijedjen,kao i Zaric, tako da ocekujem Dzoa na tom beku.Vidjecemo....

Ili čak Boku :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 879, 880, 881, 882, 883, 884, 885 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]