banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 876, 877, 878, 879, 880, 881, 882 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Maj 2011, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
d.a. je napisao:
па поучени искуством од прошле године када је иста атмосфера била у граду - већ смо узели титулу - па онда завршишмо 3. на крају. исти сценарио и ове године, надам се са промјењеним улогама!

и не долази нам Барселона, али долази нам Травник који је неугодан, који ће све учинити да нам откине одове јер ће бити дебело премирани. судија ће судити како ће судити. али оно што мене брине су задње утакмице кући. тешко, никако, на гурање, срећу и шта све не!
у четвртак нас и срећа мора послужити (ако је већ нисмо истрошили).
као што Шлагер каже, није битно дал ће на стадиону бити 3000 или 6000, ајде да направимо пакао. на сваку судијску звиждуци, на сваки прекршај, аут, офсајд! притиснути и судије и играче Травника а нашима дати снаге. није лако играти под императивом побједе! морање је отежавајућа околност увијек!

зовимо кога нисмо зовнули, обавјестимо кога нисмо обавјестили, ова 3 дана причајмо свуда и само о Борцу!!!

Upravo tako,zovite ljude iz omsiluke,sa posla iz skole,recite im da velikan igra jednu od najbitnijih utakmica u svojoj istoriji,pa koji veci razlog treba da postoji da bi dosli na Gradski stadion u cetvrtak u 17 h....Vi sa zapada pogotovo morate v rsiti taj pritisak na svaku sudijsku odluku,mi na istoku cemo svoje odraditi,nek znaju da su dosli u pakao iz kojeg ce izaci pognute glave ...idemo Borcevci svi zajedno !!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Napisali ste sve,nema se sta dodati.Joj puca me trema,ne mogu vam opisati.Mogu samo da zamislim erupciju odusevljenja kada damo gol,i povedemo.Svima ce nam pasti kamen sa srca,i onda je sve gotovo vjerujem.Naprijed Borce!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 15:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Само знам да би славље највеће било кад би рецимо у посљедњем колу дошли у ситуацију да не смијемо изгубити а све остало нам одговара, али јбш такво задовољство ајмо то ријешити што прије. Не заборавите да ако Борац побједи а раштелована дружина одигра нерјешено, све је готово

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ја досад нисам био оптимиста, чак шта више у већини случајева песимиста, нит сам се бавио неким прогнозама, али и даље имам осјећај да ћемо ове у четвртак демолирати, и да ће то бити она утакмица коју смо чекали и да са уживањем и широким осмјехом на лицу напустимо Градски стадион у четвртак, без обзира што све чињенице(велики значај утакмице, лоша форма, повреде) говоре супротно.

И за крај, није дуго било: АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Gazimestanac87 je napisao:
Покажимо колико волимо НАШ БОРАЦ ! ! Четвртак, 17:00, ВИДИМО СЕ!!
Ко дође на утакмицу, са нама је, ко не дође, НЕ ТРЕБА НАМ ВИШЕ!

nemoj ovakve postove ovdje pisati, za to imas forum lesinara! ovdje ima i dosta ozbiljnijih ljudi...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 15:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Кад већ то причаш, јуче је Владо у више наврата командовао оној омладини - ајдеее, идемо горе, ајмо до краја озбиљно итд., воде 4:1 а он неда да растежу, мада у појединим тренуцима су баш супер комбиновали иако превише пасова док промјене страну али било је ОК и неће Владо то да гледа, хоће напад.
Тако да мислим да он није тренер који не воли тај нападачки фудбал и да демолира противника ал стицајем околности и у жељи да ништа не препусти случају задовољи се у првенству са 1 или 2:0 и онда приводи то крају уз негледљиву игру. Можда играчи управо и због тога изгледају понекад анемично, да им командује као јуче дјеци стално да нападају, да убрзају игру било то много боље вјероватно.

Скај нек буде по твоме па да на крају прерадимо и ми као браћа Фирмаши од "Гаравог сокака" - Ћири бу ћири ба игра Борац ко барса, побједе редом ниже титула је све ближе - :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 16:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Нешто ми паде на памет можда глупо можда није, ал примјетио сам да Лешинари кад праве кореографије то буду у сваком случају увијек различите теме: Косово, Бањалука, Фирмаши... Па ако неко од њих чита можда нешто и за Ђоковића да окаче, момак је достојан тога.
Ако ништа друго, показатељ је сваком спортисти са којим жаром и са каквом мотивацијом, али интелигентно хладне главе, треба ући у сваки меч и побједа неће изостати

Poslednji put menjao БуС dana 17 Maj 2011, 16:12, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
batica je napisao:

nemoj ovakve postove ovdje pisati, za to imas forum lesinara! ovdje ima i dosta ozbiljnijih ljudi...

а иначе на форуму лешинара нема озбиљних људи,или????

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Vjerovatno je covjek mislio,da su bezveze te parole,"koga nema,ne treba nam vise,koga nema nek pusi karinu" i slicne stvari.To je po meni za djecu.Neko mozda ne moze dobiti slobodno,i sta,on ne treba dolaziti na utakmice vise?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
U cetvrtak sudi Vedran Zovko iz Mostara. Cudi me da nisu poslali nekog sarajevskog jalijasa. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
batica je napisao:

а иначе на форуму лешинара нема озбиљних људи,или????

ne, vec ta prica "ne treba nam vise" nije za ovdje. svaki navijac Borca ili simpatizer je UVIJEK dobrodosao!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Vjerovatno je covjek mislio,da su bezveze te parole,"koga nema,ne treba nam vise,koga nema nek pusi karinu" i slicne stvari.To je po meni za djecu.Neko mozda ne moze dobiti slobodno,i sta,on ne treba dolaziti na utakmice vise?

tatamata, upravo tako!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 18:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ово је прави момак,

http://sportal.rs/news.php?id=51095

Најјача му је ова: "Свим срцем желим да браним за Србију, а за Босну ми не пада на памет.

На њега би многи могли да се угледају, а не да навлаче оне ... дресове на себе. Како само могу :x

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 20:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
БуС je napisao:
Ово је прави момак,

http://sportal.rs/news.php?id=51095

Најјача му је ова: "Свим срцем желим да браним за Србију, а за Босну ми не пада на памет.

На њега би многи могли да се угледају, а не да навлаче оне ... дресове на себе. Како само могу :x

I kakve to veze ima sa Borcem i nasom utakmicom sa Travnikom????

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 20:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Борац игра једну од најважнијих утакмица у историји за 2 дана, а шеф стручног штаба тренира у храсници некој младу бих репрезентацију......да није смијешно било би жалосно, мајстори смо да сами себе уништавамо.....само да се ово приведе крају више како треба, мука ми је.....

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
БањалукаСРБ je napisao:
Борац игра једну од најважнијих утакмица у историји за 2 дана, а шеф стручног штаба тренира у храсници некој младу бих репрезентацију......да није смијешно било би жалосно, мајстори смо да сами себе уништавамо.....само да се ово приведе крају више како треба, мука ми је.....

Ma daj... Neki ljudi su stvarno pogani :angry4: Upravo je iz tog razloga nemoguće da on vodi Borac i mlade bih a ti bi mogao bar tri kola da ga istrpiš, valjda je toliko zaslužio.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 20:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Е о том је управа требала размишљати кад су га "препоручили" за селектора.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 21:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа па има да им ебемооо мамеее...
ТРПАААЈ БОРЧЕЕЕЕ!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 21:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
како мислиш да га истрпим, па није владо крив што се то дешава, већ ретардирана управа од које ми је мука....хахаха, чуј поган...

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Banjalučani jači protiv Travnika

MALETIĆ I STUPAR IGRAJU PROTIV
TRAVNIKA

Piše: D. Banović
Utorak, 17.05.11. 11:42

Borac je u Gradačcu u porazu od Zvijezde nastupio bez pet igrača Maletića Stupara, Benovića, Ćorića i Žarića, ali utakmicu protiv Travnika će da dočekaju mnogo jači.

Naime, od povreda su se oporavili Darko Maletić i Milan Stupar, pa će ova dva igrača da se u četvrtak nađu u startnoj postavi.

Pod znakom pitanja je nastup Vukašina Benovića koji ima problema sa povredom zadnje lože, a izvjesno je da u timu neće biti Draška Žarića i Leonida Ćorića koji su povrijeđeni.

"Povreda je prošlost i spreman za utakmicu protiv Travnika. To je meč koji će biti ključan u borbi za naslov i izgunužemo na terenu samo da dođemo do pobjede. Želimo da sa pet bodova prednosti idemo na Grbavicu u goste Željezničaru", rekao je reprezenttaivac iz redova Borca Darko Maletić.

evo malo vedrijih vijesti....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 876, 877, 878, 879, 880, 881, 882 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]