Колико год се ситуација у и око клуба окреће и мјења у задњих 10 дана (мјесеци, година) мислим да је вријеме да се окренемо оном што слједи. А то су утакмице против Травника, Жељезничара и Леотара.
Оно што је сигурно и провјерено је да је кадровско стање у клубу (како на терену, тако и у канцеларијама) залеђено до краја сезоне те да су све снаге усмјерене искључиво једном циљу - освајању титуле! Ту мислим и на оне који су нешто радили и на оне који су паламудили.
Наша реалност, иако се никад нећу моћи помирити са њом, је таква да увјек усеремо када треба. Колико нелогичних потеза и свега је било, просто да се човјек запита. Али ваљда нам је грах тако пао. Мјењаћемо, тражићемо, борићемо се Борче мој макар остали сами на свијету!
Оно што је на нама који живимо за наш клуб је да се у ове три утакмице максимално усесрједимо на оно што најбоље знамо, а то је подршка нашим момцима (први пут у животу нису цурице) на терену!
Ако наш клуб сада и у овом тренутку не заслужује подршку када ће то бити? Кад узмемо ЛШ, сјетско клубско или ко зна шта? Ово је тренутак који смо чекали. Иако неки (домаћи и остали душмани) покушавају на све начине да нас и сада ускрате за то задовољство имам поруку за све њих - можете нас повући за курац!
Ми смо ти који одлучују, од нас све зависи. Зато, Борче мој, још једном покажи да можеш да си најбољи ти!
ТЕРМИН ОДИГРАВАЊА УТАКМИЦЕ ЈЕ ИПАК ПРОМЈЕЊЕН - ЧЕТВРТАК 17:00ч!!!Иначе овако то доживљавају момци који су прошли сито и решето уз нашу светињу!
Citiraj:
Лешинари, још 15 дана и 3 утакмице нас дјеле од историјског успјеха нашег великана. Након 85 година борбе, понижавања, шиканирања, али и лјепих али ријетких тренутака наш клуб је на прагу успјеха који нисмо могли да досањамо ни у најлуђим сновима.
У данима који предстоје морамо показати зашто се за крајишнике веже она чувена изрека "тврд је орах чудновата воћка, зубе сломи ал` га не поломи". Оно што се тражи од свих је вјера и подршка достојна великана какав је наш клуб! Сви мораји дати, не 100%, већ 1000% себе, 1000% снаге за све ове године, 1000% ината који нас је одржао све ове године, 1000% грла и дланова за све оне који нажалост нису дочекали ове дане са нама, 1000% свог срца које куца само за њега! Наша вјера у немогуће, наша подршка кад је било најтаже, наша одрицања и наша љубав према клубу морају засјати најјачим сјајом! Великан то заслужује! Ми за бољи не знамо, ми само њега волимо, ми само за њега живимо! Заједно до краја, буквално од таме до сјаја! Наша судбина је судбина нашег клуба! Не препуштајмо ништа случају, узмимо све у своје руке! Ако мислиш и осјећаш да можеш помоћи као појединац или групација уради то још данас јер од сваког од нас зависи шта нас сутра чека! Покажи да можеш да си најбољи И ТИ!
Буди дио Борца, буди Борац јер...у животу је важно бити БОРАЦ!!!
До изнемоглости!
Понављам, ОД НАС ЗАВИСИ СВЕ! Зовимо, јављајмо, информишимо све око себе. Наш клуб то заслужује јер иако знам да је у курцу ја га волим!
Још ћу само додати - ЗА БОРАЦ! ЗА БАЊАЛУКУ! ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ! ИГРАЈ БОРЧЕ!