banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 875, 876, 877, 878, 879, 880, 881 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2011, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
http://www.bhrt.ba/lat/?p=39&n=19.5.2011

17h :)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
сви све знате!
морамо опет ми да позовемо што више Борчеваца, да ових дана град бруји о утакмици и да се подигне позитивна атмосфера која је потпуно нестала због ове приче око суспензија па послије и око тренера!
ЧЕТВРТАК!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 06:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jebem ti fudbal, dolazi nam ebeni travnik a mene frka kao da dolazi barselona. ali ajde ne bi bilo zanimljivo da je drugacije

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

lesinari kazu da je u 17 i 30

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 09:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Малетић: Све је у нашим рукама

- Поразом у Градачцу нисмо се удаљили од шампионске круне јер и даље држимо све у својим рукама и са двије побједе на домаћем терену бићемо прваци - рекао је Дарко Малетић, један од најбољих фудбалера Борца ове сезоне. "Црвено-плави" у четвртак на Градском стадиону дочекују екипу Травника и с обзиром на пораз од Звијезде, екипа је под императивом побједе. Три кола су до краја Премијер лиге БиХ, а лидер има пет бодова предности у односу на Жељезничар.

- Сигурно је да постоји притисак пред меч с Травником, али када се бавиш фудбалом, мораш бити спреман на то. Имамо доста искусних фудбалера који су одиграли доста оваквих мечева. Не желим да потцјењујем противника, али ниједног тренутка не сумњам у тријумф. Сигурно је да нас не очекује лак меч и ове сезоне смо теже од очекиваног долазили до побједа на домаћем терену. Вријеме је да то побиједимо и уколико будемо од прве минуте концентрисани, сигуран сам у нови тријумф - изјавио је сјајни везиста.

Малетић истиче да се у јавности превише рано створила слика Борца као новог првака и да још има доста посла како би шампионска круна први пут дошла у Бањалуку.

- Превише рано смо почели да славимо титулу. Морамо да се концентришемо и до краја остваримо два тријумфа, који нам гарантују освајање првенства. Пораз од Звијезде нас није уздрмао и сигуран сам да ћемо до краја првенства показати да смо с разлогом лидер дуги низ кола. Након Травника гостујемо код Жељезничара на "Грбавици" и нико не гарантује да ће нас они побиједити. Мислим да имамо квалитет да извучемо позитиван резултат и тамо ријешимо питање првака - казао је Малетић

Због повреде није играо у Градачцу, али опоравак тече по плану и Малетић ће, по свему судећи, бити спреман за меч 28. кола.

- Вучем повреду још од меча у Тузли и против Рудара и Олимпика сам играо с великим боловима. Нисам могао да играм против Звијезде, али велике су шансе да заиграм у четвртак. Желим да помогнем екипи, веома смо близу титуле и то морамо да искористимо - закључио је Малетић.

(Независне)

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 10:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Колико год се ситуација у и око клуба окреће и мјења у задњих 10 дана (мјесеци, година) мислим да је вријеме да се окренемо оном што слједи. А то су утакмице против Травника, Жељезничара и Леотара.
Оно што је сигурно и провјерено је да је кадровско стање у клубу (како на терену, тако и у канцеларијама) залеђено до краја сезоне те да су све снаге усмјерене искључиво једном циљу - освајању титуле! Ту мислим и на оне који су нешто радили и на оне који су паламудили.
Наша реалност, иако се никад нећу моћи помирити са њом, је таква да увјек усеремо када треба. Колико нелогичних потеза и свега је било, просто да се човјек запита. Али ваљда нам је грах тако пао. Мјењаћемо, тражићемо, борићемо се Борче мој макар остали сами на свијету!
Оно што је на нама који живимо за наш клуб је да се у ове три утакмице максимално усесрједимо на оно што најбоље знамо, а то је подршка нашим момцима (први пут у животу нису цурице) на терену!
Ако наш клуб сада и у овом тренутку не заслужује подршку када ће то бити? Кад узмемо ЛШ, сјетско клубско или ко зна шта? Ово је тренутак који смо чекали. Иако неки (домаћи и остали душмани) покушавају на све начине да нас и сада ускрате за то задовољство имам поруку за све њих - можете нас повући за курац!
Ми смо ти који одлучују, од нас све зависи. Зато, Борче мој, још једном покажи да можеш да си најбољи ти!

ТЕРМИН ОДИГРАВАЊА УТАКМИЦЕ ЈЕ ИПАК ПРОМЈЕЊЕН - ЧЕТВРТАК 17:00ч!!!

Иначе овако то доживљавају момци који су прошли сито и решето уз нашу светињу!
Citiraj:
Лешинари, још 15 дана и 3 утакмице нас дјеле од историјског успјеха нашег великана. Након 85 година борбе, понижавања, шиканирања, али и лјепих али ријетких тренутака наш клуб је на прагу успјеха који нисмо могли да досањамо ни у најлуђим сновима.
У данима који предстоје морамо показати зашто се за крајишнике веже она чувена изрека "тврд је орах чудновата воћка, зубе сломи ал` га не поломи". Оно што се тражи од свих је вјера и подршка достојна великана какав је наш клуб! Сви мораји дати, не 100%, већ 1000% себе, 1000% снаге за све ове године, 1000% ината који нас је одржао све ове године, 1000% грла и дланова за све оне који нажалост нису дочекали ове дане са нама, 1000% свог срца које куца само за њега! Наша вјера у немогуће, наша подршка кад је било најтаже, наша одрицања и наша љубав према клубу морају засјати најјачим сјајом! Великан то заслужује! Ми за бољи не знамо, ми само њега волимо, ми само за њега живимо! Заједно до краја, буквално од таме до сјаја! Наша судбина је судбина нашег клуба! Не препуштајмо ништа случају, узмимо све у своје руке! Ако мислиш и осјећаш да можеш помоћи као појединац или групација уради то још данас јер од сваког од нас зависи шта нас сутра чека! Покажи да можеш да си најбољи И ТИ!

Буди дио Борца, буди Борац јер...у животу је важно бити БОРАЦ!!!

До изнемоглости!

Понављам, ОД НАС ЗАВИСИ СВЕ! Зовимо, јављајмо, информишимо све око себе. Наш клуб то заслужује јер иако знам да је у курцу ја га волим!

Још ћу само додати - ЗА БОРАЦ! ЗА БАЊАЛУКУ! ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ! ИГРАЈ БОРЧЕ!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
За пола сата ће бити на нет постављена и видео најава. Био сам ју већ поставио, али сам грешком обрисао. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 10:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
na Nesu i dalje piči najava za 17,30

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 10:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Prvi sam poceo upozoravati da se ne pocinje prerano sa slavljem,cak i na +8 i +9 sam pisao da nista nije gotovo,jer sam vidio da ne igramo dobro,mucimo se i kuci i na strani, zato sam otprilike i znao da nas do titule moze pogurati samo koji kiks Zeljeznicara pa sam stalno na ovoj temi organizovao navijanja za Zeljeznicarove protivnike (na zgrazanje mog kolege moderatora skaja koji je kasnije morao te postove prebacivati :D ).Da nas ne "ispostovase" Sloboda,Siroki i Celik,od titule ne bi bilo nista,ili da su samo dobili te dve na Grbavici,mi bismo sad bili na -1! Iz aviona se vidjelo da ovo nije sampionska igra i da nas u igri drze samo kiksevi rivala i jesenja zaliha. Kada smo proslog proljeca "uspjeli" sa trenerskim magom Dzimijem postici samo tri gostujuca gola za cijelu polusezonu,smio sam se opkladiti da ce to biti crni rekord u Borcevoj istoriji i da ce ostati zapisan po negativnom za sva vremena. Ali,eto dozivio sam da ga izjednacimo vec sledeceg proljeca,i to u sezoni kad hocemo da budemo prvaci! A sampion treba tri gola u gostima da dadne za jednu utakmicu ako treba,a ne za polusezonu!
Osim lose igre,u zadnje vrijeme se desilo toliko idiotskih stvari od strane uprave da bi zaista trebao dobar analiticar da procjeni da li su se mogli gluplje ponasati UOPSTE!
1-Trenerska vrteska
2-Najave protokola proslave titule koja nije osvojena
3-Od 7 maja (Olimpik) do 19 maja (Travnik) mi cemo za 12 dana odigrati 5 utakmica! Uvjeren sam da bi se igraci Barcelone i Man Utd uhvatili za glavu kad bi vidjeli kakvi su amateri i kako malo utakmica igraju....

Medjujtim,sad se sve to zaboravlja,jer i pored svega imamo mec loptu u cetvrtak. Mec loptu koja se mora iskoristiti,jer druge nece biti! Ovakvim igrama kakve prikazujemo,zadnja,ali ogromna prilika za titulu je CETVRTAK! Drago mi je da smo izgleda svi svjesni toga i da cemo od zagrijavanja pa do zadnje minute svi biti kao jedan. Iako to glupo zvuci,nece cak biti ni presudno da li ce nas biti 3000 ili 6000,bitno je da svi koji dodjemo,ne stedimo dlanove,ne stedimo grla i da od prve sekunde vrsimo pritisak na protivnika,a aplauzom pozdravljamo svaki potez nasih igraca,pa i pogresan! Sve sto se skupilo u nama treba ostaviti po strani tih 90 minuta,sve sto nas tisti i nervira zaboraviti,tih 90 minuta nam je brat i Suput i Drasko Zaric i Dzo,i Brane Jankovic,ma svi moramo biti kao jedan,a u petak kad se probudimo nakon pobjede,onda cemo analizirati,pisati sve i svasta itd,jer i ja,koji sam poslovicno oprezan,uvjeren sam da nakon sto pobjedimo Travnik,proslava moze poceti. Prvo,dobicemo krila,a Zeljeznicar ubiti u pojam tako da vjerovatno ni tamo necemo izgubiti,a drugo tu je i popravni,yj Leotar gdje se uopste ne bojim kiksa ni 10% kao u cetvrtak. A u cetvrtak,uvjeravam vas,ocekuje nas isto tako odlucan protivnik,izuzetno stimulisan i motivisan,a u isto vrijeme rasterecen brige za plasman,i zato im moramo od prvog minuta pokazati jasno gdje su dosli!

SAD ILI NIKAD!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Покажимо колико волимо НАШ БОРАЦ ! ! Четвртак, 17:00, ВИДИМО СЕ!!
Ко дође на утакмицу, са нама је, ко не дође, НЕ ТРЕБА НАМ ВИШЕ!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

На претходној утакмици опазио сам да је био други спикер на стадиону. Чак је покушао да направи паузу кад је читао имена играча Борца у нади да ће сваки играч добити посебне овације и аплауз, али га публика није баш нешто испоштовала :)
не би било лоше да овај пут сваког играча наградимо са пуно аплауза и галаме, уколико водитељ опет успори при читању имена. Нешто као кад је била утакмица РК Борац - РК Босна. Ко не конта о чему причам нека погледа почетак овог клипа:
http://www.youtube.com/watch?v=NxpSmrBkT-k

Као што Шлагер рече, у четвртак долази изузетно стимулисана и мотивисана екипа. Премија ће бити вјероватно велика уколико нас побједе, мада ни реми нама,баш никако не одговара. Само побједа!

Квалитетнија смо екипа, састав ће да буде комплетнији него против Звијезде тако да вјерујем у сигурну побједу уколико наши играчи буду 100% пожртвовани.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 11:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ево пар мп3 ствари од Стајања и Групне терапије са свирке у Дому омладине.

http://www.megaupload.com/?d=VTLYTQ6Q

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Најава утакмице:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FQkmicnMnBo[/youtube]
П.С. када гледате клип наштимајте резолуцију(квалитет) на HD 720p. (доњи десни угао, одмах испод видео клипа)
из мени неког непознатог разлога, у слабијим резолуцијама текст изгледа очајно. Није баш нека најава, али боље ишта него ништа.

Slika

фб позивница:
http://www.facebook.com/event.php?eid=150329938368764

Ајмо сад рекламирајте утакмицу на све стране!

АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Добро неко написа на претходној страни као да Барса доалзи не расплати травник и капитен им Варупа :colors: !

Ову утакмицу чекам са вечом чежњом него ону против Лозане и жељезничара на јесен,ова утакмица капу кроји, а волио би да се узме титула на шугавици и тако им се две годиен заредом посеремо у уста на њиховом "елитном стадиону" 8) :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 12:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Drasko Zaric neka pogleda ovaj klip pa da zna sta se radi u tunelu prije izlaska ne teren u ovakvim utakmicama :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u9HDpRC_VDk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jel u tunelu usred mraka.....:D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
ајмоооооо
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 13:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D :D :D

Nek Zara vjezba da skine ovu intonaciju,koliko god to tesko bilo :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 14:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Опет она суморна реалност.
Иако ћемо 99% узети титулу, ова задња кола су мучење, стрепња , ишчекивање одласка најбољих играча, смјене тренера, доласка новог, полупразан стадион итд, итд ... све по старом, што би се рекло...

У четвртак ипак очекујем побједу, не вјерујем да нам Травник може озбиљније запријетити, али исто тако очекујем биједну посјету као и много пута до сада...

Не знам шта више треба овој хебеној Бањалуци да се пробуди, да мало испрати Борац, па мајку му, ипак смо ми , вјероватно, будући шампиони..

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2011, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
па поучени искуством од прошле године када је иста атмосфера била у граду - већ смо узели титулу - па онда завршишмо 3. на крају. исти сценарио и ове године, надам се са промјењеним улогама!

и не долази нам Барселона, али долази нам Травник који је неугодан, који ће све учинити да нам откине одове јер ће бити дебело премирани. судија ће судити како ће судити. али оно што мене брине су задње утакмице кући. тешко, никако, на гурање, срећу и шта све не!
у четвртак нас и срећа мора послужити (ако је већ нисмо истрошили).
као што Шлагер каже, није битно дал ће на стадиону бити 3000 или 6000, ајде да направимо пакао. на сваку судијску звиждуци, на сваки прекршај, аут, офсајд! притиснути и судије и играче Травника а нашима дати снаге. није лако играти под императивом побједе! морање је отежавајућа околност увијек!

зовимо кога нисмо зовнули, обавјестимо кога нисмо обавјестили, ова 3 дана причајмо свуда и само о Борцу!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 875, 876, 877, 878, 879, 880, 881 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]