banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 16:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ma da je to toliko pametno kako ti tvrdis,to bi radili i ostali BH klubovi (a ne radi nijedan),to bi radil Zvezda,Hajduk,Partizan,Dinamo...ali ne pada nikome napamet da nas patent prepisuje.
A koliko sam vidio,protiv Kozare je igralo 7-8 ljudi koji su nastupili i u Gradaccu.A utakmica je utakmica,zamor je zamor,ne mozes Kozaru pobjediti setnjom.

Ali ti mislis tako,ja mislim ovako,ne moramo se u svemu ni slagati.

BTW,Te redovne prijateljske srijedom je "patentirao" Janjetovic,bivsi Predsjednik,i tada smo skoro svakih desetak dana igrali protiv Gomionice :D

Tada je i Gomionica za nas bila Real... 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

:D :D :D

Ma neka oopsteprihvacena praksa i u Evropi i u regionu je da se dok traje Liga igraju samo zvanicni mecevi,a u periodu izmedju dva kola ekipa se opusta,trenira,uigrava akcije, sanira povrede.Prijateljske se igraju uglavnom samo kad su reprezentativne pauze,da se zadrzi kontinuitet. Moj licni utisak je da mi pretjerujemo debelo sa tim prijateljskim utakmicama,a htjeli mi to priznati ili ne,sve su to prijateljske,cak i Kup Republike Srpske.Mozda nisam u pravu,ali ako danas bude igrao JEDAN igrac koji ce igrati utakmicu sezone u cetvrtak,to je po meni apsurd,a kamoli ako ih bude nekoliko u timu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Citiraj:

:D :D :D

Ma neka opste prihvacena praksa je da se dok traje Liga igraju samo zvanicni mecevi,a kad nema utakmica ekipa se opusta,trenira,uigrava akcije, sanira povrede.Prijateljske se igraju uglavnom samo kad su reprezentativne pauze,da se zadrzi kontinuitet. Moj licni utisak je da mi pretjerujemo debelo sa tim prijateljskim utakmicama,a htjeli mi to priznati ili ne,sve su to prijateljske.Mozda nisam u pravu,ali ako danas bude igrao IJEDAN igrac koji ce igrati utakmicu sezone u cetvrtak,to je po meni apsurd,a kamoli ako ih bude nekoliko u timu.

Te utakmice su odlična prilika da neki od igrača koji su bili na klupi ili nisu bili u kombinacijama izbore svoju šansu za prvih 11, recimo odličan primjer ti je Vidaković, zabio tri gola Želji iz predgrađa i odmah sledeće kolo dsobio 90 minuta u Lukavici i kažu, bio najbolji na terenu... Zato je dobro da ih ima, a sada što neke padaju u loše vrijeme, bože moj, pa eto ima juniora kojima je ovo izlazna godina, pa recimo da im je prilika da se nametnu, za sledeću sezonu...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Немања Супић баш бриљирао јуче :D

А у Слободи има један везњак сви стручњаци у Србији га хвале, чамуга, Френсис Јојо Босман

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kao da mi imamo sanse da dovedemo takvog

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A ко ће, Звезду и Партизан не занима јер их већ имају и превише а доводиће нека звучнија имена а коме да га пустимо Спартаку, Раду. Ако немамо скауте који ће ходати по свијету и тражити треба узимати те који су на изволите

Што се тиче сајтова у поређењу нашег са ЈСЛ: Слобода, Инђија, Рад, Офк, Јавор, Јагодина (имају чак и шоп) нас баш прекуцавају а Спартак и Чачак ту негдје са нашим само су ажурнији једино имамо ажурнији а не баш и визуелно бољи од посљедњег Чукаричког и Смедерева :(

Poslednji put menjao БуС dana 16 Maj 2011, 12:52, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Пролазим поред стадиона, прича директор Нашег клуба са Олијем... шта ли то значи :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 13:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

И један и други вриједе по 350 000 еврића, Френсис је одиграо један меч за Гану, 26 година.
Примјера ради као и наш Стево или Крунић

Poslednji put menjao БуС dana 16 Maj 2011, 13:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 13:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Пролазим поред стадиона, прича директор Нашег клуба са Олијем... шта ли то значи :D

similis simili gaudet...eto šta znači :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da mi prvo isplatimo ono sto su nasi igraci do sada zaradili. i uopste kad si cuo da je bilo koji tim ovde platio igraca preko 40000-50000 evrica, pitanje je jeli i toliko

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
БуС je napisao:
Немања Супић баш бриљирао јуче :D

А у Слободи има један везњак сви стручњаци у Србији га хвале, чамуга, Френсис Јојо Босман

http://www.scribd.com/doc/51724795/Bosman

:lol: :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
da mi prvo isplatimo ono sto su nasi igraci do sada zaradili. i uopste kad si cuo da je bilo koji tim ovde platio igraca preko 40000-50000 evrica, pitanje je jeli i toliko

Хоћемо ли у Европу ил нећемо :D

Боље уложити паре у играче него да ови из управе братски то подјеле, некако сам сигурнији кад их нема нег кад их је много на камари, продаће 10 играча у прелазном року

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ aleksandar - e imao sam ja jedan takav, samo malo istinitiji, zvao se KNINDZE :D :D

ma hocemo ali igraci dolaze samo za DZ znaci oni koji nemaju ugovor ili mozda neki menadzer nadje korist u tome da dovede nekog crnju pa da ga bolje proda poslije kvalifikacija za ligu sampiona

@mali off - zakaric u dinamu 7 godina, evo sta smo mi propustili, aaaaaaaaaaaaaaaaaa upravo. ako nam isto naprave za gnjatovica

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 14:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ма не можеш све ни погодити, ако се сјећаш и овдје на форуму више од пола је говорило у смислу - који ће нам клинац дијете из Козаре које игра 2,3 лигу, требамо узети... Добар је момак ал док сазри треба чекати 5 год. а нама треба за Европу неко ко се већ доказао...

А што се тиче ове наше приче око појачања знам и ја да ће тешко ићи ал треба размишљати о том док је вријеме, ипак више не играмо лигу РС или борба за опстанак у БиХ, сад идемо у кв. најквалитетнијег такмичења на свијету и образ је у питању, углед клуба, Града...

Реално немамо с чим играти, што се види и у лиги, па можемо и Јовића довести ал немамо с чим играти кв. за ЛШ. Имамо играче за задржати лопту, за умртвити игру али кад је резултат неповољан треба дићи темпо, напасти, играти пресинг а ми имамо Крунића, Микића, Жарића, Стеву Николића, танко је то за Европе.

Моје мишљење је да од европе не треба очекивати пуно али треба искористити ово учешће да се направи тим који ће нам обезбиједити доминацију у лиги и сљедеће године када ћемо изаћи у Европу са већим коефицијентом, бићемо носиоци и онда се може и више очекивати. Наравно тим треба да се бави управа у тајности без неке помпе бар док се првенство не заврши.

Poslednji put menjao БуС dana 16 Maj 2011, 14:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tog istog stevu nikolica smo dizali u zvijezde u jesenjem dijelu ;)

slazem se da bez pojacanja ima da prodjemo kao smrdavci sa rucno gradjene smrdavice

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Дизали су и они црвендаћи Коромана а сад га дају нама с пјесмом

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 14:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Борчевци, ајмо се прошетати до стадиона данас око 5. Јест да је вријеме лоше, али игра наш Борац, а није битно ко је противник и који је ранг такмичења. У четвртак стадион мора да буде пун, као што је то прошле године било, јер је играчима потребна подршка више него икада. Тад је била недјеља, а атмосфера је била предобра колико се сјећам. Травничани ће имати добар разлог да стисну, али без обзира на све очекујем побједу без већих проблема. Прије тога, данас загријавање са Наприједом. Видимо се на западу.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jos jedna stvar vezana za zakarica, momak ima 19 god a potpisao je ugovor na 7 godina, tako to rade ozbiljni klubovi

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
subzero81 je napisao:
jos jedna stvar vezana za zakarica, momak ima 19 god a potpisao je ugovor na 7 godina, tako to rade ozbiljni klubovi

Ovo bi da konstatujem,ja koliko znam da se ugovori u evropskom fudbalu mogu najviše 5 godina potpisati,a sad možeš svake godine na joiš 5 produžiti!

Да,онај играч ћелави из Јавора с бројем 15 мислим да је СТојаковић,је паклен,а исто креатор игре,пребрз,бољи од свих наших везњака који би требали играти ту,Медо,Граха, па и од Крунића!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 16:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika
Велика:
Kod:
http://imageshack.us/m/806/655/plakatboractravnikvelik.jpg

Са осакаћеним фотошопом 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]