banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 16:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 872, 873, 874, 875, 876, 877, 878 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Нешто се умртвила тема??

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Утакмица са Травником је у пола 6 јер се задња кола играју у исто вријеме због регуларности (па како год то смијешно звучало)...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
:lol: :lol: :lol:
Дивљаковић!!! Кад нисам умро од смијеха, е мој Медо прекрстише те...

Јоој више ми се ова наша сапуница не да ни коментарисати... Та прича Владу подржавају навијачи итд., ја то баш и не видим... Навијачи ко навијачи, након побједе све им је добро након пораза ништа не ваља, ја не видим засад да су навијачи стали иза Владе а кад се требао Баја отјерати били су јединствени у том. Не слажем се да су Бајини резултати највећим дијелом плод нечијег пријашњег рада, то је иронично и злонамјерно или ако није то онда не познају Бају они који то говоре. Баја је отресит, зна нашпановати екипу, загаламити кад треба, опустити их неком шалом, аналитичар и највећи стручњак који је сједио на нашој клупи, то говорим константно.

Оно што је јасно да играчи не играју за Јагодића ни Шупута ни Јанковића па ни за нас, већ за себе - да се продају а они који мисле остати, да играју ЛШ, према томе кад ће запети ако не сад. 90 мин. је много и ако се крене од прве онако како треба можемо губити и 0:2 демолираћемо и једне и друге на крају јер смо неупоредиво бољи

А сљедећи тренер на клупи Борца мора бити тврдокожац и разбијач који се не осврће на ставове ових или оних (који се мијењају као вријеме) него који има концепт и гура своју причу до краја, што и Влади од срца савјетујем.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 06:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ово све је показатељ какве аматере имамо у управи.
јел се ово могло лијепо и на господски начин рјешити након сезоне? па наравно да јесте!
зашто је информација пуштена у промет не знам.

исто знам да не пије воде да неког тјераш на позицију која је боља!
много ми је овдје нејасноћа и контра информација!

најважније је да се и играчи и ми (управа се не трза одавно) тргнемо ове 3 утакмице и покушамо доћи до 6 бодова и квалификација за ЛШ!
гледам и не могу да вјерујем. чиме ми оправдавамо тај велики ентузијазам - ма 7 бодова, 6 без проблема и сл. кога смо ми то раскантали?
да поновим питање шлагера и још неких. шта ако се узнеда? ако лопта неће у го? ако неко други затвори судију па против нас суди пенал или прекиде на 20 или црвени? шта мислите о томе?
дај да се тргнемо!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 06:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

стварно да се сви посветимо овим утакмицама, о тренерима ћемо послије.
а и управи којој ће сви јебати матер ако се деси оно што се десити не смије!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
koliko god da sam za ostanak Vlade, cinjenica je da se nesto mora mjenjati, puno stvari u zadnje vrijeme nije na ne viskom, nego na zadovoljavajucem nivou. Svi se sjecamo kako je Vlado odstranio Vukelju, Olju.... pa se ekipa trznula i zaigrala kako treba.( Sve mi se cini da mu se to i zamjeri sada i obija od glavu. Kome je tada stao na zulj.... cuce se....ali sve mi djeluje da je nekome izbio pare iz dzepa...citaj Brani jankovicu....). Ima i sada kandidata za slicne suspenzije, samo sad je sve to otislo niz Vrbas.
Svi mi sad prdimo kao ma samo izgurajte jos ova tri kola, pa rjesice se i te mane na kraju sezone. Ali svi mi samo sebe zavaravamo. Evo svjedoci smo da ljudi pricaju da ovaj forum citaju clanovi uprave, pa recite mi sta su pomenuta gospoda uradila od fantasticnih prijedloga sa ovog foruma,skoro pa nista, a mogli su nije da nisu mogli. Iskreno ne kontam ljude koji su tu samo da bi se slikali. Pa gospodo ako nemate love kupicu Vam ja fotoaparat, digitalac nema da se mucite pa se sllikajte do mile volje. Samo nemoj da unistavate nas klub, nase snove o evropi, nase snove o tituli. Nemoj da krcmite nas novac na vase vile, aute ..... Znajte jedno nicija nije sjala do zore, nece ni vasa....
I nema joj sta i kako, sta ako se zaneda. Ma nema toga, u cetvrtak protiv travnika ko ne bude orao po gradskom, ko ne da 200% sebe za tri boda, za pobjedu, za ostvarenje dugogodisnjeg sna, za ligu sampiona, taj ovde nema sta vise da trazi, pocev od uprave, igraca, strucnog staba pa do navijaca i simpatizera.

u cetvratak moramo svi da budemo kao jedan.

Gospodine Vlado Jagodicu, hvala Vam za sve radosti ove godine, pocev od istorijske pobjede u sarajevu , pa do sampionskog hoda sa nasom svetinjom. I molim vas da pokazete ovim supcima koji vas tjeraju kako se vodi ekipa i da nam u zadnja 3 kola donesete 9 bodova, i da svi zajedno na onoj rucno izgradjenoj smrdljavici dignemo pehar i kazemo svima da samo mogu da nas povuku....

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Izgovora nema 8)
Sad smo najpotrebniji Velikanu tako da u cetvrtak svi na Komunale da podrzimo momke i Vladu !

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 08:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Hoce to tako, kad zivom zecu pravis razanj !

A smijali smo se zeljezncaru koji je stampao majce osvajaci kupa !

Daleko je titula jos uvijek, nije se smjelo dopustiti da se fokus sa prvenstvene trke prebaci na sekundarne stvari, da se rasplini enutzijazam, da se pocne sa pricama kojima nije vrijeme .
Ekipa i svi u klubu su morali biti maksimalno naspanovani na prvenstvenu trku, a za sve ostalo je bilo vremena i poslije.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ko kaze da subzero81 nije optimista!? :D
uzecemo Travnik, nasi momci mogu to!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
Svi mi sad prdimo kao ma samo izgurajte jos ova tri kola, pa rjesice se i te mane na kraju sezone. Ali svi mi samo sebe zavaravamo. Evo svjedoci smo da ljudi pricaju da ovaj forum citaju clanovi uprave, pa recite mi sta su pomenuta gospoda uradila od fantasticnih prijedloga sa ovog foruma,skoro pa nista, a mogli su nije da nisu mogli. Iskreno ne kontam ljude koji su tu samo da bi se slikali. Pa gospodo ako nemate love kupicu Vam ja fotoaparat, digitalac nema da se mucite pa se sllikajte do mile volje. Samo nemoj da unistavate nas klub, nase snove o evropi, nase snove o tituli. Nemoj da krcmite nas novac na vase vile, aute ..... Znajte jedno nicija nije sjala do zore, nece ni vasa....

па вјерујем да поједини ни не знају да читају, а бар 50% не зна да користи интернет и да се региструје на форум!
могли су али нису. наше је да их натјерамо да поправе то. има милион начина за то. говнаре треба притискати и овдје на форуму, и причом на улици и у кафанама, и на стадиону!

али фокус на Травник! све мора да штима. не свиђа ми се ни ово вријеме које се уротило против нас а које ће нам уништити терен. али нема оправдања. морамо их побједити! морамо играти квалификације за ЛШ.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U cetvrtak su najavili suncano sa velikim temperaturama :D jos jedan razlog da nas bude sto vise na tribinama a sto se tice terena od sutra ide ljepse vrijeme tako da mislim da ce teren biti spreman za mec :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
upravo sam to htjeo da našpisem...kiša danas staje i neće je biti neko vrijeme,(ovaj put vjerujem prognozi na aladinu :D ),teren će nadam se biti dobar,citao sam jutros da nam se vracaju stupar i maleta,sto znaci da izgovora nema.jednostavno ne postoji
dakle u četvrtak napuniti stadion kao protiv sarajeva :)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
borcev_navijac je napisao:
, nije se smjelo dopustiti da se fokus sa prvenstvene trke prebaci na sekundarne stvari, da se rasplini enutzijazam, da se pocne sa pricama kojima nije vrijeme .
Ekipa i svi u klubu su morali biti maksimalno naspanovani na prvenstvenu trku, a za sve ostalo je bilo vremena i poslije.

Mene samo itersuje da li to namjerno bilo rezirano od neki ljudi iz uprave da se dodje u ovakvu situaciju??? :angry4:
Ja se nadam da ce razum preovladati i da ce momci i Vlado shvatiti koliki je ulog i odraditi to najbolje sto mogu do kraja, ne mogu ni zamisliti kako bi se osjeco da nam sad titula izmigolji a drzali smo je jednom rukom.......

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Malo smo zakomplikovali.Trebaju nam dvije domace pobjede,to je to.Na Grbavici se igra samo za neki prestiz,i sigurno da bi bilo super pobijediti,ali nisam siguran u to,tu sam pesimista.Dakle dvije pobjede kuci,i ako bas mora poraz na Grbavici,meni svejedno,samo da se vise zavrsi ova sapunica.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 10:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Ako Bog da uzmemo Travnik u četvrtak,i bar bod u Sarajevu,titula je i matematički obezbjeđena.E tad bi u zadnjem kolu mogli da vidimo rasterećenu i lepršavu igru za puno golova u mreži Trebinjaca...Jooj otisao sam daleko,prvo u četvrtak momci treba da daju zadnji atom snage,ma na nož da igraju...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ако некога интересује,данас се игра са наприједом куп града....од 17:00.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 10:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovo je potpuno suvisna utakmica,s obzirom na razmak od samo 5 dana izmedju dvije prvenstvene utakmice,a i ne teren koga bi trebalo sacuvati.

Suvisna utakmica u ovom trenutku,bez obzira u kom sastavu budemo igrali. Jedini smo Premjerligas koji bez potrebe igra stalno u ritmu srijeda-subota,zarad nekih lijevih takmicenja.Ne daj Boze da se jos neko i povrijedi.
To treba korigovati sledece godine i Kup Grada ne igrati uopste,a Kup RS igrati sa kombinovanim timom juniora i onih koji ne dobijaju ni minut na prvenstvenim utakmicama.
I tako cemo imati nastupe u Prvenstvu,Kupu BiH i Evropi,a poneki igraci jos plus po reprezentacijama,sto je stvarno vise nego dovoljno.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Полако људи па Жељезничару треба упркос свему 9 бодова да би могао да се нечему нада а губили су и од курте и од мурте ове сезоне, Будућност је неког узела сад у гостима, ми им долазимо још кад узмемо у четвртак притисак огроман иде на њихова леђа играју и Куп, гањају оба трофеја а са онаквом екипом могу изгубити и један и други. Не знам ни кад им је Куп

А што се тиче Купа РС и БЛ, нама то добро дође, и треба да имају момци бар 1. утакмицу са слабијим противником у току седмице да се истрче они који су имали мању минутажу, ту заштитиш Малетића и још неког ко је насушно потребан а остали нек играју... Куп РС није толики проблем игра се по 1 утакмица а на прољеће полуфинале и финале а Куп града као да играју против јуниора тако да не видим ту проблем. Чак доста тога и јуниори покривају, мада ова генерација изгледа и није баш нека за дичење

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma da je to toliko pametno kako ti tvrdis,to bi radili i ostali BH klubovi (a ne radi nijedan),to bi radil Zvezda,Hajduk,Partizan,Dinamo...ali ne pada nikome napamet da nas patent prepisuje.
A koliko sam vidio,protiv Kozare je igralo 7-8 ljudi koji su nastupili i u Gradaccu.A utakmica je utakmica,zamor je zamor,ne mozes Kozaru pobjediti setnjom.

Ali ti mislis tako,ja mislim ovako,ne moramo se u svemu ni slagati.

BTW,Te redovne prijateljske srijedom je "patentirao" Janjetovic,bivsi Predsjednik,i tada smo skoro svakih desetak dana igrali protiv Gomionice :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

O том сам писао да ми није било јасно зашто су цијелу или готово цијелу одиграли у Купу неки играчи који су почели и у Градачцу, између осталог и Дивљаковић :lol:

Имам осјећај да је Стево Николић највећи бунџија у свлачионици, види се да игра без икакаве мотивације а све мање и игра у посљедње вријеме, чак ни у Купу РС

Poslednji put menjao БуС dana 16 Maj 2011, 12:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 872, 873, 874, 875, 876, 877, 878 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]