banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 17:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 871, 872, 873, 874, 875, 876, 877 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Maj 2011, 12:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma shvatam ja vas mladalacki optimizam,to je prirodno i sam sam bio takav,ali mene jebe sto ja jako dugo pamtim! A od juce mi ne izlazi iz glave utakmica protiv Olimpije iz Ljubljane kuci kad smo zadnji put ispali iz Prve Lige Sfrj,i nakon te utakmice se nismo vratili u Prvu Ligu 9 punih godina!
Bila je jako slicna situacija sadasnjoj. U predzadnjem kolu nam dolazi Olimpija kojoj apsolutno ne trebaju bodovi ni za sta,ne mogu ni gore ni dole,sredina,a u toj ligi je godinama otprilike vazilo pred kraj pravilo "ako ti ne trebaju bodovi,ne zamjeraj se onome kome trebaju".Nije bilo covjeka u Banjaluci koji nije pricao da je to sve zavrseno,da je Borac izborio opstanak,da je utakmica formalnost.i da.ako ne pobjedimo nezainteresovanu Olimpiju ne trebamo ni ostati u Ligi. Cak je i raje bilo manje nego obicno na Gradskom!
Nama treba bilo kakva pobjeda i matematicki obezbjedjujemo opstanak u ligi bez obzira na sve ostale rezultate. Isto kao i sada za Grbavicu,se znalo da ce nas namjestiti u zadnjem kolu u Titogradu i da nam je ta utakmica sa Olimpijom biti ili ne biti. Iako sam bio dijete,sjecam se kao danas tog dana,kise koja je lila kao iz kabla citav dan i cijelu utakmicu. Sjecam se viktorije koja se igrala 90 minuta pred njihovim golom,sjecam se i sudije koji nas je "pazio" i cak nam penal svirao,sjecam se da smo ih prebili kao nikad nikog na Gradskom,ali dadose nam gol i kasnije nisu izlazili iz sesnaesterca,mi pogadjali precke stative,deset puta izlazili oci u oci sa golmanom,ali ipak smo samo uspjeli izjednaciti!
I dan danas ne znam jesam li nakon utakmice vise bio mokar od kise ili od suza,i zato sve ovo pisem kao upozorenje,jer i nasi igraci su vasih godina,i bojim se da i njih ne zdrma taj mladalacki optimizam "lako cemo'

Dabogda mi pobjedili 5-0 i da ovi moji postovi budu shvaceni kao bezvezno mracenje,ali ja moram to napisati! Sad posljedice nece biti velike kao tada,necemo biti 9 godina drugoligasi,ali opet bi bilo jako sugavo izgubiti vec osvojenu titulu.
Zato momci,idemo maksimalno! Vruce srce i hladna glava i da im ne damo milimetar prostora da nas iznenade,taman im Nijaz i Amar ponudili milion maraka stimulansa!!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Мени не би био проблем да Владо након ове сезоне напусти Борац и оде тренирати младу репрезентацију уколико он стварно то жели више него останак у Борцу. Међутим, овдје се ради о томе да њему нико није ни понудио у клубу нови уговор. Чињеница је да је он направио костур екипе са којом је касније Баја размонтирао противнике у првом дијелу прошле сезоне и чињеница је да је он дошао након оног лале несрећног и без припрема са екипом освојио прву титулу јесењег првака, а највјероватније и титулу шампиона.

Е због таквих чињеница Влади је морао бити понуђен нови уговор и то квалитетан уговор. Због континуитета и већ наметнуте одређене тренерске филозофије сматрам да би Владо био најбоље ријешење за Борац, али исто тако сматрам да би га и Драган Јовић квалитетно замјенио.

Међутим, управа Влади није чак ни понудила нови уговор, сви смо погледали ону прес конференцију...не требам ништа више рећи. Баш због те по мени неправде и непоштовања према тренеру који је доста учинио за Борац, имам овакав потпис и аватар. Није толико што се бринем да га нико неће квалитетно наслиједити, него највише због безобразлука и непоштовања одређених људи из управе.

Нећу ово више спомињати, док не прође меч са Травником.

Што се тиче те утакмице, дакле, највјероватније се игра у четвртак у 17 и 30. Чим неко сазна тачан термин не би било лоше да напише овдје да Горан направи неки плакат, тј. најаву, па да можемо мало рекламирати. А вјерујем и да ће момци са борац спорт ускоро направити и позивницу за догађај.

Мора нас доћи што више. И не заборавите да је сутра Куп града у 17 ч уколико се не варам.

едит: Шлагер твоја страшљивост је скроз оправдана, и надам се да ће момци ову утакмицу схватити скроз озбиљно!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 13:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
@ Vlakanje
Zvanicna prica je "Vladi Jagodicu ponudjeno mjesto selektora, i on je odmah smjesten na tu poziciju" a da njega prethodno niko nije konsultovao.
izmedju redova, covjek je otjeran iz Borca, hinjski, ciganski, u ostalo evo Sajin je vec objasnio u postu iznad.
ako ima jos nekih "redova" izmedju ovih redova aj prosvjetli nas, zivota ti!!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 14:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Буде ли оне радио најаве у мп3 формату нека ми неко пошаље, чини ми се да Шајин има те неке везе :D
да урадим видео најаву

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Ma shvatam ja vas mladalacki optimizam,to je prirodno i sam sam bio takav,ali mene jebe sto ja jako dugo pamtim! A od juce mi ne izlazi iz glave utakmica protiv Olimpije iz Ljubljane kuci kad smo zadnji put ispali iz Prve Lige Sfrj,i nakon te utakmice se nismo vratili u Prvu Ligu 9 punih godina!
Bila je jako slicna situacija sadasnjoj. U predzadnjem kolu nam dolazi Olimpija kojoj apsolutno ne trebaju bodovi ni za sta,ne mogu ni gore ni dole,sredina,a u toj ligi je godinama otprilike vazilo pred kraj pravilo "ako ti ne trebaju bodovi,ne zamjeraj se onome kome trebaju".Nije bilo covjeka u Banjaluci koji nije pricao da je to sve zavrseno,da je Borac izborio opstanak,da je utakmica formalnost.i da.ako ne pobjedimo nezainteresovanu Olimpiju ne trebamo ni ostati u Ligi. Cak je i raje bilo manje nego obicno na Gradskom!
Nama treba bilo kakva pobjeda i matematicki obezbjedjujemo opstanak u ligi bez obzira na sve ostale rezultate. Isto kao i sada za Grbavicu,se znalo da ce nas namjestiti u zadnjem kolu u Titogradu i da nam je ta utakmica sa Olimpijom biti ili ne biti. Iako sam bio dijete,sjecam se kao danas tog dana,kise koja je lila kao iz kabla citav dan i cijelu utakmicu. Sjecam se viktorije koja se igrala 90 minuta pred njihovim golom,sjecam se i sudije koji nas je "pazio" i cak nam penal svirao,sjecam se da smo ih prebili kao nikad nikog na Gradskom,ali dadose nam gol i kasnije nisu izlazili iz sesnaesterca,mi pogadjali precke stative,deset puta izlazili oci u oci sa golmanom,ali ipak smo samo uspjeli izjednaciti!
I dan danas ne znam jesam li nakon utakmice vise bio mokar od kise ili od suza,i zato sve ovo pisem kao upozorenje,jer i nasi igraci su vasih godina,i bojim se da i njih ne zdrma taj mladalacki optimizam "lako cemo'

Dabogda mi pobjedili 5-0 i da ovi moji postovi budu shvaceni kao bezvezno mracenje,ali ja moram to napisati! Sad posljedice nece biti velike kao tada,necemo biti 9 godina drugoligasi,ali opet bi bilo jako sugavo izgubiti vec osvojenu titulu.
Zato momci,idemo maksimalno! Vruce srce i hladna glava i da im ne damo milimetar prostora da nas iznenade,taman im Nijaz i Amar ponudili milion maraka stimulansa!!

Ma ti nemozes da covjeku nepokvaris ovo nedeljno posljepodne pa da ga jebes :D,sad mi se ta slika vraca,kao da je juce bilo,a evo i tabele nako te utakmnice i sve je bila patnja do finala kupa 88

Prikačeni fajlovi:
tabela.jpg
tabela.jpg [ 162.24 KiB | Pogledano 563 puta ]
Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 15:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dinamo Z sa 35 bodova zavrsio cetvrti i otisao u uefa kup,a mi sa 29 bodova bili sedamnaesti,ispali i 8 godina se nismo vratili :( :( ...ne ponovilo se!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 15:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Нек неко други направи најаву мени је црко комп јбг

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 15:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Волим Јагодића, скакао сам од среће када је поново преузео Борац у другом колу, надао се да ћемо играти прави фудбал, лепршав, офанзиван, али све је остало у надању ево до самог краја. Годину дана игра је тешко смарање, без главе и репа, заснована на дефанзиви чистој, дајемо голове без икаквих акција, само из неких одбијања и на срећу. Имамо најбоље играче у лиги, мислио сам да ће то бити лагано дерање свих противника, а сваког смо тешком муком побјеђивали. По мени, то и није толико лош потез управе што ће промјенити тренера, жао ми је Владе, али не знам, није то било толико добро колико сам се ја надао и мислио да ће бити. Само ми се гади што се о тим стварима говори 4 кола до краја, немогуће, па одмах изгубимо у Градачцу, па ми се опет неки страх увукао у кости по питању титуле. Долазе нам Травник и Леотар, а ја се опет бојим. Али даће Бог да се то успјешно приведе крају. И онда нам долази најбитнији период, али ваљда ћемо ући спремни у квалификације ЛШ, ваљда ће се на вријеме довести прави, атрактиван тренер и укомпоновати играчки кадар за следећу сезону...

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Није фрка, има нас још неколико који знамо понешто у ПС-у. Чим добијемо тачно вријеме играња одрадиће се већ нешто.

него ево фб позивнице за утакмицу.

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... ent_invite

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 17:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vladi svaka cast na ostvarenim rezultatima , ali postoji i cinjenica da se on bukvalno posvadjao sa svima... Niko ga na stadionu ne voli vec duze vrijeme i to je istina . Zasto ne znam, ali on se samo zatvori u svoju kancelariju i ne prica ni sa kim

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mozda zato sto svi ti sa kojima se posvadjao zele da mu se mijesaju u posao?

Vazno je to sto njega navijaci vole, a ovi "na stadionu" su tu da opsluzuju njega i igrace, a ne da caskaju s njim i da ga vole.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 17:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Brigate BL je napisao:
Vladi svaka cast na ostvarenim rezultatima , ali postoji i cinjenica da se on bukvalno posvadjao sa svima... Niko ga na stadionu ne voli vec duze vrijeme i to je istina . Zasto ne znam, ali on se samo zatvori u svoju kancelariju i ne prica ni sa kim

Ok, ako je to tako zasto se nije sacekalo sa tim dok se sezona ne zavrsi, dok se ne uzme titula ovako mi sve ovo izgleda izrezirano, naravno pogubno po borac... al nadam se da mi se samo cini :confused2:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Па ко би причао са њима, кад гледају само како да те се рјеше?
Посерем се ја на њихову стручност у управи, паре долазе саме а они као нешто раде, они се као за нешто боре. Нису у стању да ураде најобичнију рекламу за утакмицу, ми овдје морамо да се упиремо ко идиоти и да зовемо људе на све стране, лијепимо плакате... да не говорим о нечему већем, шопу, сајту или сезонским улазницама... Прстом нису мрднули, да није овог спортског дијела(читај Владо и Клибер), ми би били го курац да извинете.
Нема их нигдје, а кад дођу резултати сви пожуре да се усликају.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 17:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Mozda zato sto svi ti sa kojima se posvadjao zele da mu se mijesaju u posao?

Vazno je to sto njega navijaci vole, a ovi "na stadionu" su tu da opsluzuju njega i igrace, a ne da caskaju s njim i da ga vole.

Problem je što je izgubio i vezu sa igračima...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
A mogli bi i ti igraci malo da idu u neku stvar! Ne dobiju li Travnik mogli bi i oni da izgube vezu sa navijacima. :D

Ma sve ovo su srpska posla. Koja smo mi gamad, pa to nema nigdje!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 18:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
у задњих пар уписа је речена суштина и из тог разлога,по мени је ово најбољи могући сценарио који може да се деси...
не ово за губитак бодова :D већ да се узме титула а владо добије унапређење у каријери.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Против кога сутра играмо у Купу града и да ли остаје термин у 17ч. ??? :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 20:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma to su vec preteska pitanja,utakmica je tek sutra...valjda :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ништа, колико видим Владо дефинитивно одлази, ако је истина све што се написало за њега у претходним постовима можда је и боље да за сад оде, а врата Борца ће му сигурно бити отворена у будућности. Мада и даље сматрам да су се веома ружно понијели према њему, не само сада него да то још траје одавно. Нама остаје да се надамо да ће га на клупи макар замјенити неко квалитетан и иоле упућен у лигу.

Дакле, ова анкета опет постаје актуелна

viewtopic.php?f=9&t=55894

И ето сутра утакмица, а ми још не знамо да ли се сигурно игра у 17 ч и против кога. Исто тако за четвртак још се не зна кад је тачно утакмица. А то би све требало да можемо прочитати на клупском сајту.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Дајте људи пустимо дешавања унутар клуба! Сад је на нама да се максимално цимамо за четвртак! Што више исцимати град да напунимо и стадион и го Травника до врха!! Ајде људи мало времена имамо зато одма сутра на посао што више цимати, обавјештавати људе да се тресе читава Бања Лука! НАПРИЈЕД БОРАЦ БОРАЦ БАЊА ЛУКА!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 871, 872, 873, 874, 875, 876, 877 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]