banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 13:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 870, 871, 872, 873, 874, 875, 876 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Maj 2011, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Eh ta lijepa vremena kada smo igrali za kikiriki po Gacku, Sokocu i Milićima, sikiracija nam bila zabranjena :D

kad se samo sjetim stadiona bare na sokocu mislim da tamo nikad boda nismo uzeli ali smo zato od njih doveli pojacanje onog retarda Stanica ](*,)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 09:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Јој само да буде ноћни термин у четвртак :-?

Pa sad lijepo covjek objasni da nema nocnog termina jer se sve utakmice moraju igrati u isto vrijeme a pola timova nema reflektore.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Rangarok je napisao:
Јој само да буде ноћни термин у четвртак :-?

Nece biti netrebas se brinuti

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 09:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Termin je 17 i 30, tako je bilo svake godine do sada, samo je pitanje dal dva ili sva tri kola koja su preostala...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja bi samo volio da znam sta nam je lopov brane dobro donio, pa da ga se nemozes rijesiti kao ni proljeva

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
као што д.а. рече,само је један човјек споран у тој управи.....али то нећемо да видимо.
и наш драги предсједник којег нема у клубу скоро мјесец дана,а узима се титула!!!!гдине шупут,ако читате ово,склоните се из клуба,боље да немамо никога него позера који апсолутно ништа не ради и појави се кад њему то одговара.
потеже се прича око владе и главешина,а нико неће да постави питање у вези самих играча које је по мени једно од битнијих.
шта је проблем био јуче у градачцу?судија,терен,груба игра,или све заједно????ја ћу вам рећи да није ништа од тога,умјесто прво полувријеме да водимо,у другом примамо гол и нема нас нигдје.....
осуђивати појединачно играче нема смисла,то је "болест" која је затровала читаву екипу....
многи су ме разочарали,али нема везе,навикли смо на то.
када се сконтају да је њихово да играју,а не да наглабају о стварима које се екипе не тичу,нешто ћемо и да урадимо.

и сва ова прича око владе ми нема смисла.ја бих волио да мене неко казни и пошаље да радим у "државну"фирму,на плату од 5000 марака уз плаћене све тррошкове када идем гледати неког играча у њемачку,пољску....било гдје...да ме обавежу уговором на 4 године и ако се уговор раскине раније да ме исплате све до послдње марке...ја би волио тако да ме казне,али ако неки људи овдје то не могу сконтати,то је већ питање интелекта.
што с емене тиче,,владо ће увијек имати мјесто у борцу,а све те ттеорије завјере пуштају у етер ни којима не штима стварање шампионске атмосфере у и око клуба....на крају крајева,и баја,којег не могу очим ада видим је отишао из сличних разлога....у сред сезоне је оставио екипу због у17 репрезентације и ми зијанимо 6 бодова у првенству....
да ј емурињо,не би му толерисао 2 столице!

и да се вратим на градачац....хвала богу па се првенство завршава јер екипа је у главама створила слику да је готово.а видјећете патњу против травника јер већина момака мисли да је првенство ријешено.по мени то је грешка,ако не узму 6 бодова из утакмица са травником и леотаром,преполовио бих им шампионску премију!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako ne uzmemo 6 bodova iz ta dva meca,sampionske premije najvjerovatnije nece ni biti.

Mora se podici ekipa u ova sledeca 3 dana na bilo koji nacin,sad moramo biti jedinstveniji nego ikad,a o problemima i svemu ostalom cemo kad osvojimo titulu.
Mogli bi i mi dati mali doprinos i u ova sledeca dana ili ne pisati nista ili samo o utakmici protiv Travnika u kojoj se sve odlucuje. Daj da to pobjedimo i osvojimo titulu pa cu ja prvi nakon toga opet oplesti,ali nekako mi je sad samo to u glavi da se pobjedi u cetvrtak!
Da nekako animiramo i ljude,svako u svom okruzenju neka prica ljudima o vaznosti utakmice i predlozi im da dodju i podrze Borac u sigurno jednoj od 5 najvaznijih utakmica u 85. godisnjoj istoriji naseg kluba!

Ja u sledeca tri dana do utakmice necu pisati ni o cemu drugome osim meca Borac-Travnik,ali eto,svakome na volju.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jebes ga, ako nismo u stanju da dobijemo raspali Travnik, koliko god on bio motivisan/premiran, onda ni ne trebamo biti prvaci. Otrcana fraza ali je tako.
Taj Travnik je popio od Zrinjskog 3 komada, sad ga je Buducnost dobila na Piroti i mi opet drhtimo. Ako nasi igraci ne mogu ozbiljno da shvate ove 2 domace utakmice onda ih sve treba od*ebati!

Jesmo li imali zelju da pred zadnja 3 kola imamo ovakvu situaciju? Jesmo!
Ako igraci ne mogu da se motivisu i odrade ovo kako treba, i to protiv ekipa koje su bar duplo slabije od npr. Olimpika, onda stvarno nemam rijeci.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Jebes ga, ako nismo u stanju da dobijemo raspali Travnik, koliko god on bio motivisan/premiran, onda ni ne trebamo biti prvaci. Otrcana fraza ali je tako.
Taj Travnik je popio od Zrinjskog 3 komada, sad ga je Buducnost dobila na Piroti i mi opet drhtimo. Ako nasi igraci ne mogu ozbiljno da shvate ove 2 domace utakmice onda ih sve treba od*ebati!

Jesmo li imali zelju da pred zadnja 3 kola imamo ovakvu situaciju? Jesmo!
Ako igraci ne mogu da se motivisu i odrade ovo kako treba, i to protiv ekipa koje su bar duplo slabije od npr. Olimpika, onda stvarno nemam rijeci.

Ovdje se uopste necu sloziti s tobom,i iskreno se nadam da igraci ne razmisljaju kao ti tj "ako ne mozemo dobiti Travnik,ne trebamo ni biti prvaci"

A evo zasto se ne slazem. Upravo zato sto je u pitanju fudbal a ne neki drugi sport,jer u svakom drugom sportu ako odigras bolje-pobjedices. Ako si u boksu i drugim borilackim vjestinama jaci-pobjedices,ako u kosarci bolje pogadjas-pobjedices,ali megapopularnost fudbala lezi upravo u tome sto mozes biti bolji 10 puta i -ne pobjedis! Amir Durgutovic juce u intervjuu rece "da smo 1988 igrali jos 99 puta protiv Zvezde ne bi pobjedili,ali eto taj dan smo mi odigrali najbolje sto mozemo a oni najslabije i desilo se da je klub sa dna druge lige pobjedio sampionsku Zvezdu u Beogradu.

Znaci,desi se nesto sugavo,nas zadnji igrac srusi njihovog napadaca dobije crveni,ili penal,ili Avduka opet primi kroz usi kao protiv Olimipika i ti se onda mozes jebati ako se uzneda sa stativama,preckama....Zato se zaista nadam da ce igraci uci u ovu utakmicu od prvog sekunda kao da je protivnik Liverpool.
A pravo da vam kazem,sto se tice ovih drugih tema,uopste mi nece biti toliko vazno ko ce biti trener ako uspijemo ovakvu sansu prokockati,zato me jedino i zanimaju sledece utakmice,narocito ova koja slijedi.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Evo da vam i ja napisem svoje vidjenje utakmice,uhvatio sam malo vremena,pa eto...

Dakle ovako,poceli smo u sljedecoj postavi:

..........................Avdukic.........................

...Boka..........Stakic..........Petric.......Dzo.....

...............Grahovac.......Krunic....................

...Stajic.....................................Mikic........

.....................Medjedovic...........................

.....................Veljovic................................

Ako nisam posenilio,a mislim da je ovako bilo.

Sto se tice prvog poluvremena,moram reci da smo imali ogromnu inicijativu,dakle bukvalno se igrala viktorija pred Zvijezdinim golom,a oni su se orjentisali na kontra napade,i tako stvorili par finih sansi.Utakmica kao utakmica,po meni izuzetno lijepa za gledanje,mnostvo sansi,i iskreno mogli smo izgubiti,kao sto jesmo,ali smo mogli i pobjediti,i remizirati,stvarno je svaka opcija bila otvorena,ali eto,bili su bolji od nas za taj jedan gol.

Veljovic Rade po ko zna koji put nije imao srece.Znanje ima,ali srece nikako,i nije ulazilo,nije jednostavno htjelo.Zapoceo je sutem sa nekih 16-tak metara,ali je lopta isla pravo u golmana,koji je nekako odbio,da je bar malo u stranu otisla sigurno bi bio evrogol.Ovako,nista.Zatim opet prilika za Radeta,zatim opet sut glavom,koji zuji iznad same precke,pa opet prilika ispred golmana gdje se spetljao.Pa onda sut Medjedovica iz daljine.Bilo je prilika,stvarno je bilo.Ali gol,ne znamo dati.

Sto se igre Zvijezde tice,izuzetno mi se svidja stil koji im je nametnuo Jovic,i stvarno igraju i lijepo i pametno.Njihov omaleni igrac sa brojem 10,zadavao je dosta problema,pa cak i nasem odlicnom stoperu Stakicu,koji se par puta propisno obrukao.Njihova igra ima glavu i rep,a kad se jos tome doda publika koja je na svaku sudijsku odluku skakala kao nenormalna,i ispratila sudijsku trojku sa salvom zvizduka,od kojih usi zabole,e onda shvatate o cemu se radi.

Pomislio sam da cemo u drugom poluvremenu dozivjeti neki preobrazaj,da ce Vlado trgnuti igrace,odnosno da cemo nastaviti makar u istom ritmu,ako ne i u visu brzinu da ubacimo.Medjutim desilo se potpuno obrnuto.Zvijezda je preuzela nasu ulogu,i potpuno zadominirala terenom.Ljudi su odigrali perfektno!Eto vjerujte mi.Nasa najbolja prilila na utakmici je upravo bila u tom drugom poluvremenu,kad smo vec gubili.Stajic probija po desnoj strani,i par puta lomi protivnickog igraca,gura kroz noge cak,cini mi se,ulazi duboko u sesnaesterac,dodaje Vidakovicu koji se spetljao,i nije uspio ugurati loptu sa jednog metra u gol,doduse golman mu je uletio u noge,i onda sa dva,citajte DVA metra,na prazan gol,Krunic nabija loptu iz sve snage,kao neizivljeni klinac,i ona odlazi iznad precke.Ja kad sam to vidio,znao sam da je gotovo,i da nemamo sta traziti.

Cista logika,ako ne iskoristis svoje prilike,ceka te kazna.Tako je to u fudbalu,tako je bilo i juce.Gol Zvijezde nisam najbolje vidio,ali mi se cini da je njihov kapiten,zalomio Boku,i lagano dao gol.

Sto se igraca tice,pohvalio bi Stajica,koji je neumoran bio,i probijao je po toj desnoj strani,stvarno svaka mu cast.Pohvalio bih i Radeta,koji nema srece,i mozda izgleda nezainteresovano,ali ljudi moji,on se nakon svake promasene sanse,nervirao,kidao dres,nakon utakmice,nakon pozdrava isto vuce dres,grize,ne moze vjerovati.I to postujem,vidi se da je momku stalo.A ne kao Stevo,koji nakon promasenog penala,nastavi,kao da se nista nije desilo.

Najgori igrac utakmice,bar po meni,uz naravno to,da Dzo-a ne racunam,on je vazda najgori,van konkurencije.Ali najgori je po meni bio Mikic,koji nije nista pokazao,od onoga sto zna,i sto smo vidjeli.Apsolutna nula je juce bio.

Ostali kazem,manje vise isti,nista posebno,Krunic od tame do sjaja,ovi ostali ispod prosjeka lidera tabele.U igru su usli Vidakovic,Sreco i Nikolic.Najvise je pokazao Vida,ali nije mogao sam nista.

Uglavnom eto,to bi bilo to.Imali smo i gorih izdanja,to je sigurno.Losije smo igrali u Mostaru protiv Zrinjskog 10 puta,pa smo izvukli bod,ali eto,to je fudbal.Sto se tice stanja na tabeli,i titule,ovaj poraz me uopste ne tangira,mi smo ljudi titulu osvojili,uzmemo dvije kod kuce i to je to.Ako ne mozemo uzeti Travnik i Leotar kod kuce,onda ne trebamo ni osvojiti,jednostavna stvar.Ono sto mene brine je da se stvara neka losa atmosfera,koja lici na sve,samo ne na slavljenicku.Ne znam,bas mi je cudan osjecaj.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
vlakanje je napisao:
и сва ова прича око владе ми нема смисла.ја бих волио да мене неко казни и пошаље да радим у "државну"фирму,на плату од 5000 марака уз плаћене све тррошкове када идем гледати неког играча у њемачку,пољску....било гдје...да ме обавежу уговором на 4 године и ако се уговор раскине раније да ме исплате све до послдње марке...ја би волио тако да ме казне,али ако неки људи овдје то не могу сконтати,то је већ питање интелекта.

E vidis zato sto svi razmislaju kao ti zato nam, i jeste stanje i u klub i uopsteno u drustvu ovako jadno, svi samo gledaju kako da se uvale i nista nerade i to je pitanje tvog intelekta.
Nevjerujem da je Vladi Jagodicu stalo, zbog finansijske strane do te drzavne pozicije, pa on svojim kvalitetom moze ladno naci placeniji posao u Sloveniji ili nekoj slicnoj ligi.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@Schlager

Mozes se ti ne slagati oko ovoga do sudnjeg dana, ali to je sustina.
Ako ne dobijemo Travnik necemo biti prvaci, jer znamo kakvoj bandi idemo u goste nakon toga. Ta bagra nista ne bi prepustila slucaju, jednom su stampali majice i opekli se, drugi put nece omasiti.

Jasno je da se moze desiti los dan, pa imali smo takav protiv Olimpika i na kraju se izvukli iako smo se opet ispromasivali. Valjda smo kvotu "losih" dana ispucali.
Samo zelim da vidim zelju i borbenost kod igraca, nista vise. Ako vidim da su dali sve od sebe, pa makar i izgubili necu im zamjeriti, ali ako primijetim da ih boli uvo onda imam problem sa tim.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma pitanje je i da li bismo preokrenuli protiv Olimpika da im sudija kod 0-1 ne dade crveni zbog prigovora.

A ako ne pobjedimo i bude odlucivala utakmica na Grbavici,napravice nam nesto slicno sto je Partizan napravio Vojvodini i jos ce nam se smijati u facu i govoriti "eno ih opet ugrozeni"!Sad sam siguran u to kad vidim kolika kolicina mrznje i pakosti izlazi iz usta onog Amara Osima kad pominje Borac.To vise za njega uopste nije sportski rivalitet vec cista mrznja kad kaze "Borac ima jos dvije utakmice kuci koje ce pobjediti".To nije sportista,to je krmacha!

Zato svi kao jedan do pobjede u cetvrtak,a kritikovacemo kasnije.Meni to nikakva utjeha na bi bila "ako ne pobjedimo Travnik onda nismo za titule".

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma ajmo mi njih puci na Grbavici. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Људи јесте ви свјесни да се мора добити Травник, значи не занима ме уопште,Травник морају савладати,не занима ме како,нек играју месарски морају добити !
Не занима ме у четвртак ни љепота у игри,ни хоћели се Раде чупати за дрес,или Стево играти ко да је тренинг или било шта друго,само побједа долази у питање,и тог дана стварно ћу се насикирати док не видим 1. лопту у мрежи!

Нећу да идем на шугавицу и да стријепим,побједимо травник и идемо се тамо зајебавати, и набијемо Леотара и то је то,какав то да се на шугавици одлучује,то не долази у обзир !

Poslednji put menjao Нова Варош dana 15 Maj 2011, 12:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Borac do kraja igra protiv Travnika kući, na Grbavici za Željezničarom pa posljednje kolo Leotar dolazi, je li to raspored? Pa to je laganih 6 bodova, i možda čak neki i u Sarajevu.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
GialloRosso je napisao:
Borac do kraja igra protiv Travnika kući, na Grbavici za Željezničarom pa posljednje kolo Leotar dolazi, je li to raspored? Pa to je laganih 6 bodova, i možda čak neki i u Sarajevu.

то волим,оптимизам 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 12:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
crna zemlja je napisao:

E vidis zato sto svi razmislaju kao ti zato nam, i jeste stanje i u klub i uopsteno u drustvu ovako jadno, svi samo gledaju kako da se uvale i nista nerade i to je pitanje tvog intelekta.
Nevjerujem da je Vladi Jagodicu stalo, zbog finansijske strane do te drzavne pozicije, pa on svojim kvalitetom moze ladno naci placeniji posao u Sloveniji ili nekoj slicnoj ligi.

ти очигледно не схваташ моју поенту,а то је да ми је превише плитко образложење да је владо "отјеран" на такву позицију...ако некога већ тјераш од себе,зна се гдје та особа завршава....надам се да ти је сад довољно поједностављено!

а моје лично размишљање није материјалне природе,напротив.ја да тако размишљам,као што ми ти потураш не бих био ни близу борца.моја одрицања и људи из мог окружења су немјерљива и многима непојмљива,да би се неко са стране запитао одакле толики мазохизам у нама....
ал опет се враћамо на то да маса људи не зна да сконта ништа између редова и да филтрира информације,и по томе кад и од кога долазе...ал добро,прије или касније....

Citiraj:
Ako ne uzmemo 6 bodova iz ta dva meca,sampionske premije najvjerovatnije nece ni biti.

Mora se podici ekipa u ova sledeca 3 dana na bilo koji nacin,sad moramo biti jedinstveniji nego ikad,a o problemima i svemu ostalom cemo kad osvojimo titulu.
Mogli bi i mi dati mali doprinos i u ova sledeca dana ili ne pisati nista ili samo o utakmici protiv Travnika u kojoj se sve odlucuje. Daj da to pobjedimo i osvojimo titulu pa cu ja prvi nakon toga opet oplesti,ali nekako mi je sad samo to u glavi da se pobjedi u cetvrtak!
Da nekako animiramo i ljude,svako u svom okruzenju neka prica ljudima o vaznosti utakmice i predlozi im da dodju i podrze Borac u sigurno jednoj od 5 najvaznijih utakmica u 85. godisnjoj istoriji naseg kluba!

Ja u sledeca tri dana do utakmice necu pisati ni o cemu drugome osim meca Borac-Travnik,ali eto,svakome na volju.

сад сам видио ову конференцију за новинаре и питања која су форсирана...са једне стране атв,са друге бел......поред оваквихприча јако је тешко мислити о травнику кад ти стално скрећу пажњу....
4 бода ће можда ипак и бити довољна за титулу,тј неријешено и побједа из наредне 2 кући...зато сам и рекао да за 4 бода бих казнио све од те премије...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
GialloRosso je napisao:

Cuj 6? 7 minimum, 9 realno :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 870, 871, 872, 873, 874, 875, 876 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]