banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 13:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 869, 870, 871, 872, 873, 874, 875 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 10:33
Иначе не волим да пишем више волим да читам :D
Сад сам са утакмице!
Раде једноставно не заинтересован за дешавања на терену, осим ако лопта не иде њему у ноге, човјек неће да се креће или му се не да, не знам стварно!
Међедовић стварно лош, да не трошим више ријечи!
Крунић од сјаја до очаја, час добар час најгори на терену.
Авдука добар само не знам како је реаговао код гола нисам видио.
Бока стандардно борбен и ако није на својој позицији!
Стакић један од бољих код нас.
Петра није лоше одиграо.
Џо леват тешки.
Граха добар.
Микић не може ни један једини дуел да издржи, мислим да ово више није ниво фудбала за њега.
Стајић претрчао више него ико трудио се отварао, по мени наш најбољи играч данас!
Стево ништа није урадио, као ни Срећо.
Видаковић данас можда његов најлошији меч који сам ја гледао.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hvala za izvjestaj.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 10:33
Schlager je napisao:
Hvala za izvjestaj.

Нема на чему :)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Неко написа да има осјећај да ћемо затрпати травник головима , ми пред сваку утакмицу имамо осјећај па никад то да видимо...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Кад се сјетим прошлосезонског Градачца , 2009 године,имали смо сијасет прилика, па једно 10 прилика и 5 полуприлика, Билбија из слободњака га дао, Јандрић статива и Кајку, Сакан пречка,а данас изгледа туга :-?

Травник се МОРА побједити, и отићи на грбавицу и одиграти најбоље што знамо :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
moze li kod nas ista normalno ... ccccc

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ево и ја стигох кући па да напишем штогод.. Иначе што се тиче извјештаја нећу нешто пуно писат јер дијелим мишљење са Ромариом.. Углавном игра данас очајна и можемо се само помолити Богу што смо завршили са једном лоптом у мрежи,а са друге стране наш љанер Крунић са 2 метра пребацио лопту преко гола.. Паметном доста. Не дај Боже да нам се оваква игра понови на Грбавици иначе доњи смо, има да фијуче пропух кроз нашу одбрану! Поздрав и видимо се у четвртак на Градском, Травник је кући изгубио од претпоследње екипе, ако њих не натрпамо, онда стварно не знам шта да радимо са тим нападом, а онда недјеља Грбавица одувати ону јалију из оне долине 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Poslednji put menjao Gazimestanac87 dana 14 Maj 2011, 22:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kad je u cetvrtak?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
popodne :)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Па зар ће Жељо добити све три преостале утакмице???

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 23:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
ромарио je napisao:
Сад сам са утакмице!
Раде једноставно не заинтересован за дешавања на терену, осим ако лопта не иде њему у ноге, човјек неће да се креће или му се не да, не знам стварно!
Петра није лоше одиграо.
Џо леват тешки.
Граха добар.
Микић не може ни један једини дуел да издржи, мислим да ово више није ниво фудбала за њега.
Стајић претрчао више него ико трудио се отварао, по мени наш најбољи играч данас!

izgleda da nismo na istoj utakmici bili....................jel pricamo o utakmici iz gradacca????????

prvo za radu da kazem.......prvo poluvrijeme on uz stajica najagilniji na terenu,ulazio u sanse i trcao je..........nije bio medju losijim igracima,borio se koliko je mogao.

druga stvar koja me vec pocinje nervirati je da decka konstantno prozivaju a da nemaju veze o njemu i to ne samo o njemu vec i o ostalim igracima borca.j.bo vas i veljovic i medjedovic i stajic i svi ostali igraci,sad cim se ne pobjedjuje odma se pljuju i omalovazavaju!!!interesuje me samo gdje ste to vi cijenjena gospodo do sada gledali sampionski fudbal,kao da ste zaboravili dan su nas do juce ponizavali raznoo razni klubovi iz provincije koji su nas iz lige izbacivali.

danas,teren super,sudjenje ekstra,atmosfera na tribinama za pozeliti i tu jedinu zamjerku dajem nasim igracima(osim standardne neefikasnosti)sto pored svih nabrojanih cinjenica nisu uspjeli ostati neporazeni.
prvo poluvrijeme smo trebali bar dva gola da damo,i sto je isto tako bitno,igrali smo dobro!
drugo poluvrijeme kao da se neki strah uvukao pa smo dobili go iz neke smusenosti nase odbrane i nakon toga je vec bilo sve rijeseno.

da ne ponavljam pojedinacno za svakog igraca,stakic,avduka,boka standardni,staja bolji nego ranije kao i kruna,dok po meni prolaznu ocjnu ne mogu da dobiju dzo i graha(zalosno da malog trpam u isti kos kao i dzoa).graha me iznervirao jer je na dobrom putu da postane alibi igrac,drugo poluvrijeme je davio loptu kad nema nikog oko njega,kod [redaje samo aje loptu da je se rijesi,ne ide u duel,ako je lopta nicija,nece ici na nju vec ce smekati nesto i gledati sta ce se desiti.

ne znam,da smo u 1pol dali go uzeli bi ih garant ali nakon onih sansi i promasaja(najveci zicer je krunic imao)nismo ni zasluzili da pobijedimo.

bilo je lijepih akcija,dugih lopti,kombinatorike ali dzaba ti to sve brate kad nismo go dali.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 23:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja vise vjerujem prvom izvjestaju :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 00:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
А јбм ти фудбал кад у години кад освајамо титулу и обезбијеђујемо ЛШ народ тотално незаинтересован не можемо напунити ни четвртину капацитет на већини утакмица. Не могу да схватим да људе не занима и да прошле год имамо по 13 000, ове пар кола до краја 1500

Ок двије године заредом нам се дешавају невјероватне ствари да у другом дијелу полусезоне долазе нам све неки килави и неатрактивни клубови али зар идемо да гледамо противника.

Много би значило момцима у четвртак хук бар 5000, да пруже максимум и одувају месаре на терену.

Можда би бар ми на форуму требали бити паметни и посветити се само утакмицама до 29. а након тога се осврнути на политику управе, анализирати играче, потенцијална појачања, причати о тренеру и остале. Бар да ми не дижемо тензију и не доприносимо нереду у свлачионици и уопште клубу.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
ромарио je napisao:
Сад сам са утакмице!
Петра није лоше одиграо.
Џо леват тешки.
Граха добар.

За већину се и ја слажем. За првих пола сата игре смо имали 5-6 одличних шанси, па наши људи се чупали косу и нису могли вјеровати да од 5 ниједна не уђе. И онда није се ни ушло у друго полувријеме и даде Звијезда гол. Медо имао шансу пар минута наког гола, изађе сам пред голмана, избјег'о офсајд замку, ма кад сам мислио ''ево гола сигурно'', лик се смота, побјеже му лопта и јебига! И онда патња, до краја једна шанса, Видак заби лопту у голмана и Крунић наког његовог шута посла лопту и три лијепе изнад гола :roll:

Све у свему, имали смо своје шансе у првом полувремену, нисмо их реализовали и то је то. Иначе терен одличан за игру, судија добро одрадио посао...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
1. јучерашња утакмица је била отворена, јер тако игра Градачац. са свима се надигравају и то је оно што ми се свидјело у њиховој игри. доста шутева и наших и њихових играча са 20-25 метара, могућност за контру, полуконтру. Јовић једноставно не одустаје од своје игре! да смо имали среће дошли би са бодом.
судија одлична, терен одличан.
осврнућу се само на неке играче
Џо оцјена 0
Крунић што рекоше, час дадне лопту ала Иниеста, час ко највећи аматер
Медо 0
Раде хммм. час направи неки потез, па онда неку карафеку, од таме до сјаја. види се на моменте да је школован играч, није џабе сврставан у велике наде, али се изгубио негдје и није то то.

2. морамо узети Травник и Леотар!
сви већ причате о европи, квалификацијама за ЛШ?! јесмо ми то освојили титулу?
шта ако не будемо имали дан, као што га немамо задњих пар утакмица, па буде мука и одиграмо Х са Травником?!
Жељо ће узети Будућност, нас ће или узети поштено јер смо у лошој форми или отети и онда Амар иде код свог колеге на клупи Рудара са којим се чује послије сваке утакмице ("играчи поздравио вас Амар Осим" :wink: )

3. ајде мало да се осврнем на тај атомски фудбал који смо играли код Баје.
пошто видим да овдје некима памћење сеже до јуче, а исти су јесенас писали како смо најбољи фудбал играли под Владом. сад им одједном најбољи фудбал би под Бајом.
Баја је наслиједио Владу!!! наслиједио је његов тим, костур, физиономију игре. чим је кренуо да гура своје пулене, та физиономија се изгубила, и отишло је све у мајчину.
да је Владо имао одријешене руке, његов печат би се видио, и уживали би у фудбалу. имао је притисак, само је један из УО био против њега од почетка, "пријатељ клуба" Бране Јанковић. имао је мач над главом и играли смо фудбал који није лијеп за око, али који нам је донио европу, надам се и титулу.
човјек се већ једном опекао, отјеран је након неуспјеха против Славије, сада није имао уговор, није био заштићен.
волио би да Јовић буде наш нови шеф, али не знам колико ће он или било ко други моћи да остави свој печат поред свих зналаца у УО (који се баве свиме осим оним што требају-маркетинг, спонзори и милион други ствари...)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Hvala momcima koji su bili u Gradaccu na izvjestajima, komentator na radiju rece da vas je bilo 200, bravo =D> . Mislim da se greskom uprave stvarno stvorila losa atmosfera u i oko kluba.Postoji opravdan strah da trener koji nema podrsku uprave izgubi i autoritet u svlacionici kod igraca a to bi bila katastrofa.A izgleda da nismo nista naucili od stampaca majica prosle godine, jer kao sto Slager rece gotovo je tek kad I matematicki bude gotovo.Znaci uprava mora stati iza trenera ova 3 kola do kraja a kad sezona zavrsi imace vremena da odluce sta i kako i sa kim dalje.Bice tesko ovo privesti kraju na pravi nacin jer je prisatan imperativ moranja, ali mislim da se momci mogu nositi sa tim jer nam je citava sezona takve. Za Travnik cemo biti jaci i za nekoliko igraca jedino je los termin jer je radni dan i termin nece biti nocni jer zadnja 3 kola PL svi parovi igraju u isto vrijeme najvjerovatnije u 17 i 30h. Jos jedno pitanje ko je dobio od nasih karton u Gradaccu.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ма иста ситуација од прошле године. исто ма Борац сигурно узима титулу, можда и дуплу круну, блабла, трућ. и завршишмо 3.
можда се овима не граде југ и сјевер, или би да нас што прије иселе да могу правити скупштину :lol:

ко ће га знати, са Бањалучким Великаном смо навикли на свашта, буквално од таме до сјаја. од Гацка до Лозане 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 09:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Eh ta lijepa vremena kada smo igrali za kikiriki po Gacku, Sokocu i Milićima, sikiracija nam bila zabranjena :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Igranje fudbala po livadama Borkovica,Foce i ostalih sela-Neprocjenjivo :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 09:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Јој само да буде ноћни термин у четвртак :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120108 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 869, 870, 871, 872, 873, 874, 875 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]