1. јучерашња утакмица је била отворена, јер тако игра Градачац. са свима се надигравају и то је оно што ми се свидјело у њиховој игри. доста шутева и наших и њихових играча са 20-25 метара, могућност за контру, полуконтру. Јовић једноставно не одустаје од своје игре! да смо имали среће дошли би са бодом.
судија одлична, терен одличан.
осврнућу се само на неке играче
Џо оцјена 0
Крунић што рекоше, час дадне лопту ала Иниеста, час ко највећи аматер
Медо 0
Раде хммм. час направи неки потез, па онда неку карафеку, од таме до сјаја. види се на моменте да је школован играч, није џабе сврставан у велике наде, али се изгубио негдје и није то то.
2. морамо узети Травник и Леотар!
сви већ причате о европи, квалификацијама за ЛШ?! јесмо ми то освојили титулу?
шта ако не будемо имали дан, као што га немамо задњих пар утакмица, па буде мука и одиграмо Х са Травником?!
Жељо ће узети Будућност, нас ће или узети поштено јер смо у лошој форми или отети и онда Амар иде код свог колеге на клупи Рудара са којим се чује послије сваке утакмице ("играчи поздравио вас Амар Осим"

)
3. ајде мало да се осврнем на тај атомски фудбал који смо играли код Баје.
пошто видим да овдје некима памћење сеже до јуче, а исти су јесенас писали како смо најбољи фудбал играли под Владом. сад им одједном најбољи фудбал би под Бајом.
Баја је наслиједио Владу!!! наслиједио је његов тим, костур, физиономију игре. чим је кренуо да гура своје пулене, та физиономија се изгубила, и отишло је све у мајчину.
да је Владо имао одријешене руке, његов печат би се видио, и уживали би у фудбалу. имао је притисак, само је један из УО био против њега
од почетка, "пријатељ клуба" Бране Јанковић. имао је мач над главом и играли смо фудбал који није лијеп за око, али који нам је донио европу, надам се и титулу.
човјек се већ једном опекао, отјеран је након неуспјеха против Славије, сада није имао уговор, није био заштићен.
волио би да Јовић буде наш нови шеф, али не знам колико ће он или било ко други моћи да остави свој печат поред свих зналаца у УО (који се баве свиме осим оним што требају-маркетинг, спонзори и милион други ствари...)