banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 863, 864, 865, 866, 867, 868, 869 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Драгослав Стакић- Дефанзивац који је са "црвено-плавима" потписао уговор на годину и по стиже из Рудар Приједора и биће од велике помоћи бањалучкој екипи када је задња линија у питању.

Stakić ima ugovor. Problem su po meni:

- Stajić (potpisao na godinu) ističe mu ugovor na kraju sezone. Potreban nam je
- Avdukić (ima ugovor još godinu) sačuvati ga za Evropu prijeko potreban
- Petrić, Petra je za mene takođe prijeko potreban
- Benović ??????
- Ćorić (ističe mu ugovor) ne treba trošiti riječi
- Maletić takođe bez njega smo 30% lošiji
- Mikić još godinu može sigurno odraditi (potpisao na godinu
- Vidaković nije mu pružena šansa, Vlado zna najbolje
- Veljović, vidjeti sa klužom, ako ima želju da ostane na pripremama ga stesati i dovesti na stare staze

Pravi potez uprave bi bio da dovede desnog i lijevog beka i jednog golgetera uz da ostanugore navedeni.
Kako vlado kaže kontinuitet je ono što nas može daleko dogurati. Tri pojačanja i to ti je za LŠ.

E sad njihov scenario je svima ističe ugovor i slobodni su neka idu "klub neće biti prepreka" plus još bez Vlade mi smo nula i za ligu a kamoli za LŠ.

Oni su na potezu ako ovo ne mogu obezbijediti u 85 godina neka se povuku i puste nas da taberimo tamo gdje smo i bili. Sredina tabele, ne daj bože donji dio. Sad smo na vrhuncu u 85 godina i cjepkanje ekipe nas tamo vraća. Ako su imali zasluga za rezultat a jesu i ako imaju mozga neka razmisle. Manje će posljedice imati u životu ako se sad povuku. Ako ne mogu pomoći sad neka nam svojim prisustvom i ne odmažu.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
јесте слушали ви Владу кад говори о играчима.. све нешто као треба их испоштоват, они су то заслужили итд.. нисам сигуран сад како каже.
углавном, да се закључити, а и неко је већ овдје рекао, да играчима касне плате и да им дугују лову.

кад не можеш исплатити оно што имаш, како онда довести појачања?

реалност је да у клубу све функционише на погрешан начин.. не знам само како не размишљају.. па да смо бољи, вртило би се и више пара, могли би и више украст а мање би им људи јебали матер. :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 23:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Hajmo sad ove cetiri utakmIce, da se na svakoj i od Lesinara i od nas simpatizera pokaze podrska Vladi,
Znaci pickama iz uprave pokazati, da vide kako se u stvari voli Borac i ljudi koji misle dobro klubu, i pruziti podrsku "zdravim clanovima" uprave da otjeraju te sibicare koji vedre i oblace u klubu!!!

JEDAN JE JAGODIC VLADO!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Не треба сад ићи у другу крајност и претјерано мрачити овдје а за 15 дана славимо титулу.

И сам сам током сезоне изражавао да нисам задовољан играма и неки дан сам чак рекао да нисам ни претјерано несрећан уколико Владо оде узевши много неких аспеката у обзир ... Међутим то важи под условом да се према човјеку понаша људски а не да се иживљавају над њим и користе његову доброту, коректност и емотивност.

Зато подржавам оно што је рекао треба ово завршити, затим сачинити свеобухватан извјештај и презентовати управном одбору. Управни одбор такође треба изнијети своје замјерке према њему, видјети каква је његова визија Борца за даље, колико му је пара на располагању за појачања...

Треба бити коректан па рећи да му нису испуњени услови за останак на окопу тима са полузесоне, да су му продавали играче и уништавали концепцију пар дана пред припреме а он је планирао уиграти средину и поправити ефикасност... пар дана пред маракану добива два појачања, човјек се ни у једној утакмици није осрамотио, одлично се представио на Маркани е сад моја највећа замјерка је што фали те дрчности и преузимање за нијансу више ризика, код њега а почело је од Маракане(65 мин) и наставило се кроз нека гостовања. И треба бити чвршће руке, ауторитативнији и покушати ту емотивност и осјетљивост свести на најмању могућу мјеру. А у свему мора имати подршку управе а од навијача је већ има и да он остане и да га накантају у ЛШ ја ријечи не бих рекао.

Poslednji put menjao БуС dana 13 Maj 2011, 23:16, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 23:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Ајде сви се прикључујте акцији БОРАЦ БОРЧЕВЦИМА у потпис!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 23:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
Samo Vlado Jagodic!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 00:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
A јест ми супер ово и моћно је баш. Милион аутобуса и готово сви исти и то дуплекси, већ сањам да и ми овако једног дана идемо на Маракану на финале купа Србије у којем је наравно Борац

http://www.youtube.com/watch?v=xLue6p4E ... r_embedded

уф 6:40

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Вечерас сам на АТВ-у погледао кратак снимак са прес конференције, ево сад сам погледао и читав снимак.
Знали смо ми одавно да Влади виси омча над вратом и да је на крају отјеран из клуба на елегантан начин, али још након гледања ове прес конференције право ми дође мука.

Надам се да ће Лешинари, а и симпатизери опасно испрозивати ове мајмуне и дати подршку Влади на наредним утакмицама. У мору свакаквих лоших играча и тренера који су подефиловали кроз Борац, Владо је испливао као један квалитетан фудбалски радник, који је и велики Борчевац. Захваљујући њему Борац ће највјероватније освојити прву титулу и они га тјерају из клуба...

Треба овима из управе ставити до знања какво је наше мишљење.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 03:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Дајте људи, ово мора да нас уједини, недамо Владу никоме !!!

ЈЕДНА ЈЕ ЈАГОДА НАША

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 03:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nazalost, Lesinari se i ne cuju u ovakvim prilikama, kada je nesto bitno.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Сви ти силни челници, шибицари, профитери.....
Ништа нас неће сломити !!!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Istina je,sto neko napisa,ne treba previse mraciti,ipak smo mi pred istorijskim uspjehom,osvaja se titula,najmanje sto treba sada je kvariti neku atmosferu oko kluba,jer to ne moze donijeti nista dobro.

Treba nekako staviti do znanja igracima i Vladi,da smo uz njih,ali i treba prozvati klupske mesetare.Danas bi moglo u Gradaccu biti skandiranje,Jagodic Vlado,po meni bi ti bilo bas lijep gest.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
tatamata je napisao:
Istina je,sto neko napisa,ne treba previse mraciti,ipak smo mi pred istorijskim uspjehom,osvaja se titula,najmanje sto treba sada je kvariti neku atmosferu oko kluba,jer to ne moze donijeti nista dobro.

Treba nekako staviti do znanja igracima i Vladi,da smo uz njih,ali i treba prozvati klupske mesetare.Danas bi moglo u Gradaccu biti skandiranje,Jagodic Vlado,po meni bi ti bilo bas lijep gest.

Jeste, osvaja se titula, bice pozitivna atmosfera do proslave, i sta onda? Gledati odakle je vedro?

A mogli su covjeku odrijesiti ruke, pa da za 2 godine imamo prosjecnu posjetu na gradskom od 5000, da gazimo redom i igramo Evropu redovno. Jeste sad euforija oko titule, nece valjda izmaci, ali ljudi sta nakon 29.? Dolazi Evropa, pripreme za sledecu sezonu, i opet jovo nanovo.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne znam koliko pratis Borac,ali taj dio "jovo na novo",nekako je postao zastitni znak Borca,uvijek se uzjebe nesto. :D Salu na stranu.moje misljenje je da trebamo sacekati da se i teoretski,bodovno rijesi titula,i onda opleti mili.Samo u kost.

Mi smo oko ovolikih prica,zaboravili da nas posao jos nije zavrsen,i da nas danas ocekuje utakmica,koja je jako teska.Zvijezda je izuzetno opasan protivnik,i stvarno su efikasni.

Medjutim,ono sto je nekako moje misljenje je,da ce mozda danas Vlado takoreci "pustiti ruku" odnosno da ce odigrati bez pritiska,mozda vidimo i neku jako ofanzivnu taktiku.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма 0-0 данас. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bod u danasnjoj utakmici bi bio presudan. U tom slucaju bismo imali luksuz da jednu od preostale dve u Banjaluci kiksamo i odigramo nerijeseno. Ako bismo izgubili danas,onda bismo morali pobjediti obe u Banjaluci,a to moranje je nesto najgore,cak i protiv ekipa iz nizeg ranga,primis gol kao na zadnje dvije protiv Buducnosti i Olimpika i eto frke. Vidjeli smo da smo zadnji put Travnika pobjedili u 96 minuti,i u njihovu hipermotivisanost uopste nesumnjam,a ne bi me iznenadilo ni da oni mazdrmani iz Trebinja zapnu zadnju utakmicu.
Zato je danas bar bod veoma bitan.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ја се уопште не бринем, Травника а поготово Леотара ћемо прегазити као плитак поток. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma znam ja da smo favoriti,ali nije lose imati tu rezervu da jednu mozemo oigrati nerijeseno ako se nesto uzjebe,gol iz kontre,crveni karton ili sta ti ja znam.Svakog vikenda se u svijetu fudbala dogadjaju i mnogo veca iznenadjenja nego Borac-Travnik-X.

Godine su me naucile da je opreznost majka mudrosti :D

Zato danas ne bih imao nista protiv bar jednog boda :D .

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
tatamata je napisao:
Ne znam koliko pratis Borac,ali taj dio "jovo na novo",nekako je postao zastitni znak Borca,uvijek se uzjebe nesto. :D Salu na stranu.moje misljenje je da trebamo sacekati da se i teoretski,bodovno rijesi titula,i onda opleti mili.Samo u kost.

Mi smo oko ovolikih prica,zaboravili da nas posao jos nije zavrsen,i da nas danas ocekuje utakmica,koja je jako teska.Zvijezda je izuzetno opasan protivnik,i stvarno su efikasni.

Medjutim,ono sto je nekako moje misljenje je,da ce mozda danas Vlado takoreci "pustiti ruku" odnosno da ce odigrati bez pritiska,mozda vidimo i neku jako ofanzivnu taktiku.

Ma znam ja to, ali jesmo li, a izgleda da jesmo, tolika stoka, da se i ovaj put krece jovo na novo. Ok, udarali smo po upravi i ljetos, pa se zavrsi stadion, pa i zimus, pa na kraju ispade i dobro.
Ko ce znati, mozda i ovaj put ispadne dobro, ostane Vlado, krene izgradnja sjevera i juga, i dobijemo 3 pojacanja u produzen ugovor postojecem igrackom kadru :D

Malo mi tu mozemo ucestvovati, sto kazu, od tame do sjaja...

Nego, za to udruzenje, to treba napraviti, i staviti Schlagera u Upravni odbor kluba. Ozbiljan sam.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ја имам неки осјећај за филинг, тако да не брините ништа. :lol:
Каква је ситуација са екипом, ко не игра: Ћорић, Жарић, Беновић и Ступар, јел то све, остали су спремни?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 863, 864, 865, 866, 867, 868, 869 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]