banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 858, 859, 860, 861, 862, 863, 864 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ovde jebe lud zbunjenog. Koliko u nasem Borcu ima struja to je da ne povjerujes. Cijeli dan citam razne postove i sad sam siguran samo u jedno. Definitivno manjee znam sad nego sto sam znao jutros o tome sta se desava oko naseg kluba i ko koga tu jebe. koga lesinari vole a koga simpatizeri. a koga niko ne voli.

Ajd neka neko bude drug pa u kratkim crtama da meni glupanu objasni Ko koga voli hoce zeli a ko koga nece nevoli ili sta vec................

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ма то ти је шпанска серија!

него кад ће почети изградња сјевера и југа :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kad pocnu da grade na banjaluckom novi stadion ili kad rs bude nezavisna drzava

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Стварно људи блиски клубу или још боље новинари требају се распитати око доградње стадиона

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Izgubi se sav citajuci postove,ma kakva Esmeralda,koji je ovo zaplet,sad cekamo vrhunac. :D

Ljudi moji,jedno je sigurno,sve ce na kraju ispasti dobro!Eto vjerujte u to,jer znam da ce tako biti,ma zbog toga i mi svi volimo Borac!Sto jedan kolega kaze,lako je za velike navijati,ma gdje je tu uzitak?Nama je svaka sezona avantura,pa bilo bi dosadno kad bi dvije sezone za redom imali istog trenera,ili ne daj boze istih prvih 11. :D

Sve ce se dobro zavrsiti,samo sto mi nismo svjesni.Ono sto je sad najbitnije je da osvojimo tu titulu,dobijemo enormnu kolicinu novca,da se skine ta suspenzija,i da dobijemo opet bruku para,a ko ce voditi Borac,ko ce igrati,to je potpuno nebitno.Bar ja tako mislim.

Dobro nam je i ovako. :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
subzero81 je napisao:
ovde jebe lud zbunjenog. Koliko u nasem Borcu ima struja to je da ne povjerujes. Cijeli dan citam razne postove i sad sam siguran samo u jedno. Definitivno manjee znam sad nego sto sam znao jutros o tome sta se desava oko naseg kluba i ko koga tu jebe. koga lesinari vole a koga simpatizeri. a koga niko ne voli.

Ajd neka neko bude drug pa u kratkim crtama da meni glupanu objasni Ko koga voli hoce zeli a ko koga nece nevoli ili sta vec................

Колико је знам, да је више од пола дугова Борца враћено.

А што се тиче симпатизера и навијача ,ко кога и шта воли, око јесне ствари се слажемо, волимо БОРАЦ , и то нам је довољно ... :)

А што се тиче сјевера и југа, све у своје вријеме, само полако, направиће се, баш ме малопре Шиле звао, каже брате почиње градња трибина за мјесец дана ... :)

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Источно Стајање je napisao:
subzero81 je napisao:

А што се тиче сјевера и југа, све у своје вријеме, само полако, направиће се, баш ме малопре Шиле звао, каже брате почиње градња трибина за мјесец дана ... :)

Malo li je sto nas ovi iz uprave kajlaju, pa poceo i ti!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
subzero81 je napisao:

U najkraćem,Lešinari ne vole Ljubojevića jer je lagao da im je platio smještaj u Švici i zbog još par stvari,a jedna od njih je što se njemu pripisuje odlazak Jagodića.Takođe ne vole ni Baju jer imaju informacije da se ugrađivao u transfere igrača,a gotive Vladu koga su i doveli na mjesto trenera. Sad su ljuti i na upravu zato što su otjerali Vladu koji je dobar trener a i njihov prvi izbor.Tjeranje Vlade shvataju i kao omalovažavanje njih samih.

Simpatizeri uglavnom gotive Ljubojevića a cijene i Bajin treneerski rad. Vladu vole zbog rezultata ali misle da je ispustio konce u svlačionici i da je atmosfera među igračima sve samo ne prijateljska.

To ti je u kratkim crtama,ali što kolega reče,svi volimo BORAC i to je najvažnije. Svi smo na istom zadatku.Važno je da se ove podjele vide samo na bezveznom forumu,a da smo na utakmicama svi kao jedan,dok je tako sve je super!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Источно Стајање je napisao:
subzero81 je napisao:

Колико је знам, да је више од пола дугова Борца враћено.

А што се тиче симпатизера и навијача ,ко кога и шта воли, око јесне ствари се слажемо, волимо БОРАЦ , и то нам је довољно ... :)

E jbga sad, ovo prevazilazi spanske sapunice :)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj sto volim citati Schlagerove postove,sto bi rekli,kratko ali jebitacno. :D Schlager dobre su ti cvike. :P

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
ШЛАГЕРУ јабуко наша најдража ... :) :P

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
subzero81 je napisao:

U najkraćem,Lešinari ne vole Ljubojevića jer je lagao da im je platio smještaj u Švici i zbog još par stvari,a jedna od njih je što se njemu pripisuje odlazak Jagodića.Takođe ne vole ni Baju jer imaju informacije da se ugrađivao u transfere igrača,a gotive Vladu koga su i doveli na mjesto trenera. Sad su ljuti i na upravu zato što su otjerali Vladu koji je dobar trener a i njihov prvi izbor.Tjeranje Vlade shvataju i kao omalovažavanje njih samih.

Simpatizeri uglavnom gotive Ljubojevića a cijene i Bajin treneerski rad. Vladu vole zbog rezultata ali misle da je ispustio konce u svlačionici i da je atmosfera među igračima sve samo ne prijateljska.

To ti je u kratkim crtama,ali što kolega reče,svi volimo BORAC i to je najvažnije. Svi smo na istom zadatku.Važno je da se ove podjele vide samo na bezveznom forumu,a da smo na utakmicama svi kao jedan,dok je tako sve je super!

odlicno si obavijesten kao i uvijek,samo jos jedna sitnica LJubojevic i Vlado su u odlicnim odnosima bili i ostali poslije svega ovog,vidim da neki ovdje optuzuju klibera zbog ovog sto se desava sa Vladom.Kliber sa tim nema nista. I ja se nadam da ce nas BORAC iz ovog izaci samo jaci. AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Е ово је суштина и овакву причу чекам ових пар дана, тако се ради:

Šuput: Prvo titula pa onda novi trener Borca

Za Fudbalski klub Borac u ovom momentu je najvažniji datum 29. maj kada ćemo sa svim građanima Banjaluke i Republike Srpske na Trgu Krajine proslaviti šampionsku titulu. To je za nas prioritet, a tek nakon tog datuma tražićemo novog trenera kluba koji će naslijediti Vladu Jagodića koji je preuzeo brigu o mladoj reprezentaciji BiH. Nakon 29. maja analiziraćemo rad Upravnog odbora, stručnog štaba i igračkog kadra, i poslije toga donijeti konkretne odluke.

Ovo je istakao Srđan Šuput, predsjednik Fudbalskog kluba “Borac”.

Lider na tabeli Premijer lige BiH četiri kola prije kraja ima osam bodova više od sarajevskog Željezničara i blizu je istorijskog uspjeha - osvajanja titule. Kao nasljednik Jagodića pominjan je Vinko Marinovć, strateg “Kozare”.

“Razgovarali smo sa Marinovićem, ali sve je ostalo na tome, nikakav konkretan dogovor nije postignut. S njim smo obavili razgovore na preporuku sadašnjeg trenera Vlade Jagodića, ali ponavljam da će imenovanje novog trenera uslijediti tek poslije 29 maja kada se spremamo za veliko slavlje na glavnom banjaučkom trgu”, rekao je Šuput.

Dvadeset deveti maj je srećan datum za banjalučki klub jer je na taj dan 1992. godne Borac osvojio Mitropakup u Fođi pobjedom na penale protiv mađarskog Vašutaša.

Taj datum će ponovo ući u klupsku istoriju jer će “Borac” prvi put u 85 godina igrati kvalifikacije za Ligu

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Кад се игра задње коло ?
Прослава 29.маја, а јеботе срање..
матура ми 29. маја :confused2:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Rangarok je napisao:
Кад се игра задње коло ?

Имам жалосну вијест за тебе... Матура ти се отказује :lol: :lol: :lol:

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:15 
Veteran
Veteran

Gazimestanac87 je napisao:
Rangarok je napisao:
Кад се игра задње коло ?

Имам жалосну вијест за тебе... Матура ти се отказује :lol: :lol: :lol:

срање јеботе што не играју у суботу као и увијек :D 8)
Овако чекам и чекам ту титилу,а онда .. :(

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Јбг брате, ја сам на апсолвентској тада. Пропуштам и утакмицу против Жељезничара и прославу. :(

Биће још титула. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:20 
Veteran
Veteran

skypostman je napisao:
Јбг брате, ја сам на апсолвентској тада. Пропуштам и утакмицу против Жељезничара и прославу. :(

Биће још титула. 8)

жао ми због текме,а прославе ће бити свакако 8)
таман са матуре наставимо :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ма на Тргу ћемо сви славити матуру Борца, то је ваљда најважније :D Сумњам да ћеш ово пропустити.

Нешто размишљам како ли су они то планирали, утакмица, па се онда сели све на Трг. Како би било најбоље нисам паметан? Можда да се ораганизује и неки концерт који би могао привући 10-ак хиљада а послије утакмице да им се придруже и људи са стадиона и у току вечери да се појаве фудбалери и да све то доживи кулминацију уз ватромет и да буде догађај који ће Бањалука памтити. Пун Трг! Концерт ал не неког народњака, легенди и сл. па да се бабе навале на Трг, можда би Бора Чорба био адекватан.

Ма мислим да имамо паметне људи који ће знати то организовати тако да буде прави спектакл и да покажемо да се овдје највише воли клуб и ни један у региону да не може направити нешто слично.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 858, 859, 860, 861, 862, 863, 864 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]