Volim Borac je napisao:
A sta covjek nece ovdje procitati, Ciro, Stepi cirkusant do cirkusanta...a o prvom da ne ulazimo u politcki angazman.
Malo o Vladi:
Realno receno da nije nas, davno bi se njemu i sa tribina svasta vikalo, jer igra nije blistala a i utakmice su se krenule gubiti. Ono sto najvise cijenimo (po mom misljenju) kod Vlade, da je borcevac u krvi, da voli Borac kao i mi svi i znas da radi taj posao sa srcem. Nije te strah kada dovodi igraca, je li ga doveo da pojaca ekipu ili da uzme procenat. Ima svoj sistem i strategiju, i sot je najvaznije viziju, kako bi trebalo sve to izgledati.
Sta vise moze sebi jedan navijac da pozeli od ovakvog trenera, kada se jos uzme da je Borac prvoplasirani...
Igra kao sto sam rekao, mogla je i bolja biti, ali slijedeca sezona je trebala biti ona prava, gdje bi Vlado odradio sa kosturom ekipe kopletne pripreme.
Napisite javno imena ljudi iz uprave koji su minirali Vladu!!!Hocemo da znamo koji to ljudi uzimaju sebi za pravo da budu ispred Borca i miniraju NAS BORAC u sampionskoj godini i NASEG TRENERA.
Sto se tice novog trenera, cini mi se da je Schlager najbolje argumentovao za Jovica, iako i protiv Vinka nisam imao nista.
Koji god trener da dodje, pogotovo stranac, treba da shvati da trener Borca nije nimalo lako biti, publika ne trazi samo pobjede vec i IGRU.
Mi u Evropi tesko mozemo nesto vise napraviti i to je realnost, kada budemo u stanju da sacuvamo kostur ekipe makar dvije godine, imacemo prilike napraviti neki rezultat, ovako na prepad je veoma tesko, jer finansijski nismo jaki, a uigrani isto nismo, jer se ekipe mjenja svake godine.
Љубојевић је највише заслужан за одлазак Јагоде, он је и раније имао жељу да га склони, што, то незнам .
Килберу, надувај нам јаја на 8 бара