banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 857, 858, 859, 860, 861, 862, 863 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jebiga makar stakica stavi...........zasluzio je

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hmm Koroman....
Ne vole ga na Marakani,tresla se Marakana od zvizduka kad je mijenjan protiv nas,Kadu isto tako.
Ne znam razlog,ali cim mu njegovi navijaci zvizde,ne svidja mi se to. Mozda je shupak.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mislim da su mu bez razloga zvizdali, ma Koroman je lik veliki, sad mali off. gledao sam ga na onoj srbijanskoj skrivenoj kameri kad mu lik prijeti pistoljem, a ovaj ni da trepne isklura ga samo tako.

evo vlado je odmah zvao dvojicu iz Borca ................Srđan Grahovac, Nikola Luburić (Borac)

Poslednji put menjao subzero81 dana 13 Maj 2011, 12:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Iako ovo oko Koromana djeluje kao naucna fantastika on bi bio odlicno pojacanje ako gledamo samo na igracke kvalitete. I za ovu jadnu ligu, a vala i za Evropu.

Uprava je jos jednom dokazala kolika je doza diletantizma prisutna. U neku ruku mi je i drago sto se iskomplikovalo ovo sa Vinkom, sad su im jajca na zeravici. Nesposobna gamad!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма Короман је сељачина неопјевана, али истина у играчком смислу би нам добро дошао. Бојим лоше атмосфере у екипи ако би он дошао.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Стварно сте пуно написали полако не могу стићи :lol:

Још сам код анкете али нигдје је не видим, значи у наставкку се одустало :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ево још једном анкета за све који нису видјели:

viewtopic.php?f=9&t=55894

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
subzero81 je napisao:
problem je sad sto su oni mislili da je to gotova stvar i sta sad, e pa sad ce stvari da se lome preko koljena a to nikad ne izadje na dobro....

da kozara je tako finansijski jaka da moze da mu zabrani da ode....

Како преко кољена, сад је оно што је и требало да буде каква журба, 4 кола су до краја, ми имамо тренера, размислити, добро извагати различите опције и покушати одрадити праву ствар. Ово што су они јуче урадили е то је било набрзину и преко кољена.

Јој да хоће срећа да нас погледа на жријебу па да добијемо неког од Партизна па надоле имали би разлога за оптимизам да ћемо одиграти 6 утакмица у Европи што би било предобро а ако добијемо неког прејаког џаба и Јовић и 3 милиона у појачања, с њима ћемо моћи само да прекуцавамо ханџар лигу и да остваримо оно што чиними се нико није 2 заредом титуле

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Да се мене пита, једина реана и права опција за Борац је Степи, а он нема ангажмана, а ако је могао да води сељачке лакташе, онда може и да води велики клуб ко што је БОРАЦ ..!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Није лоша опција, али он не познаје ову нашу лигу а ни играче упола добро као Јовић.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Obrt u Banjaluci

Banjalučki Borac je na korak od titule šampiona BiH. Ipak ovih dana u centru pažnje je iz razloga što traže naslednika treneru, koji ih vodi do istorijskog uspeha - kvalifikacija za Ligu šampiona. Mediji u vlasništvu Željka Kopanje (Glas Srpske i Nezavisne novine), člana UO, objavile su kako je Vinko Marinović novi trener Banjalučana, sve sa izjavama novog trenera i direktora kluba Radmila Šipovca. Međutim u petak se dogodio obrt i po svemu sudeći Marinović, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde neće biti trener Borca.

- Mi razgovaramo sa potencijalnim kandidatima i još nismo pronašli novog trenera - rekao je u petak novinarima direktor kluba Radmilo Šipovac.

Ekipu će do izbora novog šefa struke i dalje voditi Vlado Jagodić, koji tim priprema za gostovanje Zvijezdi u Gradačcu.

- Kao što vidite u trenerci sam Borca, a on mi je i dalje na prvom mestu. Ne želim da se sada govori o takvim stvarima. da ne remetimo mir. Imamo cilj, a to je titula šampiona. Ja sam uz ekipu, ako se naravno ne dogodi nešto drugo - rekao je Jagodić, koji je imenovan za slelektora mlade reprezentacije BiH, što su u upravi naveli kao glavni razlog zašto na njega ne računaju u budućnosti, a nisu mu ni ponudili produžetak saradnje.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Citiraj:
UEFA je objavile termine žrijeba i odigravanja utakmica pretkola Lige prvaka i Evropske lige za narednu sezonu, a u njih su uvrštena i mjesta rezervisana za klubove iz Bosne i Hercegovine.

Iako je Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine još uvijek pod suspenzijom, te je samim tim neizvjesno da li će bh. klubovi uopšte igrati u Evropi, UEFA je ipak uvrstila mjesta za bh. ekipe u žrijeb koji će se održati 20. juna u Nyonu.

Tako će se prve utakmice prvog pretkola Lige prvaka igrati 28. i 29. juna, dok će se prvo pretkolo Evropske lige igrati 30. juna, a revanši u oba takmičenja na programu su sedam dana kasnije.

S obzirom na solidan koeficijent, bh. prvak neće igrati prvo pretkolo Lige prvaka jer će biti automatski plasiran u drugo pretkolo koje će se igrati 12. i 13. jula.

S obzirom da je Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine zvanično i dalje pod suspenzijom UEFA i FIFA, bh. klubovi u ovom trenutku nemaju pravo igrati ni u kakvom takmičenju pod ingerencijom svjetske i evropske kuće fudbala.

Ipak, očekuje se da na Skupštini N/FSBiH, zakazanoj za 26. maj, delegati usvoje novi statut, te bi i suspenzija odmah bila skinuta i onda bi mogli gledati i naše klubove u evropskim takmičenjima.

Ово ми се јако свиђа 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Источно Стајање je napisao:
Да се мене пита, једина реана и права опција за Борац је Степи, а он нема ангажмана, а ако је могао да води сељачке лакташе, онда може и да води велики клуб ко што је БОРАЦ ..!!

Хм није лоша идеја, мсм да је он силом прилика и у Бундес лиги био ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Ljudi sve te zelje su Ok,al problem je sto u kasi nema marke, pa igracima se duguju po 3 plate, premije su odavno ukinute, a ovo sto izmisljaju novine to je posebna prica, Koroman ce doci u Borac zato sto je veliki patriota, voli Republiku Srpsku :D :D :D odavno vecu glupost nisam citao, kao da je prvoaprilski clanak :lol: :roll: , a sto se tice Vlade ovo mu je odavno pakovano, cekao se prvi kiks da dobije nogu, samo je imao srece sto su mu isli Zeljini rezultati na ruku, pa je ovaj izbor za selektora dosao kao dar sa neba....

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
pendula je napisao:
Ljudi sve te zelje su Ok,al problem je sto u kasi nema marke, pa igracima se duguju po 3 plate, premije su odavno ukinute, a ovo sto izmisljaju novine to je posebna prica, Koroman ce doci u Borac zato sto je veliki patriota, voli Republiku Srpsku :D :D :D odavno vecu glupost nisam citao, kao da je prvoaprilski clanak :lol: :roll: , a sto se tice Vlade ovo mu je odavno pakovano, cekao se prvi kiks da dobije nogu, samo je imao srece sto su mu isli Zeljini rezultati na ruku, pa je ovaj izbor za selektora dosao kao dar sa neba....

U suštini ne volim da pišem o ovakvim stvarima, ali sve što čovjek napisa u citiranom postu je čista istina...Ja sam srećan što ćemo u kvalifikacije za LŠ ali ostaje nekako to breme nepoštovanja igrača, struke, neplaćanja...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
A sta covjek nece ovdje procitati, Ciro, Stepi cirkusant do cirkusanta...a o prvom da ne ulazimo u politcki angazman.

Malo o Vladi:
Realno receno da nije nas, davno bi se njemu i sa tribina svasta vikalo, jer igra nije blistala a i utakmice su se krenule gubiti. Ono sto najvise cijenimo (po mom misljenju) kod Vlade, da je borcevac u krvi, da voli Borac kao i mi svi i znas da radi taj posao sa srcem. Nije te strah kada dovodi igraca, je li ga doveo da pojaca ekipu ili da uzme procenat. Ima svoj sistem i strategiju, i sot je najvaznije viziju, kako bi trebalo sve to izgledati.
Sta vise moze sebi jedan navijac da pozeli od ovakvog trenera, kada se jos uzme da je Borac prvoplasirani...
Igra kao sto sam rekao, mogla je i bolja biti, ali slijedeca sezona je trebala biti ona prava, gdje bi Vlado odradio sa kosturom ekipe kopletne pripreme.

Napisite javno imena ljudi iz uprave koji su minirali Vladu!!!Hocemo da znamo koji to ljudi uzimaju sebi za pravo da budu ispred Borca i miniraju NAS BORAC u sampionskoj godini i NASEG TRENERA.

Sto se tice novog trenera, cini mi se da je Schlager najbolje argumentovao za Jovica, iako i protiv Vinka nisam imao nista.
Koji god trener da dodje, pogotovo stranac, treba da shvati da trener Borca nije nimalo lako biti, publika ne trazi samo pobjede vec i IGRU.

Mi u Evropi tesko mozemo nesto vise napraviti i to je realnost, kada budemo u stanju da sacuvamo kostur ekipe makar dvije godine, imacemo prilike napraviti neki rezultat, ovako na prepad je veoma tesko, jer finansijski nismo jaki, a uigrani isto nismo, jer se ekipe mjenja svake godine.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
U suštini ne volim da pišem o ovakvim stvarima, ali sve što čovjek napisa u citiranom postu je čista istina...Ja sam srećan što ćemo u kvalifikacije za LŠ ali ostaje nekako to breme nepoštovanja igrača, struke, neplaćanja...

Ma ni ja, odnosno bas rijetko i pisem ovde,al citam sve,medjutim nisam mogao vise istrpiti,ko ima mogucnost nek prozbori koju sa igracima....

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
hajd malo vedrije teme, danas je avdukicu rodjendan pa tako od mene SRETAN RODJENDAN AVDUKA

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da Bog da, da on nama i sledeci doceka na istom mjestu u istom gradu

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Volim Borac je napisao:
A sta covjek nece ovdje procitati, Ciro, Stepi cirkusant do cirkusanta...a o prvom da ne ulazimo u politcki angazman.

Malo o Vladi:
Realno receno da nije nas, davno bi se njemu i sa tribina svasta vikalo, jer igra nije blistala a i utakmice su se krenule gubiti. Ono sto najvise cijenimo (po mom misljenju) kod Vlade, da je borcevac u krvi, da voli Borac kao i mi svi i znas da radi taj posao sa srcem. Nije te strah kada dovodi igraca, je li ga doveo da pojaca ekipu ili da uzme procenat. Ima svoj sistem i strategiju, i sot je najvaznije viziju, kako bi trebalo sve to izgledati.
Sta vise moze sebi jedan navijac da pozeli od ovakvog trenera, kada se jos uzme da je Borac prvoplasirani...
Igra kao sto sam rekao, mogla je i bolja biti, ali slijedeca sezona je trebala biti ona prava, gdje bi Vlado odradio sa kosturom ekipe kopletne pripreme.

Napisite javno imena ljudi iz uprave koji su minirali Vladu!!!Hocemo da znamo koji to ljudi uzimaju sebi za pravo da budu ispred Borca i miniraju NAS BORAC u sampionskoj godini i NASEG TRENERA.

Sto se tice novog trenera, cini mi se da je Schlager najbolje argumentovao za Jovica, iako i protiv Vinka nisam imao nista.
Koji god trener da dodje, pogotovo stranac, treba da shvati da trener Borca nije nimalo lako biti, publika ne trazi samo pobjede vec i IGRU.

Mi u Evropi tesko mozemo nesto vise napraviti i to je realnost, kada budemo u stanju da sacuvamo kostur ekipe makar dvije godine, imacemo prilike napraviti neki rezultat, ovako na prepad je veoma tesko, jer finansijski nismo jaki, a uigrani isto nismo, jer se ekipe mjenja svake godine.

Љубојевић је највише заслужан за одлазак Јагоде, он је и раније имао жељу да га склони, што, то незнам .

Килберу, надувај нам јаја на 8 бара

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 857, 858, 859, 860, 861, 862, 863 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]