banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 01:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Какву харизму?
Кад видим тог човјека и чујем његово "сине" мени се повраћа.

Nema on harizmu, on je već nekoliko godina postao cirkusant, a bar je meni cirkusa preko glave na gradskom...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ваистину.
"Сине, да ти каже твој Ћиро..." :confused3: :confused3: :confused3: :confused4: :confused4: :confused4:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
БAЊAЛУКA - Тренер градишке Козаре Винко Мариновић требало би данас да потпише уговор са Фудбалским клубом Борац и тако наслиједи Владу Јагодића на кормилу, по свему судећи, новог шампиона Премијер лиге БиХ.

Мариновић је с челницима "црвено-плавог" каравана постигао начелан договор, а данас би требало да допутује у град на Врбасу и стави параф на вјерност клубу у којем је стекао пуну играчку афирмацију. Послије блиставих партија у Борцу отишао је у Црвену звезду, био њен капитен, а инострану каријеру је градио у Белгији, у Жерминалу. Занимљиво је да је Јагодић, који ће убудуће водити младу репрезентацију БиХ, био тренер Мариновићу у Лакташима.
- Разговарао сам са челницима Борца, али треба да поразговарам и са људима у Козари и упознам их са овим детаљима. Постигли смо начелан договор, потребно је да се отклоне још неки детаљи. Искрено, обрадовао ме је позив с Градског стадиона. Борац је мој клуб и чекам потпис уговора - истакао је јуче Мариновић послије разговора са водећим људима Борца.
Директор бањалучког премијерлигаша Радмило Шиповац, послије разговора са младим стручњаком, кратко је рекао:
- Очекујемо у току данашњег дана потписивање уговора с Мариновићем који ће у новој сезони водити наш клуб. Разговори су били коректни и конструктивни, пронашли смо заједничке амбиције и чекамо још само реализацију договора. Винко би требало да води екипу и кроз квалификације за Лигу шампиона - казао је Шиповац.
Винко Мариновић је рођен 3. марта 1971. године у Градишци. Играо је у одбрани. Поникао је у Козари, играчку афирмацију стекао у Борцу и Црвеној звезди, а од 1999. до 2003. године стажирао је у белгијском прволигашу Жерминалу. По повратку из иностранства играо је за Лакташе четири године, а играчку каријеру завршио је у Козари 2009. године. Послије тога "запловио" је у тренерске воде у матичном клубу који је предводио до шампионске круне у Првој лиги Републике Српске и повратку градишког фудбала на премијерлигашку позорницу.
Одиграо је и једну утакмицу за репрезентацију СР Југославије против Израела (0:2), али је бомбардовање Србије 1999. године од стране NATO-а зауставило његову репрезентативну каријеру.
Дарко Љубојевић
Винко Мариновић био је саиграч са садашњим спортским директором бањалучког премијерлигаша Дарком Љубојевићем, који је иначе и члан Комитета за нормализацију односа у Фудбалском савезу БиХ.
Њих двојица су у јануару 1995. године у тандему прешли у Црвену звезду и обојица су на српској "Маракани" направили одличне каријере, а некадашњи европски и свјетски клупски шампион им је био одскочна даска за одлазак у Белгију и Шпанију.
Историјски гол

Мариновић је одиграо много важних и занимљивих утакмица, а једну памти посебно.
- Црвена звезда је играла против Хартса у Единбургу, било је 1:1, постигао сам гол који нас је одвео даље у тадашњем Купу UEFA. Тај гол и тај тренутак су најсрећнији у мојој каријери. Био је то први гол једне екипе из СР Југославије на европској сцени послије укидања санкција. Послије Шкота, прошли смо Кајзерслаутерн, али смо испали од Барселоне - присјетио се Мариновић.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Чудна смо ми дружина човјек узме лигу ми ногу у дупе, Баја укомпонује тим и задиви Бањалуку почне пунити стадион ми на полусезони ногу у дупе, па чиними се да смо ову двојицу дупло брже педалирали него оног чије име се овдје не пише.

Кад смо код навијача да ли је неко питао навијаче око Винка

И око суспензије ријеч двије па зар то није могло тако да се ријеши без икаквог тутора, наши запели за предсједништво, турци нису хтјели да уграде систем против прегласавања а видите кад је одавде јединствен глас да УЕФА прихвата све, тако треба и у многим другим областима

П.С. Винко ако ово читаш мораћеш мало порадити на стајлингу, ако је она црњина јуче на оној врућини плод слободног избора а не неких других околности, ужаснут сам :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 20:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
о влади јагодићу може да говори ко шта хоће,али чињеницу да је једини у 85 година дугој историји нашег клуба освојио титулу не може нико и никако да дискредитује!!!а имао је проблема као што је нажалост и нормално преко главе....
што се мене тиче увијек ће ми бити драго срести га и сваки пут ћу му се захвалити на овом успјеху који није било лако остварити.
такав смо народ који најтеже опрашта нечији успјех,тражимо длаку у јајету када апсолутно за то нема потребе,и умјесто да уживамо у овим моментима које су нам екипа и владо омогућили,опет ћемо се окренути на неку другу страну заборављајући шта је у овом моменту важно.
ко год да дође умјесто шефа,желим му срећу,а имаће привилегију да води најбољу екипу ове лиге у квалификацијама за лш!!! притисак ће бити велик,мораће сас тим да се избори некако....
углавном,влади нека је са срећом.

марин или јовић??? јовић дефинитивно,моје мишљење,а још да додам да даље од ова 2 имена не бих тражио...реално,сви остали ми не би одговарали....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vinku trebamo dati podrsku u samom startu!
Vlado je Vlado; govna ga otjerala, ali to nije razlog da ne pomognemo Vinku.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 20:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Iako će sa Borcem da osvoji titulu prvaka BiH, prvu u istoriji, upravi kluba iz Banja Luke to nije bilo dovoljno da produži saradnju sa mladim i uspješnim trenerom Vladom Jagodićem.

"Da budem iskren sebe sam vidio i na klupi u narednoj sezoni. Nije mi se išlo iz Borca, ali očigledno je da me u klubu ne žele i ja tu ne mogu ništa".

"Nisam iz Borca otišao samovoljno, ali šta je tu je, sad moram da se pripremim za izazove na mjestu selektora. Vjerujem da ću i na klupi reprezentacije imati dosta uspjeha", rekao je Jagodić

Uspješni trener Kozare Vinko Marinović u narednoj sezoni će biti trener Borca.

Mladi trener je već počeo pregovore sa čelnicima prvoplasirane momčadi u Premijer ligi, a u narednih dan ili dva trebalo bi da sve bude konkretizovano, tako da će Marinović preuzeti momčad već početkom narednog mjesseca.

"Marinović je nekad igrao za Borac i Crvenu zvezdu, a nastupao je i u Belgiji. Već je pokazao da će biti uspješan trener i sigurno će biti dobro riješenje za klupu Borca", kazao je jedan od članova uprave Borca.

Prema nekim informacijama Marinović bi mogao da bude predstavljen već u petak u trofejnoj sali na Gradskom stadionu.

"Biće to na neki način pravi kuriozitet, jer ostalo je nezabilježeno u svijetu da klub koji je na pragu osvajanja titule mijenja trenera. Tačnije da pravi promociju novog stratega, a da ni stari stručnjak, u ovom slučaju Jagodić posao nije završio".

Jebem li vam majku u pičku svima vama idiotima u upravi! Ovo je rat! Uprava ili najuspiješniji Borčev trener ja kažem Jagoda. ZATO UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 20:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
zli mrkvić je napisao:
Iako će sa Borcem da osvoji titulu prvaka BiH, prvu u istoriji, upravi kluba iz Banja Luke to nije bilo dovoljno da produži saradnju sa mladim i uspješnim trenerom Vladom Jagodićem.

"Da budem iskren sebe sam vidio i na klupi u narednoj sezoni. Nije mi se išlo iz Borca, ali očigledno je da me u klubu ne žele i ja tu ne mogu ništa".

"Nisam iz Borca otišao samovoljno, ali šta je tu je, sad moram da se pripremim za izazove na mjestu selektora. Vjerujem da ću i na klupi reprezentacije imati dosta uspjeha", rekao je Jagodić

Mladi trener je već počeo pregovore sa čelnicima prvoplasirane momčadi u Premijer ligi, a u narednih dan ili dva trebalo bi da sve bude konkretizovano, tako da će Marinović preuzeti momčad već početkom narednog mjesseca.

"Marinović je nekad igrao za Borac i Crvenu zvezdu, a nastupao je i u Belgiji. Već je pokazao da će biti uspješan trener i sigurno će biti dobro riješenje za klupu Borca", kazao je jedan od članova uprave Borca.

Prema nekim informacijama Marinović bi mogao da bude predstavljen već u petak u trofejnoj sali na Gradskom stadionu.

"Biće to na neki način pravi kuriozitet, jer ostalo je nezabilježeno u svijetu da klub koji je na pragu osvajanja titule mijenja trenera. Tačnije da pravi promociju novog stratega, a da ni stari stručnjak, u ovom slučaju Jagodić posao nije završio".

Jebem li vam majku u pičku svima vama idiotima u upravi! Ovo je rat! Uprava ili najuspiješniji Borčev trener ja kažem Jagoda. ZATO UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!

ајд који ти је,зар ти стварно вјерујеш у ове пиздарије са зеленог форума???искулирај ђубрад.....
пацови пакосни,цркните у љубомори!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 21:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne vjerujem da ce se to desiti,ali cak i da se desi,to bi bio neljudski i zivotinjski potez prema Vladi Jagodicu,ali za FK Borac bi to bio dobar potez.Ako je vec izabran taj trener,ovih preostalih 5-6 utakmica u Prvenstvu i Kupovima bi mu stvorili mnogo jasniju sliku nego da debi ima u Kvalifikacijama za Ligu Sampiona.

Naravno da bi najbolje od svega bilo da je Vlado ostao i za sledecu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
хвала ти управо што си нам се попишала у уста :x 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 21:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Ово је стварно да човјек полуди, 4. кола прије краја промовишу новог тренера и показују да су једва дочели да Владо одступи, и да је све то одавно припремљено.

Да ту нешто нештима види се по контрадикторним изјавама из управе, Шиповац није рекао добићете сутра ујутро тренера.

Ја бих волио кад буде промоција да кажу аргуменотовано зашто Мариновић и шта то ново доноси Мариновић нашој игри боље него Владо. Какав ћемо гледати Борац, да ли он доноси нападачки фудбал и на основу чега то закључују, кад су му главне референце да је играо за Борац и за Звезду али он не долази као играч него тренер.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
najgora kategorija ljudi jeste, ljubomorni srbin! sve ce ti oprostiti ali uspijeh nikad.

VLADO HVALA TI ZA SVE!

sto se tice Vinka ja sam za to da ga podrzimo. jer na kraju krajeva nije on otjerao Vladu, otjerali su ga drugi. Vinko je tu da radi svoj posao, a rezultati ce govoriti za njega.

medjutim, nije ni Vinko problem. problem je dokle vise ovako?! sta ako i Vinko napravi dobar rezultat, ali ne bude po volji "nekog"? hoce onda i on otici na kraju polu sezone? pa pogledajte nase trenere tokom sezona
- Sezona 2002/03: Slobodan Karalić, Stojan Malbašić, Borče Sredojević
- Sezona 2003/04: Nikola Rakojević
- Sezona 2004/05: Dragan Vukša, Slavoljub Stojanović, Zoran Smileski
- Sezona 2006/07: Mihajlo Bošnjak, Stanislav Karasi
- Sezona 2008/09: Milomir Odović, Vlado Jagodić
- Sezona 2009/10: Velimir Stojnić, Zoran Marić
- Sezona 2010/11: Zoran Marić, Vlado Jagodic

redovno mjenjamo po 2 trenera, a bogami i po 3 trenera u sezoni! nebitno kakvi su rezultati. stvarno ne mogu prihvatiti to da se fudbal vise ne igra zbog nas i zbog pobjede....

Vladi moramo skandirati na jednoj od ove dvije utakmice!

p.s. borcev_navijac hvala i za ovaj info.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 23:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
zli mrkvić je napisao:

"Nisam iz Borca otišao samovoljno, ali šta je tu je
, sad moram da se pripremim za izazove na mjestu selektora. Vjerujem da ću i na klupi reprezentacije imati dosta uspjeha", rekao je Jagodić

Tuzno zaista.Kakav moždani sklop ima taj monstrum koji može ovakvog trenera da nogira.Tužno i ružno :angry4: :angry4: :angry4:
I ja sam kao i mnogi ovdje,ako Vlado već mora da ide prizeljkivao Baju,mada mislim da je opet bolje i da je Vinko tu,nego neki srbijanski škart.U svakom slučaju puno sreće Vinku Marinoviću u daljem radu...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
од мене један веееееелики поздрав читавој женској фамилији од свих мајмуна у управи Борца којима је лични профит испред успјеха клуба.

А за Владу све само позитивно. Да је имао сигуран уговор са Борцем вјероватно би још више показао. Винко иако је релативно зелен, треба му пружити пуну подршку, па ћемо видјети шта ће бити.

То са тренером ме више толико и не занима, вишеми је важно шта ће бити у прелазном року. Из управе су одавно обећали 2-3 баш екстра појачања уколико будемо играли ЛШ. Надам се да ће то и испунити јер у супротном могли би да доживимо фијаско

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja samo jedno nevjerujem, zna se ko je opstrukcija, pa gospodo draga eliminisite ga ili njih. Da li ti magarci daju pare iz svog dzepa, tesko. Samo se muze iz kase grada a te pare dajemo svi mi zajedno. Sve dok ne daju svoju lovu odakle im pravo da se ponasaju kabadahijski, pa dokle vise. prvi smo , bicemo sampioni imali smo najboljeg trenera u zadnjih 20 godina, imamo skroz solidan sastav igracemo kvalifikacije za ligu sampiona i opet se nadje neka budala koja misli da je pokupio svu pamet svijeta, a siguran sam da nije nikad u zivotu potrcao za loptom, pitanje je da li je ikad i gledao utakmicu uzivo. DOKLE VISE.

s obzirom da je i Vlado predlozio Vinka, ja sam siguran da ce od njega biti trener. Covjek koji zeli da uci radi i napreduje je covjek koji nama treba, a onu bata djorinu kliku obavezno zaustaviti na raci na samu pomisao prelaska iste.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 08:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Auuuu braco moja sta sve napisaste,od tame do sjaja,tacno tako za opisati.Ajd da i ja napisem koju,mada nema smisla,ali eto.
Najvise mi smeta sto pljujete Vinka,a covjek nije ni sjeo na klupu,ljudi koji vam je?Okej,nemate povjerenja jos,nije vam pravo,ali dajte,pa zadrzite to za sebe,sunce mu,nemojte odmah osipati drvlje i kamenje.Iskreno moja zelja je bio on,jer smatram da je odlicno rjesenje za nas!Neko spominje Jovica,nema sta,strucnjak je odlican,ali i on je u Zrinjskom zaredao lose rezultate,pa je otjeran...Vinko za sad nema mrlje,vodi Kozaru perfektno,sa,koliko sam ja vidio,jako limitiranim igrackim kadrom,i svaka njemu cast!Meni je draze da nam je dosao mlad trener,i iako je to dvosjekli mac,ja ipak mislim da mladji trener ima puno bolji odnos sa igracima,sa navijacima,razumije potrebe ekipe,jer je i sam bio igrac,i to vrhunski.Naravno mogu postojati problemi,po pitanju autoriteta,ili iskustva,ali sve se to da rijesiti,i zavisi od osobe do osobe.Pa primjer je Stanojevic u Partizanu,koji radi cuda.

Uglavnom,mislim da je Vinko pravo rjesenje,i dajem mu punu podrsku!

Vladi zelim sve najbolje,i da se sto prije vrati u Borac,da nastavimo gdje smo stali,da osvojimo jos jednu titulu,da napravimo svasta u Evropi.Vlado srecno!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 08:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
Baja je lud ako dođe nakon što su ga onako otjerali. Nije ono bila samo šut karta, prijetili su njemu i njegovoj porodici i rekli da mora da ode, ona bomba pod auto bila je za njegov auto, to je i sam rekao u policiji. I sad da se vrati među te likove?!?!?

Moj neki osjećaj je da ćemo i sljedeće sezone imati minimum dva trenera. Vinku želim uspjeh, ali sumnjam da će nešto napraviti pa ga već na zimu (ako ne i ranije) vidim na izlaznim vratima.

Vlado je trebao ostati, j... ga mlada reprezentacija.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 08:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
zli mrkvić je napisao:
Vinko je ušao u PL sa Kozarom. Uspijeh je to ali da na klupi nije bio Vinko, žabari bi opet ušli u PL. Mile kovačević je tako rekao i tako će biti. To je njegov klub a kolika je to zasluga Vinka nažalost vidjećemo u Evropi sa Borcem. Neću dalje da dižem tenzije ali u pravilu se javljam kad su neki problemi oko kluba. Da ne pomislite da sam neki bunđija :lol: :lol: :lol:

ovo ne odgovara istini.

Prvo Kovacevic klub je ZERAVICA, a sa Kozarom ima ogromne probleme jer ga ne j.ebu 2% , ne daju mu prici klubu, tako da sasvim sigurno od kovacevica nisu progurani i on nije zasluzan za njihov uspjeh .

Ovo tek istine radi

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi sacekajmo da covjek sjedne na klupu,koji vam je djavo,ako tako gledamo Vlado je vodio jebeni Ljubic,a s nasim Borcem je napravio cuda!Jebote vise,sto me nerviraju ljudi.Tako smo i onog idiota Marica hvalili na sva zvona,pa smo dobili jednu stvar medju oci.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
полако људи.
први смо, играћемо европу. кад уђем овдје имам осјећај да смо испали, да се све распало. помислим онда јесмо ли нормални.
једни ово, други оно. типично српски, све ми најбоље знамо и у све се разумијемо. и наравно увијек имамо отпор према нечему новом.
ајде да прво завршимо ову сезону како треба, а онда ћемо видјети како ће и шта бити.

смета ми што сами стварамо атмосферу новом тренеру какву је Владо имао од почетка од стране неких људи у управи. да му виси мач над главом а није ни сјео на клупу.
волио бих да имамо сређене неке ствари, да имамо тренера и управу који ће пар година радити на систему који ће функционисати ма ко год други дође на та мјеста. али за то треба још времена.
смета и мени много ствари, али јел сада вријеме за кукање или за радовање? дај да се радујемо европи ових пар кола, да се радујемо што смо санџаклијама одузели титулу.
да сањамо кога ћемо добити у европи.

или онда да сви кукамо

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]