skypostman je napisao:
Мрквићу краљу јел ти схваташ да је Ћиро нерелна прича? Он има милионски уговор са кинезима, јел ти мислиш да би он дошао џаба радити код нас, ми немамо пара за њега. Што се тиче Јовића, све супер, човјек такође има уговор са Звијездом који вјероватно не би био препрека, али зар нисмо рекли Борац Борчевцима, шта фали Винку који је наш? Јесте неискусан али опет човјек је играо у Европи, зна како се ради тај посао у Европи, ако га ту упоредимо са Јовићем који није изашао из Бих оквира а био тренер Витеза, Посушја, Травника и Зрињског видиш да није у великом заостатку...
Као и многи највише бих волио Бају, опет зато што је наш а доказао је се, али ту су Лешинари препрека и сва прича завршава.
едит: и још нешто, погледајте шта је Владо изјавио и кога би он волио видјети као насљедника, мени је то довољно.
Care apsolutno to znam. Nisam ni napisao da je on jedina opcija i da će doći u Borac, znam da neće nikad! Ali razlog zbog kojeg neće nikad nije to što je "ustaša"- sve i jedan u upravi bi sa njim potpisao da jr pristupačniji tj. jeftiniji prešli bi preko ovog #ustaša#. Samo sam napisao šta bi bilo kad bi bilo. Taj čovjek ima harizmu koju širi oko sebe i to privlači ljude. Mislm nema potrebe da razjašnjavam. Svi shvatate šta mislim.
Drugo za mene Vinko nije opcija za Evropu, za ligu i nekako ali evropu nikako. Borčevu klupu sad treba zaslužiti a on nema čime da je zasluži tj. zelen je.
Treće za mene je prava opcija Baja! Borčevac, menadžer itd..... Zna čovjek i za Evropu odličan!
Četvrto, Vinko je bio u PD zato što je snimao našu ekipu za revanš kupa RS.