banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 851, 852, 853, 854, 855, 856, 857 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2011, 17:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
А ко су ти ликови, стално се прича о неким уљезима у управи, о неком ко руши све добро што се направи и ко је рушио уназад пар година, ко искориштава Борац? Зашто се не каже, па бар то можемо рећи на форуму, овдје смо сви заштићени иза ника.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 17:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
skypostman je napisao:
А ко су ти ликови, стално се прича о неким уљезима у управи, о неком ко руши све добро што се направи и ко је рушио уназад пар година, ко искориштава Борац? Зашто се не каже, па бар то можемо рећи на форуму, овдје смо сви заштићени иза ника.

Ти уљези нису никада ни изашли из клуба,сво ово вријеме су индиректно присутни у клубу.Клибер ђубре продано!!!!!

Poslednji put menjao deep in the night dana 12 Maj 2011, 18:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 17:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
doslo je vrijeme da vam se svima zahvalim. Jedno veliko HVALA. I dalje naravno pratim forum, kao i oni koji nam kroje "za bolje sutra" Borca. Bez patetike, nasa najveca snaga bili su oni koji se nista ne pitaju ,a znaju mnogo, mnogo vise od onih drugih.....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Написао сам да приватно знам Винка и зато не разумијем оволико негативан став према њему. Поготово ово да ће приватизовати Борац или бити нови Мамић. Винко је изнад свега добро одгојен момак, а да има неке зле планове, то нема везе са мозгом.

Разумијем да људи сумњају у њега јер је неискусан. Неискусан је и Роби на клупи Звезде и Станојевић на клупи Партизана. Винко је прије Борца био шеф стручног штаба Козаре, а Станојевић прије Партизана шеф стручног штаба Срема из Сремске Митровице. Роби у биографији прије доласка у Звезду само има да је био помоћник Билића као селектора Хрватске.

Станојевић је Партизан кроз квалификације довео до групне фазе Лиге шампиона са непуних 37 година (рођен је октобра 1973. године).

Шта желим рећи? Дајте човјеку шансу. Винко има потенцијал да буде трајније рјешење Борца. Био солидан играч, играо у Европи годинама, играо за репрезентацију СР Југославије, жели да ради и напредује. Сад је ту Козару увео у Премијер лигу. Није сад да је то неки огроман успјех, али показује да има потенцијала.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vlado Jagodicu kad god pozelis da se vratis vrata su ti otvorena :wink:
Hvala ti za sve =D>

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ajde da mi neko napiše čime bi vi bili zadovoljni sledeće sezone sa Vinkom i da ostane otprilike isti igrački kadar?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Нова Варош je napisao:
Ajde da mi neko napiše čime bi vi bili zadovoljni sledeće sezone sa Vinkom i da ostane otprilike isti igrački kadar?

Sa opstankom u ligi 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Neke stvari iz danasnjih postova,a posebno kvalifikacije, bih najradije pobrisao,ali necu da zloupotrebljavam moderatorsku funkciju i uskracujem nekome pravo na misljenje.
Velicanje dokazanih ustasha kao sto je Ciro,koji se cak time i hvale da mu je porodicni background takav i da su mu stricevi i otac bili ustashe,a s druge strane nazivanje borcevaca ustashama ili djubradima prodanima,tesko moze nekoga ostaviti ravnodusnim. Ali papir i tastatura trpe sve.

Pogan smo mi svijet.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Нова Варош je napisao:

Да играмо у нормалној лиги и са овим играчким кадром очекивао бих исто, значи титулу. Али пошто је ова држава а и лига све сем нормална онда очекујем излазак у Европу, и то мора бити императив, сваке године изаћи у Европу, ако то Бањалука и Борац у конкуреницији са овом осталом боранијом не могу обезбједити онда Градски треба поравнати а клуб угасити.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
shoole je napisao:
Написао сам да приватно знам Винка и зато не разумијем оволико негативан став према њему. Поготово ово да ће приватизовати Борац или бити нови Мамић. Винко је изнад свега добро одгојен момак, а да има неке зле планове, то нема везе са мозгом.

Разумијем да људи сумњају у њега јер је неискусан. Неискусан је и Роби на клупи Звезде и Станојевић на клупи Партизана. Винко је прије Борца био шеф стручног штаба Козаре, а Станојевић прије Партизана шеф стручног штаба Срема из Сремске Митровице. Роби у биографији прије доласка у Звезду само има да је био помоћник Билића као селектора Хрватске.

Станојевић је Партизан кроз квалификације довео до групне фазе Лиге шампиона са непуних 37 година (рођен је октобра 1973. године).

Шта желим рећи? Дајте човјеку шансу. Винко има потенцијал да буде трајније рјешење Борца. Био солидан играч, играо у Европи годинама, играо за репрезентацију СР Југославије, жели да ради и напредује. Сад је ту Козару увео у Премијер лигу. Није сад да је то неки огроман успјех, али показује да има потенцијала.

Partizan druže igra svake godine Evropu tj. LŠ kao i tvoja Zvezad. Nama je ovo debi u LŠ i nikako ne želimo da se obrukamo kao Seljo prošle godine. Uprava je svakako napravila dobre stvari. Mnogo sam ih kritikovao, neki misle sa razlogom neki bez. Ovaj potez je samo jedan u nizu (Bilbija, Baja, sad Vlado) pa dokle više u p.m. da mi otjeramo nekog stranca preboljeli bi ali tjeramo ljude koji su "majstori" svoga posla žive za borac i redovno odlaze sa suzama u očima sa Gradskog. Sve za mandata ove uprave! Ko je bio u PD vidio je da ljudi imaju suvenire u prodaji na stadionu sve na jednom mjestu (šal, kapa, kačket itd.) Ej Rudar! Nama to obećavaju godinama, sajt, NAAI oprema (pa Kozara ima boljeg proizvođača) itd. Dosta o njima!

Vinko je ušao u PL sa Kozarom. Uspijeh je to ali da na klupi nije bio Vinko, žabari bi opet ušli u PL. Mile kovačević je tako rekao i tako će biti. To je njegov klub a kolika je to zasluga Vinka nažalost vidjećemo u Evropi sa Borcem. Neću dalje da dižem tenzije ali u pravilu se javljam kad su neki problemi oko kluba. Da ne pomislite da sam neki bunđija :lol: :lol: :lol:

P.S.

Krajišnik nemoj tako. Borac se voli i u dobru i u zlu. Budi dio foruma. I ja sam par puta rekao dosta, nervirao se, nervirali me, ali evo me. Poslušaj me!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Neke stvari iz danasnjih postova,a posebno kvalifikacije, bih najradije pobrisao,ali necu da zloupotrebljavam moderatorsku funkciju i uskracujem nekome pravo na misljenje.
Velicanje dokazanih ustasha kao sto je Ciro,koji se cak time i hvale da mu je porodicni background takav i da su mu stricevi i otac bili ustashe,a s druge strane nazivanje borcevaca ustashama ili djubradima prodanima,tesko moze nekoga ostaviti ravnodusnim. Ali papir i tastatura trpe sve.

Pogan smo mi svijet.

Joooooooj schlager ovo nisam očekivao od tebe. Ne bih da ulazimo u dalju raspravu ali par stvari:
sa onog spiska ni jović, ćiro niti fišer nisu srbi. Niko ih nije predlagao po nacionalnoj osnovi. Govorimo o treneru a ne o ustašama (ako si mislio na mene molim te da citiraš moj post gdje sam ja nekog borčevca nazvao ustašom).

drugo šta misliš o nekom pojačanju da li bi pristao da igra za borac sa Ćirom ili sa Vinkom ko bi ga više privukao u Borac.

Ćiro je završena priča druže ali vjeruj mi da bi našem bocu više donio nego bilo koji trener u okruženju.

I treće kad već postavljaš tako stvari. Meni bi bila satisfakcija da takav "ustaša" na srcu nosi srpsku trobojku tj. grb Borca.

I ko je sad tu gubitnik?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ti i jos jedan kolega ste velicali Ciru,ali neko drugi je Baju nazivao ustashom a Klibera prodanim djubretom.Ja sam citao te sve postove jedan za drugim pa sam ostao-paf!

PS I Vinko Marinovic je Hrvat,ali se bar ne hvali da su mu stricevi bili ustashe i igrao je za reprezentaciju Srbije,ili Jugoslavije. A Dragan Jovic,moj prvi pik,je Srbin iz Travnika!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Мрквићу краљу јел ти схваташ да је Ћиро нерелна прича? Он има милионски уговор са кинезима, јел ти мислиш да би он дошао џаба радити код нас, ми немамо пара за њега. Што се тиче Јовића, све супер, човјек такође има уговор са Звијездом који вјероватно не би био препрека, али зар нисмо рекли Борац Борчевцима, шта фали Винку који је наш? Јесте неискусан али опет човјек је играо у Европи, зна како се ради тај посао у Европи, ако га ту упоредимо са Јовићем који није изашао из Бих оквира а био тренер Витеза, Посушја, Травника и Зрињског видиш да није у великом заостатку...

Као и многи највише бих волио Бају, опет зато што је наш а доказао је се, али ту су Лешинари препрека и сва прича завршава.

едит: и још нешто, погледајте шта је Владо изјавио и кога би он волио видјети као насљедника, мени је то довољно.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Moraću malo da se raspišem, vidim da ste se oteli kontroli... Čuj Ćiro, matori izlapjeli konj, koji je ko zna koliko puta odlikovan od strane svoga OCA, zbog kojega svi mi živimo teško zadnjih 20 godina, a da ne pričam kako su ljudi gubili glave, dijelove tijela ili sve ono što su sticali cijelog života... Nije stvar što je on Hrvat, nego je stvar kako se ponašao, ja od Vinka nikada nisam čuo ni jednu lošu stvra o nama srbima, Banjaluci ili Borcu, a mogao je jer od 94 godine nije živio na našim prostorima...

Vlado, tebi hvala i sretan ti put, znam da ćeš i tamo gdje ideš da napraviš dobar rezultat, znam da si naš vojnik, takođe znam da bi i onako bio smijenjen za par lošijih rezultata, do kojih bi došlo iz ovih ili onih razloga...
Vinko dobro nam došao i da popraviš sve ono što nije valjalo u zadnjih pola godine, da nam igrači postanu prijatelji, kako na terenu, tako i van njega...

Ljudi, ja zaista mislim da je Vlado sa ovim unapređen, imaće daleko veći ugovor, pa i neke prihode sa strane oko kojih se ljudi otimaju... Neću da vam sada mračim, ali znate li vi koju frku su napravili ovi iz saveza oko toga što Tuljavi nije dobio novi mandat od četri godine, da može da im i dalje uzima pinku od klinaca i isplaćuje ih svojim mentorima, svi vi znate ko su ti ljudi...Kako reče jedan od ljudi iz Borca ovo je nova pobjeda Borca u obračunu sa korumpiranim likovima poput Rodoljuba i njegove klike...

Da nam je više ljudi poput Klibera, mislim da bismo bili daleko sretniji...
Neko reče da je Vinko bio i u Prijedoru, znači da već gleda ekipu, prati je, nemoj da neko pomisli da je Vlado bio zaista iznenađen sa tim što je imenovan na mjesto selektora, kako je to izgledalo u jednom intrvju kojeg je dao nekome, znači sve se već znalo nekoliko dana ranije, znao je i Vlado, održao je sastanak na kojem je dobio podršku od ljudi iz kluba da preuzme tu selekciju...

Ljudi pred nama je vrijeme slavlja i ponosa što smo Borčevci, ja se samo nadam da će proslava biti na nivou...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Cosa Nostra je napisao:
Vlado Jagodicu kad god pozelis da se vratis vrata su ti otvorena :wink:
Hvala ti za sve =D>

+1

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
zli mrkvić je napisao:
Ja ne da sam iznenađen nego šokiran ovom odlukom!!! :( :( :(
Dovesti nekog ko će se učiti na klupi borca ko nema iskustva u ovom poslu. Nemam riječi izabrati Vinka preko Baje koji bi mogao mnogo više uraditi, ovako pet kola jesenas i nazad kući u kozaru da trenira pjetliće. Ne mogu a da ne kažem da sam mišljenja da je ovoj odluci kumovalo prijateljstvo Darka i Vinka iz igračkih dana a rezultiraće privatizacijom kluba od njih dvojice. Ovo je definitivno, zapamtite šta sam vam rekao. Imaćemo Mamiće u klubu. Da je profesionalizam bio glavni u odabiru trenera to bi bili ili Jović ili Baja.

Ovako:

BAJA IZVINI!
HVALA VLADO, I IZVINI što smo primitivci i debili.

Upravo čestitam dobili smo novog Marića!

Рекох ја јуче да је то већ пред свршеним чином. Не разумијем ништа, један изађе и каже имамо ширу листу кандидата, направићемо ужи избор и изабрати најбољег а онда на трку ријеше то. Поставља се питање зашто се није мало више одмјеравало?

Poslednji put menjao БуС dana 12 Maj 2011, 19:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
borcev_navijac je napisao:

Treba biti iskren i reci, da u zadnje vriejme nije bas sve bilo tako sjajno ni u igri borca, igrali smo losije nego jesenas , a drzali su nas losi rezultati nasih konkurenata. Sa ovim nemam namjeru da omalovazavam ogroman vladin uspjeh i predan rad, ali mozda ovo i donese neki pozitivan sok.

Za nadati se da ce biti bolje, a vidjecemo sta ce na kraju biti.

Simpatizer je napisao:

A sad ozbiljno. Sto prije prihvatimo da smo autsajderi protiv SVIH nosilaca u 2. pretkolu to bolje. I sa Vladom na klupi vazilo bi isto!
Najvaznije je da i Uprava bude svjesna toga i dovede pojacanja da se ne obrukamo.

Shvati da je nama u svakom slucaju potrebna ogromna doza srece da prodjemo u 3. pretkolo. :wink:

Потписујем све, а црвени дио посебно наглашавам.
Реалност је таква.. биће како буде.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
За нашу ЈАГОДУ , оприштајна пјесма, да Бог да се опет вратио у БОРАЦ, Јагода хвала ти за све ... !!!

http://www.youtube.com/watch?v=cHunssVf ... re=related

Ајмо сад форумаши, ЛУДУ КУЋУ да направуимо овде .. !!! :D :D :D :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Мрквићу краљу јел ти схваташ да је Ћиро нерелна прича? Он има милионски уговор са кинезима, јел ти мислиш да би он дошао џаба радити код нас, ми немамо пара за њега. Што се тиче Јовића, све супер, човјек такође има уговор са Звијездом који вјероватно не би био препрека, али зар нисмо рекли Борац Борчевцима, шта фали Винку који је наш? Јесте неискусан али опет човјек је играо у Европи, зна како се ради тај посао у Европи, ако га ту упоредимо са Јовићем који није изашао из Бих оквира а био тренер Витеза, Посушја, Травника и Зрињског видиш да није у великом заостатку...

Као и многи највише бих волио Бају, опет зато што је наш а доказао је се, али ту су Лешинари препрека и сва прича завршава.

едит: и још нешто, погледајте шта је Владо изјавио и кога би он волио видјети као насљедника, мени је то довољно.

Care apsolutno to znam. Nisam ni napisao da je on jedina opcija i da će doći u Borac, znam da neće nikad! Ali razlog zbog kojeg neće nikad nije to što je "ustaša"- sve i jedan u upravi bi sa njim potpisao da jr pristupačniji tj. jeftiniji prešli bi preko ovog #ustaša#. Samo sam napisao šta bi bilo kad bi bilo. Taj čovjek ima harizmu koju širi oko sebe i to privlači ljude. Mislm nema potrebe da razjašnjavam. Svi shvatate šta mislim.

Drugo za mene Vinko nije opcija za Evropu, za ligu i nekako ali evropu nikako. Borčevu klupu sad treba zaslužiti a on nema čime da je zasluži tj. zelen je.

Treće za mene je prava opcija Baja! Borčevac, menadžer itd..... Zna čovjek i za Evropu odličan!

Četvrto, Vinko je bio u PD zato što je snimao našu ekipu za revanš kupa RS.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Какву харизму?
Кад видим тог човјека и чујем његово "сине" мени се повраћа.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 851, 852, 853, 854, 855, 856, 857 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]