Ma kakav Ciro! on se poceo pohvalno izrazavati o Banjaluci i RS nakon sto ga je Mile primio u posjetu i rekao da ima milijardu maraka na racunu! Otad je Ciro to u intervjuima ponovio desetak puta,ali,posto je u Kini, vjerovatno nije obavjesten da tih para vise nema
Inace,pametno je neko napisao prije par dana da mi sjever i jug necemo dobiti ne zato jer nema para,vec zato sto se i to malo para sto ima rasporedjuje na idiotski nacin. Sinoc nakon duzeg vremena prebacim na SOS kad imam sta i da cujem.Jos jedan "Bokserski spektakl" u Banjaluci (naravno u Kruzer kategoriji

),boksuje Borovcanin,promoter Kusturica,spektakl godine i sve to pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske i Kancelarije Predsjednika Republike Srpske!Osim ovog ultra-mega spektakla, btw na koji u Beogradu ne bi doslo ni 50 ljudi,zanimljivo je i stalno pojavljivanje Bregovica i Kusturice na svim tim manifestacijama gdje se djeli nasa lova iz budzeta Republike Srpske.
Kako zdravom razumu objasniti samo jednu stvar. Ako je to bas toliki mega spektakl,i takva manifestacija,zasto su potrebne stotine hiljada eura budzetskih para za promociju tog dogadjaja? Zar nije taj spektakl magnet sam po sebi,da se ljudi maltene potuku za ulaznicu?Kakav je promoter i kakvo pokroviteljstvo trebalo za RK Borac-Bosna,ili Fk Borac-Sarajevo,Fk Borac-Lozana??
Banjaluci ne trebaju takve stvari,prepustite finansiranje tih "spektakala" nekim drugim pogodnim budalama ako ih ima,Banjaluci treba ulaganje u rukometni klub Borac,trening kamp za mladje kategorije i dovrsetak stadiona!!