banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 10:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 846, 847, 848, 849, 850, 851, 852 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2011, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Vidio sam RBA,njega znam. :P A nema od Grahovca igraca,slabo,slabo. :D

Najjaca scena,Rade spopao nekog igraca,kad ce neko,Rade nemoj njega,nema on kila. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Meni je najbolje bilo kad je neko dobacio:
"Rade, odnesose ti Audia" :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A primjetio sam i onog idiota u duksu,Red Star Football Club. :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja danas na zapadu zapadnem medju simpatizere Kozare... :lol: zar cu i to dozivjeti da se na domacem stadionu osjecam kao u gostima. :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 20:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Мариновић је још зелен, дефинитивно тражити друго рјешење. Имам осјећај да ће нас опет сјебати и довести неког идиота попут оног чије име не изговарамо.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 21:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
[quote="Schlager"]R.I.P Milan Puzigaca.

Umro je otac od naseg bivseg,a uvjeren sam nekad i buduceg igraca Bojana Puzigace,i neka pociva u miru.

Da...I Puzija sam vidio u subotu pred tekmu ispred stadiona...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Теме о ФК Војводина и ФК Партизан су закључане до сутра ујутру. Чисто да се мало смире страсти, јер нема нормалне приче на те две теме већ само вријеђања и бесмислене прозивке.

Разумијем да већина људи има шта да каже о данашњем финалу Купа Србије, али немојте о томе писати и на овој теми! Пишите о томе сутра на ове двије теме када буду откључане!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Међедовић донио финале БорцуDatum: 11.05.2011 21:00
Autor: Славко Басара
БAЊAЛУКA - Фудбалери Борца пласирали су се у финале Купа Републике Српске гдје ће се борити за свој четврти трофеј у овом такмичењу.

Голом Дражена Међедовића у 67. минуту, послије асистенције Милана Среће, лидер Премијер лиге БиХ минималним резултатом је поразио шампиона Републике Српске и новог члана елитног бх. друштва Козару из Градишке. Гол који је постигао Међедовић је први који је примила Козара овог прољећа у свим такмичењима, а голман из Градишке Далибор Козић капитулирао је први пут послије 23. октобра прошле године, односно након што је 1.278 минута био несавладан. Током свих 90 минута Бањалучани су били бољи ривал, имали су много више шанси, а прописно се испромашивао Немања Видаковић пропустивши неколико зицера.

Први шут у оквир гола гости су упутили у 71. минуту послије израђене акције, али је ударац Дејан Којића зауставио јуче незапослени Синиша Марчетић. У финишу утакмице Борац је пропустио три изгледне шансе да дође до побједе. У 86. минуту Борис Распудић је шутирао главом преко гола, послије асистенције Раде Вељовића који је својим уласком у другом полувремену унио живост у игру "црвено-плавих". Играо се посљедњи минут када је голман градишког прволигаша показао зашто је рекордер по несавладивости. Прво су Душко Стајић и Вељовић изашли испред њега, први је био себичан и шутирао је, а његов ударац зауставио је Козић. У посљедњим тренуцима у шанси је био и најбољи појединац сусрета Међедовић, али је његов покушај завршио поред лијеве стативе.

Други полуфиналиста биће познат послије реванш сусрета између бијељинског Радника и Црвене земље из Нове Веси који се игра 18. маја, а прва утакмица завршена је неријешено 1:1. Термин финалне утакмице одредиће Извршни одбор Фудбалског савеза Републике Српске на сједници која ће се одржати најдаље до 15. јуна. Прошле године у финалу су играли Радник и Козара, а послије двомеча пехар је први пут у историји припао Бијељинцима.

БОРAЦ 1 (0)

КОЗAРA 0 (0)

Стријелци: 1:0 Међедовић у 67. минуту.

Стадион: Градски у Бањалуци.

Гледалаца: 1.000

Судија: Зоран Софренић (Бијељина) 7,5.

Жути картони: Међедовић (Борац), Стојнић (Козара).

Играч утакмице: Дражен Међедовић (Борац) 7,5.

БОРAЦ: Марчетић -, Петрић 7, Ступар 6 (од 41. минута Дујаковић 6,5), Међедовић 7,5, Граховац 7, Распудић 7, Видаковић 6, Сакан 6 (од 46. минута Вељовић 7), Дамјановић 7, Срећо 6,5 (од 78. минута Стакић -), Стајић 6,5. Тренер: Владо Јагодић.

КОЗAРA: Козић 7,5, Стојнић 6,5, М. Бајић 6, Гиговић 6,5, Петровић 6, Јандрић 6,5, Гњатић - (од 25. минута Хоџић 6), Студен 7, Којић 7 (од 87. минута Малбашић -), Станчић 6 (од 70. минута Топић -), Спасојевић 6. Тренер: Винко Мариновић.

Nek je i Medo procepio. :)

Schlager, vidim da si kritikovao Vinka zbog defanzivne postavke. Ajmo malo realnosti...ima li on igrace sa kojim bi nas napao na nasem terenu? Nema. Pa nisu nas napali ni najveci "konkurenti".

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 22:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
По мени, није винко за Борца.

Још ми је некако "зелен" ...
Можда гријешим, али то је мој утисак...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno da je zelen, njega smo se dotakli zato sto se pominje kao opcija.

Ranije smo pominjali Jovica i za mene je on najbolje rjesenje.
Mada bih vise volio Baju, ali zbog mira u kuci bolje je da se ne cacka mecka.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 22:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Људи до када је доктор на нашој клупи?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa valjda dok ne podigne pehar i frljokne ga u Crkvenu. :D

A sad ozbiljno, cini mi se da je okupljanje U21 1. juna, ili se tad igra prva utakmica, nisam pratio.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 22:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Људи нећемо да се лажемо, Винко се не помиње само као једно од рјешења Винко се спомиње као најозбиљнија опција и ја бих рекао многи на то гледају као на свршен чин. Погледајте изјаве челника посљедњих дана. Не журити око овог, можда смо и превише критични према Влади, гледао сам много пута Партизан ове сезоне па они су играли ЛШ али они имају игру гору од наше а 7 пута су скупљи. у Европи се знало дешавати да у 80 мин. озбиљније не пређу центар, бункер тешки
Можда је најбоље останак Владе, бојим се да ћемо се кајати шта год друго урадили.
Играчима који први пут играју кв. за ЛШ дати и неискусног тренера па то је самоубиство.

Очекивао сам данас неке реакције истока или запада као подршка Влади или Мариновићу или нешто треће али сви и даље мудро ћуте

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 23:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Schlager, vidim da si kritikovao Vinka zbog defanzivne postavke. Ajmo malo realnosti...ima li on igrace sa kojim bi nas napao na nasem terenu? Nema. Pa nisu nas napali ni najveci "konkurenti".

Ma nisam ja to napamet napisao,imali smo mi potpuno istu situaciju 2008. Mi smo bili vodeci u Ligi RS,a Modrica skoro siguran sampion BiH. Izvucemo ih u polufinalu Kupa RS,igramo fudbal i u dve utakmice ih izbacimo!! Iako su za njih igrali Stevo Nikolic i kompanija i spremali su se za Ligu Sampiona. Znaci,potpuno preslikana situacija danasnjoj,ali ono sto je Kozara danas pokazala je jedno veliko NISTA,iako su igrali skoro protiv naseg rezervnog tima! Ako ne dovedu bar 5-6 pojacanja,ne trebaju se uopste pojavljivati u Premijer Ligi,bice gori od Drine i Banovica.Ali gore od svega je taj nedostatak zelje,da bar krenu svi u napad pred kraj,pa u cemu je razlika 0-1 ili 0-2,ne kapiram.....a da su utrpali gol isli bi u finale!!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 07:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
LIDER PREMIJER LIGE BIH U POTRAZI ZA TRENEROM
Ćiro preuzima Borac?
Razgovori - Blažević poručuje da je uvek otvoren za razgovor, pogotovo „sa njegovim Banjalučanima" i da je Borcu i Banjaluci uvek na usluzi

Miroslav Ćiro Blažević biće trener Borca naredne fudbalske sezone jer dosadašnji šef struke Vlado Jagodić preuzima mladu reprezentaciju BiH! Jedina prepreka njegovom dolasku u Banjaluku jeste milionski ugovor koji ima s olimpijskom reprezentacijom Kine! Ipak, i taj problem bi mogao da bude rešen jer hrvatski stručnjak ima ogromnu želju da trenira srpski klub. Kad već ne može u Crvenu zvezdu, Borac je odlična zamena!
Blažević je u nedavnom intervjuu za Press RS otkrio da se u najvećem gradu Srpske oseća kao kod kuće, da su Banjalučanke najlepše žene na svetu i da u gradu na Vrbasu ima mnogo prijatelja, od kojih su neki i u Upravi Borca.
Zagonetni Ćiro

Ćiro nam je i ovog puta potvrdio da ne bi imao ništa protiv dolaska u Banjaluku. Istina, on je dodao i da mu je u ovom trenutku prioritet olimpijska reprezentacija Kine, ali i da će, ukoliko to bude u njegovoj moći, pomoći „svom" Borcu.
- Uvek sam otvoren za razgovor, a pogotovo s mojim Banjalučanima. Borcu i Banjaluci uvek sam na usluzi. Postoji više objektivnih razloga zbog kojih bi teško mogao sesti na klupu, ali ako mogu pomoći na bilo koji drugi način, zašto da ne. Trenutno su mi najvažnije naredne dve utakmice sa olimpijskom reprezentacijom Kine. Tek kada odradim kvalifikacioni ciklus, videćemo šta će biti dalje - ostao je zagonetan Blažević.
U slučaju da ne nasledi Vladu Jagodića, Blažević je preporučio da na klupu Borca sednu najbolji treneri u BiH Borče Sredojević ili Vlatko Glavaš.
- Oni su najbolje rešenje za Borac i ako bih se ja pitao, oni su moji favoriti. To su veoma talentovani stručnjaci koje bi svaki klub poželeo - naglasio je Blažević.
Osim Blaževića, za klupu Borca konkuriše, ako je verovati banjalučkim kuloarima, i Vlatko Glavaš, bivši trener Slobode iz Tuzle. Od stručnjaka iz Republike Srpske u opticaju su trener Kozare Vinko Marinović i kormilar dobojske Sloge Zoran Ćurguz. Kao moguće rešenje spominje se i povratak Velimira Stojnića koji je već jednom na klupi nasledio Jagodića.
- U ime Borca s trenerima pregovaraju neki ljudi mimo znanja Uprave. U stvari, na Gradskom stadionu trenutno postoje dve struje koje pokušavaju da dovedu svog favorita - rekao je izvor Pressa blizak banjalučkom premijerligašu.
Naš sagovornik tvrdi da se sa još uvek aktuelnim trenerom spremao raskid saradnje i pre njegovog imenovanja za selektora mlade reprezentacije BiH, odnosno da se čekao neuspeh kako bi mu se uručio otkaz.
Medijske spekulacije

- S nekim od trenera koji se spominju kao naslednici Jagodića bilo je i ranije razgovora. Jagodiću je zamereno da ekipa ne igra lep fudbal iako je imao rezultate i ostvario ono što je od njega tražila Uprava - osvajanje šampionskog pehara. Priče oko novog trenera pojavile su se već nakon nekoliko prvih utakmica u prolećnom delu, a upravo su se Marinović i Ćurguz pominjali kao budući „šefovi" - dodao jer izvor Pressa.
Direktor Borca Radmilo Šipovac tvrdi da rukovodstvo kluba još uvek nije počelo pregovore sa potencijalnim kandidatima i da su imena koja se navode plod nečijih želja. Prema njegovim rečima, Upravni odbor jedini odlučuje ko će biti novi šef stručnog štaba.
- Sva imena koja se pojavljuju u medijima su samo nagađanja. Koliko je sve ovo daleko otišlo, ne bih se čudio da se među kandidatima pojavi i Žoze Murinjo. Ono što je sigurno jeste da je Vlado Jagodić još uvek naš trener i tu će biti do kraja prvenstva - istakao je Šipovac.
Nakon 26. kola Premijer lige BiH Borac drži lidersku poziciju sa 57 bodova, osam više od drugoplasiranog Željezničara.
Trenerska vrteška

- Kao po pravilu, FK „Borac" trenere menja kao na traci. U sedam premijerligaških sezona ekipu je vodilo čak 13 stručnjaka od kojih je samo Nikola Rakojević odradio kompletan ciklus.
- Sezona 2002/03: Slobodan Karalić, Stojan Malbašić, Borče Sredojević
- Sezona 2003/04: Nikola Rakojević
- Sezona 2004/05: Dragan Vukša, Slavoljub Stojanović, Zoran Smileski
- Sezona 2006/07: Mihajlo Bošnjak, Stanislav Karasi
- Sezona 2008/09: Milomir Odović, Vlado Jagodić
- Sezona 2009/10: Velimir Stojnić, Zoran Marić
- Sezona 2010/11: Zoran Marić, Vlado Jagodic

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 07:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma smijurija ili šta već, a i ja se iskreno nadam da je ovo samo novinarska senzacija...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 08:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ciro jeste dobar trener al je los ko covjek :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 08:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ćiro serenda po običaju... :)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da se mi ne lazemo,Ciro je vrhunski strucnjak i ja ni sekunde ne sumnjam da bi napravio svasta od nase ekipe,pa mozda cak i cuda.Ali brate koje je to govno smrdljivo,pa mislim da bi atmosfera oko kluba bila katastrofalna istog trenutka kad bi se pojavio.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 09:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sve zavisi kod njega nema sredine ili je na vrhu ili je na dnu (sjetite se Hajduka i Debrecina)
Vinko danas pregovara sa klubom

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 846, 847, 848, 849, 850, 851, 852 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]