banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 06:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 844, 845, 846, 847, 848, 849, 850 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2011, 10:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Od veznog reda pa naprijed,najstandardniji su bili Raspudic,Krunic,Maletic,Mikic,Stajic i Nikolic.

Ne bih rekao da neki tim u Premijer Ligi ima bolje igrace,a o odbrani i golmanu je suvisno i trositi rijeci.

PS I klupa nam je odlicna Petric,Zaric,Grahovac,Medjedovic,Sreco,Vidakovic,Veljovic....svi su dali veliki doprinos tituli.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
знате колико ствари треба да се поклопи па да све функционише.
ма може доћи који год хоће тренер и имати најбоље играче на свијету и најбоље услове, и опет се не поклопе неке ствари и не штима, нема резултата.
да ми размишљамо о позитивнијим стварима, о завршници првенства, о европи.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sjecam se kad je na pocetku sezone borcev_navijac izbacio post da je Vlado Jagodic novi trener Borca i to dan ranije nego sto je to bilo zvanicno...i za to mu hvala!
nikad mi neke stvari nece biti jasne! kad Borac ima dobre rezultate sa nekim trenerom, neke vise sile ga smaknu sa klupe. kad Borac ima lose rezultate sa nekim terenerom, mi(najvijaci) ga smaknu sa klupe...kako naci nekog ko ce biti bar 2 sezone na klupi?!

mogu misliti koliko je pabizo sad srecan...

mozda bi bilo fino da se izbaci neka parola zahvalnosti Vladi...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 11:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:52
менек je napisao:
" У Бањалуци, дан након финала, фудбалерима Борца приређен је величанствен дочек. На Тргу Едварда Кардеља окупило се више од тридесет хиљада људи. Било је то вече за причу и памћење, за будуће генерације. "

Кад би ово доживио умро би сретан.

Ja dozivio, upravo to, tada i tamo medju onih 30.000 ljudi. A da li umrijeti sretan samo zbog toga :roll: nisam siguran. Ali uvijek se rado sjetim tog dogadjaja koji pobudi lijepa sjecanja i uspomene.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 11:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
@d.a.
kad vec pitas evo mislim da siroki ima bolji srednji red i napad Roskam, Zakaric,
Silic i Wagner kada bi recimo ovi igraci bili u Borcu siguran sam da bi imali prednost na Nikolicem, Grahovcem, Medjedovicem, Veljovicem, Krunicem. ne zelim da umanjim kvalitet nasih igraca al ovi iz sirokog su pokazali vise u ovoj sezoni sto se napada tice,. naravno od ovih ostali sto ih je Shlager gore pobrojao boljih nema.

@batica,
apsolutno za ovo u vezi parole, obavezno i neko skandiranje , al ima jos do kraja sezone 20 dana 4 utakmice

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 11:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sad vjerovatno traje licitacija u klubu u kojoj svako ima nekog svog kandidata za trenera,ali ja sam uvjeren da ce to na kraju ipak biti Vinko Marinovic,bez obzira sto ce novinari pomenuti bar jos 50 imena,pogotovo ove bez posla koje niko nece :D
Znaci lijepa prilika da danas vidimo vjerovatno naseg novog trenera,nacin na koji postavlja ekipu,stil igre koji preferira i sl.....a i da vidimo u igrackom kadru ima li kakvog stofa.Pravi smo Lesinari :D

I ja sam za to da se Vladi na neki nacin stavi do znanja koliko nam znaci njegova uloga u ovom sampionskom pohodu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 11:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Mislim da bi trener Borca iz Cacka u ovom trenutku bio odlican izbor, lik je radio dugo u Njemackoj preporodio je tim u u drugom dijelu prvenstva, a bili su glavni favorit za ispadanje. Od trenera iz Srbije izdvojio bih jos samo Dragoslava Strepanovica, koliko znam trenutno je bez angazmana...

Vlado hvala sto si od jedne prosjecne ekipe sa dva, tri pojedinca koji odskacu po kvalitetu napravio sampionski tim, PUNO SRECE MAJSTORE !!!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 12:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
Evo Djora je rekao da se povlaci iz fudbala posto je upropastio Srbiju U17, tako da jedan matuzalem manje :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јан_де je napisao:
http://www.borac-sport.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3971%3A11-maj-1988-dan-kada-se-pisala-istorija&catid=48%3A2010-06-28-09-31-46&Itemid=113

Одличан текст. Зна ли неко, може л исе још негдје набавити та трилогија Томе Марића о Бањалуци?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ajoj ljudi sta napisaste,sav sam se pogubio citajuci,majke mi...Danas malo sjesti,pojesti spice,pogledati ljubav nasu,a i buduce pojacanje,naravno trenersko. :wink: U 17 casova svi na Gradski!

A onaj Rade picka nije htio pocastiti picom u Zitopeci,a dao covjek gol,jos vozi opasan auto,i cicija za picu i pivo,ma daj bjezi. :D :lol: Javi se Rade!

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Раде ми те волимо 8) :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 13:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
Шиповац: Морамо брзо да реагујемо
среда, 11 мај 2011 13:42

Као што је већ познато, досадашњи шеф стручног штаба Фудбалског клуба Борац Владо Јагодић постављен је за новог селектора младе репрезентације БиХ. Директор Бањалучана Радмило Шиповац, у разговору за борац-спорт, изнио је своје мишљење по том питању.

- Мислимо да је именовање Владе Јагодића за селектора младе репрезентације БиХ признање како за њега самог, тако и за Фудбалски клуб Борац, и да је то резултат Јагодићевог досадашњег рада, не само у Борцу, већ и у његовој каријери. Наравно, ми морамо да размишљамо ко ће наслиједити Владу Јагодића на кормилу Борца. Први пут у историји ћемо бити шампиони и морамо да нађемо тренера који ће наставити узлазну путању Борца. Наша жеља је да сваке године будемо у врху, имамо амбиције какве смо имали и ове године и желимо да постанемо клуб који ће респектовати противници како у БиХ, тако и на европској сцени – истакао је Шиповац.

У појединим медијима појавила су се одређена имена која би требало да наслиједе Владу Јагодића на клупи Борца. Међутим, директор Борца демантује све те наводе.

- То су жеље појединих новинара и медија. Наравно, имамо својих размишљања и свјесни смо да тренера морамо да изаберемо у што скорије вријеме јер слиједе утакмице у Европи, а рачунамо да ће суспензија ФС БиХ бити укинута послије Скупштине 26. маја, када би требало да се усвоји нови Статут ФС БиХ. Што се тиче тренерске позиције, моја жеља је да Борац у наредној сезони води тренер који познаје Премијер лигу БиХ и ситуацију у нашем фудбалу – категоричан је Шиповац.
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
refreshbl1926 je napisao:
Шиповац: Морамо брзо да реагујемо
среда, 11 мај 2011 13:42

КНаша жеља је да сваке године будемо у врху

cuj da budemo u vrhu, zelja je da budemo sampioni jebes drugo i trece mjesto to je za jalijase, samo prvi od sad pa nadalje i ubuduce

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 14:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Ko Olimpiakos jel

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 17:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Vodimo 1-0 ako ikoga zanima..strelac Sreco

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Zanima mene, ne mogu od posla na utakmicu, pa pisi ovde.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 17:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Zanima mene, ne mogu od posla na utakmicu, pa pisi ovde.

ostalo 1-0...

Poslednji put menjao refreshbl1926 dana 11 Maj 2011, 17:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Finale kupa igramo sa pobjednikom meca Crvena Zemlja -Radnik :wink:

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 11 Maj 2011, 18:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
pa zar ovo nije bilo polufinale ? :D
i ako jeste,protiv koga igramo finale i kada ?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 18:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

da bilo je polufinale momak se zabunio malo...igramo sa pobjednikom susreta Crvena zemlja (Nova Ves) - Radnik (Bijeljina) prvi susret je zavrsio 1-1

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 844, 845, 846, 847, 848, 849, 850 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]