skypostman je napisao:
http://www.boracbl.net/intervju/f_marinovicvinko.html
Мало старији интервју са Мариновићем, свиђа ми се његово мишљење о стратегији клуба.

Јеси сконтао у интервјуу да Винко каже су он и Љубојевић прешли у Звезду у пакету (а тражио их Партизан) јер су обојица навијачи Звезде?
Винка знам приватно, небитно како. Скроз културан дечко, мислим да је прије две или три године (још док је завршавао каријеру играјући у Лакташима) завршио ту Вишу тренерску у Београду. Увијек га је форсирао Вељо Сомболац, а добар је и са Борчетом.
Козара игра добар фудбал, али реално нису они толико бољи од осталих (13 бодова више од другопласираног тренутно) колико је остатак те лиге у к...у! Е сад, зависи шта би било интересантно Борцу.
Ако оде Авдукић, тај мали Козић је добар (већ је неко написао да је поставио рекорд по времену колико није примио гол у првенству), али не знам каква је клупа Борца или омладински погон Борца по питању голмана.
Мени се на једној утакмици Козаре коју сам гледао допао Спасојевић од нападача. Сад, он није домаћи, из Краљева је и има и 30 година. А опет има и искуства играња у Мађарској плус годинама за Вождовац и Чукарички.
Не знам баш да ли вам је Винко добро рјешење ако вас занима да оставите неки утисак у квалификацијама за Лигу шампиона. То је за пар мјесеци, а Винко не познаје играче а реално нема искуства ни неког тренерског ауторитета да би могао да ту брзо повеже конце. Као неко рјешење на дуге стазе, то има логике. Јер је млад, јер хоће да ради у учи.