banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 13:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Nov 2011, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
pendula i Шајин su to fino identifikovali, nema šta slažem se. Apsolutno kao i reprezentacija, staromodan rukomet igramo i kontre koje izvode Zagreb, Nekse ili šta ja znam ko, ja nisam vidio ni od Metaloplastike, ni od Partizana, ni Zvezde naravno ni mi, a par puta sam malo gledao i Bosnu u LŠ mislim da su i oni isti

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 00:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
мислио сам на почетку да имамо солидну екипу ако не за сеху онда бар за ово државно првенство али након неколико мечева и пошто је сезона одмакла мислим да ни ове године нећемо видјети шампионски пехар...да ли је то због дугих пауза између утакмица или нечег другог не знам али стварно смо танки...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 10:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kad igraci pruze maksimum kao sinoc, ja onda nemam zamjerki.. Zalaganje na nivou i cak i da su izgubili od mene bi dobili aplauz...
Valjda je svima jasno da je klupa prekratka i da nemamo adekvatnih zamjena. Mali Subara je napravio nekoliko sjajnih prodora i nazalost promasio. Ono okretanje na kraju prvog dijela :)
O ostalom ste sve napisali, Hana je sjajno branio kapa dole , a nazalost u finisu smo opet zakucali neke sanse 1-1.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Mislim da se pretjeralo sa kritikom.
Ima mjesta napepretku, ali nismo mi igrali sa trecerazrednom eipom.
Po meni odlicna utakmica, Nexe nije nimalo naivna ekipa.

Treba se koncentrisati na Evropu sada, realno je da imamo slabe sanse, ali ja vjerujem da ipak postoje. U Boriku su cuda moguca, pitanje je samo kako ce odigrati na strani. I preduslov je da ekipa bude kompletna.

Fina posjeta, kada se lomilo, dvorana se zahuktala, ko nije bio zajebo se!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
скај,да писао сам из дворане било ми досадно на полувремену :)

Sajin, pored onoliko zena tebi dosadno na poluvremenu... :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kad igramo mec sa Aragonom i u koliko sati ?
Sljedeci mec u Seha je protiv...?

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ostali su nam Metaloplastika i Tatran. Jedna kuci, jedna u gostima. Ne znam gdje igramo s kim.
Pitanje:
-hoce li Lesinari dolaziti na rukomet opet ili je ono bilo cisto eto...

I ima li negdje raspored lige na netu? Kad je pauza, kad se nastavlja liga i slicno.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na sajtu Borca imaš sve rezultate i parove do kraja SEHA i fino se ažurira tabela.

Pogledajte ovaj klip, kako igrači Nexa najavljuju meč u Banjaluci

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hk2AXp7fLt8&feature=player_embedded[/youtube]

Ako može neko nek pusti video u pogon, znam da neki dio treba obrisati ali ne znam koji a klip je veoma interesantan

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Borac u srcu je napisao:
Na sajtu Borca imaš sve rezultate i parove do kraja SEHA i fino se ažurira tabela.

Pogledajte ovaj klip, kako igrači Nexa najavljuju meč u Banjaluci

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hk2AXp7fLt8&feature=player_embedded[/youtube]

Ako može neko nek pusti video u pogon, znam da neki dio treba obrisati ali ne znam koji a klip je veoma interesantan
бришеш све послије знака & укључујући и тај знак

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hk2AXp7fLt8[/youtube]

Volim Borac je napisao:
:D јебга нервирало ме што губимо па нисам био расположен за жене :P
ал' без зајебанције било је доста дјевојака на утакмици :)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Гледам сад овај клип од РК Нексе. Јеботе колико су људи добро организовани. Имају свог човјека који ради ове репортаже и интервјуе, имају и сниматеља. Људи имају свој бус. Нема се ту више шта причати.

И сад то упоредити са било којим клубом у РС у било ком спорту. А замислите каква је тек онда организација у највећим и најбогатијим клубовима...

овакви клипови су ми само шамар који ме подсјети колико смо ми још ниско. ал' добро није баш толико страшно. имамо ми и добру екипу. ја бих додао само још јдног пивота, али неку мрцину од 120 кила! надам се да ће наши искористити јаке утакмице у овој СЕХА лиги да се добро уиграју па да спремни дочекамо првенство.

Иначе Борац више нема домаћих утакмица. Ја сам мислио да има, али ипак нема. Гостујемо код Металопластике и Татрана.
Наш скор је 4-1-4. Имамо једну побједу више од Металопластике и једну побједу мање од Татрана.
Да је побједити једну од ове двије утакмице ја бих био задовољан. А пази сад ово. Вардар којег смо ми узели бе проблема је други на табели са 9 побједа и 22 бода

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Volim Borac je napisao:
Шајин je napisao:
скај,да писао сам из дворане било ми досадно на полувремену :)

Al baš je bilo žena. Ja na poluvremenu otišao do WC-a i vidio sam nekoliko odličnih primjera. 8)
Naravno da je klupa tanka. Nemamo ni rezervnog pivota, ne može to tako. Sabljić pred kraj poluvremena sam izašao iz igre malo, nije više mogao izdržati, pošto je igrao i odbranu. Neki pivot se mora dovesti, da bar 15 minuta pdradi kako treba.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Al baš je bilo žena. Ja na poluvremenu otišao do WC-a i vidio sam nekoliko odličnih primjera.

I sta si onda radio u wc-u?

Pa nisi valjda.....? :D

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А зато се он толико задржао у тоалету :lol: :lol: сад ми је све јасно :D видим ја Еразмо касни на друго полувријеме... :evil3: :D

Шлагеру ал читаш људе само тако. Прво Симпатизер, сад и Еразмо :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Шајин je napisao:
Шлагеру ал читаш људе само тако. Прво Симпатизер, сад и Еразмо :lol:

Schlager bi mogao da pripazi na auto, zna se kako se mi iz vlasti obracunavamo sa onima koji previse citaju. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma ne mozete vi doci na red od Prijedorcana,kad je unistavanje mog auta u pitanju. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
:lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
Гледам сад овај клип од РК Нексе. Јеботе колико су људи добро организовани. Имају свог човјека који ради ове репортаже и интервјуе, имају и сниматеља. Људи имају свој бус. Нема се ту више шта причати.

И сад то упоредити са било којим клубом у РС у било ком спорту. А замислите каква је тек онда организација у највећим и најбогатијим клубовима...

овакви клипови су ми само шамар који ме подсјети колико смо ми још ниско. ал' добро није баш толико страшно. имамо ми и добру екипу. ја бих додао само још јдног пивота, али неку мрцину од 120 кила! надам се да ће наши искористити јаке утакмице у овој СЕХА лиги да се добро уиграју па да спремни дочекамо првенство.

Иначе Борац више нема домаћих утакмица. Ја сам мислио да има, али ипак нема. Гостујемо код Металопластике и Татрана.
Наш скор је 4-1-4. Имамо једну побједу више од Металопластике и једну побједу мање од Татрана.
Да је побједити једну од ове двије утакмице ја бих био задовољан. А пази сад ово. Вардар којег смо ми узели бе проблема је други на табели са 9 побједа и 22 бода

Da, ovo im dođe i kao neki motivator vidi se da se čovjek "ubio" za šalu i skečeve. Zapara uši kako su mu sve činjenice poznate "Borik", RTRS... dok oni u Srbiji govore Banjalučka tv, bosanska liga i sl. Samo ajde i nekako kad pogledaš naš sajt mislim na RK Borac nije on toliko ni loš ali ako bi sve ovo mjerili sa fudbalskim onda :lol:
Jbg mnogo smo bili zaostali i FK i RK ide polako nabolje biće i kod nas u klubu jednog dana tako nešto, važno da se ide naprijed

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
Volim Borac je napisao:
:D јебга нервирало ме што губимо па нисам био расположен за жене :P
ал' без зајебанције било је доста дјевојака на утакмици :)

ja mogu samo za moju "zenu" biti neraspolozen, za druge sam uvijek raspolozen :lol:

Citiraj:
I sta si onda radio u wc-u?
Pa nisi valjda.....?

:lol:
olakso se covjek :D

dobre su zene bile, aktivno ucestvuju u utakmici, nadam se da ce slijedeci put jos svaka povesti makar po jos jednu prijtaleljicu 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

синоћ на утакмици дошла два клинца, можда имају по једно 5-6 година, дошли са двојицом људи, вјероватно су им то очеви. и како сам ја сједио иза њих и нон стоп викао и дерао се, у једном тренутку ја мало стао да се одморим, кад кренуше њих двојица малишана да вичу уааааа, док је био напад за Нексе. Није се то наравно чуло гласно, али ми је некако било симпатично :)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2011, 19:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Шајин je napisao:
синоћ на утакмици дошла два клинца, можда имају по једно 5-6 година, дошли са двојицом људи, вјероватно су им то очеви. и како сам ја сједио иза њих и нон стоп викао и дерао се, у једном тренутку ја мало стао да се одморим, кад кренуше њих двојица малишана да вичу уааааа, док је био напад за Нексе. Није се то наравно чуло гласно, али ми је некако било симпатично :)

Sjedio sam par stolica desno od tebe,kolege i ja smo ti davali sanse do poluvremena da ce ti glasne zice izdrzati ali izgleda da si spremniji od naseg pivota :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]