banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 837, 838, 839, 840, 841, 842, 843 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
http://www.facebook.com/pages/Diego-Arm ... 5619949189 :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Cosa Nostra je napisao:
Nevjerujem da bi Vlado poslije ovoga sto je uradio sa Borcem odredio reprezentaciju za imperativ

Такође... Чисто сумњам да ће он због репрезентације занемарити Борац! Уосталом само да ми продужимо са њим уговор па да онда и он може лакше радити ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma ljudi,ovo je gotova stvar,Vlado je novi selektor U21,zaduzio nas je,osvojili smo titulu prvu u istoriji sa njim,i trebamo mu pozeljeti svu srecu u daljoj karijeri,a takodje sam uvjeren i da ce kad tad biti ponovo nas trener. Jako mu je zao sto odlazi,san mu je bio da sa Borcem igra Evropu,uvjeren je da bismo i tamo napravili iskorak i odigrali nekoliko evropskih utakmica,ali neko u klubu je procjenio da je ovo najelegantniji nacin da se Vlado skloni i niko nije pokazao ni najmanju zelju da se dzentlmenski dogovor o saradnji do kraja sezone ozvanici i produzi na jedan duzi period. Da li se pravi mjesto za nekoga drugoga,ili su u klubu procjenili da nam treba drugaciji profil trenera,ne znam,ali za sve sto je ucinio za nas zasluzio je da mu kazemo jedno veliko HVALA!!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
slažem se šlager,nema šta sve to stoji,međutim djeluješ mi kao neko ko zna nešto više o konkretnoj situaciji :D
da li vlado sigurno napusta klupu?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

blus je napisao:
slažem se šlager,nema šta sve to stoji,međutim djeluješ mi kao neko ko zna nešto više o konkretnoj situaciji :D
da li vlado sigurno napusta klupu?

Bilo je primjera kada trener i dalje nastavi voditi klub,pisao sam juce o Ivici Osimu u SFRJ,a i u BiH smo imali isti slucaj kad je Baka Sliskovic bio istovremeno i trener Zrinjskog,ali kao sto rekoh niko u klubu i ne pominje tako nesto,zato su sanse da Vlado ostane i nas trener 0,0001%!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hm...velika šteta.ako bi nam mogao još reci pominju li se imena eventualnih nasljednika 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Знамо сви како је Баја завршио због репрезентације.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kad već spomenušte baju,sta je s njim?jedan od rijetkih za koje mislim da su u vladinom rangu :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma o nasljednicima ne znam nista,ono sta sam danas pominjao je tekst iz Blica da je najvjerovatniji Vladin nasljednik Milan Djuricic,koji je zadnji otkaz dobio u Vojvodini,ali veteran 1987 kaze da su to novinarske budalastine i ja mu vjerujem i nadam se da je tako. Koji ce nam k... takav trener?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Најбоље да нам још једног Џимија увале.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 14:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

već sam se naježio na takvu pomisao :angry4:
dati nekom konju da nas u lš isprovaljuju(ne očekujem nešto spektakularno,ali... :wink: ),zaista nema smisla

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Ја нисам толико био упућен али сам одмах претпоставио да Владо одлази. Молим Клибера најљубазније да утиче да никога из Србије не доводе, па да је кошарка ОК, тренери из Србије су најбољи у Европи али фудбал, немојте молим вас поготово не неки отпад из Војводине па доста нам је тих стручњака. Знам тог лика гостовао је пар пута код Небојше Петовића и само га познам по неким извлакушама за поразе

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Koje u mogucnosti neka ode sutra u Bg i pomogne braci sve informacije oko prevoza i ostalog u prostorijama 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 15:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Баја Стојнић је наш највећи стручњак, не знам зашто га не воле али за његове ере смо играли најљепше и најбоље познаје стање у клубу и лиги. Ја сам био прије за њега него Јагодића, одлучили су се за Јагоду али мисим да је вријеме да се Стојнић врати а Јагоди хвала на свему и срећно.

Сјећам се да смо у утакмицама које би лоше почели увијек много боље играли 2. полувријеме код Баје јер човјек има знање и зна повући прави потез, а огроман је ауторитет и зна добро загаламити кад треба. Лешинари га нешто нису вољели, што је доказ да има карактер и да се не улизује никоме а видим и неки симпатизери али интерес Борца је у питању, шта ће нам смећари на 3 мјесеца типа: Џимија, Смилевског, Бошњака, Карасија, Одовића и кога више не, не могу се ни сјетити. Који ће нас увући у дубиозу па се касније треба вадити и гањати Европу.

Ово је тема око које би сви требали дати мишљење и предложити кандидата за којег сматрају да је прави избор на дуже стазе.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Da ovo nebude zamjena Jagodic---Branimir Tulic,nadam se da nisam upravu ali meni ovdje stosta smrdi :cry: ,imali Tulic kakve veze sa ili u Borcu,znali neko?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 15:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Баја, Баја надувај нам јаја! Баш ме избијате са тим Бајом, тренерима из србије и црнцима. Размислите ко је све био на клупи и одакле када смо испадали и муке мучили прије него што почнете причу о тим именима.

Ако Владо одлази, уз велику жал, пожељећу му сву срећу, свака му част и велико ХВАЛА за све што је направио за наш клуб! Наш највећи тренер икад! Само због једне ствари а то је преданост послу који обавља. Зашто је то тако - једноставно човјег, господин, бог или како већ хоћете је искрени БОРЧЕВАЦ! Управо то је оно на чему треба да се заснива будућност клуба. Нико никад неће гинути за боје клуба као његова дјеца! Кад бих могао потписао бих одмах да се умјесто трибина изграде помоћни терени и рехабилитује омладинска школа, ма колико ме бољела чињеница ду у том случају од завршетка стадиона нема ништа још дужи период.

ИГРАЈ БОРЧЕ!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 15:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Борац 1926 je napisao:
Баја, Баја надувај нам јаја! Баш ме избијате са тим Бајом, тренерима из србије и црнцима. Размислите ко је све био на клупи и одакле када смо испадали и муке мучили прије него што почнете причу о тим именима.

Ако Владо одлази, уз велику жал, пожељећу му сву срећу, свака му част и велико ХВАЛА за све што је направио за наш клуб! Наш највећи тренер икад! Само због једне ствари а то је преданост послу који обавља. Зашто је то тако - једноставно човјег, господин, бог или како већ хоћете је искрени БОРЧЕВАЦ! Управо то је оно на чему треба да се заснива будућност клуба. Нико никад неће гинути за боје клуба као његова дјеца! Кад бих могао потписао бих одмах да се умјесто трибина изграде помоћни терени и рехабилитује омладинска школа, ма колико ме бољела чињеница ду у том случају од завршетка стадиона нема ништа још дужи период.

ИГРАЈ БОРЧЕ!

Слажем се, и одједном ви причате све у суперлативу о том Баји, одједном сте заборавили, колико је играча довео, да су на крају ти играчи тужили Борац за неке паре, а нису минуте одиграли за први тим, и уз то, колико је пара стрпао у џеп од трансфера тих играча.

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Дајте болан око тога нема полемике Јагода је био и остаће наш најбољи тренер икад! Разлог је једноставан јер човјек свој посао ради од срца, потпуно се предао њему, воли Бања Луку, воли навијаче, ма човјек једноставно воли све што је везано уз посао који он ради!Искрено се надам да неће отићи са клупе, а уколико оде честито му се захвалити на свему што је урадио јер ово што је он успио мало који тренер ће то успјети! Захвалити му се на најбољи могући начин и доказати му да је БЛ уз њега и да је увијек добродошао!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Пазите ја говорим о стручности не улазим у неке ствари да ли је нешто мутио или није ако јесте нек га гањају истражни органи како је могуће да је мутио а води и даље омладинску школу, односно неку категорију, треба писати кривичну пријаву ако је тако, то је скандал.

Рекао сам да знам да га не готивите ал не бих рекао да је то сад од кад је посљедњи пут био на клупи, сјећам се још много прије тога да су га многи прозивали на трибини и пјевали му "Одлази Баја лижи нам ...", ето то је моје мишљење да он треба и да је стручан а не улазим у неке велике полемике да ли је крив за то за шта га терете и за сукоб са навијачима, не знам, и нећу да стајем ниначију страну

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 16:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
na sportsport.ba forumu se pominje Ljupko Petrovic

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 837, 838, 839, 840, 841, 842, 843 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]