banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 833, 834, 835, 836, 837, 838, 839 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2011, 12:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Za to nam treba siri pul sponzora,kao i jak generalni sponzor.Tako radi Siroki Brijeg,pa mu nije tesko ni da plati neko obestecenje kao za Zakarica npr....
Ovo para sto dobijamo od drustvene zajednice je premalo za takav nivo rada,ali stalno se sjetim one price od borcevog navijaca da smo na pragu potpisivanja ugovora sa veoma jakim generalnim sponzorom. Iz njegovih usta u Bozije usi,a tad bi nam samo nebo bilo granica.
Dotad ce se morati ovako.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
јан_де je napisao:
Ја мислим да треба прво завирити у комшијске авлије (Приједор и Градишка)...
Ту има сигурно валитетних, а јефтиних играча, као Стакић...

Рудар одличан ове године, као и Козара...

Po onom sto sam vidio u srijedu mislim da za nas niko iz Rudara ne bi predstavljao pojacanje.
Moj pik je bio Kantar posto je ljevonog i zabio je nesto golova, ali protiv nas je bio maltene nevidljiv.
Mozda jedino Dzafic, momak ima brzinu.

A slazem se da bi trebalo pogledati sta ima u Kozari. Ljudi su ipak pregazili ligu tako da bi moglo nesto valjati.

Slazem se sa Schlagerom. Nema sanse da cemo u narednih nekoliko godina placati obestecenja za pojacanja. Zato se i uzdamo u Klibera i njegove procjene. Zasad su Stakic, donekle i Krunic pun pogodak, Veljo se probudio, jedino Medo trokira. To je sasvim zadovoljavajuce.

Da se razumijemo, prioritet je Vladi ponudi barem dvogodisnji ugovor da covjek moze na miru raditi.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 12:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Primjetio sam jos nesto,mozda nekome bezvezan primjer,ali meni je to jos vise podiglo Klibera u ocima,kako sa dosta manje para radi fantastican posao,neuporedivo bolji od Dzele i ostalih Kliberovih kolega u Zeljeznicaru.

Naime,uz onih 2000 ili 5000 maraka koliko klub dobije od BHT za prenos,dobije se takodje mogucnost da se na ekranu par puta u toku utakmice na ekranu puste imena sponzora kluba.Uvijek imam obicaj da snimim nase utakmice kuci,a gledao sam i njihove,i razlika je dramaticna! Kod nas bude Administrativna sluzba Grada Banjeluke,Reklame Darko,jos par uglavnom javnih preduzeca i to je to,zavrsi se za 10 sekundi,a kod njih ide citav roman,Code kao generalni sponzor zatim Bayer,Sarajevo Osiguranje,Kiseljak,Fis,Union Banka,Nexe Group,Mepas,Centrotrans,Duhanpromet,Legea,Sarajevski Aerodrom,BH Airlines,Farmavita,Apoteke Sarajevo,BSO,Pliva,Sparkasse i jos mali milion raznih restorana i hotela,uglavnom,nikad kraja kad krene reklama. Kad se tome dodaju jos pare od Uefa,Kantona Sarajevo,potpuno je jasno sa koliko manje para Kliber cuda pravi,jer nas tim je i pored svega bolji od njihovog i to neuporedivo!!

A ujedno bi ovaj post mogao biti i apel (ako uopste neko cita ovaj forum) nasoj upravi da se malo vise angazuju oko trazenja sponzora,jer svagdje na svijetu strane firme sponzorisu domaci sport ako vec zaradjuju profit u nekom gradu.A malo je onih koji ce sami pokucati u klupske prostorije i reci,evo ja donio pare hocu da budem sponzor pa ti sa parama radi kako hoces. A i ako citaju iz Uprave,vjerovatno ce reci,eno onaj Slager opet nesto sere,a mi sampioni :D :D
Ne tvrdim da sam u pravu,ali eto meni je to bas ubolo oci,ta dramaticna razlika u broju nasih sponzora i njihovih.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Da se razumijemo, prioritet je Vladi ponudi barem dvogodisnji ugovor da covjek moze na miru raditi.[/quote]

Nase najvece pojacanje bi bilo kada bi dr. Vladu vezali za voljeni klub na par sezona :evil3:

Zna li neko u koliko sati se igra kup u srijedu?
Da se uklapamo zbog posla,
Hvala!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
po meni je velika steta sto Rade ode na kraju sezone. Sa odradjenim pripremama mislim da bi nam bio od ogromnog znacaja u sledecoj sezoni

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 12:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
VLADO JAGODIĆ: Kandidat sam za selektora reprezentacije BiH, ali prvo Borac!

Trener banjalučkog Borca Vlado Jagodić potvrdio je za MONDO da je jedan od kandidata za selektora mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine

Nakon što je sarajevski "San" objavio da je šef struke lidera Premijer lige BiH najzobiljniji kanditat za selektora mladih "zmajeva" umjesto Branimira Tulića, Vlado Jagodić izjavio je za MONDO da mu je iz Komiteta za normalizaciju FS BiH potvrđeno da je jedan od potencijalnih kandidata. Ali…

- U ovom trenutku, nemam komentar za to. Primaran mi je Borac i osvajanje šampionske titule, a šta će biti dalje - vidjećemo rekao je Jagodić.

Trener Banjalučana ipak je priznao da mu imponuje sama činjenica što se našao među kandidatima za selektora mlade reprezentacije BiH.

- Najavljeno mi je da sam među kandidatima i to je priznanje za moj trenerski rad. Ponoviću, najvažniji je Borac i osvajanje prve titule u istoriji kluba - naglasio je šef struke crveno-plavih.

Borac četiri kola prije kraja šampionata ima osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Željezničara i na dobrom je putu da ovjeri šampionski pehar.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
sve se meni cini da Vlado lagano ode sa nase klupe. Boli ga kita i CV-ju ce pisati prvak bih, selektor, a vani se to dobro prodaje

edit: i sve sto vise razmisljam, sve mi opet smrdi na sarajevsku kuhinju, ne bi li se Borac zaustavio na sampionskom putu, odnosno ne bi li se omela Borceva dominacijama narednih godina

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako ce Vlado otici treba vec sada kaparisati Vinka Marinovica.

Nadam se ipak da nece otici,ili da ce se naci neki modus da bude i selektor i ostane nas trener.Ivica Osim je istovremeno bio selektor,cak A reprezentacije,i trener Partizana.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ако ћемо реално требали бисмо се потрудити да Раде остане а излазна врата показати Николићу, хвала му за све што је урадио у првом дијелу сезоне али овакав нападач који маши зицере и пенале нам не треба у Лиги Шампиона ;)
Даље се постарати за довођење пар чамуга да мало убрзају ритам игре на средини терена и евентуално да их имамо у замјени за недај Боже ;)
За Владу се надам да неће отићи али ако оде Боже мој шта можемо морамо тражити другог стручњака ;)
едит:
Шлагеру а ко је тај Мариновић ? Кога тренира ? Како му иде ?! :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlageru da nisi ti onaj pabizo sa ss.ba :lol: :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Шлагеру а ко је тај Мариновић ? Кога тренир Како му иде ?! :D

Vinko Marinovic je nas bivsi igrac,iz Borca otisao u Crvenu Zvezdu a odatle u Evropu,gdje je napravio sasvim pristojnu karijeru,Harts ako se ne varam,Bershot itd....
Sad je trener Kozare sa kojom je ubjedljivo prvi,obezbijedio je plasman u Premijer Ligu,a ako bude dolazio neka povede dva-tri najbolja,najmladja i najperspektivnija otud.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koliko sam upratio ovo sve je poteklo od sarajevskog zutila zvanog "San". Mondo je izgleda samo preuzeo vijest. Za "San" i najzadrtije Bosnje kazu da je smece od novina.
Inace, mislim da ce Tulic ostati na tom mjestu, tu obavlja sasvim korektan posao. :lol:

Prvi posao Uprave je da se sjedne sa Vladom, sve nase zelje dolaze poslije toga!

Schlager je definitivno pabizo. :D

Poslednji put menjao Simpatizer dana 09 Maj 2011, 13:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Schlager je napisao:
Citiraj:
Шлагеру а ко је тај Мариновић ? Кога тренир Како му иде ?! :D

Vinko Marinovic je nas bivsi igrac,iz Borca otisao u Crvenu Zvezdu a odatle u Evropu,gdje je napravio sasvim pristojnu karijeru,Harts ako se ne varam,Bershot itd....
Sad je trener Kozare sa kojom je ubjedljivo prvi,obezbijedio je plasman u Premijer Ligu,a ako bude dolazio neka povede dva-tri najbolja,najmladja i najperspektivnija otud.

To je и за очекивати.. Само да се не буде наша управа опет двоумила као и са Закарићем па сви видјесмо како заврши !

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Schlager je definitivno pabizo. :D

Imam istomisljenike :D :D

Ma pisem bezveze,samo ukoliko nas Vlado ostavi.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Imam istomisljenike :D :D

To bas i nije za pohvalu. :D

Inace, mozda i ne bi bilo toliko lose da Vlado sjedi na 2 stolice.
U BiH nije toliko zahtjevno vodjenje U21 i ne bi previse odvlacilo Vladu od posla u klubu, a sa druge strane mogao bi da nam kaparise neke mlade igrace, odnosno da "preporuci" transfer u Borac a ne u neki drugi klub. Takodje, mogao bi da ubaci i vise nasih mladih igraca. Recimo, Schlagerov Srdjo bi mogao da mu bude nosilac igre U21, sto bi omogucilo da ga prodamo za vise para. :D

Ako dodje do ovoga treba biti razuman i sve detaljno razmotriti.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To bi bila idealna varijanta,vec sad mastam kako bih ja zloupotrebljavao tu funkciju.
Najtalentovanijim igracima bi bilo receno (preko posrednika,naravno),neces igrati za U 21 ako ne dodjes u Borac :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Schlager je napisao:
To bi bila idealna varijanta,vec sad mastam kako bih ja zloupotrebljavao tu funkciju.
:D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 15:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Ако неко од старих Лешинара, може да ми се јави на ПП, ал хитно, имам слику од Салета Кочара, па да му пошаљем, да ми само потврди јел то он, имамо идеју за неки графит . Унапред захвалан .

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Субота врло лако може да нас и математички промовише у нове шампионе: наиме, Жељезничар и Зрињски своју утакмици играју у петак од 19.30 (пренос на БХТ1) и уколико заврши најмање неријешено, онда нам сутрадан у Градачцу треба било какав тријумф да бисмо и теоретски били прваци...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 15:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Srijeda 11.05.2011 u 17:00, revanš utakmica polufinala kupa Republike Srpske. U prvoj utakmici bilo je 0:0.
FK Borac Banja Luka - FK Kozara Gradiška. Ulaz je BESPLATAN.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 833, 834, 835, 836, 837, 838, 839 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]