Ja zaista mogu reci,bar za sebe,da sam prezadovoljan ovom utakmicom,i tome kako smo je odigrali.Znaci u potpunosti smo dominirali,stvarali prilike na samom pocetku,prelijepa akcija,Veljovic,Nikolic,Sreco,cini mi se,kada Sreco jako lijepo sutira,ali golman brani,bilo je tu jos sansi.Uglavnom,drzali smo sve pod kontrolom,i primismo taj gol ni iz cega,Avdukina cista greska,ali niko mu nema pravo nista prigovoriti,jer nas je covjek izvukao bezbroj puta,nekada je vadio i nemoguce,protiv Rudara na Gradskom nasem,zatim protiv Veleza u Mostaru,Zrinjskog isto u Mostaru,to je sto se mogu sjetiti da je bio prava pantera na golu.Dakle od mene,Avduka,uzivaj,jebes taj gol,bez brige.
Olimpik osim tog gola,nije imao vecih sansi.Naravno,jedna bitna stvar za pomenuti,je da je Rade Veljovic konacno zabio svoj prvjenac u ligi!

Ne mogu vam opisati koliko mi je drago zbog momka bilo,nadam se da ce sad proraditi,pa utrpati jos koji do kraja sezone,dabogda ga utrpao na Grbavici.Svaka cast i Krunicu.
Posjeta,odlicna,s obzirom da je bila slava,i da su mnogi morali posluzivati,pa eto neka bude opravdanja,ali moramo biti bolji,mora se puniti Gradski sad do kraja.Zapad malo uspavan,nisu bili raspolozeni za pjesmu.
U Gradaccu ce biti teska utakmica,jer je Zvijezda super ekipa,ali vjerujem u nase momke,i vjerujem da cemo izvuci minimum bod,mada bi bilo fino da izvucemo sva 3.