banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 10:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 832, 833, 834, 835, 836, 837, 838 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2011, 14:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Slika
Slika
Slika

http://www.youtube.com/watch?v=GByvyfOtScU&feature=player_embedded
lesinari1987.net

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=39862

Tu su i golovi od sinoc.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 16:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
За све оне који не знају, борац спорт објављује вијести на овој страници, а не на оном другом профилу јер је испуњен квота пријатеља...
Зато, сви лајк, и имате вијести и слике из прве руке ;)
http://www.facebook.com/pages/borac-spo ... 2711114506

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
БуС je napisao:
Све од Партизана надоле одговара не укључујући Партизан.

Пургери су у неком штрајку, не би они ни дошли и не заборавити још једну ствар, Динамо јесте улазио у ЛЕ и тамо побјеђивао али сваке године буквално сваке године највеће мучење имају у 2. претколо ЛШ и чак кад су оне јадне Словенце добили једва су их прошли. Не призивам их али ако добијемо не значи одмах да смо испали јер има ту нешто или је до мотивације или касно почињу припреме или доста нових играча па су неуиграни углавном вријеме је да буду избачени у 2. претколу много су се пута шупачки провукли :D

Кад би могли бар пар редова направити до Европе за госте на сјеверу, лакше би се дисало.

Мене више брине наш састав, да је оставити само паклени тројац а остали како хоће, и обавезно довести једног чамугу у напад и једног да пробија по боку да добијемо пријеко потребно убрзање.

А ти што си бацио кост за сриједу, одговори на питање у колико се игра, ако је познат термин :wink:

Још можда довести једног брзог играча у везном среду,ако већ не иде Крунића ,Боку,Меду,да има неко да их замјени !Неки играч типа Марка Максимовића би нам требао :wink:

п.с. извињавам се свима што сам сморио са манчестер ситијем :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Први за исписну листу би по мом мишљењу би требао бити Стево.. Свака част за све што је урадио у првом дијелу сезоне али ако се не поправи у наредне 2 утакмице бај-бај 8)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 17:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Шлагер ставио Крунића за играча утакмице... Ја бих прогласио Вељовића, над њим је и пенал направљен, гол, неколико шанси, трка, жеља, још ако је он био онај који је прије 2. гола све порушио око себе па лопта дође до Крунића.... мало ме нервира некад због спорих реакција и промашаја оног што је лакше погодити али је био најбољи јуче, не умањујем допринос Крунића мајсторски је одиграо.

Ма једва чекам посљедњу утакмицу са Леотаром и славље, па онда прелазни рок - кукњава фрка паника, одоше сви :lol: па онда појачања, па ишчекивање жријеба, па онда коначно те европске утакмице, па гањањање улазница... Да заборавио сам и то, муљање око изградње стадиона и ишчекивање - хоће неће хоће неће хоће

Лијепо је бити Борчевац

Како је јуче моћно звучало оно ВОЈ ВО ДИ НА, претпостављам да су и браћа била ту

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 18:39 
Veteran
Veteran

БуС je napisao:
Како је јуче моћно звучало оно ВОЈ ВО ДИ НА,

Е да, то је било стварно моћно! Свака част!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GByvyfOtScU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
БуС je napisao:
Шлагер ставио Крунића за играча утакмице... Ја бих прогласио Вељовића, над њим је и пенал направљен, гол, неколико шанси, трка, жеља, још ако је он био онај који је прије 2. гола све порушио око себе па лопта дође до Крунића.... мало ме нервира некад због спорих реакција и промашаја оног што је лакше погодити али је био најбољи јуче, не умањујем допринос Крунића мајсторски је одиграо.

Ма једва чекам посљедњу утакмицу са Леотаром и славље, па онда прелазни рок - кукњава фрка паника, одоше сви :lol: па онда појачања, па ишчекивање жријеба, па онда коначно те европске утакмице, па гањањање улазница... Да заборавио сам и то, муљање око изградње стадиона и ишчекивање - хоће неће хоће неће хоће

Лијепо је бити Борчевац

Како је јуче моћно звучало оно ВОЈ ВО ДИ НА, претпостављам да су и браћа била ту

Наравно да су била браћа, ако сам добио добру информацију њих 8 је било ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
vi pricajte sta hocete ali BORAC JE SAMPION!!!

jedva sam nasao ove boje :lol:

jedni vole jedne igrac drugi vole druge igraca, a ja volim sve igraca Borca igrali oni dobro ili ne meni svejedno! 8)
0 gostiji, 0 korisnika :lol: samo batica! taj sam :lol:
kakv Roger Hargreaves i goole :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 07:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja zaista mogu reci,bar za sebe,da sam prezadovoljan ovom utakmicom,i tome kako smo je odigrali.Znaci u potpunosti smo dominirali,stvarali prilike na samom pocetku,prelijepa akcija,Veljovic,Nikolic,Sreco,cini mi se,kada Sreco jako lijepo sutira,ali golman brani,bilo je tu jos sansi.Uglavnom,drzali smo sve pod kontrolom,i primismo taj gol ni iz cega,Avdukina cista greska,ali niko mu nema pravo nista prigovoriti,jer nas je covjek izvukao bezbroj puta,nekada je vadio i nemoguce,protiv Rudara na Gradskom nasem,zatim protiv Veleza u Mostaru,Zrinjskog isto u Mostaru,to je sto se mogu sjetiti da je bio prava pantera na golu.Dakle od mene,Avduka,uzivaj,jebes taj gol,bez brige.

Olimpik osim tog gola,nije imao vecih sansi.Naravno,jedna bitna stvar za pomenuti,je da je Rade Veljovic konacno zabio svoj prvjenac u ligi! :D Ne mogu vam opisati koliko mi je drago zbog momka bilo,nadam se da ce sad proraditi,pa utrpati jos koji do kraja sezone,dabogda ga utrpao na Grbavici.Svaka cast i Krunicu.

Posjeta,odlicna,s obzirom da je bila slava,i da su mnogi morali posluzivati,pa eto neka bude opravdanja,ali moramo biti bolji,mora se puniti Gradski sad do kraja.Zapad malo uspavan,nisu bili raspolozeni za pjesmu. :P

U Gradaccu ce biti teska utakmica,jer je Zvijezda super ekipa,ali vjerujem u nase momke,i vjerujem da cemo izvuci minimum bod,mada bi bilo fino da izvucemo sva 3.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 08:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
http://i52.tinypic.com/307ucsm.jpg

2 км комад, у просторијама Удружења

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Slika
Slika
Sa clanskom 20 km bez clanske 25 km
Eto prilike i za vas simpatizere da kupite i pomognete radu grupe ujedno

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Citiraj:
Jagodić selektor mlade reprezentacije BiH?

Tehnički direktor u Fudbalskom savezu BiH Denijel Pirić u saradnji sa Josipom Katalinskim Škijom sastavio je konačnu listu prijedloga za selektore svih selekcija, osim A tima.

Prema pisanju sarajevskog "Sana", došlo je do određenih korekcija pa se umjesto Borčeta Sredojevića kao kormilar malih "zmajeva" spominje Vlado Jagodić, ali i Milomir Odović i Dragan Jović.

Međutim, navodno je od svih kandidata najozbiljniji šef struke Banjalučana umjesto dosadašnjeg selektora Branimira Tulića.

Abudalah Ibraković, trener Čelika bio je najozbiljniji za selektora olimpijskog tima, međutim, sarajevski dnbevnik navodi da je tom mjestu sada bliži Husref Musemić.

"Ibraković nije više tako siguran, a nije ni jedini kandidat za olimpijsku selekciju iz najmanje dva razloga. Prvi je što je bio predložen od Sulejmana Čolakovića, a drugi nedavne izjave i ratnička igra njegovog tima u susretu sa Željom. Komitet za normalizaciju FS BiH ima i neke druge prijedloge, poput Amara Osima, Husrefa Musemića i Mehmeda Janjoša", navodi "San" izjavu jednog od članova Komiteta za normalizaciju FS BiH.

Kandidat za selektora juniorske reprezentacije i dalje je Toni Karačić, dok sada navodno Sakib Malkočević nije više tako siguran u izboru za selektora kadeta BiH jer Komitet želi da pruži šansu Muhamedu Konjiću i drugim bivšim asovima koji imaju trenersku profi licencu.

(MONDO)

http://wap.mtel.ba/maipc/preview_story/ ... 69225632e6

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Cosa Nostra je napisao:
Slika
Slika
Sa clanskom 20 km bez clanske 25 km
Eto prilike i za vas simpatizere da kupite i pomognete radu grupe ujedno

Gdje ovo ima uzeti? Imali djeciji 6 i 8 godina velicina ili samo za odrasle?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ima djecijih i jos poneka zenska
U prostorijama kluba ispod zapada :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 11:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma Rade garant ode za 15 dana,tako da nema sta da nas previse raduje njegovo vaskrsnuce,takodje uvjeren sam da ce otici i Boka,Maleta,Avduka....

Ono sto me raduje je sto sam uvjeren da Darko vec sad danonocno radi,razgovara sa igracima koji ce popuniti njihova mjesta i nadajmo se da ce pogoditi u izboru pojacanja kao i skoro svaki put dosad.
Problem je sto skoro stalno ostajemo bez kostura tima,ali finansije nam ne dozvoljavaju rad na duze staze i potpisivanje dugogodisnjih ugovora.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opet jovo na novo...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 11:58 
Veteran
Veteran

Ја мислим да треба прво завирити у комшијске авлије (Приједор и Градишка)...
Ту има сигурно валитетних, а јефтиних играча, као Стакић...

Рудар одличан ове године, као и Козара...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 11:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Izgleda da se nasa uprava opredjelila na taktiku koju godinama uspjesno fura Slaven Belupo u Hrvatskoj,dovodjenje relativno dobrih igraca za koje se ne mora placati obestecenje,tj igraca sa cistim papirima.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hocemo li dozivjeti mi da Borac dovede super pojacanja,plati za njega neku svotu ne previse,i on potpise na 4 godine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 832, 833, 834, 835, 836, 837, 838 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]