Ajoj boli me glava...A veceras opet,iznova.
Ma ljudi ja sam presrecan,ova pobjeda nam je prakticno rijesila sve dileme,hocemo li osvojiti titulu ili ne,ukoliko je tih dilema i bilo.

Doduse i rezultati glavnog sandzackog konkurenta su nam isli koliko toliko na ruku,tacnije Celik nam je u mnogome pomogao odigravsi nerjeseno,tako da su nam pobjeda i poraz sasvim dovoljni bili.Medjutim ne treba se opustati,dok god postoje teoretske sanse da ispustimo titulu,Ligu Sampiona i mnooogoooo para,ne treba trcati pred rudu.
Meni ovo sve nekako nestvarno izgleda,jos kao neki san.Borac,sampion.Ko bi rekao da cemo to docekati.
Volio bih jos kada bi se izgradili sjever i jug,to bi bilo super,a stadion bi izgledao velicanstveno,o atmosferi da ne govorim.
Ali dobro polako,sve dolazi na svoje.
Sto se tice sutrasnje utakmice sa OlimpiCom,

(Joj vidio sam plakat u gradu,pise OlimpiC cirilicom.

) nece biti nimalo laka utakmica.Prosle sezone smo izgubili mjesto vicesampiona zbog tog Olimpika,pobjedili su nas na Gradskom,i ne samo da su nas pobijedili,vec ponizili.Stoga im trebamo vratiti.
Ono sto me cini zadovoljnim je da imamo super odbranu,i pored ne igranja Lea,dobro se nadopunjavaju rezervni stoperi sa Stakicem,koji je,sigurno Bog,otac,i batina.Znaci Vule mu nije do koljena.Od igre,do ponasanja na terenu.Bas je ispao covjek kada je nakon utakmice dosao medju Lesinare,grlio se sa svima,super momak.