Е овако, да и ја прозборим коју у вези нумеризације. То је моје мишљење, а остали могу да се слажу или не слажу
најбоље да сад свако тражи карту коју он хоће и гдје год хоће, колико би то само времена одузело, нешто не вјерујем да је оствариво. једино да тражите који сектор хоћете.
По мом мишљењу ово су предности нумеризације:
1. карте треба продавати од горњих редова ка доле, ко купи први сједиће на бољем мјесту са бољим погледом. добра ствар кад је нека дерби утакмица са великом посјетом
2. од наредне сезоне да се уведу сезонске, тј. годишње карте. е у том случају, ко купи сезонске карте нека изабере себи најбоља мјеста, а остали да добију шта остане...
и ту сад долазимо до онога што сам ја давно предложио, а ради се о маркетингу. Направити лијепо чланску карту(иглед као од кредитне картице, обични комад пластике дакле није скупо), написати на њој нпр БУДИ БОРАЦ, или неки други слоган којим би се водио остатак рекламне кампање.
ко купиу чланску карту, има разне погодности попут могућности да купи сезонске карте(осталима то онемогућити), могућност куповине у фан шопу са одређеним попустима, бесплатан улаз на неке куп утакмице и слично...
цијену направити да буде приступачна, нпр, одрасли 20 КМ, дјеца и пензионери 10 КМ. то би био додатни приход за клуб, а и добра реклама.
а да не причам што то одавно псотоји у већини организованих клубова. та картица омогућава својим власницима и учешће на скупштини клуба и слично.
па ево нпр. чланску карту ЦЗ можете купити и у БЛ